FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

worchester
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la worchester » 27 nov 2013, 20:17

koliko sam cuo,osipanje se nastavlja,grahovac vjerovatno nece ici ispala neka proba za njega (valjda ga je neko gledao protiv olimpica),a jutros nije trenirao dujakovic jer ima povisenu temperaturu.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 27 nov 2013, 20:17

Ja sam ocekivao da ce Grahovac i Djelmic poput Stokica biti trazeni ovako rano. Ima li ponuda oko prve dvojice?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 27 nov 2013, 20:22

za djelmica ne znam a za grahovca se zna da ga vec neko vrijeme gledaju iz vana.pitanje je dana kada ce otici,pogotovo iz njegovog ugla,sada nema gdje da se trenira a uz to jos samo treba da se povrijedi zadnje kolo pa da sve to propadne............

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 27 nov 2013, 20:35

ma nece nigdje ni djelmic ni grahovac,nema interesovanja za njih.
grahovca je gledao marjan vlak protiv olimpika,ali nije bio odusevljen njegovom igrom(citava ekipa nije bila dobra do duse)...
zato je vlak primjetio harisa duljevica iz olimpika...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 27 nov 2013, 20:37

I inace, kakva su ocekivanja od tekme?
Ocekivanja (bar moja) su da se kolo odgodi :lol: :lol:

I bilo bi vec davno odgodjeno da Zeljo nije u ovakvom momentumu,a u Borcu raspad..A do marta,ko zna sta bi se moglo promjenit....Ovako ce cekati do zadnjeg sekunda i odgoditi kad vide da se bas ne moze igrati,ili cak narediti da se igra na silu,kako bi Zeljo otisao sa +4 u odnosu na Borac na pauzu....Prvo kolo proljeca je ipak lutrija,mozda se Borac pojaca,bolje uzeti sad,sto je sigurno-sigurno. 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 nov 2013, 21:17

Armageddon2012 je napisao/la:

I bilo bi vec davno odgodjeno da Zeljo nije u ovakvom momentumu,a u Borcu raspad..A do marta,ko zna sta bi se moglo promjenit....Ovako ce cekati do zadnjeg sekunda i odgoditi kad vide da se bas ne moze igrati,ili cak narediti da se igra na silu,kako bi Zeljo otisao sa +4 u odnosu na Borac na pauzu....Prvo kolo proljeca je ipak lutrija,mozda se Borac pojaca,bolje uzeti sad,sto je sigurno-sigurno. 8-)
Ma ja, neregularno prvenstvo. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 27 nov 2013, 21:27

eto makar priznaje da je zeljo bolji od borca i da ocekuje poraz svog tima... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 nov 2013, 15:06

R.I.P Slobodan Karalić.

Po meni uz Jantoljaka i Avdukića, najbolji golman Borca u istoriji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 nov 2013, 15:18

Okani se više Želje,znaš vrlo dobro kome se šiljila ova polusezona,ko je upregao na sve načine,da nas se strovali.
Znaš to vrlo dobro,i nemoj da ulazimo dublje u analizu ove polusezone.
Kad ste pobjegli na deset bodova tad se Željo nije ni spominjao na forumu a sad kad smo se umiješali u borbu za vrh,odmah se proziva.
TATOMITET dominira
Einigkeit und Recht und Freiheit

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 28 nov 2013, 15:31

domorocki je napisao/la:

Okani se više Želje,znaš vrlo dobro kome se šiljila ova polusezona,ko je upregao na sve načine,da nas se strovali.
Znaš to vrlo dobro,i nemoj da ulazimo dublje u analizu ove polusezone.
Kad ste pobjegli na deset bodova tad se Željo nije ni spominjao na forumu a sad kad smo se umiješali u borbu za vrh,odmah se proziva.
TATOMITET dominira
Tad je cak i simpatisao Zelju :lol: zasto postoje i dokazi..
Armageddon2012 je napisao/la:fino ste odigrali..ovo sad vec pocinje podsjecati na starog,romanticarskog zelju,leprsava igra uvijek na gol vise na svakom terenu...yebo titule,bolje biti treci sa ovakvom igrom nego pobjedjivati na silu.

juce bi 3-3 bilo najrealnije.
Sta reci? Zeljo zasjeo na prvo mjesto i romantike nestalo :lol:
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 28 nov 2013, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 28 nov 2013, 15:49

