FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
tm8782
M.V. ?
M.V. ?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Samardžija, Memeti i Rus.cruz40 je napisao/la:Ko je Memijin menadzer?MrRiccoli je napisao/la:Pa da je Memiji dosad bi i za njega uzeli istu cifru, a ne oni sto se bave cevapimairfo je napisao/la:Ne mogu samo da shvatim ljude koji misle da je Zubanovic prevario Zelju na neki nacin, pa da mu je bilo ko drugi agent bio mi ne bi ni 100 hiljada vidjeli od ovog transfera, da je bogdo svim igracima Zuban agent
500 k I vozdra a mi pisemo I trazimo, milion evrica hehehe.
Moram napomenuti da je aldin jedino bio tacan u tome kad je reko, nema ko kod nas prodati igaraca.
Jesu nam I ovaj put dali uz vako dobar deal I putovanje u Tursku
Moram napomenuti da je aldin jedino bio tacan u tome kad je reko, nema ko kod nas prodati igaraca.
Jesu nam I ovaj put dali uz vako dobar deal I putovanje u Tursku

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Blagojević je dobar, ali pegla je puno. S njim teško kontru organizovatiadnan6595 je napisao/la:Za Amira imamo zamjenu,Blagojevic moze dosta pruziti,Dado,jos ako Ugljesa dođe,to je ono sto imamo.Amir bi svakako otisao na ljeto a mi valjda pravimo ekipu za narednu sezonu,tako cemo se uigrati ranije za narednu sezonu.A te pare od transfera mogu se uloziti za neke nove nade koje cemo,nadam se prodati za puno vece iznose
- amazon
- Kontakt:
Ima tu sad Bekric, Stevanovic, imamo mi sad dosta dobru ekipu. Nece nama Amir nista faliti zivi bili pa vidjeli..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Cuj nece Amir faliti. Najbolji igrac PLBIH ide za 500 k.
Falit nego sta, steta pa sebi mali sj.eba karijeru kod onih levata.
Falit nego sta, steta pa sebi mali sj.eba karijeru kod onih levata.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
Najbolji igrac PL ? Ko je to rekao ? Ja Amira volim kao svoje dijete, mali ima nesto da postane odlican fudbaler ali ne treba pretjerivati. Osim evrope i derbija nista specijalno nije igrao a to su cinjenice...
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Memija je jedini igrac kojeg mozemo prodati za milion i vise eura ... svaka cast Amiru al mislim da je Memija tip igraca koji se danas vise trazi, neki pisu kako je Memija u padu forme mozda i jest al i cijela ekipa je bila realno ni Amir se nije nista vise vidio, nadam se da ce u turskoj jos vise napredovati ustvari mislim kako je samo pitanje vremena kad ce zaigrati za a rep. i negdje se u europi skrasiti ...
Ko je bolji od Amira ? Hajde meni ni iz djepa ni u padje.
Oni iz lavora prodaju Cimirota za koliko?
Nego suti bolje je I 500k nego djabaluka ko vecina ili sicu neku.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Blagojević kad bi prestao gubiti lopte na sredini terena cime je otvarao prostor protivnicima bio bi exstra igrac ... ovako odigra dobro pola sata a onda zijani loptu na sredini i to vise puta na utakmici a u odbrani tri nasa igraca... pa panikaGator je napisao/la:Blagojević je dobar, ali pegla je puno. S njim teško kontru organizovatiadnan6595 je napisao/la:Za Amira imamo zamjenu,Blagojevic moze dosta pruziti,Dado,jos ako Ugljesa dođe,to je ono sto imamo.Amir bi svakako otisao na ljeto a mi valjda pravimo ekipu za narednu sezonu,tako cemo se uigrati ranije za narednu sezonu.A te pare od transfera mogu se uloziti za neke nove nade koje cemo,nadam se prodati za puno vece iznose

