Nema nama spasa ocm dokle god je ona ravaku u klubu koja se pita izgleda i petlja u sve i to dobro!!!
Oko mirve glupi ljudi ocigledno a njega libo tuki pare se vrte, **** navijace i rezultate ha ya.
Nema nama spasa ocm dokle god je ona ravaku u klubu koja se pita izgleda i petlja u sve i to dobro!!!
Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitetVirtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:45Mislim da ovo nije dozvoljeno na forumu, ali zaista sam morao citirati. Ne treba pozivati na ubistvo i slično, ali ovdje nema rješenja dok se ne desi neki belaj pa da sudije i oni koji ih delegiraju ne smiju izaći iz kuće bez pet specijalaca da ih čuvaju. Recimo neki kiparski scenario.
Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Poštujem ja tebe @Duškajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:52Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
Ne znam sto ste toliko sretni jel sto smo mi loši ili sto ste vi treći ? Sta je od to dvoje ?
Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55Poštujem ja tebe @Duškajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:52Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
Ne znam sto ste toliko sretni jel sto smo mi loši ili sto ste vi treći ? Sta je od to dvoje ?
Nego ja ovo malo da odem do Viene guzovace - da malo odem iz Svrakina
Kontaš
Ma nemas sta trpiti,ovi su presli igricu.Ko god sljedeci da dodje radit ce isto i gore jer zna da ce mu proci.Davno se zakasnilo sa reakcijom a ovo cemo jos 8 godina trpiti.Virtu4l je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:53NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:48Ma ovdje buraz mora glava past ili kuca do temelja,drugacije nece prestat.Samo Kipar i Bugarska mentalitet
Pa kad skontaju jel im bitniji Vico ili zivot nece ovo raditi.
Nemamo mi kritičnu masu koja bi to pokrenula, teško se živi, neće niko da ide na robiju zbog fudbala a oni to znaju.
Nama treba stranac na čelu sudijske komisije kao što se radi u korumpiranim savezima, ali nebitni smo, ne zanimamo mi Čeferina niti bilo koga drugog. Ovo se mora istrpiti i to je to. Nažalost.
Ide to često tako u ovoj ligi ,ali Rudar nikad nije bio dio tih kombinacija.Sitna smo mi riba .Nebi prešutile sudije čist penal za nas protiv Sloge ,da je tako. Pokušavam se sad sjetiti bez guglanja,ali prilično sam siguran da i zadnji put kad smo bili u premijer ligi,i ovih 10 kola,da je za Rudar sviran samo JEDAN penal i da niko od naših protivnika nije dobio crveni,sem Sarajevo na Koševu kad je Lazić pcrvenio i uzeli smo bod.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:49
Hvala
Nadam se jer to ide tako u ovoj ligi da sutra u Širokom imate poguranac zbog onog protiv Borca u Prijedoru
Da uzmete 3 boda i tako nas zacementirate na 3 poziciji i prestignete Velež
I onda u Prijedoru u jednoj fer utakmici Vas pobjedimo
Ma kakve zimske trebaju ti lanci i polahko .avalPacidoroP je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:02Pažnja
Ako se krećete u pravcu Koševa,Jezera,Ciglana ne idite bez zimskih guma..
Poledile ceste, -9 je trenutačna temperatura
jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:57Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55Poštujem ja tebe @Duškajurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:52
Jasta je. Nivo osmogodišnjaka.
Nego ja ovo malo da odem do Viene guzovace - da malo odem iz Svrakina
Kontaš