Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Tesko je momku suditi na osnovu 20 minuta igre ali ovo sto je odigrao nista posebno cak stavise veliki problem ima s postavljanjem i pracenjem igraca.
Ali vjerujem da nije dzaba tu, nagla je ovo promjena za njega ne forsira ga trener dzaba sigurno pa vjerujem u proljetnoj sezoni da bi mogao pokazat puni potencijal.
Vec naredni spisak tuta bi ga trebao uvrstiti i pokazat momku da se racuna na njega nema sta izgubiti.
Ali vjerujem da nije dzaba tu, nagla je ovo promjena za njega ne forsira ga trener dzaba sigurno pa vjerujem u proljetnoj sezoni da bi mogao pokazat puni potencijal.
Vec naredni spisak tuta bi ga trebao uvrstiti i pokazat momku da se racuna na njega nema sta izgubiti.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ako ti @Sheyi ne odgovori nece niko.

Sa ovima iz Njemacke barem znas da mogu kvalitetom igrati samo za nas.

Burnic nije kvalitetom ni za nas napredak. A to znaci nesto.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
ma pitam ga vec par puta, nesto hinjski suti:-)
povlacim paralelu sa burnicem jer se momak slikao u nasem dresu a mislio da je dovoljno dobar za svabiju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Trener Kölna ga dosta hvali, kaze da su ga htjeli posuditi u 2. ligu jer su se bojali da mu je to prevelik korak iz 4. u 1. ligu, ali je ostavio toliko dobar utisak na treningu da su ipak odlucili da ga zadrze. Vidicemo kako ce dalje napredovati zvuci obecavajuce.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ma cim on pomalo ulazi u zadnjim minutama daje naznaku da ce do proljeca biti rotacioni igrac za sezonu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Oprezan je. Otvorio je temu Demirovicu a ovaj nije ispunio sva ocekivanja.babino je napisao/la: ↑09 sep 2022, 09:39ma pitam ga vec par puta, nesto hinjski suti:-)
povlacim paralelu sa burnicem jer se momak slikao u nasem dresu a mislio da je dovoljno dobar za svabiju.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Meni taj Burnic fakat nije razumljiv. Covjece imas priliku da zaigras za kofol svoju zemlju koju volis da promovises (citaj slike po instagramu u bh dresu), da budes reprezentativac. Veci status. Svakako bi imao mjestu na spisku. Ali ne. Ne kontam lika nikako. Isto vazi i za onog Arslanagica. Sta je lik mislio da ce dobiti priliku u dresu Belgije? 
To su svakako samo dva imena od koliko hoces.. Druga je sad stvar ako ti fudbaleri poput njih uopste ne zele bh. dres. To je onda sasvim druga prica.

To su svakako samo dva imena od koliko hoces.. Druga je sad stvar ako ti fudbaleri poput njih uopste ne zele bh. dres. To je onda sasvim druga prica.
@igrajlopte 🐦
Ima li šansi da Husenbašić zaigra za nas?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- Goalgetter
- Kontakt:
Na TM-u stoji da ima i naše državljanstvo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Drzavljanstvo ima. Tako da sa te strane ne bi trebalo biti problema.Goalgetter je napisao/la: ↑09 sep 2022, 11:41Mislim da mu ne preostaje nista drugo nego da za nas zaigra ako se vec pruzi prilika, Njemacka mu je tesko dostizna. Jedino ako hoce biti glupan kao Burnic, to je druga stvar.![]()

https://fc.de/fc-info/mannschaften/prof ... seinbasic/
A i Smajica su prebacili definitivno u prvi tim. Vode ga vec na svojoj stranici u prvom timu.

https://fc.de/fc-info/mannschaften/prof ... -smajic-1/
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 09 sep 2022, 12:17, ukupno mijenjano 1 put.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Također na TM-u stoji da Sead Kolašinac ima oba. Tako da ne mislim da ga posjedovanje oba pasoša može sprečavati da igra za nas.
Igrat ce ako Bog da, ali ja garantujem da taj neko u nasem savezu koji bi se bavio ovim igracima jos i ne zna da isti postojiMaestro je napisao/la: ↑09 sep 2022, 10:14Oprezan je. Otvorio je temu Demirovicu a ovaj nije ispunio sva ocekivanja.![]()

dobar heheSheyi je napisao/la: ↑09 sep 2022, 12:53Igrat ce ako Bog da, ali ja garantujem da taj neko u nasem savezu koji bi se bavio ovim igracima jos i ne zna da isti postojibilo bi ok da mi kao Savez obavimo razgovor s deckom, da ga pratimo i da racunamo na njega, ali kakvi.
pa ja se s Hamulicem cuo i spomenuo da ga pratimo s foruma i da mu zelimo puno srece, decko se javio i zahvalio se na lijepim zeljama, ne znaci da ce oba u perspektivi biti kvalitetni reprezentativci, ali ne gubimo nista, a odajemo profesionalni utisak.
hamulicu, ne zayebaji se, forumasi te prate, ozbiljno racunamo na tebe:-)
znaci i ovaj iz kelna nam je jos uvijek u magli, hajde nadati se da ce postati dovoljno dobar za nas a dovoljno los da ga svabe ne uzmu u razmatranje.
Harise je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:42Naša liga je medju 9 drzave u cijeloj Evropi koja je nikada vidjela grupnu fazu evropsko takmicenje. Treba svakog igraća iz naše lige zabranit poziv. Bilbija igra godinama u našu ligu i nije ništa posebno vani nešto postigao. Jedna Kosova ima cak ucesnika u grupnoj faze, ovo treba biti sramota za svakog koji prati našu ligu. Po meni su zasluzili poziv: Rahmanovic, Hajradinovic, Zolotic i Šabanovic poziv. Jel ima nešto novo za Jasica, Babica i Gigovica?
BFK Sim Bau Kosova nije clan gruone faze !!! Ne iznosi neistine i ne lazi ovaj napaceni narod...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Evo ode i srdjan babica za Srbiju igrati, jbga kad nam nije dovoljno dobar
Lik je već igrao za Srbiju u omladinskim selekcijama i proslavio titulu sa zastavom Srbije (u Banja Luci) i sad je kao neko iznenađenje da je izabrao igrati za A-reprezentaciju Srbije? Nekad je fascinantno šta se može pročitati ovdje.
Jbga drugi su sa cetnickim tetovažama igrali za BiH
NazorUso je napisao/la: ↑09 sep 2022, 20:33Harise je napisao/la: ↑29 avg 2022, 16:42Naša liga je medju 9 drzave u cijeloj Evropi koja je nikada vidjela grupnu fazu evropsko takmicenje. Treba svakog igraća iz naše lige zabranit poziv. Bilbija igra godinama u našu ligu i nije ništa posebno vani nešto postigao. Jedna Kosova ima cak ucesnika u grupnoj faze, ovo treba biti sramota za svakog koji prati našu ligu. Po meni su zasluzili poziv: Rahmanovic, Hajradinovic, Zolotic i Šabanovic poziv. Jel ima nešto novo za Jasica, Babica i Gigovica?
BFK Sim Bau Kosova nije clan gruone faze !!! Ne iznosi neistine i ne lazi ovaj napaceni narod...