FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 05 apr 2017, 11:50

Jel konacno moguce da dobijemo tu Slobodu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 apr 2017, 11:51

macahz je napisao/la:Hoce ko prenositi? Moglu su celik staviti u 15 do 9 i normala termin, derbi zacelja, a u ovaj termin prenositi jedan od derbija zelju ili Sarajvo.
Kakvi degenerici rade u telekomu, i ne znaju napraviti semu.
Pa svi bi sad gledali.ili zelju ili Sarajevo, **** celiku u poredkenju sa ovim utakmicama. Katastrofa.

Sent from my E5603 using Tapatalk
Moja TV ja mislim? ne pise da je Arena ili BHT pa nema sta drugo biti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 apr 2017, 11:53

Nabijaš li tu kilažu, Hadžiću Nedime????
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 apr 2017, 11:57

Daj ba kad će se vratiti Majkl, počeli smo sumnjat da nismo najorganizovaniji i da nemamo jasan cilj i viziju?

majkl
sri apr 05, 2017 8:31 am
Ajde samo zabi go' neka plane Kosevo i da grmi sampion je Saraj'voooooooo
Madjionicar sam ja abraka dabra

**** :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 05 apr 2017, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 apr 2017, 11:57

Evander je napisao/la:@Lakoste

Bilo bi pozitivno, da vidimo da taj novi kadar radi nesto bolje.
Oni prosli su krali, imali su od cega. Ovi ne kradu, jer nemaju od cega. Znamo i ti i ja da klub u ovom trenutku prebijene nema i da se bukvalno prezivljava.

Sve se svodi na to, sta Tan zeli od nas. Ova sadasnja garnitura da je najsposobnija na svijetu, ako su kinezi digli ruke od nas, oni nista ne mogu uraditi.
Valentin je biznismen. Za dva mjeseca se slabo sta moze uraditi. Stanje nije najbolje finansijski ali je sa danasnjim danom isplaceno sve zaposlenicima, igracima trenerima u marku. Kazu da su bila neka kasnjenja ali je uplaceno sve. Treba neke stvari istrpiti. Svi bi mi volili svom klubu najbolje ali nekad ne moze sve na silu. Zato, klubu dati podrsku, ismijavanjem, ponizavanjem cinimo medvjedju uslugu klubu. Kako da dobijemo utakmicu kad su se navijaci predali. Sarajevo da igra sa juniorima uvijek je favorit protiv Slobode.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 apr 2017, 12:01

Braco, samo polako sa euforijom.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 apr 2017, 12:03

Kako nemamo para a spavamo u Melainu u Tuzli?? :think:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 apr 2017, 12:04

Lakoste je napisao/la:Zato, klubu dati podrsku, ismijavanjem, ponizavanjem cinimo medvjedju uslugu klubu. Kako da dobijemo utakmicu kad su se navijaci predali. Sarajevo da igra sa juniorima uvijek je favorit protiv Slobode.
Mislim da je medveđa usluga najorganizovaniji klub, divovi, klub osuđen na trofeje, najbolji, najkvalitetniji, broj jedan...
Kako da dobijemo utakmicu kad su se navijači predali? Nismo se predali, samo ekipi ne vjerujemo. Ova ekipa i stručni štab imaju i više nego dobru podršku, najbolju podršku na gostovanjima, imat će veliku podršku i danas i u sljedećim utakmicama.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 apr 2017, 12:07

Mozete li mi objasniti koja je svrha po forumu ismijavati nadimak Divovi, nazivati klub prcijom, proglasavati kiks od dva gola uspjehom u Tuzli, stavljanje slika kloceva sa brojevima nasih igraca. Ima li tu ista konstruktivno ili je to pljuvanje i ismijavanje kluba?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 apr 2017, 12:09

Nećeš debitovati Nedime dok ovako izgledao ne budeš! Ja da sam Ćala naredio bih Hadžiću da i ovu boju mora postići, a ne samo muskulaturu!!! Jasno i glasno!!

slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 05 apr 2017, 12:10

Lakoste je napisao/la:Mozete li mi objasniti koja je svrha po forumu ismijavati nadimak Divovi, nazivati klub prcijom, proglasavati kiks od dva gola uspjehom u Tuzli, stavljanje slika kloceva sa brojevima nasih igraca. Ima li tu ista konstruktivno ili je to pljuvanje i ismijavanje kluba?
Da nije bilo Majkla i njegove priče bilo bi manje takvih stvari, vjeruj.
Da nije bilo tebe sa Saidom, ne bi čitali mnogo ironije o njemu ovdje, vjeruj.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 apr 2017, 12:10

