Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zeljo ima previse oscilacija, zato ce zavrsit 3, gdje su po kvaliteti 1 mjesto ispred ocekivanog.
Pa molim te izvadi te snimke i clanke iz te godine. Cuj nama se pomagalo te godine da osvojimo a Begic bio na vrhu, znas, onaj vas covjek..Zagor je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:07Jel to ona sezona kad ste cijelu sezonu uz pomoc sudija pokusavali osvojiti titulu? Znam da je raja komentarisala i kupljenu titulu ne mogu da osvoje.. citavu sezonu su se vadili isjecci iz vasih tekmi kako se sudilo u vasu korist. Ono sto se slazem nije ni priblizno ko danas Borcu.. ali ta sezona je bila toliko mrljava da i mnogi navijaci zelje ni bi prihvatili titulu.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mozda malo i vise, pobjegose vam tri boda i ostavise vas tu na granici opstanka. NesretniciNajvecaRadosti je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:35Pantelicu usrecio si barem 90% drzaveBog te nagradio

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ima zato sto smo jos neugrani
Bice Zeljo sve jaci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Hrammm1921
- Kontakt:
bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:36Nazalost sa ovakvom ekipom i trenerom Zeljo ako bude cetvrti ili peti, bit ce im uspjeh.
Kad smo vas zgu zili na derbiju, rekli ste da mozemo i do titule
Ova ekipa ima kvalitet za Evropu, za nesto vise ce se trebat dobro pojacati na zimu, i to bi bilo to
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
- svrakino1921
- Kontakt:
Gledaj radosti kod Rođenih i Pitara
Zbog pobjede Radnika iz Bijeljine

