pa protiv goska u kupu je igrao na desnom bekupile87 je napisao/la:On je krilo, odigrao je jednu utakmicu u juniorima na beku i to jako kvalitetno ali to su juniori.IvanOsim je napisao/la:Sehic, mislim godinu ranije je zavrsio sa juniorima..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
@KRAJPRICE, daj ba MIću zaganjajte 

joj da hoće više tebi miću, a ajzei uglješu... 

Sto se tice Cubare najrelevantnine su njegove utakmice protiv Salzburga, a igrom slucaja sam bio dole. U Austriji je bio solidan, ali nivo ispod Keme i to se odmah vidjelo kad je pocela utakmica, da je Kemo nas najbolji igrac, cak su i ovi austrijanci komentarisali da bi mogao komotno biti u opticaju i kod njih, a kod Cubare je bio problem sa samopouzdanjem nekako, bar po meni..tm8782 je napisao/la:Mozemo se mi ovdje igrati trenera i sl. Slozio bi ze ze Emira da je odigrao jako dobro i haman bez greske. Kemo? Momak je veliki potencijal ali bi ga ja uvodio postepeno, kod njega je evidentan napredak i jako dobro je sazrio. Mene zanima i jedna druga cinjenica sta je bilo sa Cubarom i on mi je na terenu djelovao jako dobro?
U Sarajevu nije bilo toliko razlike, jer smo i brzo poveli, pa im je bilo nesto lakse igrat nego tamo..
On ima jos ovo pola sezone u juniorima i koliko sam upoznat stari mu trazi gdje ce igrati poslije, nekako kao da ne vidi da ima mjesta u Zelji, eh sad bi tu Zeljo B dosao kao kec na desetku..
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
i ovdje su po meni svi bili nivo ispod keme, čak i strijelci. on je jedini dobijao duele.
Krilni igraci: Memija, Tiago, Mailson, M Stevanovic, Stanic, Halvadzic.. i od ovih dvojica nece vidjeti utakmice, jos njeg da dovedu pa da znamo da dovode bez ikakvog plana i programa..zaboljisportuBiH je napisao/la:@KRAJPRICE, daj ba MIću zaganjajte
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.
@IvanOsim
Hvala. Meni je zanimljiv igrac svakako...
Hvala. Meni je zanimljiv igrac svakako...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ljudi uz ovu dvojicu sto bi trebali doci misljenja sam da nam niko vise ne treba. Svaka pozicija po min 2 igraca. Dovoljno. Liga 12 ce biti jako zahtjevna tacno toliko nam i treba igraca.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Zaista sam mislio da je bek i na onim trening utakmicama je bio bek i to bek kojem je jaca strana defanziva, bar se meni tako cinilo.pile87 je napisao/la:On je krilo, odigrao je jednu utakmicu u juniorima na beku i to jako kvalitetno ali to su juniori.IvanOsim je napisao/la:Sehic, mislim godinu ranije je zavrsio sa juniorima..
takodetm8782 je napisao/la:Ljudi uz ovu dvojicu sto bi trebali doci misljenja sam da nam niko vise ne treba. Svaka pozicija po min 2 igraca. Dovoljno. Liga 12 ce biti jako zahtjevna tacno toliko nam i treba igraca.

Treba ovo sve sad uigrat, nesto manje od mjesec dana je do pocetka.
Ma uigrat će se ima još vremena, imaju pripreme u Turskoj, gdje će trenirati 2 puta dnevno...dell21 je napisao/la:Treba ovo sve sad uigrat, nesto manje od mjesec dana je do pocetka.
samo da rijese burekovica i ugljesu do tada i sto rece kolega dosta je igraca ,ima ljeto ako se neko ne pokaze dobrim pa samo tada manje izmjene i idemo dalje ,ali polako ode ja dalekoVelahalve je napisao/la:Ma uigrat će se ima još vremena, imaju pripreme u Turskoj, gdje će trenirati 2 puta dnevno...dell21 je napisao/la:Treba ovo sve sad uigrat, nesto manje od mjesec dana je do pocetka.

Ode ti u sljedeći februarDR.HOUSE je napisao/la:samo da rijese burekovica i ugljesu do tada i sto rece kolega dosta je igraca ,ima ljeto ako se neko ne pokaze dobrim pa samo tada manje izmjene i idemo dalje ,ali polako ode ja dalekoVelahalve je napisao/la:Ma uigrat će se ima još vremena, imaju pripreme u Turskoj, gdje će trenirati 2 puta dnevno...dell21 je napisao/la:Treba ovo sve sad uigrat, nesto manje od mjesec dana je do pocetka.![]()
![]()
![]()

Po meni eventualno jos Burekovic i Radinovic, mada koliko vidim Radinovic tesko sad i to je apsolutno to, pa mi imamo sam 12 utakmica u ligi i max 6 u kupu, za razliku od prosle polusezone kad smo imali 18 u ligi, 6 u evropi i 5 u kupu, znaci skoro duplo manje sad imamo utakmica.
[quote="Velahalve"
samo da rijese burekovica i ugljesu do tada i sto rece kolega dosta je igraca ,ima ljeto ako se neko ne pokaze dobrim pa samo tada manje izmjene i idemo dalje ,ali polako ode ja daleko
[/quote]
Ode ti u sljedeći februar
[/quote]
nemoj tako samo do ljeta sam stigao

samo da rijese burekovica i ugljesu do tada i sto rece kolega dosta je igraca ,ima ljeto ako se neko ne pokaze dobrim pa samo tada manje izmjene i idemo dalje ,ali polako ode ja daleko

Ode ti u sljedeći februar

nemoj tako samo do ljeta sam stigao

-
- Kontakt:
Memija po meni ide uskoro. Stana i Mailson mogu i na bekovima igrati ako zatreba kao zamjene. Tiago će igrati nekad i kao napadač. Jedina sto posto krila su MIrza i Miro. Mićo može igrati i napadača. Pošto nije dugo igrao kako treba i već kasni sa pripremama neće u startu ugroziti ove nabrojane, a ksnije bi ih po meni mogao sve na klupu bacitiIvanOsim je napisao/la:Krilni igraci: Memija, Tiago, Mailson, M Stevanovic, Stanic, Halvadzic.. i od ovih dvojica nece vidjeti utakmice, jos njeg da dovedu pa da znamo da dovode bez ikakvog plana i programa..zaboljisportuBiH je napisao/la:@KRAJPRICE, daj ba MIću zaganjajte

-
- Kontakt:
NJih dvojica i Mićotm8782 je napisao/la:Ljudi uz ovu dvojicu sto bi trebali doci misljenja sam da nam niko vise ne treba. Svaka pozicija po min 2 igraca. Dovoljno. Liga 12 ce biti jako zahtjevna tacno toliko nam i treba igraca.

Redžić, Kuzmanović, Popović, Fedor, mali iz Veleža to bi volio vidjeti kod nas
Gdje cemo sa tim silnim igracima, imamo ih sad dosta za uigravati a opet svima moras dati platu. Nema vremena za sve a ni sredstava.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 12 gostiju.