Arena prenosi Krupu Radnik , sok nasa ljubljena BHT prenosi Celik Vitez . Sto znaci , ukidam sve prenosi Sarajevo i zelju

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 apr 2017, 12:12

Sta sam to ja uradio. O Saidu sam poceo pisati u decembru, od jula do decembra sam cito jednonogi. Znaci ako se ne slazete sa nekim vi cete mu pucati kontru tako sto cete ismijavati klub? Smijesno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 05 apr 2017, 12:15

esprit24 je napisao/la:Kako nemamo para a spavamo u Melainu u Tuzli?? :think:
Valjda sada daje neko drugi mjesto Maida :?
SRETAN BROJ - 1725

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 05 apr 2017, 12:22

A fakat sto ovaj Hodzic nije debitovao za 1 tim jos . Ocito je da je talemat veliki , i fakat u pravu je ovaj , nista se ne zna , jel mi guramo akademce il ih imamo onako radi reda , nikakvih informacija o Duljevicu nema , ko je odgovoran sto je Said prosao medicinski . Ogromne su pare potrosene na covjeka kojeg volimo , al iskreno nije odigrao dvije tekme , za te pare se mogao devesti zdrav i jako efektivan igrac . Nista se fakat ne zna , nit ko je za sta odg. mi koji je nas pravac . I da izadjemo u Evropu stvarno zar neko misli da ova ekipa moze dalje od 2 predkola

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 apr 2017, 12:28

paulus je napisao/la:A fakat sto ovaj Hodzic nije debitovao za 1 tim jos . Ocito je da je talemat veliki , i fakat u pravu je ovaj , nista se ne zna , jel mi guramo akademce il ih imamo onako radi reda , nikakvih informacija o Duljevicu nema , ko je odgovoran sto je Said prosao medicinski . Ogromne su pare potrosene na covjeka kojeg volimo , al iskreno nije odigrao dvije tekme , za te pare se mogao devesti zdrav i jako efektivan igrac . Nista se fakat ne zna , nit ko je za sta odg. mi koji je nas pravac . I da izadjemo u Evropu stvarno zar neko misli da ova ekipa moze dalje od 2 predkola
Hadzic nije debitivao za prvi tim jer nema dovoljno mase i visine,a i zbog toga sto ganjamo rezultat pa moraju igrati kvalitetniji i iskusniji prvotimci:amer bekic,andusic...
(objasnjenje By Denchi)

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 05 apr 2017, 12:44

Sarajevo ljubavi moja.

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 05 apr 2017, 12:56

Ovaj clanak ce da poljulja I ono malo samopouzdanja ako smo ga uopste imali nakon ovih zadnjih partija,doduse igraci su unutar kluba I ovo su znali prije nas

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 05 apr 2017, 13:13

Mersudin, turcin, danas zabija.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 apr 2017, 13:15

zagorski je napisao/la:
paulus je napisao/la:A fakat sto ovaj Hodzic nije debitovao za 1 tim jos . Ocito je da je talemat veliki , i fakat u pravu je ovaj , nista se ne zna , jel mi guramo akademce il ih imamo onako radi reda , nikakvih informacija o Duljevicu nema , ko je odgovoran sto je Said prosao medicinski . Ogromne su pare potrosene na covjeka kojeg volimo , al iskreno nije odigrao dvije tekme , za te pare se mogao devesti zdrav i jako efektivan igrac . Nista se fakat ne zna , nit ko je za sta odg. mi koji je nas pravac . I da izadjemo u Evropu stvarno zar neko misli da ova ekipa moze dalje od 2 predkola
Hadzic nije debitivao za prvi tim jer nema dovoljno mase i visine,a i zbog toga sto ganjamo rezultat pa moraju igrati kvalitetniji i iskusniji prvotimci:amer bekic,andusic...
(objasnjenje By Denchi)
Ta zadnja dvojica, zajedno sa drugim bekicem, livakom, rustemovicem, ne bi bili zvijezde u Krupi...
Da mi je vidjeti Bakus boyse samo jednu utakmicu da odigraju. Koja smo mi masinerija tad bili :cry:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.