Abas Arslanagić znam da je bio aktivan na forumu RK Bosne dok su bili na vrhuncu a i ovde je cesto pisao bas pod tim nikom Trigger.Ghuraba je napisao/la: ↑12 jul 2026, 21:07Zaboravio te prije pitati, pa mi sad pade na pamet kad sam te ponovo zapazio, koji bivsi rukometas se krije iza bivseg forumasa Triggera?![]()
Btw, imam neki filing da se Bulajic teze povrijedio nakon jucerasnjeg sudara i da ga nece biti do kraja prvenstva. Momak bas nema srece s povredama.Mandzuka mi se opasno svidja, samo mora malo srediti i ova bacanja. Tu procenti ne bi smjeli ici ispod 80%, ako vec zeli biti prvi suter ekipe.
Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Introduce a little anarchy. Upset the established order, and everything becomes chaos.
Sad mi je jasno zašto ovoga Spahica inače ne uvodi
a i Vreco, kako su samo spori i teško se kreću
Hrelja triple-double 
Auu, pretpostavljao sam da je iz svijeta rukometa i da je stariji covjek, jer sam vise puta imao neke diskusije s njim u vezi rukometne reprezentacije, ali nisam mogao ni zamisliti da je toliko stariji i da se radi o Abasu.
@Trigger bio Abas
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.