FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Organizacione promjene u Akademiji FK Sarajevo
Fudbalski klub Sarajevo obavještava javnost da nije produžena saradnja sa Dženanom Hošićem, Edinom Bećarom, dok je sa Edinom Dudom dogovoren sporazumni raskid saradnje.
U skladu sa prioritetom razvoja mladih igrača i unapređenja stručnog rada, u narednom periodu biće imenovani novi treneri u kategorijama U-19 i U-9.
FK Sarajevo se zahvaljuje Hošiću, Bećaru i Dudi na dosadašnjem angažmanu i doprinosu rada Akademije, te im želi mnogo uspjeha u daljoj karijeri.
Fudbalski klub Sarajevo obavještava javnost da nije produžena saradnja sa Dženanom Hošićem, Edinom Bećarom, dok je sa Edinom Dudom dogovoren sporazumni raskid saradnje.
U skladu sa prioritetom razvoja mladih igrača i unapređenja stručnog rada, u narednom periodu biće imenovani novi treneri u kategorijama U-19 i U-9.
FK Sarajevo se zahvaljuje Hošiću, Bećaru i Dudi na dosadašnjem angažmanu i doprinosu rada Akademije, te im želi mnogo uspjeha u daljoj karijeri.
- thenaturalone
- Kontakt:
Vezano za Dudu, gledao sam ga dok je igrao u nasem dresu i bio mi je ovako drag igrac, a onda sam se kao roditelj djecaka koji trenira fudbal zadesio u njegovom prisustvu, jer i on je tada vodio skolu fudbala, jao kakvo sam razocarenje dozivio, gledam ga i ne vjerujem da je to osoba kojoj sam se radovao dok je izlazio na teren u dresu Sarajeva.
Usput, dijete mi je imalo priliku preci u akademiju Sarajeva jer vodi se kao talentovan, bas u tom momentu je Dudo dosao u Akademiju i preuzeo tu generaciju, kad sam to cuo nisam ga htio poslati, neka ga ovdje gdje sad trenira.
Tako da to "nase dijete" mi nista ne znaci, drago mi je da vise nije u Akademiji, ko god se zalagao da ode vjerujte mi da je ucinio pravu stvar.
Slicno me je razocarao i Obuca za kojeg smatram da je legenda kluba, ali isto je bila jedna situacija gdje nisam mogao vjerovati da je to taj Emir, znaci uzas. Mislim on nije bio u akademiji, nego eto onako spominjem.
Za Skoru i Hosica nemam nista lose reci i ne bi komentarisao njihov odlazak, Alen mi je haos drag, a Hosa mi je uvijek djelovao kao gospodin, cak i poslije igracke karijere, ali sta je tu je.
Usput, dijete mi je imalo priliku preci u akademiju Sarajeva jer vodi se kao talentovan, bas u tom momentu je Dudo dosao u Akademiju i preuzeo tu generaciju, kad sam to cuo nisam ga htio poslati, neka ga ovdje gdje sad trenira.
Tako da to "nase dijete" mi nista ne znaci, drago mi je da vise nije u Akademiji, ko god se zalagao da ode vjerujte mi da je ucinio pravu stvar.
Slicno me je razocarao i Obuca za kojeg smatram da je legenda kluba, ali isto je bila jedna situacija gdje nisam mogao vjerovati da je to taj Emir, znaci uzas. Mislim on nije bio u akademiji, nego eto onako spominjem.
Za Skoru i Hosica nemam nista lose reci i ne bi komentarisao njihov odlazak, Alen mi je haos drag, a Hosa mi je uvijek djelovao kao gospodin, cak i poslije igracke karijere, ali sta je tu je.
Ovo je gotova priča od kad je Skoro otisao, samo se čekao kraj polusezone.Turo je napisao/la: ↑12 dec 2025, 12:18Organizacione promjene u Akademiji FK Sarajevo
Lp
Da li bi nam mogao reci vise o planovima na zimu s obzirom da si dobro informisan?junioR je napisao/la: ↑12 dec 2025, 13:40Ovo je gotova priča od kad je Skoro otisao, samo se čekao kraj polusezone.Turo je napisao/la: ↑12 dec 2025, 12:18Organizacione promjene u Akademiji FK Sarajevo
Lp
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
Google, chat gpt, sta ti je volja. Izguglaj sta je nacionalzam, a sta patriotizam.napoleon72 je napisao/la: ↑12 dec 2025, 10:18Nije nas izjednacio. Prvo, sto se s istoka moze svasta cut svaku utakmicu. Drugo, kod nas se cesto mijesa nacionalizam i sovinizam. Nacionalizam je dobra stvar, zestoko voljet svoje. Ljiljani, jedna si jedina, volim te Bosno... sve to je nacionalizam. Majku ust.asku, cet.nicku, srpsku, to je sovinizam i to je kod nas na skali 2/10, jer bude pojedinacnih povika uvijek.Pitaristok je napisao/la: ↑12 dec 2025, 08:14"Osjeti li se nacinalni naboj na utakmicama u SARAJEVU"?
