Pa vidis da se lik zajebava joj jeste i vi..Wolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa vidis da se lik zajebava joj jeste i vi..Wolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
pa sta ja radim ?nime_tm87 je napisao/la:Pa vidis da se lik zajebava joj jeste i vi..Wolverine je napisao/la:nije ti to zdravorob do bagro je napisao/la:Dubrava brate...mogul ja biti sekretarica
hvala na poziv u tim..pozicija je superKarim_Madrid je napisao/la:ma ovo je tim snovaMirza_Hordas je napisao/la:Karim_Madrid je napisao/la: 1-4-3-2-1
---------------------------------------Pipita(9)--------------------------------------
----------------------Harrison(10)----------wolverine(11)-------------------------
----------------------------Fabio(7)-------Sajoni(8)-------------------------------
---------------------------------Omerbavarac(6)------------------------------------
----------Don Ciro(3)---Secer(4)-----Mirza_Hordas(5)---CRNI-SA(2)------------
----------------------------------Stole iz Bora(1)----------------------------------
može kralju![]()
stub odbrane
....kad sam trenirao fudbal igrao sam u odbrani tako da neće biti problema
![]()
najjaci
redarmahalas je napisao/la:Sa obzirom na to da ja imam crni pojasu karateu (a čarape da uopšte nespominjem) koju bi ja poziciju mogo igrat????'
Dobro al da znate, da nema unošenja rakije janjetine i ostalih dopinga a stadionWolverine je napisao/la:redarmahalas je napisao/la:Sa obzirom na to da ja imam crni pojasu karateu (a čarape da uopšte nespominjem) koju bi ja poziciju mogo igrat????'
Cuvat ces im kljuceve jelde23 KING JAMES je napisao/la:dubrava ja ću bit ključni igrač
ja nikad ključa u životu nisam izgubio,a ti češ crtat taktikuStevie-G je napisao/la:Cuvat ces im kljuceve jelde23 KING JAMES je napisao/la:dubrava ja ću bit ključni igrač, bil ja mogao negdje uletit, studiro crtanje linija po nasim oranicama
![]()
Ajd moze, ako je veca plata, i ako za crtanje necu dobijat farbu, nego markere23 KING JAMES je napisao/la:ja nikad ključa u životu nisam izgubio,a ti češ crtat taktikuStevie-G je napisao/la:Cuvat ces im kljuceve jelde23 KING JAMES je napisao/la:dubrava ja ću bit ključni igrač, bil ja mogao negdje uletit, studiro crtanje linija po nasim oranicama
![]()
nema markera moraš olovkomStevie-G je napisao/la:Ajd moze, ako je veca plata, i ako za crtanje necu dobijat farbu, nego markere23 KING JAMES je napisao/la:ja nikad ključa u životu nisam izgubio,a ti češ crtat taktikuStevie-G je napisao/la: Cuvat ces im kljuceve jelde, bil ja mogao negdje uletit, studiro crtanje linija po nasim oranicama
![]()
![]()
Ja cu play bitWolverine je napisao/la:Emir_ZENICA, rob do bagro, Phill Jackson, avenija, damiRZ 88, bilino polje, Pasha, NK_CELIK, mrzim_ulizice, KenoRob i RZ88. nek se rasporede kako hoce.
Pridruzujem se skupini,jer su evo mene, ovakvog telentaedotm87 je napisao/la:ako nema mjesta u postavi za mene, ja kao svi veliki igraci idem na tribine, osnivam navijacku skupinu...SSF Boys..
psiholog...WindOfChange je napisao/la:. Mislim da bih mogla biti psihološka podrška, spremna sam vas ubjediti da ćete pobjediti !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
. Pa eto, ja sam onda idealna za vas .edotm87 je napisao/la:psiholog...WindOfChange je napisao/la:. Mislim da bih mogla biti psihološka podrška, spremna sam vas ubjediti da ćete pobjediti !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
svi veliki timovi imaju psihologe i navijace naravno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.