To ti i ja kazem ak nemam za karte sjedit cu kod kuce vala ne b ni cigancioo sa pruge a to si u pravu 90% ih ima i potrose u toku tekme 20 maraka.Ma hajd bolan mi igramo na Bilinom ,ovo je vanredno sada zbog terena nema pruge oko Bilinog, jos ova tekma.avenija je napisao/la: ↑23 avg 2021, 16:19Treba im dignuti parolu, sramota zivotami, ne znam kako njih nije stid. A to su najveci kriticari, pljuvaci..
300-400 ih se okupilo kod Šopinga i dzabana da gleda Čelik. Ograditi trakama sve u suradnji sa policijom, jos sad nece biti vruce i prugu ce napuniti. Evropski Čelik hoce ali nedamo marku.
To ko nema 5 maraka u 14 dana za Čelik i ne treba da dolazi na utakmicu neka ide raditi na Rači dnevnica 30-40 KM, sta ce na utakmici ako nema marke.
A garantujem zivotom da 90 % onih je na bingu u soppingu izgubilo minimalno cenera.
Imas staru Kantridu ko je bio u Rijeci zna da sa ceste gore mozes utakmicu gledat a stadion uz more al oni su mreze neke stavljali da se ne vidi al uvijek nadje neko neki cosak da ne plati kartu ,jos Rijeka igrala 1 ligu ex yu.