azTer je napisao/la:šta mislite zašto su zaustavljeni pregovori oko fuzije?
oće li uopće bit nastavljeni, postoji li još uvijek šansa za spajanjem?
Negdje sam procitao,da Gracic pregovara sa nacelnikom Gorazda.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
azTer je napisao/la:šta mislite zašto su zaustavljeni pregovori oko fuzije?
Upravu si,sad je u gorazdu i pregovara se oko uslova a sta ce biti od toga vidjet ce se u narednim danima.amypitar je napisao/la:azTer je napisao/la:šta mislite zašto su zaustavljeni pregovori oko fuzije?
Negdje sam procitao,da Gracic pregovara sa nacelnikom Gorazda.
Poslije tacke ide veliko slovo, jedno od osnovnih pravila gramatike.defter je napisao/la:Dobro je Englez reko samo ste na zivcima otisli jer da je tako i kod nas mi bi isto.Morate spasiti slobodu i da udju u prvu ligu da bi mogli vas da pobjedimo i da bude vam krivo. al hajde vi samo vrijedjate a, nisam vam nista lose piso. samo sam htio da dam sajvet da morate i fukare i svi i ciav grad da budete bolji.Hajde sad vozdra.
Neka brate ide svako ko nije zadovoljan, neka Denis napravi ekipu po svom cejfu.King Kenny je napisao/la:Bas danas razgovaram s jaranima ko ce igrati u Slobodi ako ne dodje do fuzije a navjerovatnije da nece,otisao Smigi,Jusufovic...jos prije Jackson...pa Sisic ...ode pola ekipe.
Pa dosad je svaki i pravio sebi ekipu, dodje Vojvoda dovede svoja 2-3 igraca i cim ode iz kluba igraci i ti igraci idu, Ibrakovic isto, svi njegovi igraci otisli.. S tom politikom i dalje k.urcu necemo valjatMakeTZ je napisao/la:Neka brate ide svako ko nije zadovoljan, neka Denis napravi ekipu po svom cejfu.King Kenny je napisao/la:Bas danas razgovaram s jaranima ko ce igrati u Slobodi ako ne dodje do fuzije a navjerovatnije da nece,otisao Smigi,Jusufovic...jos prije Jackson...pa Sisic ...ode pola ekipe.
Zaboravio si Tinu ode i on ja mislim.
Nema nikakvih novosti sve je stalo.DzoleZeljo je napisao/la:Tuzlaci, ima li kakvih konkretnih novosti u vezi fuzije? Hvala
Nema ništa novo ..dabogda šćeri.DzoleZeljo je napisao/la:Tuzlaci, ima li kakvih konkretnih novosti u vezi fuzije? Hvala
I to je kraj i kluba i grupe. Bez izlaza.ultrasstyle_tz je napisao/la:
a kad uzmes u obzir da ova prica nije od jucer vec od prije nego sto je Meske registrovao Sloboda 1919, jasan je i njihov interes za nasu Slobodu, htjeli su bit u istoj da se mogu okoristit od fuzije sada kada nema fuzije nema ni njihovog znacajnog interesa za Slobodu tako da slazem se sa Probisvjetom da najvjerovatnije necemo imati ni fuziju ni Slobodu u narednoj polusezoni ili cemo imati ispodprosjecan klub za "standarde" lige Federacije koji se bori za opstanak u istoj...jedini nacin da meske zaradi na 1919 je da ugasi ovu Slobodu i bez fuzije krene od nule, iz pete lige sa SVOJOM 1919 i onda se nada da ce nama prodat lafinu po ko zna koji put, da cemo mi kupit pricu kako je to nasa Sloboda i kako eto nije se dalo, Gracic nije htio a on nevinasce dao sve od sebe, al procitali su ga ljudi vec davno![]()