Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: Jelen Super liga Srbije
pa da, odmah na prvi trening Đurovski došao sa Radakovićem.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Svi imaju pravo na žalbu. U ovom slučaju i Zvezda je "oštećena" ekipa, tj. imaju pravo da smatraju da su oštećena ekipa, al' da se ja pitam to im pravo ne bih dozvolio.DANTES je napisao/la:@pappy govorim o klubovima koji su igrali protiv partizana tada...
Ono koliko sam ja uspio upratiti kroz medije izjave funkcionera to je jedno klasično spinovanje i skretanje teme sa fudbalskim stvari koje su grozne. Jer, Terzić najavljuje ne tužbu prema Partizanu, već prema FSS zašto je Nikoliću bez provjere dozvolio da vodi ekipu u prvih šest kola. Tužba protiv FSS ne vuče za sobom oduzimanje bodova, već vuče tužba prema Partizanu. Od FSS će moći dobiti eventualno novčanu naknadu za štetu i duševnu bol.
Uglavnom ne postoji šansa da zbog ovoga nayebe fss od uefa?Pappy je napisao/la:Svi imaju pravo na žalbu. U ovom slučaju i Zvezda je "oštećena" ekipa, tj. imaju pravo da smatraju da su oštećena ekipa, al' da se ja pitam to im pravo ne bih dozvolio.DANTES je napisao/la:@pappy govorim o klubovima koji su igrali protiv partizana tada...![]()
Ono koliko sam ja uspio upratiti kroz medije izjave funkcionera to je jedno klasično spinovanje i skretanje teme sa fudbalskim stvari koje su grozne. Jer, Terzić najavljuje ne tužbu prema Partizanu, već prema FSS zašto je Nikoliću bez provjere dozvolio da vodi ekipu u prvih šest kola. Tužba protiv FSS ne vuče za sobom oduzimanje bodova, već vuče tužba prema Partizanu. Od FSS će moći dobiti eventualno novčanu naknadu za štetu i duševnu bol.Al' prema ovoj izjavi portparola FS Slovenije rekao bih da će dobiti jednu golemu znaš već šta.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Novčana kazna je maksimum što se može dobiti od ovoga, i to samo prema Zvezdi. Nema UEFA ništa s tim. Ali opet kažem, ako je tačno ovo što dolazi iz slovenačkog Saveza neće tu ništa biti, i pitanje je da li će Zvezda uopšte i pokretati žalbu, jer mislim da konkretno ona još nije poslata. Iz mog novinarskog ugla ovo je čisto majstorstvo spinovanja.DANTES je napisao/la:Uglavnom ne postoji šansa da zbog ovoga nayebe fss od uefa?Pappy je napisao/la:Svi imaju pravo na žalbu. U ovom slučaju i Zvezda je "oštećena" ekipa, tj. imaju pravo da smatraju da su oštećena ekipa, al' da se ja pitam to im pravo ne bih dozvolio.DANTES je napisao/la:@pappy govorim o klubovima koji su igrali protiv partizana tada...![]()
Ono koliko sam ja uspio upratiti kroz medije izjave funkcionera to je jedno klasično spinovanje i skretanje teme sa fudbalskim stvari koje su grozne. Jer, Terzić najavljuje ne tužbu prema Partizanu, već prema FSS zašto je Nikoliću bez provjere dozvolio da vodi ekipu u prvih šest kola. Tužba protiv FSS ne vuče za sobom oduzimanje bodova, već vuče tužba prema Partizanu. Od FSS će moći dobiti eventualno novčanu naknadu za štetu i duševnu bol.Al' prema ovoj izjavi portparola FS Slovenije rekao bih da će dobiti jednu golemu znaš već šta.
Ma smijesno je to sto sad pokusavaju! Covjek ih iska.o 3 derbija ko majmune i oni sad nasli nesto tuzit..
Terzicu je bolje ili da podnese ostavku ili da vec uveliko radi na kvalitetnom resenju sefa strucnog staba!
Da se rijesi ovih polovnjaka od stranaca (cast izuzecima) i pocne sprovodit jedinu realnu klupsku politiku u ovoj situaciji - forsiranje nasih (mladih) igraca, a ne kokodakati putem medija..
Nek' se malo zapita zasto mu fali 10-15 000 navijaca na stadionu, za razliku od proslih sezona!
Terzicu je bolje ili da podnese ostavku ili da vec uveliko radi na kvalitetnom resenju sefa strucnog staba!
Da se rijesi ovih polovnjaka od stranaca (cast izuzecima) i pocne sprovodit jedinu realnu klupsku politiku u ovoj situaciji - forsiranje nasih (mladih) igraca, a ne kokodakati putem medija..
Nek' se malo zapita zasto mu fali 10-15 000 navijaca na stadionu, za razliku od proslih sezona!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Oo kolega to diplomirao?Pappy je napisao/la:Iz mog novinarskog ugla ovo je čisto majstorstvo spinovanja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bice i sutra cirkusa.
Da si ti živ i zdrav.DANTES je napisao/la:Oo kolega to diplomirao?Pappy je napisao/la:Iz mog novinarskog ugla ovo je čisto majstorstvo spinovanja.
Pa radiš liPappy je napisao/la:Da si ti živ i zdrav.DANTES je napisao/la:Oo kolega to diplomirao?Pappy je napisao/la:Iz mog novinarskog ugla ovo je čisto majstorstvo spinovanja.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ma kakvi, ali zato zna po forumu prozivat' pošten i radan svijet.DANTES je napisao/la:Pa radiš li
Šalim se.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evo evoalan_kardec je napisao/la:ma kakvi, ali zato zna po forumu prozivat' pošten i radan svijet.DANTES je napisao/la:Pa radiš li![]()
Šalim se.![]()
dantes tipuj, ako pobijedimo možda bi mogli do druge lige.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Mladost iz Lucana ce na stadionu Rajko Mitic nastupiti bez sest standardnih prvotimaca....(Arena)
Hahaha aj nek pošalju pionire.Shadows je napisao/la:Mladost iz Lucana ce na stadionu Rajko Mitic nastupiti bez sest standardnih prvotimaca....(Arena)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Poenta je da imaju sansu za Evropu prvi put u istoriji...i et.
Koji im je izgovor?Shadows je napisao/la:Poenta je da imaju sansu za Evropu prvi put u istoriji...i et.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nekima kartoni. A nekima proliv. 
Proliv je zayeban pogotovo kad si pichkaShadows je napisao/la:Nekima kartoni. A nekima proliv.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg. Karijera je u pitanju.
Njima ne treba za Evropu jer koliko znam nisu ni predali papire za licencu ili su cak odbijeni.. tako da svakako nece igrati kvalifikacije.
Cudi me da ne komentarisete to u kojem ce sastavu Vosa nastupiti.. jer ako ih Radnicki pobijedi, vjerovatno im nece ni trebati bodovi protiv Partizana pa ce moci opusteno izaci na teren.
Cudi me da ne komentarisete to u kojem ce sastavu Vosa nastupiti.. jer ako ih Radnicki pobijedi, vjerovatno im nece ni trebati bodovi protiv Partizana pa ce moci opusteno izaci na teren.
Cile kakve veze Vosa ima sa bilo cime, oni su svoje odradili za Evropu?
I budimo iskreni igrao Trujic ili Zlicic sasvim svejedno. Nemaju zvjezda kao nekad pa da se osjeti.
I budimo iskreni igrao Trujic ili Zlicic sasvim svejedno. Nemaju zvjezda kao nekad pa da se osjeti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.