Ima i u Sarajevu tog naboja, ali u odnosu na Mostar ili Banja Luku, taj naboj na skali 1/10, gdje je nacionalizam 9, kod nas je 2.
Loš odgovor Zekić, izjednači on nas sa ovim bolesnima.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jel istina da je sin naseg Vede Surkovica preselio
tuge Allaha mi
tuge Allaha mi
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Samo sad poslati dopis savezu sa zahtjevom da se igra na stadionu Rodjeni ili nekom drugom terenu posto BB nije u stanju da odrzi utakmicu PL BiH kako su naveli.
Odjednom ne rade tribinu nego murija ne da,yebo vam praljak mamu skutorsku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nisu samo njih trojica nogirana, leti 5 zena uhljeba sto sto zive od kluba deceniju.
HVALA TI MAMICU SAMO NASTAVI!!! NEMA ZIVOTA OD SARAJEVA UHLJEBI POGANI
HVALA TI MAMICU SAMO NASTAVI!!! NEMA ZIVOTA OD SARAJEVA UHLJEBI POGANI
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Neutralni teren ili zamjena domaćinstva, klub hitno da reaguje!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:01Samo sad poslati dopis savezu sa zahtjevom da se igra na stadionu Rodjeni ili nekom drugom terenu posto BB nije u stanju da odrzi utakmicu PL BiH kako su naveli.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bas takoErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:11Neutralni teren ili zamjena domaćinstva, klub hitno da reaguje!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:01Samo sad poslati dopis savezu sa zahtjevom da se igra na stadionu Rodjeni ili nekom drugom terenu posto BB nije u stanju da odrzi utakmicu PL BiH kako su naveli.
U suprotnom odbiti izaci na teren,da vidis kako bi hitro reagovali odma
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Da mi je i to docekat. Imamo li muda?ErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:11Neutralni teren ili zamjena domaćinstva, klub hitno da reaguje!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:01Samo sad poslati dopis savezu sa zahtjevom da se igra na stadionu Rodjeni ili nekom drugom terenu posto BB nije u stanju da odrzi utakmicu PL BiH kako su naveli.
Bit će ovo dobra zima, aBd.
Zaostajemo za njima 11 bodova, titulu i onako mozemo sanjati sto zbog nasih gluposti sto zbog yebanja sudija. I opet se te misevi boje i rade sve, da te vec prije utakmice ubiju u pojam i steknu neku prednost.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:28Bas takoErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:11Neutralni teren ili zamjena domaćinstva, klub hitno da reaguje!NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:01Samo sad poslati dopis savezu sa zahtjevom da se igra na stadionu Rodjeni ili nekom drugom terenu posto BB nije u stanju da odrzi utakmicu PL BiH kako su naveli.
Po ovome se vidi velicina kluba. Lava se svi boje pa taman, da je ovako izranjavan kao mi.
Nemoj mi to govovoriti. Vedo kolega s faxa, insan i po...BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 dec 2025, 14:30jel istina da je sin naseg Vede Surkovica preselio
tuge Allaha mi
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kojih 5 "zena"?
Da proslavimo.
Fine, dobre i osmisljenje tendencije su u ovim potezima.
- FKS -
Istina je, nažalost. Dženaza sutra na Barama.
Zajedno isli u osnovnu i srednju, da mu dragi Allah podari sabur u ovim teskim vremenima.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Drhte oni svi od Sarajeva i kad smo 8.,provjerenoLavcina je napisao/la: ↑12 dec 2025, 16:06Zaostajemo za njima 11 bodova, titulu i onako mozemo sanjati sto zbog nasih gluposti sto zbog yebanja sudija. I opet se te misevi boje i rade sve, da te vec prije utakmice ubiju u pojam i steknu neku prednost.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:28Bas takoErosViverosViv je napisao/la: ↑12 dec 2025, 15:11
Neutralni teren ili zamjena domaćinstva, klub hitno da reaguje!
Po ovome se vidi velicina kluba. Lava se svi boje pa taman, da je ovako izranjavan kao mi.
Bit ce ovo sve dobro aBd ako bude sve islo po planu.Popi.sat ce ih Mamic sve
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Samo odbiti izaći na teren, ta poruka je glasnija dosta od ostalih.
Sto pa da im damo tek tako 3 boda bez da se oznoje?? Imas druga sredstva da se boris protiv ovoga, nema potrebe teren napustati ili ne izlaziti, jer tad ces svakako izgubiti 3 boda dobiti kaznu itd.
Ovo samo iskoristiti kao motiv vise.
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, trunks1946 i 31 gost.