FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2012, 13:17

azTer je napisao/la:šta mislite zašto su zaustavljeni pregovori oko fuzije?

oće li uopće bit nastavljeni, postoji li još uvijek šansa za spajanjem?

Negdje sam procitao,da Gracic pregovara sa nacelnikom Gorazda. :idea:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 dec 2012, 13:20

amypitar je napisao/la:
azTer je napisao/la:šta mislite zašto su zaustavljeni pregovori oko fuzije?

oće li uopće bit nastavljeni, postoji li još uvijek šansa za spajanjem?

Negdje sam procitao,da Gracic pregovara sa nacelnikom Gorazda. :idea:
Upravu si,sad je u gorazdu i pregovara se oko uslova a sta ce biti od toga vidjet ce se u narednim danima.

Zel
Kontakt:

Post Postao/la Zel » 17 dec 2012, 13:46

Evo za Gracića...
Ostavke članova UO Sarajeva glavna su tema danas u glavnom gradu BiH. Prema informacijama do kojih smo došli osoba koja je osmislila današnji puč u UO navodno je Nijaz Gracić, čelnik Olimpica, nekada predsjednik Sarajeva.

Gracić, kome je povratak u Sarajevo životna želja, navodno je uz pomoć Talovića i Nikolića, ali i još nekih ljudi iz uprave kluba te menadžera bivših igrača Sarajeva koji sada igraju u njegovom Olimpicu, učinio sve da Rizvanovića i njegove suradnike natjera na odlazak.

Prema tim tvrdnjama, Gracić je upravo oz ovih razloga angažirao u Olimpicu Husrefa Musemića, osobo koja među navijačima Sarajeva uživa skoro pa kultni status kako bi ga, kada uđe u klub, odmah instalirao na mjesto trenera umjesto Dragana Jovića.

Slob. Bos.
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 17 dec 2012, 13:56

Ova glupost novinara osvjedočenog neprijatelja kluba, ni navijače Sarajeva ne tangira.

defter
Kontakt:

Post Postao/la defter » 17 dec 2012, 14:53

Dobro je Englez reko samo ste na zivcima otisli jer da je tako i kod nas mi bi isto.Morate spasiti slobodu i da udju u prvu ligu da bi mogli vas da pobjedimo i da bude vam krivo. al hajde vi samo vrijedjate a, nisam vam nista lose piso. samo sam htio da dam sajvet da morate i fukare i svi i ciav grad da budete bolji.Hajde sad vozdra. :shock:
Mi smo Zeljii Zeljo je nas

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 17 dec 2012, 15:29

defter je napisao/la:Dobro je Englez reko samo ste na zivcima otisli jer da je tako i kod nas mi bi isto.Morate spasiti slobodu i da udju u prvu ligu da bi mogli vas da pobjedimo i da bude vam krivo. al hajde vi samo vrijedjate a, nisam vam nista lose piso. samo sam htio da dam sajvet da morate i fukare i svi i ciav grad da budete bolji.Hajde sad vozdra. :shock:
Poslije tacke ide veliko slovo, jedno od osnovnih pravila gramatike.

Sloboda se pise velikim slovom

Sajvet sta je to neka nova rijec u Bosanskom jeziku

Ciav jos jedna nova rijec

Mi ne ulazimo u prvu ligu mi smo vec tamo :lol:

Piso ?????
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 dec 2012, 16:32

Tema je Fk Sloboda,ne zaspamavajte.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 17 dec 2012, 19:10

Više Manijaka i Pitara piše na temi Slobode.
Htjeli vi priznati ili ne,zanimamo vas :lol: Neka tako i treba,a i sa NAŠE strane lijepo je vidjeti kako lupate gluposti i pišete članke sa drugih web portala (mi samo dođemo i pročitamo) :mrgreen:

LP!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 dec 2012, 20:02

Bas danas razgovaram s jaranima ko ce igrati u Slobodi ako ne dodje do fuzije a navjerovatnije da nece,otisao Smigi,Jusufovic...jos prije Jackson...pa Sisic ...ode pola ekipe :| .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 17 dec 2012, 20:11

King Kenny je napisao/la:Bas danas razgovaram s jaranima ko ce igrati u Slobodi ako ne dodje do fuzije a navjerovatnije da nece,otisao Smigi,Jusufovic...jos prije Jackson...pa Sisic ...ode pola ekipe :| .
Neka brate ide svako ko nije zadovoljan, neka Denis napravi ekipu po svom cejfu.

Zaboravio si Tinu ode i on ja mislim.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 17 dec 2012, 21:33

MakeTZ je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:Bas danas razgovaram s jaranima ko ce igrati u Slobodi ako ne dodje do fuzije a navjerovatnije da nece,otisao Smigi,Jusufovic...jos prije Jackson...pa Sisic ...ode pola ekipe :| .
Neka brate ide svako ko nije zadovoljan, neka Denis napravi ekipu po svom cejfu.

Zaboravio si Tinu ode i on ja mislim.
Pa dosad je svaki i pravio sebi ekipu, dodje Vojvoda dovede svoja 2-3 igraca i cim ode iz kluba igraci i ti igraci idu, Ibrakovic isto, svi njegovi igraci otisli.. S tom politikom i dalje k.urcu necemo valjat :roll:
075

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 17 dec 2012, 22:04

Sadikovic bi napravio pravu ekipu al covjek sam nezna na cemu je, ima li to igdje onaj meske mulja oni drugi opstruiraju a eto ti januara.

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 18 dec 2012, 13:40

Uz Muzurovića na klupi „ljiljana“ bili su još: Mustafa Hukić, Enver Marić, dr. Ismet Arslanagić, Suljo Arnaut,Edin Hodžić. Bh. delegaciji činili su još: Ivica Mioč, Džemaludin Mušović, Mehmed Spaho, Fahrudin Avdičević... Hukić, Mioč, dr. Arslanagić nisu više među živima. Oni su udarali temelje saveza i reprezentacije.

pa Huka i Avdicevic....dva Slobodina asa ;)
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 18 dec 2012, 18:14

Tuzlaci, ima li kakvih konkretnih novosti u vezi fuzije? Hvala ;)

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 18 dec 2012, 18:40

DzoleZeljo je napisao/la:Tuzlaci, ima li kakvih konkretnih novosti u vezi fuzije? Hvala ;)
Nema nikakvih novosti sve je stalo.
Da nam je makar da znamo na cemu smo.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 18 dec 2012, 18:40

DzoleZeljo je napisao/la:Tuzlaci, ima li kakvih konkretnih novosti u vezi fuzije? Hvala ;)
Nema ništa novo ..dabogda šćeri.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 dec 2012, 09:19

Izgleda da necemo imati niti fuziju, niti FK Slobodu. Cekamo skupstinu. Daj' kceri da te beg uzme.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 dec 2012, 09:27

ma Gracic je lud ako prihvati fuziju nakon ovog sto su ga "nasi" posli preveslat. Nisu oni samo nas i javnost pokusali zaje.at nego i Gracica da mu prodaju lafinu.

a kad uzmes u obzir da ova prica nije od jucer vec od prije nego sto je Meske registrovao Sloboda 1919, jasan je i njihov interes za nasu Slobodu, htjeli su bit u istoj da se mogu okoristit od fuzije sada kada nema fuzije nema ni njihovog znacajnog interesa za Slobodu tako da slazem se sa Probisvjetom da najvjerovatnije necemo imati ni fuziju ni Slobodu u narednoj polusezoni ili cemo imati ispodprosjecan klub za "standarde" lige Federacije koji se bori za opstanak u istoj...jedini nacin da meske zaradi na 1919 je da ugasi ovu Slobodu i bez fuzije krene od nule, iz pete lige sa SVOJOM 1919 i onda se nada da ce nama prodat lafinu po ko zna koji put, da cemo mi kupit pricu kako je to nasa Sloboda i kako eto nije se dalo, Gracic nije htio a on nevinasce dao sve od sebe, al procitali su ga ljudi vec davno ;)

je.ace nas "legende" do kraja zbog vlastite zarade pocrkali dabogda..jedina nada nam je da Jasmin nabije nogom u guzicu "legende" i natjera ih zbog glasova da pristanu na fuziju, da iskoristi tu vezu sa Gracicem koji vjerovatno sa ovim debilima nece vise da ima posla, ali svi znamo da su sanse za to velike kao i Jasminova ljubav i briga prema Slobodi- 0%.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SultanSulejman
Kontakt:

Post Postao/la SultanSulejman » 19 dec 2012, 10:18

To su naše legende..sj*bale bi sve živo! :evil:

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 dec 2012, 10:24

ultrasstyle_tz je napisao/la:
a kad uzmes u obzir da ova prica nije od jucer vec od prije nego sto je Meske registrovao Sloboda 1919, jasan je i njihov interes za nasu Slobodu, htjeli su bit u istoj da se mogu okoristit od fuzije sada kada nema fuzije nema ni njihovog znacajnog interesa za Slobodu tako da slazem se sa Probisvjetom da najvjerovatnije necemo imati ni fuziju ni Slobodu u narednoj polusezoni ili cemo imati ispodprosjecan klub za "standarde" lige Federacije koji se bori za opstanak u istoj...jedini nacin da meske zaradi na 1919 je da ugasi ovu Slobodu i bez fuzije krene od nule, iz pete lige sa SVOJOM 1919 i onda se nada da ce nama prodat lafinu po ko zna koji put, da cemo mi kupit pricu kako je to nasa Sloboda i kako eto nije se dalo, Gracic nije htio a on nevinasce dao sve od sebe, al procitali su ga ljudi vec davno ;)
I to je kraj i kluba i grupe. Bez izlaza.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, Skojevska i 12 gostiju.