haha "Cola light" kako se samo toga sjetiComyZV je napisao/la:B o X je napisao/la: danas na Koševu kao zvanično lice u vidu trenera predstavlja Miladin Ristić /quote]
MILADIN I ČAROBNA COLA LIGHT....hahahah...**** ti klub

haha "Cola light" kako se samo toga sjetiComyZV je napisao/la:B o X je napisao/la: danas na Koševu kao zvanično lice u vidu trenera predstavlja Miladin Ristić /quote]
MILADIN I ČAROBNA COLA LIGHT....hahahah...**** ti klub
pa nema razlike velike između Veleža i Drine što se tiče uprave, razbojnici su i kod nasSRETO je napisao/la:Ma kakava Zrinjski,vama je najveca sansa Velez koji sa ovim trenerom i ovakvim sastavom gubi garant od Olimpica! A poslije toga ide rasulo i eto vam sanse! Ja navijam za Velez ali su u Velezu sada razbojnici zbog kojih je boilje da klub ispane i misevi pobjegnu pa da pravimo zdrav klub!
Ja mislim da je Galin blizu otkaza...ali nisam siguran...." je napisao/la:$ " ? " " " " & % се " $ "?
$ & $ " је & ¥,& га је $ са & повест.ComyZV je napisao/la:Ja mislim da je Galin blizu otkaza...ali nisam siguran...." je napisao/la:$ " ? " " " " & % се " $ "?
prijedoruberalles je napisao/la:ja sam se par puta javljao ovdje da malo zezam ali ovaj put vam porucujem ostanite uz vas klub jer jos nista nije izgubljeno, samo od sad vise nema kikseva kod kuce . jos ima dosta da se igra.
Све " % се $ $ " ".? се $ " $ & у ' ",$ вјероватно ' ?,? / ¥ " % $ & ".А ' ? је $ " " ранг ",па је " $ постојао & '," & " " група је ? " " а - " ? ове $.prijedoruberalles je napisao/la:ja sam se par puta javljao ovdje da malo zezam ali ovaj put vam porucujem ostanite uz vas klub jer jos nista nije izgubljeno, samo od sad vise nema kikseva kod kuce . jos ima dosta da se igra.
samo vi dođite, sve je spremnoLjumani_Banovici je napisao/la:Jestel' spremili teren, dolaze kadeti i juniori Banovica .. ima da vas prospu ko rižu
& $ се " та & " у ? "?B o X je napisao/la:samo vi dođite, sve je spremnoLjumani_Banovici je napisao/la:Jestel' spremili teren, dolaze kadeti i juniori Banovica .. ima da vas prospu ko rižuSloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
Kadeti bi trebali igrati u 11 a juniori u 1 sat, u subotudrinin vuk je napisao/la:& $ се " та & " у ? "?B o X je napisao/la:samo vi dođite, sve je spremnoLjumani_Banovici je napisao/la:Jestel' spremili teren, dolaze kadeti i juniori Banovica .. ima da vas prospu ko rižuSloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
Kako misliš pala ? Pa nismo izgubili jebote .B o X je napisao/la: samo vi dođite, sve je spremnoSloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
Pa 1:1 u gostima odigrati a pritom je ovo kup sistem to ti dođe kao pobjeda, Sloboda sad mora dati dva gola da bi prošla, pritom je Drina konačno kompletna od ove polusezone jer je rasterećena povratkom nekoliko najboljih njenih juniora iz prvog tima a jedan od njih je danas dao gol. Ali nemoj da si uvrijeđen, za nas je ovaj rezultat fantastičan, ravan pobjedi, jer vi ste za nas stvarno moćna ekipa.Sir Matt je napisao/la:Kako misliš pala ? Pa nismo izgubili jebote .B o X je napisao/la: samo vi dođite, sve je spremnoSloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
Mozete bit sretni sto niste primili 5 komada danas. Jedini sut po golu je i usao u gol, ali moram pohvaliti vasu borbenost i zalaganje danas za razliku od nasih momaka koji nisubili ni blizu svog kvaliteta....Al' nebitno, Sloboda je daleko kvalitetnija ekipa od Drine i to ce pokazat u revansu.B o X je napisao/la:Pa 1:1 u gostima odigrati a pritom je ovo kup sistem to ti dođe kao pobjeda, Sloboda sad mora dati dva gola da bi prošla, pritom je Drina konačno kompletna od ove polusezone jer je rasterećena povratkom nekoliko najboljih njenih juniora iz prvog tima a jedan od njih je danas dao gol. Ali nemoj da si uvrijeđen, za nas je ovaj rezultat fantastičan, ravan pobjedi, jer vi ste za nas stvarno moćna ekipa.Sir Matt je napisao/la:Kako misliš pala ? Pa nismo izgubili jebote .B o X je napisao/la: samo vi dođite, sve je spremnoSloboda je danas pala i nadam se prolasku u finale
' & се %,$ се $ не ' ".jasko_juve je napisao/la:sad da ste pametni i prodavat utakmice do kraja..jer je ocigledno da ispadate..da makar zaradite..![]()
Nema šta , moramo dati što prije gol ako mislimo nešto napraviti . Biće tu svašta , em krađe od strane sudaca em borbe , znam to još od ligaške utakmice kad smo pobijedili 0:1 tu u Zvorniku ali ste nas pošteno namlatili bez da se možeš bunit .B o X je napisao/la: Pa 1:1 u gostima odigrati a pritom je ovo kup sistem to ti dođe kao pobjeda, Sloboda sad mora dati dva gola da bi prošla, pritom je Drina konačno kompletna od ove polusezone jer je rasterećena povratkom nekoliko najboljih njenih juniora iz prvog tima a jedan od njih je danas dao gol. Ali nemoj da si uvrijeđen, za nas je ovaj rezultat fantastičan, ravan pobjedi, jer vi ste za nas stvarno moćna ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.