taj koji se pita u FK Sarajevu je dao pare, dakle nisu ih izvlacili iz njegovog dzepa nego su na racunu kluba bile i pustio im je da rade onako kako oni misle da trebaju, tj dao im slobodu i ovo na sto sad lici FK Sarajevo je njihovih ruku djelo, ne Vincentovih...a da ja tebe pitam nesto cije je to Sarajevo bilo prije Vincenta ? - nase ? - ko smo to mi, navijaci, to smo se mi kao nesto pitali godinama unazad i mogli promijeniti ? - jesmo al u kur.cu, pitali smo se ko sto se pitamo i sad, samo sto sad ima gazda pa je koliko toliko sigurno da se klub nece vratiti u one dugove koje je imao a da se pitaju ovdasnji lopovi koji 'vole' i 'zive' za klub, davno bi mu jeb.ali majkuzagorski je napisao/la:Izvini molim te,cije je fk sarajevo? Ko je gazda i ko se pita u fk sarajevu?THEC je napisao/la:
bosnje nisu njega pokrale i sjebale, pokrale su i sjebale FK Sarajevo, to je ono sto ocito neces da shvatis
A te bosnje su syebale i ukrale fk sarajevo onog momenta kad su ga za 2,5 miliona km dale vincentu tanu,za taj dio se slazem.
Mada nam je sve to u tom momentu izgledao kao bajka,na kraju se pretvorilo (odnosno polahko,ali sigurno se pretvara) u horor-pricu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 03 apr 2017, 21:33, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jedino da se cijeli prvi tim povrijedi, ni tad ne bi omladincima dali sansu, pi.ck.e!PitarBordo je napisao/la:Da li će iko imati muda ubaciti Hadžića protiv Zrinjskog barem zadnjih 20 minuta bez obzira na rezultat? Ili ćemo nastaviti sa bezmudim pristupom, a mali Hadžić na koncu otići bez upisanog nastupa za prvi tim?
1946~
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
nukleusmember
- Kontakt:
bošnje su pokrale amidzu i onda je on riješio da nas totalno sroza izabravši u board koji tone 2 lika koja nikada nisu došla u sarajevo(mislim da ne znaju šta je offside niti da znaju uopšte izgovoriti riječ sarajevo)jednog koji je možda bio jednom ili dva puta,nekog makedonca,direktoricu koja nije dala niti jednu izjavu za javnost i rahmetulaha kao šefa skautinga,dino,čivčijo,edise vratite se sve vam je oprošteno
VVVBK
VVVBK
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 03 apr 2017, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!po visini ih brat poredao
- PitarBordo
- Kontakt:
Fali ti onaj panj.uNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
Samo Saraj'vo.
Nesto sam ko juce pokusa napisat al ne ide nikako,juce dan nikakav, nema se sta dodat nakon onog juce nek se stide svi do jednog kobtam ispravice se poslije one blamaze od 3-0 al jok oni jos gori,dobro neki imaju volje da se ismijavaju ovdje
Ma zivio očuh Tan!THEC je napisao/la:taj koji se pita u FK Sarajevu je dao pare, dakle nisu ih izvlacili iz njegovog dzepa nego su na racunu kluba bile i pustio im je da rade onako kako oni misle da trebaju, tj dao im slobodu i ovo na sto sad lici FK Sarajevo je njihovih ruku djelo, ne Vincentovih...a da ja tebe pitam nesto cije je to Sarajevo bilo prije Vincenta ? - nase ? - ko smo to mi, navijaci, to smo se mi kao nesto pitali godinama unazad i mogli promijeniti ? - jesmo al u kur.cu, pitali smo se ko sto se pitamo i sad, samo sto sad ima gazda pa je koliko toliko sigurno da se klub nece vratiti u one dugove koje je imao a da se pitaju ovdasnji lopovi koji 'vole' i 'zive' za klub, davno bi mu jeb.ali majkuzagorski je napisao/la:Izvini molim te,cije je fk sarajevo? Ko je gazda i ko se pita u fk sarajevu?THEC je napisao/la:
bosnje nisu njega pokrale i sjebale, pokrale su i sjebale FK Sarajevo, to je ono sto ocito neces da shvatis
A te bosnje su syebale i ukrale fk sarajevo onog momenta kad su ga za 2,5 miliona km dale vincentu tanu,za taj dio se slazem.
