Inače imam 23 godine i nikad je nisam obukao niti ću.astra1922 je napisao/la:kad budes u srednjoj skoli i ti ces kose nosatineurofunk je napisao/la:Ja košulje ne podnosim, kad izađem u grad i vidim svaki lik je nosi i to bijelu meni se povraća
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Modni znalci.
Haj mi nadjite model cipela koji ide na sve vrste pantola,i farmerki i onih "na peglu" ? Prednost ima bela boja. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- CaptainFantastic
- Kontakt:
http://www.google.ba/imgres?q=bijele+mu ... x=56&ty=76Devil je napisao/la:Modni znalci.Haj mi nadjite model cipela koji ide na sve vrste pantola,i farmerki i onih "na peglu" ? Prednost ima bela boja.
mozda ove ?
--yOull nEvEr wAlk alOne--
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!
--Steven Gerrard---
Steve Gerrard, Gerrard
He passes the ball forty yards
He's big and he's fuckin' 'ard
Steve Gerrard, Gerrard
Alex Del Piero:
"Pravi džentlmen nikad ne napusta svoju damu"!
- samovasposmatram
- Kontakt:
gdje si ove crvene Adidaske nabavio ?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
neurofunk je napisao/la:Inače imam 23 godine i nikad je nisam obukao niti ću.astra1922 je napisao/la:kad budes u srednjoj skoli i ti ces kose nosatineurofunk je napisao/la:Ja košulje ne podnosim, kad izađem u grad i vidim svaki lik je nosi i to bijelu meni se povraća
Trebao bi obuci kosulju
Šta si nosio na maturalnoj? Majicu kratkih rukava? 
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Amoxicillin
- Kontakt:
momci, polo majice u sarajevu? jednobojne, bez onih sranja, natpisa i trakica??
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
vidi u Azelu, vjerovatno oni imaju takvih, ja sam prije 2-3 godine uzeo jednu tamo bez ičega
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
nema jarane, smorih se trzaeci...sve neka sranja po azelu..one providne široke bijele majice :r komotno mozes da je ne obučeš :r eto sta prodajuanonimni je napisao/la:vidi u Azelu, vjerovatno oni imaju takvih, ja sam prije 2-3 godine uzeo jednu tamo bez ičega
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
svašta... ja sam je naš'o tamo, jest bilo prije par godina, al' bilo je, doduše, tad su bila npr. 2 Azela kod Vijećnice, sad samo jedan 
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://www.****/?trazilica=polo+majic ... select=&t=" onclick="window.open(this.href);return false;Amoxicillin je napisao/la:momci, polo majice u sarajevu? jednobojne, bez onih sranja, natpisa i trakica??
Vidi ili ovako ili nađi nekog prodavača da je iz Sarajeva ako ne želiš kupovati prije nego što je probaš.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
- Amoxicillin
- Kontakt:
ma vid' po njima ovih šara :r mrzim to...meni to dječiji fazon ti amblemi i to :r fuuj
našo sam na ebay nešto pa dok skontam kako cu ovo naručit'
onda ću imat finu (inače traži paypal :O )
našo sam na ebay nešto pa dok skontam kako cu ovo naručit'
**** obične, pa nisi penzioner. Ja isto ne volim ove znakove, ali prugaste obožavam.
Evo ti obične: http://www.****/artikal/1899701/muske-majice-polo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ti obične: http://www.****/artikal/1899701/muske-majice-polo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Imas u Springfieldu obicne, jednobojne a ima i par modela s prugama. Ima ona neka akcija ako se nije prodalo, 1-45KM, 2-65KM.
- samovasposmatram
- Kontakt:
drug ta slika je sa sneakerfreaker.com nisu moje patikeanonimni je napisao/la:gdje si ove crvene Adidaske nabavio ?
WHUFC
sramota !
ovdje sam viđ'o takve crne i srebrne, crvene nisam, zato i pitah
ovdje sam viđ'o takve crne i srebrne, crvene nisam, zato i pitah
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
haris exportAmoxicillin je napisao/la:momci, polo majice u sarajevu? jednobojne, bez onih sranja, natpisa i trakica??
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
U Bingu sam ja uzo za 7 KM polo majicu gotivna pra´o i to oni što sponozorišu MLB il NHL nisam siguran
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
gojzerica
- Kontakt:
Stvarno u Haris Export ima odličnih majica, cijena petaka, a majica tonbe.Bosniacum Lilium je napisao/la:haris exportAmoxicillin je napisao/la:momci, polo majice u sarajevu? jednobojne, bez onih sranja, natpisa i trakica??petaka, obicna bijela. Znaci gori, tonbe
slim fit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.