P.S. Dobre stvari se kopiraju, tako i ova tema
BH klubovi u Evropi 26/27
BH klubovi u Evropi 26/27
Vrijeme je da i novu temu nacnemo , ako neko ima one liste da nam stavi ? Hvala
Re: BH klubovi u Evropi 26/27
Izgleda da je ugašen forum odakle su izlazile ove liste.Nadam se da su sad pod drugim imenima ili linkovima , 4 maj a nema listi nigdje
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Dabogda noge polomili i ispali odma .......
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Upisat ću se ali suhom olovkom da mogu izbrisati kasnije
jer ne vjerujem ja onom Širokom dok matematički ne osiguramo
Plavi podanici i filijala Zrinjskog nikada nisu ni bili neka prijetnja. To je klub koji narednih deset godina ako jednom izađe u evropu na konju je
Plavi podanici i filijala Zrinjskog nikada nisu ni bili neka prijetnja. To je klub koji narednih deset godina ako jednom izađe u evropu na konju je
Zalutao si na temu, tebi nije mjesto ovdje.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- Threeplanetrees
- Kontakt:
- LondonBlues
- Kontakt:
Evo i ja da se upisem, i momcima iznad sebe pozelim srecu i da im ekipe ne ispadaju od nekih poluamatera iz Andore.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa onim mjestom koje preko kupa možda vodi u prvo pretkolo lige evrope. Ide li išta kako treba?
- LondonBlues
- Kontakt:
I francuzi i shakhtar su izgubili prvu utakmicu. Jedan od njih bi trebo da osvoji KL ja mislim…Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:04Kakvo je stanje sa onim mjestom koje preko kupa možda vodi u prvo pretkolo lige evrope. Ide li išta kako treba?
Ma ne zatrpavaj temu čovječe, ne pripadaš ovdje. Idi tamo otvori neku temu koji bi muzički izvođač mogao napuniti Grbavicu, jer ćete Evropu vidjeti samo na televizoru.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ovaj poraz je u medijima opisan kao "historijska blamaža" i "bruka", jer je Borac u meč ušao kao apsolutni favorit protiv ekipe koja je sezonu ranije završila kao trećeplasirana u prvenstvu Andore.
Eliminacija od kluba iz Andore smatra se jednom od najvećih sramota u historiji FK Borac Banja Luka i bosanskohercegovačkog klupskog fudbala
**** se ovo ponovilo abd....amin
Eliminacija od kluba iz Andore smatra se jednom od najvećih sramota u historiji FK Borac Banja Luka i bosanskohercegovačkog klupskog fudbala
**** se ovo ponovilo abd....amin
Cuj igraju evropu a nema sloge da dobije virozu ili sirokog da se skloni hahahaja kako ce igraci borca se snaci u takvoj situaciji hahahaha
Hahahahahaa evopa za vicine pudlice
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Komšija tu utakmicu nas je vodio najveća trenerska ubleha koja je bila na klupi Veleža u 104 godine koliko postojimo Damir Čanadi. Zadnju liniju nam činili Šturm, Okeke, Savić i Išasegi koji je došao iz drugoligaša Cibalije. Veznjaci nam bili Šikalo i Pršeš, a na krilu Suljić sa Haskićem od 35 godina u napaduLondonBlues je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:01Evo i ja da se upisem, i momcima iznad sebe pozelim srecu i da im ekipe ne ispadaju od nekih poluamatera iz Andore.
Sada je to puno posloženije sa Ibron na klupi i ja se nadam bar trećem pretkolu protiv nekog atraktivnog protivnika. A pošto igramo u Zenici na Bilinom polju da napunimo i njega
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 04 maj 2026, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kako doci do onih tabela, neko gore rece da site taj vise ne radi, kontam da bi bas bilo korisno imati info kako do LE i LK za nase klubove.
- LondonBlues
- Kontakt:
Znam komsija al moram vas malo oba ste ispali od Andoraca…Threeplanetrees je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:59Komšija tu utakmicu nas je vodio najveća trenerska ubleha koja je bila na klupi Veleža u 104 godine koliko postojimo Damir Čanadi. Zadnju liniju nam činili Šturm, Okeke, Savić i Išasegi koji je došao iz drugoligaša Cibalije. Veznjaci nam bili Šikalo i Pršeš, a na krilu Suljić sa Haskićem od 35 godina u napaduLondonBlues je napisao/la: ↑04 maj 2026, 13:01Evo i ja da se upisem, i momcima iznad sebe pozelim srecu i da im ekipe ne ispadaju od nekih poluamatera iz Andore.![]()
Sada je to puno posloženije sa Ibron na klupi i ja se nadam bar trećem pretkolu protiv nekog atraktivnog protivnika. A pošto igramo u Zenici na Bilinom polju da napunimo i njega![]()
Dao Bog da sva 4 udjemo u ligasku fazu. Zamisli samo sta bi to bilo cetvrtkom…
Trenutno korisnika/ca: 1921ljoze, Bordo10, MostarReds22 i 18 gostiju.