Mada nam je sve to u tom momentu izgledao kao bajka,na kraju se pretvorilo (odnosno polahko,ali sigurno se pretvara) u horor-pricu.
Spasilac nas,dika nasa i ponos nas!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Puca njima ****, ovim igracima. Vidio sam ih dosta, ne pogada ih previse. Isto se moglo vidjeti prilikom izlaska na teren u drugom poluvremenu! Cala ih bodri, oni negdje u oblake blese. Kome moj Cala. Natjerao bih ja vas 20 krugova oko Kantona Sarajevo da trcite! Nikakvi hoteli, citluk pickeee materine. Joj, zar treba da strahujemo od Slobode.zagor1987 je napisao/la:Nesto sam ko juce pokusa napisat al ne ide nikako,juce dan nikakav, nema se sta dodat nakon onog juce nek se stide svi do jednog kobtam ispravice se poslije one blamaze od 3-0 al jok oni jos gori,dobro neki imaju volje da se ismijavaju ovdje
Hebibovic je nikakav uvijek sam to govorio i prije 10 i prije 20 tekmi lik fuli sve zivo,sa metar puca nekim pilecim sutem ukratko kod nas 4 igraca zasluzuju da ostanuPitar6785 je napisao/la:Definitivno smo samo bolji od krupe al bez obzira gledam sad protiv slobode penal zadnja sekunda utakmice (bar 50% sudija u evropi) nebi sudio penal koji je dosta utjeco na rezultat mi smo bili taraba tu utakmicu al to je u najtezem trenutku sviran penal, sad protiv radnika offside koji je direktno utjeco na rezultat (radnik nije imo ni jednu sansu posle) vidim da svi kokos bez glave ( bekic1) pljuju al covjek je dao go al niko nista nekaze za onu ublehu habibovica fulio je 3 sto posto sanse i ovo nije prva utakmica gdje fula sto posto sanse. RAHITICAR
OD OVIH SIPTARA I KURACA JEDNO ZELIM A TO JE DA JAVNO DANAS IZADU U JAVNOST I KAZU PLAN PROGRAM ZA KRAJ OVE SEZONE I ZA NAREDNI 5 godina, ako to nebudu uradili nabijem na **** i sabrinu i pristinu i njemacki TANA i sve ove pickaste novinare ako nebudu ovo pitanje postavili
@uNbx Bolje i Dado Glišić nego one lambade kao protiv Radnika. Nekad se slušali Monteno i Merlin na poluvremenu, pa malo Žera i Jakupović, sad nakog Baha pustiše, valjda da kulturnim pristupom smire raju. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da onaj njihov mali Smajić redovno igra za juniore i dobija cesto priliku u seniorima, generacija sa Nedimom. Protiv nas je igrao zadnjih nekoliko minuta, a juniorima cak i gol zabio.. U dva dana, ispravite me ako grijesim. Uglavnom, tako se radi sa mladim i talentovanim igracima.PitarBordo je napisao/la:Igrao je za juniore ako se ne varam sad pa ne znam da li bi mogao konkurisati već u srijedu, ali za vikend sigurno može - ostaje samo da vidimo da li imamo muda.sarajevo46 je napisao/la:Vala ako ima šanse i protiv Slobode bi' volio da ga vidim na terenu, a protiv Zrinjskog na Koševu pogotovo, valjda docekamo i njegov nastupPitarBordo je napisao/la:Da li će iko imati muda ubaciti Hadžića protiv Zrinjskog barem zadnjih 20 minuta bez obzira na rezultat? Ili ćemo nastaviti sa bezmudim pristupom, a mali Hadžić na koncu otići bez upisanog nastupa za prvi tim?
IDEMO PONOVO!
Neka nam ovo bude vodilja za diskusiju na temi
Kada kritikuješ nečije mišljenje nemoj omalovažavati, vrijeđati niti degradirati njegovu ličnost.
Ako se raziđeš s nekim u mišljenju nemoj ispoljavati neprijateljstvo prema njemu i poticati druge na neprijateljstvo.
Ako si u razmjericama s određenom osobom, nemoj smatrati svojim neprijateljem druge ljude koji su u lijepim odnosima s istim, sljedeći princip: ili si samnom ili si protiv mene. Naprotiv, krug neprijateljstva treba sužiti i ograničiti na najmanji mogući minimum.
Ako prezireš određenu osobu nije neophodno da je obavijestiš o tome, jer ti može jednoga dana postati bliski prijatelj pa ćeš se stidjeti i izvinjavati zbog toga.
Kada kritikuješ nečije mišljenje nemoj omalovažavati, vrijeđati niti degradirati njegovu ličnost.
Ako se raziđeš s nekim u mišljenju nemoj ispoljavati neprijateljstvo prema njemu i poticati druge na neprijateljstvo.
Ako si u razmjericama s određenom osobom, nemoj smatrati svojim neprijateljem druge ljude koji su u lijepim odnosima s istim, sljedeći princip: ili si samnom ili si protiv mene. Naprotiv, krug neprijateljstva treba sužiti i ograničiti na najmanji mogući minimum.
Ako prezireš određenu osobu nije neophodno da je obavijestiš o tome, jer ti može jednoga dana postati bliski prijatelj pa ćeš se stidjeti i izvinjavati zbog toga.
Vala rađe ću slušat micu trofrtaljku nego onu ljigu od čovjeka merlina, kvazi muzičara i pseudopitara...skoroalen je napisao/la:@uNbx Bolje i Dado Glišić nego one lambade kao protiv Radnika. Nekad se slušali Monteno i Merlin na poluvremenu, pa malo Žera i Jakupović, sad nakog Baha pustiše, valjda da kulturnim pristupom smire raju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Crnkic preskace Tuzlu zbog.kartona,kako igra i nije neki hendikep.On i Ahmetovic ovu polusezonu su k.urcu,i u tome ja vidim pad ovaj na rezultatima,kad i na los roster.dobijes i ove koji nesto vrijede u ovim losim izdanjima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Jel bio neko od ovih stranaca na skupstini ? Jel bio ovaj kinez sto je novi clan ?
uNbx je napisao/la:Vala rađe ću slušat micu trofrtaljku nego onu ljigu od čovjeka merlina, kvazi muzičara i pseudopitara...skoroalen je napisao/la:@uNbx Bolje i Dado Glišić nego one lambade kao protiv Radnika. Nekad se slušali Monteno i Merlin na poluvremenu, pa malo Žera i Jakupović, sad nakog Baha pustiše, valjda da kulturnim pristupom smire raju.
Ma haj' što nema perfette Merlina, vala i ko ga yebe, al' što li nam pokojnog Kemu ukinuše
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hahahaha, ima izaćuNbx je napisao/la:Prvih 11 protiv Slobode. SAMO JAKO MOMCI!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nešto kontam prije se raja mogla da je bas prigustilo skupiti pa otici nafatati dinu ili edisa a hajd ove kineze nađi... meni se cini da su odabrali vrlo losu politiku kojom ce se godinama sve vise i vise udaljavati od navijaca.
Opet s druge strane ako bude rezultata svi će biti zadvoljni osim ovih sto su otjerani.
Opet s druge strane ako bude rezultata svi će biti zadvoljni osim ovih sto su otjerani.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Lecler, OzmoodPinglewood i 28 gostiju.