Hvala Arma' steta za Stokica, da je ovako ruzno zavrsilo, jer ipak ce se on vratiti u premijer ligu za koju sezonu i bilo bi mu pametno da izgladi odnose sa Borcem. Jer vecina igraca iz premijer lige, koji odu u Aziju, se vracaju nazad i vecinom gledaju da se vrate u klubove koji se bore za vrh. Njegov status je puno bolji u Borcu, nego recimo u sarajevskoj trojci, (Slavija se nebori za vrh odavno), kao i mostarskoj dvojci. Siroki nespominjem, jer imaju Wagnera netrebaju im pojacanja. 8-)

A interesantno za Borac, situacija nije nista gora nego u drugim klubovima premijer lige. Jedina razlika je u tome, sto u Banja Luci ljudi povezani sa Borcem, nevezano jel fudbalski, rukometni ili kosarkaski klub u pitanju, imaju naviku da blate jedni druge javno i izjavama crne i destabilizuju klub. Ljetos za vrijeme priprema novine samo pisu o raspadu, drustvo kuka da nemoze biti crnje. Ja u Boriku gledam Sp u rukometu, Zizovic sjedi gleda, mislim se trebo bi valjda na treningu. Reko zalosno nista od Borca ove sezone. Kad evo prodje pola sezone Borac opet u vrhu. To ja zovem simptom velikih klubova. Borac ima stadion, ima grad, ima trenera, igracki kadar cak i sasvim sposobnu upravu za nase uvjete, ali uvjek se stvara neka crna slika oko Borca. Borac bi bio puno jaci da se stvori mir kakav imaju Zeljeznicar, Olimpic, Zrinjski i Siroki Brijeg. Ali zato treba iz guzice u glavu da udje.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 28 nov 2013, 16:46

tako je,borac je uvijek borac..jednog dana ću se više ponositi sa ona dva ispadanja iz iljine i čolakovićeve lige,nego da smo šampioni bili tada.

što se ostalog tiče,ovo što ovi štrumpfovi pišu,samo ću reć da je obrnuta situacija,da bi kolo bilo odgođeno već u ponedjeljak nakon dvije pahulje :lol: :lol:

nema veze,uzećemo vas i ovako desetkovani...

jedino vas ne možemo pobacat sa tribine,zato što sjever ima krov...tako da ćemo se orjentisat samo na gledanje utakmice 8-)

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 28 nov 2013, 16:58

Armageddon2012 je napisao/la:tako je,borac je uvijek borac..jednog dana ću se više ponositi sa ona dva ispadanja iz iljine i čolakovićeve lige,nego da smo šampioni bili tada.

što se ostalog tiče,ovo što ovi štrumpfovi pišu,samo ću reć da je obrnuta situacija,da bi kolo bilo odgođeno već u ponedjeljak nakon dvije pahulje :lol: :lol:

jedino vas ne možemo pobacat sa tribine,zato što sjever ima krov...tako da ćemo se orjentisat samo na gledanje utakmice 8-)
Jel vam to Željo kriv što ste u padu forme?
A vidim da opet gajiš nadu,jel to znaš da Jakupović sudi,o da onaj što je u Prijedoru sudio,vidjeli smo kako,pusa
Einigkeit und Recht und Freiheit

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 28 nov 2013, 17:00

Armageddon2012 je napisao/la:tako je,borac je uvijek borac..jednog dana ću se više ponositi sa ona dva ispadanja iz iljine i čolakovićeve lige,nego da smo šampioni bili tada.

Legenda si velika bez ironije i za tebe glasam,kad se bude birao forumas godine jer ovom forumu dajes drugu dimenziju i uvijek se ismijem tvojim postovima.
Arma nek si ziv i zdrav sto godina 8-)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 28 nov 2013, 17:09

;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 nov 2013, 17:41

Sto nisu odgodili kolo kad je bilo metar snjega na grbavici, pa nije teren dosao sebi do iduce sezone, kad spominjes te 2 pahulje?
Stvarno gdje nestade romantika?

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 28 nov 2013, 17:48

igra željo fino,ozb..

nemam nijednu zamjerku zasad na vas..moji senzori mi nisu još detektovali neki lopovluk 8-) ...možda oni rekreativni nastupi rudara i zvijezde na grbavici,ali niste vi krivi što ljudi vole da se šlihtaju...rudar došao kao na termin,a zvijezda u drugom poluvremenu igra kao da ona vodi 1-0 :lol: ...

ali dobro..nećemo sad tražiti dlaku u jajetu....realno,najbolji ste ove jeseni,kad se sve sagleda....a do kraja će vam najveći konkurenti biti široki brijeg i fk sarajevo.

mi ćemo opet sa zrinjskim,olimpicom za evropu..mada i to je pitanje koliko ima smisla,s obzirom da nas očekuje ono yebeno licenciranje.

