Truba1905burazeru je napisao/la:Gotovo sigurno Petar Kunić novi plemić . Znam da je dao 12golova a nešto mi nije zapeo za oko kao dobar IGRAČ ispravite me ako griješim ! ?
Marković se razišao s Čelikom , oćan bio 1.dio sezone , na proljeće nakon ozljede smješan na golu bio , Karius je dobar kakav je on bio .

Imamo Handzica, Hajdarevica, Acimovica, Mulahusejnovica!
Radije bih dao priliku Bucku i ostalim mladicima sa cijim si kvalitetom upoznat, nego dovodio nekoga sa strane...
Neki kazu: Ne mozemo u europsku avanturu sa napadacima od 20 godina, jos su mladi, treba neko iskusan...
Ma nemoj?!
A imamo Hareta ako treba iskusniji....
Onaj Gogo Karacic mi nije jasan, niti mi je jasan onaj koji brine o njegovoj karijeri...Njihovi motivi su mi nedokucivi, vjerojatno ni oni ne znaju sta hoce...srljaju iz greske u gresku...Mozda je termin kod psihologa rijesenje, ne znam...
Navodno je blizu prelaska kod nas mladi golman Olimpica Calakovic, trenutno imamo mladog Trifkovica i iskusnog Soldu...
MP8, Kokorovic i navodno Jamak i Dzijan su na odlasku...
Uz ostanak Filipovica, Bilbije i Jakovljevica za euro utakmice jedino je sredisnji vezni ostao upitan tj. onaj drugi igrac uz Pezera...Tu su Perisic, Hairlahovic, Cirjak...Besirovic bi nam tu dobro legao...
Rodin, stoper GOSK-a je navodno vec nas...ako Jakovljevic ode eto adekvatne zamjene...
Bencun ili spremni Bekric mogu na Bilbijino mjesto ako nas odluci napustiti...
Jedino bi bio problem sa Ficinim mjestom ako bi nas napustio...Grzan sa dobrim novcanim primanjima nije nista pokazao...Inace su igraci iz Hr precjenjeni i skupi, valjda zbog toga sto imaju dobre medije koji im dizu cijenu...
Ne znam kakva je sudbina Soa, apsolutno nepotrebna akvizicija...mislim da je desni bek Blaic jos uvijek pod ugovorom sa Zrinjom...ne znam kakva je sudbina Miketeka i Ivana Setke, lijevog beka, koji su na posudbi u Capljini ako se ne varam...Setku sam proslo ljeto gledao par puta na treninzima Zrinje...super je bio, ne znam kakav je u Capljini, nisam ga gledao, ako neko zna neka napise koju recenicu o njemu...
Nista nam nije pod moranje, jos se ne zna ko ce otici, a dolasci se ravnaju prema odlascima...
U biti, i ako ode cetiri-pet igraca opet smo dovoljno popunjeni...
Mozda ubuduce malo racionalnije kupovati i ne gomilati igrace...vjerujem da je danasnji igracki kadar duplo skuplji od onoga 2016 koji je takodjer bio prvi i za kojeg mnogi kazu da je bolji od ovogodisnjeg...
Imamo i velikog trenera kojem ce LP biti veliki izazov, prosle godine sam najavljivao da ce Baka tek kada je uzeo prvi trofej pokazati sta zna...Evo obranio je titulu, dobro namucio Maribor u LP, ovo ljeto ocekujem trenersku rapsoduju El Grandea u LP!
Ne balahati sa novcem, biti skroman i ponizan...i kao takav uci u skupinu EL i opet jurisati na titulu...
Skromno i ponizno!

lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!