Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
hvala na čestitkama i na posjeti našoj temi, ništa još nije gotovo (što bi Baka na tečnom Engleskom rekao
), al mislim da ćemo ih na WHL razvalit, pogotovo ako Bale bude spreman

Audere est Facere
Mene igraj koji je najvise iznenadio i mozda bio i medju 3 igraca utakmice je ovaj Sandro...mnogo dobar igrac,a iskreno nisam ga prije gledao 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
zeljocity je napisao/la:Da je Tottenham standardan bez sumnje pobjeda engleza a ovako gol razlike za jedne ili druge to je neko moje skromno misljenje..
Nista samo onako da se malo foliram

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
cisto da ostane zapisano..cekamo drugu utakmicue2_ze je napisao/la:zasto nije??? ako nije kladi se sa njim, ja navijac arsenala, blago receno da ove ne volim, ali da nemaju sanseRossoneri je napisao/la:Nisi ti sav svoj_Bad_boy je napisao/la:smijel ko po petaka da ce totenhem izbaciti milanakladimo se u kredit na mobitelu

-PAJA Fan Club!!
-
sada nam optuzuju joe jordana da je on kriv jer ga je gattuso udario, ja gluposti ccc 

-
sad vidjeh na internetu, kraj sezone ćorluki i woody-u, pa ovo stvarno vise nije dobro, pa mi smo bolnica fudbala, jadni woodgate, iskreno moj najdrazi uz huddlestona je opet citavu sezonu van stroja zbog j...g milana
Woodgate isto kao Hargo u Manchesteru, nema od tih igraca nista!Tom Huddlestone je napisao/la:sad vidjeh na internetu, kraj sezone ćorluki i woody-u, pa ovo stvarno vise nije dobro, pa mi smo bolnica fudbala, jadni woodgate, iskreno moj najdrazi uz huddlestona je opet citavu sezonu van stroja zbog j...g milana
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
-
Nazalost, u pravu si, ni Hargraves ni Woody nisu zaigrali citavu utakmicu zadnje 2 godine kako treba, bas steta...haxonja je napisao/la:Woodgate isto kao Hargo u Manchesteru, nema od tih igraca nista!Tom Huddlestone je napisao/la:sad vidjeh na internetu, kraj sezone ćorluki i woody-u, pa ovo stvarno vise nije dobro, pa mi smo bolnica fudbala, jadni woodgate, iskreno moj najdrazi uz huddlestona je opet citavu sezonu van stroja zbog j...g milana
- M. Scofield
- Kontakt:
Ćorluka za SN
Kod: Označi sve
Iskreno, bojao sam se gore varijante, barem dva mjeseca! - kazao je desni bek Tottenhama s dozom olakšanja, iako je šteta što se ozlijedio baš sada kada je opet zaigrao u seriji
U utorak navečer je stradao iako se može prvom prilikom zahvaliti Bogu što je tako prošao. Vedran Ćorluka u srijedu prijepodne prije snimanja desnog gležnja govorio nam je…
- Prema očekivanju nakon što se zglob ohladio sve izgleda ružnije. Otečeno je i jako me boli, iako me liječnici uvjeravaju da ne izgleda tako loše.
Par sati kasnije specijalist je analizirao RTG sliku.
- Upravo su mi javili da nema ništa slomljenog ali da ću morati pauzirati oko 4 tjedna. Sutra idem k njemu na pregled i onda ću točno znati, ali to bi bilo to.
Niste baš pogođen tom dijagnozom?
- Iskreno rečeno, bojao sam se gore varijante, barem dva mjeseca! - kazao je Ćorluka s dozom olakšanja, iako je šteta što se ozlijedio baš sada kada je opet zaigrao u seriji.
No ne sumnjamo da će klasom brzo uhvatiti formu kad se u ožujku vrati igri. Na stranu Tottenham, raduje da će Ćorluka biti u stroju za kvalifikacijski sraz u Gruziji…
Audere est Facere
Odlična igra protiv Milana moram to još jednom ponoviti i sa skroz izmjenjenim sastavom pobjedite jadnike iz Milana
i sretno u uzvratu vjerujem da ćete ubiti Milan na WHL 4-1 te sretno u prvenstvu u gradskom derbiju protiv Arsenal nošenog pobjedom protiv Barcelone

-
Ja sam drugačije vidio da ga čeka najmanje 4 utakmice neigranja no i to je premalo ovi iz uefe manje ruše a veće uzdižuTom Huddlestone je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... #komentari
SRAMOTA UEFA-E I SVIH DRUGIH

-
Nema se nista drugo reci nego SRAMOTAking1000 je napisao/la:Ja sam drugačije vidio da ga čeka najmanje 4 utakmice neigranja no i to je premalo ovi iz uefe manje ruše a veće uzdižuTom Huddlestone je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... #komentari
SRAMOTA UEFA-E I SVIH DRUGIH![]()
![]()
![]()
Ancelotti je stao u obranu gattusa
Ancelotti stao u Gattusovu obranu
Jedan od rijetkih koji je stao u obranu Gennara Gattusa nakon njegovog kontroverznog ponašanja tijekom prvog susreta osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Tottenhama je aktualni menadžer Chelseaja, a bivši trener Milana Carlo Ancelotti...
- Gattuso je vrlo velikodušan igrač, dobar čovjek koji je pogriješio. Također, on je sam bio razočaran nakon utakmice i ispričao se - rekao je Ancelotti o utakmici u kojoj je Gattuso uhvatio za vrat i udario glavom pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana, dok je na travnjaku u nekoliko navarata imao okršaje kako verbalne, tako i fizičke s Peterom Crouchom.
- Gattuso je odigrao 100 utakmica u Ligi prvaka i nikad nije imao problema. Pogriješio je, ali se ispričao i sada će UEFA donijeti odluku. Ali suditi Gattusu samo na osnovi te pogreške je pogrešno. Ja to mogu reći jer ga poznajem jako dobro - dodao je talijanski strateg.
O Gattusovoj kazni Disciplinska komisija UEFA-e donijet će odluku u ponedjeljak.

Ancelotti stao u Gattusovu obranu
Jedan od rijetkih koji je stao u obranu Gennara Gattusa nakon njegovog kontroverznog ponašanja tijekom prvog susreta osmine finala nogometne Lige prvaka protiv Tottenhama je aktualni menadžer Chelseaja, a bivši trener Milana Carlo Ancelotti...
- Gattuso je vrlo velikodušan igrač, dobar čovjek koji je pogriješio. Također, on je sam bio razočaran nakon utakmice i ispričao se - rekao je Ancelotti o utakmici u kojoj je Gattuso uhvatio za vrat i udario glavom pomoćnog trenera Tottenhama Joea Jordana, dok je na travnjaku u nekoliko navarata imao okršaje kako verbalne, tako i fizičke s Peterom Crouchom.
- Gattuso je odigrao 100 utakmica u Ligi prvaka i nikad nije imao problema. Pogriješio je, ali se ispričao i sada će UEFA donijeti odluku. Ali suditi Gattusu samo na osnovi te pogreške je pogrešno. Ja to mogu reći jer ga poznajem jako dobro - dodao je talijanski strateg.
O Gattusovoj kazni Disciplinska komisija UEFA-e donijet će odluku u ponedjeljak.
Ovjeren plasman daljeGareth Bale, brzonogi lijevobočni nogometaš Tottenhama, bit će spreman za uzvrat osmine finala Lige prvaka protiv Milana, tvrde engleski mediji.
Bale nije bio u sastavu Spursa koji je s 1:0 (gol Petera Croucha) savladao Milan na San Siru, a razlog njegova odsustva je povreda leđa. Tottenhamov menadžer Harry Redknapp vjeruje da bi Velšanin mogao zaigrati u uzvratu koji će se odigrati na White Hart Laneu 9. marta.
"Svima nam je drago zbog njegovog povratka. Očekujem da bude spreman za izuzetno važnu utakmicu s Milanom", kazao je Redknapp.
Bale, koji je sve svoje kvalitete pokazao upravo u Milanu (protiv Intera u grupnoj fazi Lige prvaka), pauzira od 22. januara ove godine, odnosno od povrede zadobivene u duelu sa Newcastleom.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
Iduci na streljani Tottenhama je Blackpool, tu ocekujem laganu pobjedu
Teška će to biti utakmica Blackpool igra kod kućeTom Huddlestone je napisao/la:Iduci na streljani Tottenhama je Blackpool, tu ocekujem laganu pobjedu

Pa s obzirom da su bolji u gostima nego kod kuće...king1000 je napisao/la:Teška će to biti utakmica Blackpool igra kod kućeTom Huddlestone je napisao/la:Iduci na streljani Tottenhama je Blackpool, tu ocekujem laganu pobjedu![]()
![]()
Recimo da su doma dobili samo WBA, Wolvese i Liverpool.

...što je više lome to je volim jače...
Pa bolje kod kuce, nego u gostima,jer su najlosiji domacini u ligi 
edit: jacky me preduhitrio istim mislima

edit: jacky me preduhitrio istim mislima

-
VdV se opet povrijedio, izostaje najmanje 10 dana

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.