Zbog pobjede Radnika iz Bijeljine
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Navijam za dva kluba sta laprdas?KimJongEsmer je napisao/la: ↑05 okt 2025, 18:04Ledeni tebi lakše napisati za koga ne navijašQUARTERBACK je napisao/la: ↑05 okt 2025, 17:54Ofsajd nije 50-50 nego je bio ofsajd necemo sad srat da nas kradu i kad nije tako.. zabij ga posteno i moze qrcu svirati, a da ne pricamo o losoj odbrani zelje danas.. bilo je par faula koje im je navukao al to nije nista realno sto te treba sprijecit da igras dobro
moze li neko od ovih koji pisu da nije bio ofsajd postaviti sliku zbog cega misli da nije ne razumijem evo navijam za zelju pa me zanima![]()
![]()
Odigrali smo za qrca i trazite alibije u sudjenju, ofsajd je bio prestanite kmecati
Tako nekako, najrealnije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
gegenpress je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:24Brate, čitaj barem do kraja.Balorda je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:20Licemjerni smetljarugegenpress je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:05Evo Horde i Veležovci, ismijavajte poraz, sutra kad Sarajevo bude oštećeno protiv ugroženih onda ćemo mi vas, pa poslije Veležovce, pa opet vi nas, pa mi svi zajedno Sarajevo, i tako ćemo u krug.
A vicini i beusovi neka uzimaju trofeje, neka igraju evropu, neka uzimaju pare, kad smo retardirani do Boga.
Isto bi bilo i da se zarati, neka napadnu jednu stranu grada bilo bi neka, ne diraju nas, pusti neka se bore.
Ne pišu se bezveze vicevi o nama.![]()
Pa dobro patriJoto, bilo je jedinica iz Sarajeva u ratu u Mostaru u maju 93., nije da su se svi pravili mahniti, samo što su nosili uniforme sa troslovnim amblemima, na kojima je prvo slovo H, a treće O.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Nije bio ofsajd i nema nikakovg alibija, ali zna se ko ove godine mora osvojiti titulu. Sto je zapravo jedino bitno u ovoj kriminalnoj ligi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:44
Odigrali smo za qrca i trazite alibije u sudjenju, ofsajd je bio prestanite kmecati
Nema sta, sudjenje je bilo OPET na jednu stranu ali nismo ni mi bili pravi. Radnik vidno nahajcan kao sto ce biti i protiv svakog tima (osim Borca) koji se priblizi vrhu.
Steta za propustene prilike ali isto tako mogli smo primiti par golova. Na kraju se svodi na to da je Radnik ipak zasluzeno pobijedio, sretno, spretno, kako god pobijedili su.
Da imamo jscu ekipu koje moze dominirati na ovakvim utskmicama tek tad bi se vidjelo kakvo sudjenje imamo. Ovako se probuce sve kroz nejednak kriterij sto se svi pocinju i navikavati i pripremati tekme na taj nacin sto je porazno za nase klubove koje smatramo "velikanima BH nogometa". Negdje propustis svirati faul, negdje das zuti pa na grublji star za suprotnu ekipu pustis prednost fol i ne das karton. Na sve to smo navikli. Ali ja gledam danas igracki, nismo imali srece da udje sto je prije ulazili i sta je tu je, prvenstvo.ide dslje.
Po meni izmjene neke kasno napravljene, a neke nisu ni uradjene.
Steta za propustene prilike ali isto tako mogli smo primiti par golova. Na kraju se svodi na to da je Radnik ipak zasluzeno pobijedio, sretno, spretno, kako god pobijedili su.
Da imamo jscu ekipu koje moze dominirati na ovakvim utskmicama tek tad bi se vidjelo kakvo sudjenje imamo. Ovako se probuce sve kroz nejednak kriterij sto se svi pocinju i navikavati i pripremati tekme na taj nacin sto je porazno za nase klubove koje smatramo "velikanima BH nogometa". Negdje propustis svirati faul, negdje das zuti pa na grublji star za suprotnu ekipu pustis prednost fol i ne das karton. Na sve to smo navikli. Ali ja gledam danas igracki, nismo imali srece da udje sto je prije ulazili i sta je tu je, prvenstvo.ide dslje.
Po meni izmjene neke kasno napravljene, a neke nisu ni uradjene.
Paranoja i alibi prica, boze sacuvaj nerealnih ljudi, cudo jednolet3 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:48Nije bio ofsajd i nema nikakovg alibija, ali zna se ko ove godine mora osvojiti titulu. Sto je zapravo jedino bitno u ovoj kriminalnoj ligi.QUARTERBACK je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:44
-
- Kontakt:
Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manjeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:43bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:36Nazalost sa ovakvom ekipom i trenerom Zeljo ako bude cetvrti ili peti, bit ce im uspjeh.
Ova ekipa ima kvalitet za Evropu, za nesto vise ce se trebat dobro pojacati na zimu, i to bi bilo to
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
Ovo će biti lagana sezona za Borac,naredna ce biti jos laksa...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Hrammm1921
- Kontakt:
bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manjeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:43bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:36Nazalost sa ovakvom ekipom i trenerom Zeljo ako bude cetvrti ili peti, bit ce im uspjeh.
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
Hahahahahahahaha ovo je neki tupan od djeteta 100%
Pa i mi smo Zrinjskog izdominirali, pa je Zrinjski i vas i Veleza sve po faci
Ne brukaj se balavac
Iduće kolo 1:1 sa Posušjem, i polako se počinjemo vraćati u normalu..
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Zabi Borac ko bi rekao . Kaze komentator Rudar nesto nije krenuo agresivno kao dosad
.

-
- Kontakt:
Slijedi vam pad na tabeli, doce Velez za koje kolo pa cemo vas vidjeti.Hrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:52bordocrveni je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:49Vjerujte mi ne mozete, Velez vas je izdominirao sa igracem manjeHrammm1921 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 19:43
Borac
Zrinjski
Zeljo-Sarajvo
Hahahahahahahaha ovo je neki tupan od djeteta 100%
Pa i mi smo Zrinjskog izdominirali, pa je Zrinjski i vas i Veleza sve po faci
Ne brukaj se balavac
- svrakino1921
- Kontakt:
VAR -Nije provjeravao potencijalni faul
Ovo Želji bi poništili sigurno
Ovo Želji bi poništili sigurno