AGAINST MODERN FOOTBAL!!!! 8-)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 nov 2013, 17:57

Vidjet će mo u subotu, jakupovic tradicionalno osteti zelju, pa mozda budes ganjao pravdu pljujuci po svom klubu. Ko zna...
Pozz

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 28 nov 2013, 20:18

SarajlijaTM je napisao/la:Sto nisu odgodili kolo kad je bilo metar snjega na grbavici, pa nije teren dosao sebi do iduce sezone, kad spominjes te 2 pahulje?
Stvarno gdje nestade romantika?
@arma
zna arma stvarno pogoditi i reci dosta toga sto jeste, ali uglavnom on to preuvelica, i gleda kroz prizmu "odanog forumasa Borca"... bar kada se raspravlja sa Zeljinim forumasima da ne kazem navijac/navijacima
tako da

sve lose vezano za Zelju preuvelica (pogotovo sve oko Amara i politike), i sve nepobitno-dobro za Zelju umanji okolnostima, srecom ili istinom, zavisi sta bolje pristaje datom trenutku...

sve lose vezano za Borac umanji ili ne vidi (politika NS pod ucjednom FSRS i sl. kad je Borac bio povlasten)
i sve dobro vezano za Borac stavi u kontekst drame, bajke... cak se usudio napisati da je Borac najposteniji klub u BiH, :shock: ... (mozda ako pratis fudbal zadnja 2,5 mjeseca i mozda u nedostatku para i organizacije)

inace ko zna da oduzme dramu koju Arma napise za Borac, i srdzbu koju napise za Zelju, ostalo sve pise kako jeste :D
primjer drame, bajke i sl:
kada arma kaze....
da Borac bez plata,priprema i bez novca igra bolje nego Zeljo sa pripremama od 100 000KM i 5 pojacanja, zato sto je to Borac, i u skladu sa Borcevim imenom, da se bori i kada je najteze da je najjaci, i zato je prvi.
(nisam citirao vec nekoliko njegovih postova sveo na jednu misao)

ti moras prethodnu misao u sebi pravesti kao...

...iako bez novca, nekoliko provjerenih igraca i par dobrih mladjih skupilo se oko kluba koji ipak nesto znaci u BiH i u kojem su vidjeli mogucnost da kasnije nadju angazman u inozemstvu bez problema oko papirologije i odstete, s tom idejom igraci su dobili motiv vise,
plata svakako nema i jedino sto ostaje im je da se izbore sami sebi za "hljeb", s obzirom da liga odavno nije bila slabija njihova borba "za goli zivot" nekima je djelovala kao "borba za prvaka BiH", neupuceni posmatraci su se mogli prevariti da jaci od sampiona drzave, iako niko ozbiljan nikada nije (Borac stavio kao konkorenta za titulu)., jer ustvari samo se ceka prelazni rok da se sve rastopi.(sto ne znaci da opet se nece neka grupa solidnih igraca okupiti oko Borca da proba do europe).

eto arma nemoj se ti na mene ljutiti, s obzirom da ja ovako citam tvoje postove, i za mene si jedan od najboljih forumasa sa PLBiH(kada prevedem sve sto imas reci), volim citati tvoje postove iako se ne volim s tobom upustati u diskusije jer bih onda morao prevoditi sa "tvog jezika" na "moj jezik" i mi se kao "nebi razumili".
a ustvari mislim da znamo obojica.
pozdrav,
ako te put navede do Sarajeva u subotu, imas pice i ulaznicu od mene, moze i na zapad u lozu da nebude da te zezam.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 29 nov 2013, 00:52

hvala drugar,ali valjda je ocito da sam ja od onih kojih ne idu toliko na gostovanja,jer taj koji ide sigurno ne pise po internet forumima ove nebuloze o "bacanju sa tribine"...

gledao sam dosta puta puta borac i na grbavici,a pogotovo na kosevu dok smo bili bratska grupa sa njima,ali sad sam vec porodicni covjek i u subotu cu uz bht navlaciti da dodjemo bar do boda,,,

a tebi HVALA,kao da sam dosao..bice prilike...a i ti ako budes nekad htio doc na zeljino gostovanje u banjaluci,javi se,oticemo na pice,i zajedno na utakmicu...pozz

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []