BH klubovi u Evropi 26/27
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Tesko za sve. Sarajevo jedino da dobije ovaj par sa Pyunikom.
Zrinjski objektivno gledano odlicno prosao, samo da izbjegne Motherwell.
Velez slicno kao Sarajevo, jedino da dobiju par Decic-Liepaja, mada opet ponavljam najvise je upitno sta ce im biti sa igrackim kadrom.
Borac ponovo dobio tezu podrgrupu u drugom pretkolu. 13-ti i 14-ti par najbolje opcije. Ako bi ispali iz LP, veliko razocarenje je da ispadnu od bilo koje ekipe od porazenih u KL.
Velez slicno kao Sarajevo, jedino da dobiju par Decic-Liepaja, mada opet ponavljam najvise je upitno sta ce im biti sa igrackim kadrom.
Borac ponovo dobio tezu podrgrupu u drugom pretkolu. 13-ti i 14-ti par najbolje opcije. Ako bi ispali iz LP, veliko razocarenje je da ispadnu od bilo koje ekipe od porazenih u KL.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Velež najlakše protivnike dobio
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nisu oni bezveze pomjerili ligu za 7/8 avgustDamirT je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:54Tesko za sve. Sarajevo jedino da dobije ovaj par sa Pyunikom.
Vico legendo
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Ne bi bilo Zrinjskom nimalo lako ni protiv Göteborga,švedska liga napreduje svake sezone sve vise kao i ostale skandinavske lige,jeste da su započeli slabo u novoj sezoni,ali ipak ja bih da ih Zrinjski zaobiđe.DamirT je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:54Tesko za sve. Sarajevo jedino da dobije ovaj par sa Pyunikom.
Velež na papiru nema teškog protivnika,ali problem je sto je Velež dosta tanak,tako da mislim da su Millsami favoriti.
Craiova nije blam za Borac ako budu igrali sa njima,čak bi rumuni bili i favorit
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Izvuc Motherwell, potpisat Rozmana i lagano se odma okrenut ligi
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Pobjednik Vitebsk/Craiova.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Daj Boze da iko dodje do treceg pretkola.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Amirutah1988
- Kontakt:
C.Zvezda ne bi trebala imati problema protiv pobjednika para Tre Fiori/Larne.
Ostali parovi:
Sabah/TNS-Vardar/KuPs Kuopio
Klaksvik/Bissen-Kauno Žalgiris/Dritta
Aarhus-Lech,jedan od najzanimljivijih parova
Ararat/Riga-Floriana/Shamrock
Omonia-Kairat/Sutjeska
Thun-Dinamo Zagreb,mogao bi Dinamo imati problema
Vikingur/Györ-Hapoel Beer Sheva
Flora/Iberia-Slovan
Petrocub/Egnaria-Celje
Fenerbahce-Gornik Zabrze
Sturm-Hearts
Ostali parovi:
Sabah/TNS-Vardar/KuPs Kuopio
Klaksvik/Bissen-Kauno Žalgiris/Dritta
Aarhus-Lech,jedan od najzanimljivijih parova
Ararat/Riga-Floriana/Shamrock
Omonia-Kairat/Sutjeska
Thun-Dinamo Zagreb,mogao bi Dinamo imati problema
Vikingur/Györ-Hapoel Beer Sheva
Flora/Iberia-Slovan
Petrocub/Egnaria-Celje
Fenerbahce-Gornik Zabrze
Sturm-Hearts
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dok vidimo kako ce danas proci Zrinjski,ostali timovi po meni bas minimalne šanse za prolaz i u drugo kolo
Zrinjski nije bas dobio dobar zrijeb , tri opasna protivnika od pet u ovoj grupi.Škoti,Šveđani i Ukrajinci su po svemu ispred nas , mada mi mozemo u Mostaru sa svakim igrati i to smo i pokazali.Golemo je vrijednost Ukrajinaca 33 miliona eura ??Getwborg i Mothervel 18, 5 miliona mada to na terenu i ne mora nista značiti ali je ipak neki pokazatelj .
