adnan24 je napisao/la:Mene oni stvarno i ne interesuju toliko na ovom prvenstvu s obzirom da smo i mi tamo ali ne kontam kako mozete pravdati Lowa i njegove poteze...kao da vodi Nigeriju a ne Njemacku,pa u svakoj pobjedi ispada on heroj.
Niko ne uzdiže Loewa, nego samo smatram da se on previše kritikuje. Znači treba naći zlatnu sredinu...
A ja za Njemačku navijam u potpunosti i na ovom Mundijalu, s tim da za BiH naravno navijam više i ona mi je na prvom mjestu. Protiv Nijemaca bi tako jedino bio u duelu s našom reprezentacijom. Dok kod tebe osjetim da najviše želiš Dortmundove igrače u prvoj postavi i onda kada samo Hummels dobije priliku, onda odmah Loewova postava ne valja. Jučer se potvrdilo da je sve dobro uradio. Iako ja i očekujem od Elf-a da dobije jedan Portugal, jer Portugal je rang ispod Njemačke, iako se radi i tu o jakoj reprezentaciji.
amerosm je napisao/la:
da ne duzim, ali mislim da si isto kao i mi mislio kada si vidio koju ce formaciju Joakim izvesti na teren.
Ja sam s formacijom bio zadovoljan, jer znao sam da će biti mnogo rotiranja i zamjena pozicija naprijed i da će to protivnika izludit. Jedino bi ja jučer da me ko pitao prije utakmice u prvu postavu stavio Durma umjesto Howedesa i možda Poldija, jer u pripremama je gorio, veliki je borac, vidi se da je zagrijan i zato se moglo o tome razmišljat. Ali generalno jučer je sve dobro bilo i onako treba nastaviti ekipa. Ovaj put do kraja Njemačka mora ići sovjom igrom, neka se protivnici Nijemcima prilagođavaju, a ne obrnuto.
Ma svaki selektor Elf-a kada ispadne prije polufinala, već je automatski jako, jako blizu otkaza. Rijetko koji selektor je to preživljavao. A ono s Kilinsijem 2006. godine je bilo fenomenalno, to treće mjesto je skoro bilo ravno tituli, jer ova ekipa je doživjela reformu pa je bila faktički u novom nastajanju i igrala je fenomenalan fudbal.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland