Navijaci..

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: Navijaci..

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2011, 21:04

karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.
Od kako se kop raspao liverpul ima samo vas drkadzije preko neta i babe,dede i djecu koja dodju na stadion da grickaju kospe i pljescu kad se zabije gol.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 02 okt 2011, 21:05

Devil je napisao/la:Vidim ima i ludjih od mene ovde. :mrgreen: :roll:
Navijam za njih samo zbog navijaca. I da si malo nacitaniji znao bi da su najbolji navijaci navijaci Redsa.
YNWA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2011, 21:07

Kralju nisi dobar nikako :lol: :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:07

karameldar je napisao/la:
Devil je napisao/la:Vidim ima i ludjih od mene ovde. :mrgreen: :roll:
Navijam za njih samo zbog navijaca. I da si malo nacitaniji znao bi da su najbolji navijaci navijaci Redsa.
Daj mi te biblioteke koji nude takvu literaturu,dakle govorimo o Liverpoolovom kopu u poslednjoj deceniji,od 2000-pa na ovamo,pa da onda nastavimo sa pricom NACITANI. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 02 okt 2011, 21:08

Mozda ja nisam dobro,ali sjecam se jednom su gubili od Arsenala 6:3 i svi su navijaci pjevali himnu i podrzali igrace,ne znam koliko bi to navijaca jos uradilo.
YNWA!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2011, 21:09

karameldar je napisao/la:Mozda ja nisam dobro,ali sjecam se jednom su gubili od Arsenala 6:3 i svi su navijaci pjevali himnu i podrzali igrace,ne znam koliko bi to navijaca jos uradilo.
:oops: :oops: :oops: Devile ima ludjih i od tebe !

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:09

karameldar je napisao/la:Mozda ja nisam dobro,ali sjecam se jednom su gubili od Arsenala 6:3 i svi su navijaci pjevali himnu i podrzali igrace,ne znam koliko bi to navijaca jos uradilo.
Jao,jao boze moj,je li to ta literatura koja dokazuje da su najbolji ? :lol:

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 okt 2011, 21:10

Sarajlijc@ je napisao/la:
karameldar je napisao/la:Dortmund mozda ima najvjernije navijace,ali Liverpool najbolje bez premca [youtube][/youtube] Mislim da je ovo dovoljno.
Od kako se kop raspao liverpul ima samo vas drkadzije preko neta i babe,dede i djecu koja dodju na stadion da grickaju kospe i pljescu kad se zabije gol.
Mislim, kada poređuje FK Sarajevo sa Liverpoolom dođe mi da plačem od žalosti kad vidim kakvih ljudi ima.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 okt 2011, 21:13

Han!$;Lfc je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:
Mislim, kada poređuje FK Sarajevo sa Liverpoolom dođe mi da plačem od žalosti kad vidim kakvih ljudi ima.
Placi slobodno brate ;) Gdje ja uporedjujem FKS i luzerpul ? Samo kazem da liverpul nema prave navijace odkako se kop raspao.

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 02 okt 2011, 21:14

Devil je napisao/la:
Jao,jao boze moj,je li to ta literatura koja dokazuje da su najbolji ? :lol:
To je samo sitnica,ali nije bitno.
YNWA!

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 21:15

Haveru moj ti ocigledno znas samo za Dortmundove i Liverpulove navijace.Nisi cuo za druge.Dobro odani klubu mozda i jesu,imaju odlicnu himnu koja po meni bolje izgleda kod Seltikovih navijaca ili upravo Dortmundovih 8-) A da ste najbolji HA HA HA
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:17

Da pokusamo zatrpati ove viceve necim kvalitetnim. :D

UD-e u Munchenu danas...(zipa im ovog majmuna gde se izver'o :mrgreen: )
slika
slika
slika
Neki trans puk'o plavcima,je li sada nekada ili odavno ? :?

Jedna slika od nekidan,ne znam da li je bila Wisla Krakow,za mene najjace koreografije,jbs pirotehniku i ostalo,sarpata rula. :mrgreen:
slika

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 02 okt 2011, 21:18

Pored cijele Poljske lige ovi Liverpolovci nisu ni blizu ;)
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 okt 2011, 21:19

@sarajlica, misliš da zaboravljam ? Tokom ljeta si došao na temu Liverpoola počeo provocirati kako Liverpool nije u Europi a Sarajevo jeste, zbog toga je Sarajevo veći klub od Liverpoola. :lol: Doći na temi kluba koji ima 5 titula LP, 18EPL napisati tako nešto je u najmanju ruku smješno i dovoljno govori o tebi. Devil je poznat po tome da mrzi Liverpool al' pošto je moderator ne bih ulazio s njim u diskusiju a ne bi bogami ni sa tobom pošto vidim da ne razumiješ mnoge stvari.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:21

Han!$;Lfc je napisao/la:@sarajlica, misliš da zaboravljam ? Tokom ljeta si došao na temu Liverpoola počeo provocirati kako Liverpool nije u Europi a Sarajevo jeste, zbog toga je Sarajevo veći klub od Liverpoola. :lol: Doći na temi kluba koji ima 5 titula LP, 18EPL napisati tako nešto je u najmanju ruku smješno i dovoljno govori o tebi. Devil je poznat po tome da mrzi Liverpool al' pošto je moderator ne bih ulazio s njim u diskusiju a ne bi bogami ni sa tobom pošto vidim da ne razumiješ mnoge stvari.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dokazi,gde sam to rekao da mrzim Liverpool. :?
Nisam nigde,jer na ovome svetu ne postoji klub koji ja mrzim,ali vama cim neko nesta kaze protiv vaseg kluba odma' je on mrzitelj toga kluba smesno.Dokaze salji na PP,ili bilo sta sto imas da ne zatrpavamo temu glupostima. ;)

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 21:25

@ Devile

Kako se na toj zadnjoj slici lijepo uklapaju momci sa crnim majicama :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 okt 2011, 21:26

Devil je napisao/la:
Han!$;Lfc je napisao/la:@sarajlica, misliš da zaboravljam ? Tokom ljeta si došao na temu Liverpoola počeo provocirati kako Liverpool nije u Europi a Sarajevo jeste, zbog toga je Sarajevo veći klub od Liverpoola. :lol: Doći na temi kluba koji ima 5 titula LP, 18EPL napisati tako nešto je u najmanju ruku smješno i dovoljno govori o tebi. Devil je poznat po tome da mrzi Liverpool al' pošto je moderator ne bih ulazio s njim u diskusiju a ne bi bogami ni sa tobom pošto vidim da ne razumiješ mnoge stvari.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dokazi,gde sam to rekao da mrzim Liverpool. :?
Nisam nigde,jer na ovome svetu ne postoji klub koji ja mrzim,ali vama cim neko nesta kaze protiv vaseg kluba odma' je on mrzitelj toga kluba smesno.Dokaze salji na PP,ili bilo sta sto imas da ne zatrpavamo temu glupostima. ;)
Znaš koliko mi je stalo da ti dokažem da mrziš Liverpool ? :lol: Ko će sada moći naći tvoje postove na temi Liverpool gdje bi kontstantno pisao, da li će se Liverpool boriti i ove sezone za titulu ? Kada bude poraz tu si ti na temi Liverpoola da me fino nasmiješ, ne želim s tobom raspravljati zato jer vidim da to ne vodi nigdje.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 okt 2011, 21:29

Emir ZENICA je napisao/la:@ Devile

Kako se na toj zadnjoj slici lijepo uklapaju momci sa crnim majicama :mrgreen:
Aaaa ja ih nisam ni uocio dok nisi rekao,rekao sam ti sarpata uklanja nedostatke. :mrgreen:

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 02 okt 2011, 21:32

Kako je ljepse vidjeti :D Pogledaj nas sve bolji i bolji sto se tice uklanjanja sabanizma :lol: Doduse poljacima ne smijem nista prigovoriti,nemam pravo :D
Volim te Celik ! ! !

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 02 okt 2011, 22:10

Sta procitah ovde ,ne mogu da verujem :? Izgleda da je doslo vreme da cim neko nauci da pise i cita a on pravo pa se registruje na ovaj forum :roll: Kad bi pojedini otisli nekoliko strana unazad nasli bi diskusiju izmedju mene ,forumasa @ Steve i jos nekog a u vezi navijaca LFC-a. Ljudi vi ako stvarno mislite da LFC ima navijace dobre (a navijaci su onaj pojam nekad nazvani tifozi,a ne gospoda i gospodje sa unucima) ,vi ste onda u teskoj zabludi,to sto neko peva himnu lepo apsolutno nista ne znaci,a ja stvarno nemam zivaca da pisem o tome ponovo,morate praviti razliku izmedju navijaca i simpatizera,ovo nisu 80-te,stadioni nisu sto su bili,moderan fudbal je unistio instituciju istog.I jedan prijateljski savet,vama sa ovih prostora koji navijate za samo jedan klub i to strani,bolje vam je navijajte za Zelju,Zvezdu,Sarajevo,Hajduk,Dinamo,Partizan,Velez,Celik...nego za neke klubove o kojima nemate pojma kao i o njihovim navijacima.Ja simpatisem i Millwall i Napoli i River ali navijam samo za Zvezdu.Naucite da volite svoje,a tudje tj. strano postujte :!:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []