Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kakav odron od utakmice Olimpica i Čelika. Pa šta je ovo, samo se udaraju jbt. Bilo šest kartona, trebalo biti deset najmanje.
Očekivao sam mnogo više od ove utakmice, al sreća pa Benjo spuca pauka u muda, to je vrijedilo vidjeti. 
Svaka cast za posjetu na Kamberovic polju
Pocivaj u miru Varupa
Pocivaj u miru Varupa
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
Na onoj oranici fudbal je nemoguca misijaPappy je napisao/la: Kakav odron od utakmice Olimpica i Čelika. Pa šta je ovo, samo se udaraju jbt. Bilo šest kartona, trebalo biti deset najmanje.Očekivao sam mnogo više od ove utakmice, al sreća pa Benjo spuca pauka u muda, to je vrijedilo vidjeti.
![]()
Možda Slaviji i nije,valjda se vremenom navikli ali fakat je teren katastrofa i to sad na ljeto,moš mislit na što ce ono liciti na jesen..
Čelik i nema neku ekipu da igra neki atraktivan fudbal ali što je ovaj Olimpic navikana ekipa to je čudo,ništa oni nisu bolji od nas a vrijeme ce to i pokazati,.
Samo nemoj da bude da je za Marinov promašaj kriv teren.chily-rz je napisao/la:Na onoj oranici fudbal je nemoguca misijaPappy je napisao/la: Kakav odron od utakmice Olimpica i Čelika. Pa šta je ovo, samo se udaraju jbt. Bilo šest kartona, trebalo biti deset najmanje.Očekivao sam mnogo više od ove utakmice, al sreća pa Benjo spuca pauka u muda, to je vrijedilo vidjeti.
![]()
![]()
Možda Slaviji i nije,valjda se vremenom navikli ali fakat je teren katastrofa i to sad na ljeto,moš mislit na što ce ono liciti na jesen..
Čelik i nema neku ekipu da igra neki atraktivan fudbal ali što je ovaj Olimpic navikana ekipa to je čudo,ništa oni nisu bolji od nas a vrijeme ce to i pokazati,.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Kaze strucnjak Varesanovic poslije utakmice: Teren je u katastrofalnom stanju i to vise odgovara gostima iz Zenice koji su dosli da se BRANE i preskacu sredinu i igraju duge lopte.
Wtf???
Pa Celik primio pogodak u 62 sekundi, sta prica Mirza??
Ima dosta losih strucnjaka u nasoj ligi ali on je jedan od top 3 sa dna kace.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Wtf???
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
mah, zalizanko stalno kmeči 
Sta je to sad Mirza izjavio, ko je kriv, vazduh u lopti ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mislio sam da sam vidio gotovo sve u fudbalu što se tice "naših trenera", dešavalo se da trener pocne bez bekova(Sušić), da trener stavi formaciju sa lažnim defanzivnim veznjacima, (Sušić), da na spisku za utakmicu pozove milion veznjaka i 0 napadača ali danas sam vidio da trener Veleža (Dželaludin Muharemović) krece utakmicu bez krila, čovjek je zajeb.o i Sušića i sve ostale trenere u ovoj galaksiji i izmislio neku novu taktiku

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ne znam od kada pratiš fudbal, ali postoje razne varijante formacija bez krila, tako da ne kontam šta je tu toliko čudno.
DRUG NEBI TI PUNCA
Neka je vaš stručnjak. Ono je jedan od najlošijih terena u Premijer ligi BiH. Baš kao oranica. Ovaj iz Lukavice kaže kako se može igrati na njemu. Može ali ragbi. A ovi iz Tuzle kada ne znaju sastaviti složenu rečenicu odmah pišu zalizanko ili slične gluposti.masteRofPoker je napisao/la:Kaze strucnjak Varesanovic poslije utakmice: Teren je u katastrofalnom stanju i to vise odgovara gostima iz Zenice koji su dosli da se BRANE i preskacu sredinu i igraju duge lopte.
Wtf???
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Postoje druže razne varijante bez krila i tu si u pravu, ali se rijetko koriste u današnjem brzom nogometu. Velež ima krila u vidu Haurdića i malog Pece i ti njih držiš na klupi gotovo cijelu utakmicu(znaci igras bez krila) a forsiraš igru gdje probijaš po stranama i neprestano ubacuješ loptu u 16 metara, to je za moj pojam nogometa totalno amaterski, to ne bi cak ni amater uradio..bagrcavi je napisao/la:Ne znam od kada pratiš fudbal, ali postoje razne varijante formacija bez krila, tako da ne kontam šta je tu toliko čudno.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Apsolutno se slažem sa tobom po tom pitanju. Ali ipak, malo je falilo da mu ta formacija donese rezultat.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
ultra gitano
Ovo kolo 400/ta utakmica za HŠKZ, NKČ, NKŠB, FKŽ, FKS jedinih pet klubova od nastanka PLBH do danas koji nisu ispali iz lige.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Lista snimaka utakmica PL BiH 2015/16:
[youtube][/youtube]
Lista snimaka utakmica PL BiH 2015/16:
Svaka čast za ovo vedatore.

- tuzlak1987
- Kontakt:
400. Utakmica za Zrinjski, ukupno 486. u historiji Zrinjskogultra gitano je napisao/la:Ovo kolo 400/ta utakmica za HŠKZ, NKČ, NKŠB, FKŽ, FKS jedinih pet klubova od nastanka PLBH do danas koji nisu ispali iz lige.![]()
Celik-Zenica stariji gradski derbi od Velez-Zrinjskituzlak1987 je napisao/la:400. Utakmica za Zrinjski, ukupno 486. u historiji Zrinjskogultra gitano je napisao/la:Ovo kolo 400/ta utakmica za HŠKZ, NKČ, NKŠB, FKŽ, FKS jedinih pet klubova od nastanka PLBH do danas koji nisu ispali iz lige.![]()
-
Pitaristok
- Kontakt:
Mislim da se već sad moze reci da Olimpic neće bit u konkurenciji za Evropu.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Olimpik ima predobrog trenera
Kao i Velez.. Dva najbolja u ligi 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mirzu ne bih poželio opet u Sarajevu, daleko od toga i ne samo iz trenerskih razloga, ali hebi ti to on je sa odron ekipom Sarajeva osvojio 2. mjesto one sezone kad nas je vodio. Znači bukvalno u raspadu bili, ekipa odron, tu sezonu na zimu bila ona afera sa viršlama i ostalim debilima i on na kraju u svim tim nemogućim uslovima za rad postane viceprvak. A evo i prošle sezone je ostvario zapažen rezultat sa ne pretjerano kvalitetnom ekipom Olimpika, koju je ionako teško motivirati a on je to uspio. Osvojio je kup i izašao u evropu pored "velike četvorke". Nije loše, zar ne?tuzlak1987 je napisao/la:Olimpik ima predobrog treneraKao i Velez.. Dva najbolja u ligi
O Veležovom Dželi već ne bih...
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.