-
- Kontakt:
upravo to, nije ovu polusezonu odigrao bas sjajno, ali i sta ocekivati od decka 18 god. i da bude nosioc igre. Pogubi se, nije to jos uvijek gotov igrac. Ali Amir ima veliki potencijal da postane dobar fudbaler, samo koliko ce mu ovaj transfer u tome pomoci postavlja se pitanje... Iskreno nisam zadovoljan klubom u koji je otisao, jer vjerujem da bi u Poljskoj, Belgiji ili Austriji bolje napredovao i bolje se poslije prodao. MAda, ja mu zelim svu srecu svijeta, zdravlje i da napravi jednu dobru karijeru.amazon je napisao/la:Najbolji igrac PL ? Ko je to rekao ? Ja Amira volim kao svoje dijete, mali ima nesto da postane odlican fudbaler ali ne treba pretjerivati. Osim evrope i derbija nista specijalno nije igrao a to su cinjenice...
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- PlavaPorodica
- Kontakt:
Kada je trening sutra 

- amazon
- Kontakt:
Da, ali nije to nasa briga sta ce biti s njegovom karijerom. Svakako nije zelio produziti ugovor, a nasa je da mu pozelimo srecu i da napravi veliku karijeru. Ali da cemo mi sad propasti jer je Amir otisao i da cemo propasti sto nismo zaradili vise 500 hiljada, necemo vala.
Ja bi sad gurao i stalno držao u prvoj postavi Hiroša a jedino da ga može Žerić zamjenit pa kako god, makar dok se Dado ne oporavi. Po meni bi pored Zolotića koji više nije naš igrač u veznom redu morao igrati bar jedan igrač iz naše škole jer samo tako može dobiti na iskustvu, samopouzdanju i formi. Najbolje tako možemo u budučnosti zaraditi.
-
- Kontakt:
Za vikend Galata-Konya, odlican mec konkurenata za evropu. Prilika da gledamo nasu dvojicu dragulja protiv jedne takve ekipe. Da li neko zna ima li Amir odma pravo nastupa? Ukoliko ima, i jos uz to dobije neki minut, zamislite tek te promjene, sa nasih livada na Turk Telekom Arenu 

Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nemoj mi vjerovati ali mislim da ce Hiros na posudbu u Goraždebojamora je napisao/la:Ja bi sad gurao i stalno držao u prvoj postavi Hiroša a jedino da ga može Žerić zamjenit pa kako god, makar dok se Dado ne oporavi. Po meni bi pored Zolotića koji više nije naš igrač u veznom redu morao igrati bar jedan igrač iz naše škole jer samo tako može dobiti na iskustvu, samopouzdanju i formi. Najbolje tako možemo u budučnosti zaraditi.
I kad vec svi komentairsu, ja se ne sikiram za Amira, vjerujem u njega i za godinu dvije ce napraviti korak naprijed a to je liga petice, samo Boze zdravlja

Zadnja izmjena: EmirGz, dana/u 01 feb 2016, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jarane Cimirot je realno bio daleko najbolji igrač lige na toj poziciji, za njega 1.3 Mil€ nije puno, mlad a formiran, pravo vrijeme za trgovinu. Amir još nije igrač, ali mogao je dobaciti i više od ove gore cifre, glavu dajem. Za godinu bi hladno otišao za 2 Mil€, hladnoMuhamedTM je napisao/la:Ko je bolji od Amira ? Hajde meni ni iz djepa ni u padje.
- jaludovolimte
- Kontakt:
Cemu forsirati mlade igrace kad ce ionako otici u Tursku? Tamo se prodati sa 32 godine u Čelik iz Zenice koji ce platiti simbolicnih 1000KM 

tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..
Kontam ba sve, samo velika je razlika u 1.3 m I 500k.perodeformero je napisao/la:Jarane Cimirot je realno bio daleko najbolji igrač lige na toj poziciji, za njega 1.3 Mil€ nije puno, mlad a formiran, pravo vrijeme za trgovinu. Amir još nije igrač, ali mogao je dobaciti i više od ove gore cifre, glavu dajem. Za godinu bi hladno otišao za 2 Mil€, hladnoMuhamedTM je napisao/la:Ko je bolji od Amira ? Hajde meni ni iz djepa ni u padje.
Cimirot jeste dobar ali nemoj sad od njega pravit azdahu pa nije duplo bolji od Amira.
Prvo iz Turske nece maknuti. Tamo ce igrat godinu, dvije I vratit se ili ce u 2 tursku ligu.
Sto dva dobra igraca idu u tim za koji niko nije cuo prije sto je Baja otiso.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- amazon
- Kontakt:
I Memija ce sigurno u neki Buraspor ili Gazientep 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.