Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Izvini molim te, halaliFKZ1921 je napisao/la:Ja sam napisao da se ofrlje kritikuje Enis Sadikovic. Napisao sam da u ovoj fazi priprema nije vrijeme za kritikovati ikoga,a ako se vec hoce kritikovati,bilo bi lijepo gledati kako ko igra.
Ti o merdevinama...
Ja sam ovo sve htio napisati ali si me preduhitrio i još bi dodao da su u ovoj fazi pripreme noge drvene teške kao balvani,ko god je igrao fudbal zna o čemu govorim.zaboljisportuBiH je napisao/la:Ljudi dragi o čemu vi pričate. Pripreme, rana faza. Mailson i jeste na jbolji jer je najbolji igrač na malim terenima, a ovdje je ko na male. TO sam rekao i prošlu tekmu. Usko igraju, bunker mrtvi, još teren loš itd. Igrači se ne poznaju dovoljno. SAmo polako. Edis i misli Mailsona na krilo. Zato i dovodimo Burekovića. AKo ne uspijemo pokrivat će to ili Mailson ili Stana kad Kramarić dobije kartone. Opušteno samo ljudi dragi. Za kupa ima još i dva mjeseca da se uigramo.
MuhamedTM je napisao/la:Izvini molim te, halaliFKZ1921 je napisao/la:Ja sam napisao da se ofrlje kritikuje Enis Sadikovic. Napisao sam da u ovoj fazi priprema nije vrijeme za kritikovati ikoga,a ako se vec hoce kritikovati,bilo bi lijepo gledati kako ko igra.
Ti o merdevinama...Allaha mi dragog ja sam procitao Edis a ti napisao Enis.
Izvini jos jednom ispo sam levat žešči.
Izet Fazlinovic?Gator je napisao/la:Koji trener bi u ovom trenutku bio bolje rjesenje? Amar Osim izuzetak
Pa eto onda pustiti Edisa da radi. Počeo je od 0MuhamedTM je napisao/la:Izet Fazlinovic?Gator je napisao/la:Koji trener bi u ovom trenutku bio bolje rjesenje? Amar Osim izuzetak
Niko osim Amara.
Treba sablji pomoc, tesko je njemu ko novom treneru uvezati I povezati ove igrace.
X puta pobijedili iz prekida. Zeba centrira, Bogicevic glavom u Gabeli za 0-1 i vjerovatno kljucna tekma za titulu tu sezonu. Onda Zebini slobodnjaci i slicno. Mislim da sad imamo 3 do 4 dobra izvodjaca prekida, i da ce se segment skok igre popraviti do utakmica u AntalijiTryg je napisao/la:Ove bunkere Osim je lagano razbijao prekidima, gdje smo bili pod njegovom palicom strasni. Dobro se sjecam svaki prekid za nas je bila sansa. To je najbolji lijek na ovakvim terenima, tu tehnicari ne prolaze. Nadam se da ce to uvjezbat.
Slabo mi je likovno islo brate da ti mogo to crtati, kazem Edisu treba pomoc I ko god misli da on moze ovo sam vara se.Gator je napisao/la:Pa eto onda pustiti Edisa da radi. Počeo je od 0MuhamedTM je napisao/la:Izet Fazlinovic?Gator je napisao/la:Koji trener bi u ovom trenutku bio bolje rjesenje? Amar Osim izuzetak
Niko osim Amara.
Treba sablji pomoc, tesko je njemu ko novom treneru uvezati I povezati ove igrace.