Volim Mostar pa makar i vaki
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Motherwell i Göteborg si sigurno bolji od ukrajinske ekipe,ako Zrinjski i dobije ukrajinsku momčad,mislim da bi imali realne šanse za prolaz,jer gostovanje je ipak na neutralnom terenu,to znaci skoro pa prazan stadion,a Zrinjski bi sigurno mogao pobijediti ih u Mostaru,dakle samo izbjeci Motherwell i GöteborgMarko1905 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:30Zrinjski nije bas dobio dobar zrijeb , tri opasna protivnika od pet u ovoj grupi.Škoti,Šveđani i Ukrajinci su po svemu ispred nas , mada mi mozemo u Mostaru sa svakim igrati i to smo i pokazali.Golemo je vrijednost Ukrajinaca 33 miliona eura ??Getwborg i Mothervel 18, 5 miliona mada to na terenu i ne mora nista značiti ali je ipak neki pokazatelj .
Pa ekipa koja je završila prvenstvo ispred Dinama iz Kijeva sigurno nije nimalo losa , imaju 4-5 reprezentativaca i igrača koji vrijede nekoliko miliona eura ali nisu sigurno neprolazni ali su u rangu Šveđana i Škota .Daj Bože islanđane ili Irce ali i ko nam god dođe mi sigurno mozwmo proći ali Danko mora ovaj tjedan riješiti pitanje trenera a do priprema dovesti nekoliko pojačanja i onda neka dođe ko god hoće svima ćemo u Mostaru pokazati koje gazda a u gostima mozemo uvijek odigrati koliko tteba.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:48Motherwell i Göteborg si sigurno bolji od ukrajinske ekipe,ako Zrinjski i dobije ukrajinsku momčad,mislim da bi imali realne šanse za prolaz,jer gostovanje je ipak na neutralnom terenu,to znaci skoro pa prazan stadion,a Zrinjski bi sigurno mogao pobijediti ih u Mostaru,dakle samo izbjeci Motherwell i GöteborgMarko1905 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:30Zrinjski nije bas dobio dobar zrijeb , tri opasna protivnika od pet u ovoj grupi.Škoti,Šveđani i Ukrajinci su po svemu ispred nas , mada mi mozemo u Mostaru sa svakim igrati i to smo i pokazali.Golemo je vrijednost Ukrajinaca 33 miliona eura ??Getwborg i Mothervel 18, 5 miliona mada to na terenu i ne mora nista značiti ali je ipak neki pokazatelj .![]()
A zrijeb za ostale klubove nije toliko los koliko su svi pesimisti , treba biti realan.Nemaju naši klubovi u zadnje vrijeme (izuzev Zrinje
Volim Mostar pa makar i vaki
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Dinamo Kijev je klub za kojeg sam navijao , navijam i danas jos dok su igrali Rebrov i ostali,Dinamo vise nije ni treci dio od onoga sto je bio prije ovog nesretnog rata,stradala je kompletna liga,jos malo u zivotu je Shakhtar,ostali klubovi tonu,propadaju,pa i Dinamo.Marko1905 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:31Pa ekipa koja je završila prvenstvo ispred Dinama iz Kijeva sigurno nije nimalo losa , imaju 4-5 reprezentativaca i igrača koji vrijede nekoliko miliona eura ali nisu sigurno neprolazni ali su u rangu Šveđana i Škota .Daj Bože islanđane ili Irce ali i ko nam god dođe mi sigurno mozwmo proći ali Danko mora ovaj tjedan riješiti pitanje trenera a do priprema dovesti nekoliko pojačanja i onda neka dođe ko god hoće svima ćemo u Mostaru pokazati koje gazda a u gostima mozemo uvijek odigrati koliko tteba.