FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
E cuj Nemanja Vidic u Zeljeznicaru !
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Uspostavljen je kontakt, a još su nam se neki igrači Intera a i Palerma nudili.KeepTheBlueFlag je napisao/la:E cuj Nemanja Vidic u Zeljeznicaru !
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- jaludovolimte
- Kontakt:
Jedini logican nastavak ove price jeste da lupe nekog jakog generalnog sponzora. Pretpostavljam da je to vec ugovoreno jer cisto sumnjam da bi se dovodili ovakvi igraci bez neke ekomoski jake podloge.
Isto razmisljamo..terrorist je napisao/la:Jedini logican nastavak ove price jeste da lupe nekog jakog generalnog sponzora. Pretpostavljam da je to vec ugovoreno jer cisto sumnjam da bi se dovodili ovakvi igraci bez neke ekomoski jake podloge.

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ne bi me cudilo da se priprema teren za GS, jos malo Amaru istice ugovor u Kataru a on je jedan od kandidata za skupstinu a takđer me ne bi cudilo da je dole ostvario neke kontakte sa ovim bezobrazno bogatim arapima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
kako to moćno zvučijaludovolimte je napisao/la:Ekipa iz Osimove 27

Životni saputnik! 1921
-
- Kontakt:
Ludilo! Miroslav Stevanovic igrac Zeljeznicara. Tri put jaci transfer od Ibricica da je sproveden.
25 godina sa football IQ 1000. Djelmic zdravo.
25 godina sa football IQ 1000. Djelmic zdravo.
Samo Steva bas pristojan momak,bice on dobro pojacanje aBd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Dole zivi, voli doci 'vako odgledat koji trening i razbacit lopte sa starijom vitalnom rajom. Voli Zelju vise nego hljeba se najest'.boccaccio je napisao/la:Jeste.FKZ1921 je napisao/la:Je li ovo Cipe(Josip Cilic)sa Svabom?Okolele je napisao/la:
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Ludnica hebote, ja bi onom ko izlista početnih 11 sa Širokim dao besplatan ulaz do kraja života na Grbavicu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Strašni Željezničar!
Tiago ako ovako nastavi raditi na treninzima, prvi je kandidat za klupu.
Toga sam se i bojao , to je uvijek problem s brazilcimaIpee je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi raditi na treninzima, prvi je kandidat za klupu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šta je sa njim sad?Ipee je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi raditi na treninzima, prvi je kandidat za klupu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ma samo zabrana pristupa drustvenim mrezamaDooVe je napisao/la:Šta je sa njim sad?Ipee je napisao/la:Tiago ako ovako nastavi raditi na treninzima, prvi je kandidat za klupu.

19TM87 ZAVIDOVICI
- Jaozinho22
- Kontakt:
Zdrava konkurencija je strašna stvar,kad jednom izgubiš mjesto u prvih 11 slijedeći put ćeš krv propišat da dobiješ pola sata igre i sve tako 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Nadam se da je to prolazno kod Tiaga, ne vjerujem da je on tip igraca koji ce to sebi dozvolit.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- amazon
- Kontakt:
Sve dok igrac na terenu radi sto treba ono izvan njega je manje bitno. Do sad na terenu Tiago je uvijek vise korektan, i opasan igrac. Ne boji se proci, driblati nesto sto nismo imali dugo vremena, svaka kazna nije dobro dosla jer mi sad nemamo prostora za zajebancije i prosipanje bilo kakve sile.
Ukazati na gresku je sasvim ok.
Ukazati na gresku je sasvim ok.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.