FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jesul igrači i večeras u Melainu? Ili su negdje u mojoj blizini, jel neko zna???
Imam iza kuće dobru klupu, da odnesem, bolja dosta od ove strašne klupe sa Herićem, Anđušićem i Livakom, i usput da se slikam sa Rustemovićem i Almirom Bekićem, a Čalu zagrlim ko' rođenog brata i na kraju da me popiški Said.
Imam iza kuće dobru klupu, da odnesem, bolja dosta od ove strašne klupe sa Herićem, Anđušićem i Livakom, i usput da se slikam sa Rustemovićem i Almirom Bekićem, a Čalu zagrlim ko' rođenog brata i na kraju da me popiški Said.
- PitarBordo
- Kontakt:
Je l' mene neko zaje8aje ili je ovo novi Majkl? Znaš li čitat čovječe? Gdje sam napisao da "ostali igrači nemaju pojma", ukupno pomenuo jednog igrača i rekao da "nije 'gori' od" njega?DenchiNL je napisao/la:Nađi mi gdje sam ovo napisao da se izbrišem odmah s ovog foruma sa svim svojim postovima?DenchiNL je napisao/la:takođe vam želim da ponavljate priču kako on valja a ostali igrači nemaju pojma
ZbogomPitarBordo je napisao/la: Niko me ne može ubjediti da je "gori" od Amera Bekića u navali trenutno. Ako ništa neće fulati loptu u petercu kad je sam, to je bar dokazao da ima njuh za trpanje.![]()
![]()
Čovječe, lik potpisao profesionalni ugovor sa FK Sarajevo, odeš u Comet sistem pogledaš, ili pregledaš sve medijske publikacije koje su objavile to ili odeš na službenu stranicu Kluba gdje kaže "Ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo potpisao je početkom oktobra 2015. godine."DenchiNL je napisao/la:https://www.fksarajevo.ba/bs/prvi-tim Nađi NedimaPitarBordo je napisao/la:A to nije dio FK Sarajevo? Akademija radi za sebe? Nema veze sa FK Sarajevo?
Na kraju krajeva Nedim Hadžić ima profesionalni ugovor sa Fudbalskim Klubom Sarajevo. Tako da nisam siguran šta si tačno tu naveo kao "neistinu."![]()
Izvor: https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/ne ... nfike/3599
Ne kontam te stvarno, kako tako lupetaš bez ikakvog smisla.
Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Jesul igrači i večeras u Melainu? Ili su negdje u mojoj blizini, jel neko zna???
Nemoj Herica mijesati tu. Nije u redu.
Ne prozvaše ga džaba na prepucavanjima imenom koji mu, tek sad vidim, priliči.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- ElCartel11
- Kontakt:
Sreca sto Messi nije iz Bosne...zagorski je napisao/la:Nema on kila dovoljno,a ni visine i tu sva prica pada u vodu. Takode akademija je posebna prica i odvojena je od kluba.
Bar su ovo denchijeva objasnjenja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bez Saje sutra. Protiv Zrinjskog je tu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Opet hotel Mellain
....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I na terenu proslu tekmu hodajuci mrtvaci! Raspitaj se kakve kurave taslace citavu noc!staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke
![]()
- PitarBordo
- Kontakt:
Odbija se to kroz neko međusponzorstvo probably. Anyway, sutra da ste nam pustili utakmicu, vama ništa ne treba, nama znači sve.staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke
![]()
Nemoj da opet dođem i kući se onda dva dana vraćam jer lambada i raskol. Može? Hvala.
Samo Saraj'vo.
- crozzer
- Kontakt:
Sa Nedimom je ovakva situacija.
Nedim može odmah ici u Benficu za 400 hiljada eura, i plus 15-20 posto od narednog transfera....Ali je problem što naši hoće više i njega su stavili na čekanje jer kao hoće nekih bonusa more tipa kad zaigra za A repku...
A što se tice West Hama, iz Londona su poručili klubu da će dati duplo više novca samo da se priceka malo ....
To vam je prava i jedina istina.
Nedim može odmah ici u Benficu za 400 hiljada eura, i plus 15-20 posto od narednog transfera....Ali je problem što naši hoće više i njega su stavili na čekanje jer kao hoće nekih bonusa more tipa kad zaigra za A repku...
A što se tice West Hama, iz Londona su poručili klubu da će dati duplo više novca samo da se priceka malo ....
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Brate Sefko, Dulja. Necu da pomisljam uopste.crozzer je napisao/la:Sa Nedimom je ovakva situacija.
PitarBordo je napisao/la:
Ne kontam te stvarno, kako tako lupetaš bez ikakvog smisla.
riiiight ja lupetam
dobar si momak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma normala sve, Denchi je pogrijesio ali sto je brate ovoliko tvrdoglav, pa izvini se i nastavi dalje..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
naravno, ako griješim izvinjavam se u pogrešnom sam društvu, do mene je....nastavite pljuvati po klubu,treneru i igračima jer je Nedim iznad njih...uNbx je napisao/la:Ne prozvaše ga džaba na prepucavanjima imenom koji mu, tek sad vidim, priliči.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa naravno, da se opuste noc prije nego budu karani.staragarda je napisao/la:Opet hotel Mellain....300 km nocenje sa doručkom... Cestitke
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- PitarBordo
- Kontakt:
Provaljen si momak, mojne mi sad te dječije priče. Nije ti u redu što igrača FK Sarajevo toliko nipodaštavaš, još izmišljaš da je neko nešto rekao kad to nije, a ustvari ti "pljuješ" po klubu "pljuvanjem" po igraču tog kluba. Kontao sam da si dostojan sagovornik, a ono šiša. Mahanje.
@crozzer Sve je to okay, iako nisam upućen i ne znam koliko je tačno - ali i dalje ne vidim razloga da mali kao jedan od najvećih talenata u EVROPI ne zaigra za FK Sarajevo, barem 10 minuta negdje?
@crozzer Sve je to okay, iako nisam upućen i ne znam koliko je tačno - ali i dalje ne vidim razloga da mali kao jedan od najvećih talenata u EVROPI ne zaigra za FK Sarajevo, barem 10 minuta negdje?
Samo Saraj'vo.
Nisam rekao da ne treba pisati o negativnim stvarima. Problem je što se poslije ovakvih situacija (koje su se često dešavale zadnjih par godina) počne vezati jedna negativna stvar za drugom. Evo opet se počelo pisati o Duljeviću, kako će preći u Želju jer neće moći otići iz BiH. Jednostavno, pretjeruje se.PitarBordo je napisao/la:Kako mi je nevjerojatno da neko dođe i kaže "previše pišete o negativnim stvarima", a to što negativne stvari postoje nije bitno, bitno je ne pisati o njima javno.
Situacija u klubu, ekipi je katastrofalna. Realnost je da ćemo teško doći do ligaškog trofeja, u kupu se svašta može desiti. Realnost je da imamo fudbalere koji ne znaju osnovne fudbalske poteze izvesti. Problem je očigledno dublje prirode.
Ali samo sam htio reći da neće nikome pomoći nepotrebna depresivnost i slično.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko si ti siguran u ovo? Previse ''dobro'' zvuci..crozzer je napisao/la:Sa Nedimom je ovakva situacija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- PitarBordo
- Kontakt:
A nije mu prvi put... Kontam mlađi brat sa tribine negdje, pa i ja sam ko klinjo vazda kad imam neki pogrešan zaključak kad me neko dokaže krivim ma za taban bih se ugrizao... Dođe to s godinama, da kad nisi u pravu, kažeš "oprosti nisam u pravu" i nastavimo dalje.MortemHz je napisao/la:Ma normala sve, Denchi je pogrijesio ali sto je brate ovoliko tvrdoglav, pa izvini se i nastavi dalje..
Nego imenjače, hoćemo li mi sutra za Tuzlu?
Samo Saraj'vo.
provaljen kako???PitarBordo je napisao/la:Provaljen si momak, mojne mi sad te dječije priče. Nije ti u redu što igrača FK Sarajevo toliko nipodaštavaš, još izmišljaš da je neko nešto rekao kad to nije, a ustvari ti "pljuješ" po klubu "pljuvanjem" po igraču tog kluba. Kontao sam da si dostojan sagovornik, a ono šiša. Mahanje.
ti prozivaš trenera zarad juniora i ja provaljen, ti kažeš da ćeš se obrisati pa se ne obrišeš i ja provaljen????
ozbiljno logout malo gym kad već obraza nemaš
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 30 gostiju.