Mlade selekcije BiH - Kosarka

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

Hightower
Kontakt:

Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka

Post Postao/la Hightower » 12 jul 2026, 21:59

Ghuraba je napisao/la:
12 jul 2026, 21:07
Hightower je napisao/la:
12 jul 2026, 20:47
Ima istine u ovom sto je napisao o nepotizmu ali tako je u svakoj struci. U kontekstu kosarke a realno povuku genetiku, visinu pa lakse dobiju priliku.
Zaboravio te prije pitati, pa mi sad pade na pamet kad sam te ponovo zapazio, koji bivsi rukometas se krije iza bivseg forumasa Triggera? :mrgreen:

Btw, imam neki filing da se Bulajic teze povrijedio nakon jucerasnjeg sudara i da ga nece biti do kraja prvenstva. Momak bas nema srece s povredama. :( Mandzuka mi se opasno svidja, samo mora malo srediti i ova bacanja. Tu procenti ne bi smjeli ici ispod 80%, ako vec zeli biti prvi suter ekipe.
Abas Arslanagić znam da je bio aktivan na forumu RK Bosne dok su bili na vrhuncu a i ovde je cesto pisao bas pod tim nikom Trigger.
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 12 jul 2026, 22:06

Sad mi je jasno zašto ovoga Spahica inače ne uvodi :roll: a i Vreco, kako su samo spori i teško se kreću

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 12 jul 2026, 22:35

Hrelja triple-double :thumbup:

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 12 jul 2026, 22:56

Hightower je napisao/la:
12 jul 2026, 21:59
Abas Arslanagić znam da je bio aktivan na forumu RK Bosne dok su bili na vrhuncu a i ovde je cesto pisao bas pod tim nikom Trigger.
Auu, pretpostavljao sam da je iz svijeta rukometa i da je stariji covjek, jer sam vise puta imao neke diskusije s njim u vezi rukometne reprezentacije, ali nisam mogao ni zamisliti da je toliko stariji i da se radi o Abasu. :o

Maverick
Kontakt:

Post Postao/la Maverick » 13 jul 2026, 02:31

Ghuraba je napisao/la:
12 jul 2026, 22:56
Hightower je napisao/la:
12 jul 2026, 21:59
Auu, pretpostavljao sam da je iz svijeta rukometa i da je stariji covjek, jer sam vise puta imao neke diskusije s njim u vezi rukometne reprezentacije, ali nisam mogao ni zamisliti da je toliko stariji i da se radi o Abasu. :o
@Trigger bio Abas :o :o :o Pa kako to ranije nismo znali :!: :?: Tipkali s legendom a kontali obični forumaš. Sad mi vokri :(
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 13 jul 2026, 07:22

Gore nije upisana trojka Mandzukicu, ovdje jeste

slika
slika
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []