FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jurisicduska
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dobro je s tim kašnjenjem plata.
Kasne kasne. Platit će se. Nece niko ostat zakinut.
Frajer doveo 418 igraca u 5 godina i bas nijedan se nije požalio da ga je Mirvic izradio.
Frajer doveo 418 igraca u 5 godina i bas nijedan se nije požalio da ga je Mirvic izradio.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ako je zadnji igrac logicno da je napadac u izglednoj situaciji.Dakle svaki prekrsaj zadnjeg igraca je crveni izuzev kod jedanesterca jer se tu penal tretira kao dovoljna kazna osim ako protivnicki igrac ne sprijeci ocigledan gol(tipa da rukom sprijeci loptu da udje u gol i slicno)
Trupe je morao biti iskljucen a to sto je svirao odma kraj je posebna satisfakcija i poniženje za plavu fulju
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 10 dec 2025, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
A Guli bi bio u neizglednoj situaciji da ga ovaj nije udario ? Hahahahahah
Pa izašao bi sam na golmana sa sredine, od tog ne može izglednije. Od tog je jedino izglednije da nekog na gol liniji udariš.
Pa izašao bi sam na golmana sa sredine, od tog ne može izglednije. Od tog je jedino izglednije da nekog na gol liniji udariš.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Nama nikad nisu problem stvarali ljudi koji su dolazili "sa strane" problem je u "domaćim" uhljipima, kriminalcima, koji su prije svega gledali svoj interes i na koji naćin se ugraditi u svaku marku uloženu u klub i na taj način nisu marili koliku štetu nanose za ugled kluba. Na to sad dodaš u ovoj eri garnituru potpuno nesposobnih ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i imaš što imaš.
Ponovo se pokušava sa jednim čovjekom sve to prikriti ili ispraviti nadati se da će Mamić izdržati duže od Zekića.
Da li ćemo žaliti za Mirvićem vidjet ćemo ako ode ustvari vrijeme i ljudi poslje njega će nam sve reći.
Ponovo se pokušava sa jednim čovjekom sve to prikriti ili ispraviti nadati se da će Mamić izdržati duže od Zekića.
Da li ćemo žaliti za Mirvićem vidjet ćemo ako ode ustvari vrijeme i ljudi poslje njega će nam sve reći.
- kupus army
- Kontakt:
Dobili su pred derbi platu.jurisicduska je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:32Dobro je s tim kašnjenjem plata.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Mirvić i smeta ljudima koji se ne mogu više ugrađivati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:43Nama nikad nisu problem stvarali ljudi koji su dolazili "sa strane" problem je u "domaćim" uhljipima, kriminalcima, koji su prije svega gledali svoj interes i na koji naćin se ugraditi u svaku marku uloženu u klub i na taj način nisu marili koliku štetu nanose za ugled kluba. Na to sad dodaš u ovoj eri garnituru potpuno nesposobnih ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i imaš što imaš.
Kod Mirvica su pojedini to i radili, kod ovog , ni kraj pameti nikom nece pasti ni da pokusa nesto...fks74 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:51Mirvić i smeta ljudima koji se ne mogu više ugrađivati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:43Nama nikad nisu problem stvarali ljudi koji su dolazili "sa strane" problem je u "domaćim" uhljipima, kriminalcima, koji su prije svega gledali svoj interes i na koji naćin se ugraditi u svaku marku uloženu u klub i na taj način nisu marili koliku štetu nanose za ugled kluba. Na to sad dodaš u ovoj eri garnituru potpuno nesposobnih ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i imaš što imaš.
Kojeg ovog, princ preuzima samo akademiju ?Vanja8 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:57Kod Mirvica su pojedini to i radili, kod ovog , ni kraj pameti nikom nece pasti ni da pokusa nesto...fks74 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:51Mirvić i smeta ljudima koji se ne mogu više ugrađivati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:43Nama nikad nisu problem stvarali ljudi koji su dolazili "sa strane" problem je u "domaćim" uhljipima, kriminalcima, koji su prije svega gledali svoj interes i na koji naćin se ugraditi u svaku marku uloženu u klub i na taj način nisu marili koliku štetu nanose za ugled kluba. Na to sad dodaš u ovoj eri garnituru potpuno nesposobnih ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i imaš što imaš.
Ma nije crveni, Guli nije bio ni blizu sanse da dodje do lopte, jednostavno glupost Trupea koji vec ima kontrolu nad loptom + i Muftic je bio blizu ako se ne varamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:37Ako je zadnji igrac logicno da je napadac u izglednoj situaciji.Dakle svaki prekrsaj zadnjeg igraca je crveni izuzev kod jedanesterca jer se tu penal tretira kao dovoljna kazna osim ako protivnicki igrac ne sprijeci ocigledan gol(tipa da rukom sprijeci loptu da udje u gol i slicno)
Trupe je morao biti iskljucen a to sto je svirao odma kraj je posebna satisfakcija i poniženje za plavu fulju
-
Pitaristok
- Kontakt:
Kažu idu u pregovore sa Gigovicem, mlađim?
Lakat u lice je crvenibvsic je napisao/la: ↑10 dec 2025, 22:03Ma nije crveni, Guli nije bio ni blizu sanse da dodje do lopte, jednostavno glupost Trupea koji vec ima kontrolu nad loptom + i Muftic je bio blizu ako se ne varamNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:37Ako je zadnji igrac logicno da je napadac u izglednoj situaciji.Dakle svaki prekrsaj zadnjeg igraca je crveni izuzev kod jedanesterca jer se tu penal tretira kao dovoljna kazna osim ako protivnicki igrac ne sprijeci ocigledan gol(tipa da rukom sprijeci loptu da udje u gol i slicno)
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Reci više Vanja što si tajanstven, je li princ ili neko treći?Vanja8 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:57Kod Mirvica su pojedini to i radili, kod ovog , ni kraj pameti nikom nece pasti ni da pokusa nesto...fks74 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:51Mirvić i smeta ljudima koji se ne mogu više ugrađivati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:43Nama nikad nisu problem stvarali ljudi koji su dolazili "sa strane" problem je u "domaćim" uhljipima, kriminalcima, koji su prije svega gledali svoj interes i na koji naćin se ugraditi u svaku marku uloženu u klub i na taj način nisu marili koliku štetu nanose za ugled kluba. Na to sad dodaš u ovoj eri garnituru potpuno nesposobnih ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i imaš što imaš.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma vidi kolega, mi kao navijači ne učestvujemo ni 5% u funkcionisanju kluba tako i bez obzira što je to naš klub mislim da nemamo pravo da nešto serendamo i pametijemo na svaku odluku čelnih ljudi u klubu. Evo ti na primjeru ulaznica, svima skupe i puno je 15 KM kao kriza, besparica (što realno i jeste) nema se teško se živi ali sve i do jednog bi znao kao bi trošio Mirvićeve pare, kakve bi igrače kupovao pa onda podmićivao sudije, ljude u savezu, plaćao neke kockaste glave ma sve bi znali a nemaju 15 KM u đepu. Ono šampioni u trošenju tuđih para ili narodski mlaćenje gloginja tuđim ku.rcem a to neko oduševljenje na svaki pomen odlaska Mirvića pišu samo oni koji nikad nisu na stadionu.fks74 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:51Mirvić i smeta ljudima koji se ne mogu više ugrađivati.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 dec 2025, 21:43Nama nikad nisu problem stvarali ljudi koji su dolazili "sa strane" problem je u "domaćim" uhljipima, kriminalcima, koji su prije svega gledali svoj interes i na koji naćin se ugraditi u svaku marku uloženu u klub i na taj način nisu marili koliku štetu nanose za ugled kluba. Na to sad dodaš u ovoj eri garnituru potpuno nesposobnih ljudi koji nemaju veze sa fudbalom i imaš što imaš.
Mi trebamo podržati igrače, ne samo ove nego i svakog narednog. Vidimo svi da imaju kvalitet i dai treba samopouzdanja koje im samo mi možemo dati i zato sam ja popi.zdio kad se ih grudvalo poslje širokog ali sam zato znao u nedelju kad su izlazili i vračali se sa zagrijavanja i kad je bio aplauz sa tribina i podrška da ćemo ih samljeti.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Danas baš pričam sa jednim poznanikom i govori mi da se Mamić strašno prihvatio posla i da se iznenadio kakav profesionalac je Zoran. Zanima ga sve do detalja, od terena, Akademije, uslova, pressica itd. Kaže ako ovako nastavi mene je strah (anam onaj je
).
Za Ajlu sve najgore misli.
Za Ajlu sve najgore misli.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vjerovatno ce se rijesiti Mamasa ili Saleta onda.Ne znam kojeg je profila taj Gigovic
Najvise me zanima hoce li kesirati neku bombu od napadaca,to nam je definitivno najvise trebalo,igrac poput Juricica
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ajla i homer odose, maminjo i investitor novi ostaju ovde da odrade ono sto se trebalo raditi od Tana.
Odlazi mirvicu, nikad se ne vratio u sarajevo vise.
Odlazi mirvicu, nikad se ne vratio u sarajevo vise.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Mirvic ako ode a PRINC nebude preuzeo klub odnosno naslijedio, otice i Tan a samim tim i Mamic.
Uz to otice i 75% rostera, i klub ce dozivit sudbinu celika tuzle city slobode olimpica ona ekipa iz kaknja.
Koliko je tesko bit bankomat pokazuje borac 7,2 m€ samo od evrope 4 m€ od rs 1m€ savez 900 k € kolasin i za 8 mjeseci nestalo para za plate. Roster koji sigurno ne iziskuje ni 70% srestava sta nas roster trosi..
A pritom 30 km mjesecno ljudima puno za 2 ulaznice
163 km puno za dres
100 km puno za godisnju..
Hdz dao najvecu kompaniju u hercegovini dzaba da bi jevrej u kontinuitetu dopunjavali budzet…
Mirvicu fala ti sto si pomogo kad je bilo najteze..
Uz to otice i 75% rostera, i klub ce dozivit sudbinu celika tuzle city slobode olimpica ona ekipa iz kaknja.
Koliko je tesko bit bankomat pokazuje borac 7,2 m€ samo od evrope 4 m€ od rs 1m€ savez 900 k € kolasin i za 8 mjeseci nestalo para za plate. Roster koji sigurno ne iziskuje ni 70% srestava sta nas roster trosi..
163 km puno za dres
Hdz dao najvecu kompaniju u hercegovini dzaba da bi jevrej u kontinuitetu dopunjavali budzet…
MladostPitar6785 je napisao/la: ↑10 dec 2025, 23:04Mirvic ako ode a PRINC nebude preuzeo klub odnosno naslijedio, otice i Tan a samim tim i Mamic.
163 km puno za dres
Pa jel makar i gljivice spalioJavierBosnia je napisao/la: ↑10 dec 2025, 20:26Gljivicna bolest je nesto normalno, ali se moze sprijeciti. Ona osim estetske nema neku drugu ulogu, pa zato kod nas vecinom puste da teren oboli, pa ga lijece. U prosjeku mjesecno odrzavanje kosta 20.000 KM, na tome se stedi, pa ta cifra se nekako i prepolovi, zato imamo ove situacije, jeftinije je lijeciti nego sprijeciti oboljenje.
A ljudski faktor se odnosio na to zutilo, radnik na odrzavanju je pogrijesio u rastvoru i tako "spalio" travnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.
.png)