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:48Motherwell i Göteborg si sigurno bolji od ukrajinske ekipe,ako Zrinjski i dobije ukrajinsku momčad,mislim da bi imali realne šanse za prolaz,jer gostovanje je ipak na neutralnom terenu,to znaci skoro pa prazan stadion,a Zrinjski bi sigurno mogao pobijediti ih u Mostaru,dakle samo izbjeci Motherwell i GöteborgMarko1905 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 12:30Zrinjski nije bas dobio dobar zrijeb , tri opasna protivnika od pet u ovoj grupi.Škoti,Šveđani i Ukrajinci su po svemu ispred nas , mada mi mozemo u Mostaru sa svakim igrati i to smo i pokazali.Golemo je vrijednost Ukrajinaca 33 miliona eura ??Getwborg i Mothervel 18, 5 miliona mada to na terenu i ne mora nista značiti ali je ipak neki pokazatelj .![]()
A zrijeb za ostale klubove nije toliko los koliko su svi pesimisti , treba biti realan.Nemaju naši klubovi u zadnje vrijeme (izuzev Zrinje) neke rezultate , isapadali su od andorraca, Maltežana , slovenaca.E pa ako su oni mogli praviti iznenađenja protiv nas mogu i naši klubovi sada napraviti “iznenađenja”.Vidi se ovih dana na svjetskom prvenstvu , bitni su trka, psiha i vjera u sebe i onda se može.Neko spomenu Bugare pa mi smo u zadnjih 5-6 igrali egal sa Ludogorecom ispali ukupno 1-2 , a izbacili Botev prije 2 godine ukupno je bilo 3-2 za nas.Znaci može se …
Za Zrinjski idealan protivnik su islanđani.
Nije žrijeb toliko loš,koliko su nasi ostali timovi tanki.
Pogledaj samo sastav Levskog,uporedi ga sa Borcem,pa i Ludogorets i CSKA Sofia realno su bolji od Borca.
Levski je nakon 14 godina skinuo sa trona Ludogorets,to nije mala stvar
Botev je druga prica,ali oni nisu opcija nažalost.
Nisu Millsami i Inter Turku neki timovi bauk,ali za naše klubove,bit ce...
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Parovi 2 pretkola Europske lige:
Hammarby-Anderlecht
Qarabag/Vestri-Hajduk/Žillina
Tromso-Plzen
Twente-Dinamo Kijev/Un.Cluj
Besiktas-Midtjylland
Vojvodina/Ferencvaros-Pafos
CSKA Sofia/Derry-M.T.A.viv
ST.Gallen-Benfica
Sheriff/Aluminij-PAOK
Hajduk i ako prođe Slovake imat ce trško gostovanje u Azerbejđanu protiv dobre ekipe Qarabag
Ima lijepih i zanimljivih parova vec u ovom drugom pretkolu
Hammarby-Anderlecht
Tromso-Plzen
Besiktas-Midtjylland
ST.Gallen-Benfica
Sheriff/Aluminij-PAOK
Hajduk i ako prođe Slovake imat ce trško gostovanje u Azerbejđanu protiv dobre ekipe Qarabag
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Koga legendo boli krasni qrac za Hajduk ili bilo koji par od ovih? Pročitaj naziv teme.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:49Parovi 2 pretkola Europske lige:
Hammarby-Anderlecht
Tromso-Plzen
Besiktas-Midtjylland
ST.Gallen-Benfica
Sheriff/Aluminij-PAOK
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Zažmuri ako ti se ne čita,zasto se ne bi spomenuli i klubovi iz regije,gdje problem?NoProfit je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:03Koga legendo boli krasni qrac za Hajduk ili bilo koji par od ovih? Pročitaj naziv teme.Amirutah1988 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 13:49Parovi 2 pretkola Europske lige:
Hammarby-Anderlecht
Tromso-Plzen
Besiktas-Midtjylland
ST.Gallen-Benfica
Sheriff/Aluminij-PAOK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

.png)