Ti nam reci utorčeElegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()

Ti nam reci utorčeElegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()
Derbi začelja Željezničar - Vitez, borba za opstanak!Elegant je napisao/la:Sta li nam donosi trece kolo ?![]()
![]()
Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja
Dabogda petardu primili.Elegant je napisao/la:Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja
Nadao sam se ja vašim porazima i protiv Radnika i protiv Borca i ne ide mi loše tako da protiv Standarda ne smijem ništa da poželim drugo od ovih Headovih mudrih riječiElegant je napisao/la:Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja
Bice ti kao i danas; wellcome to the holeHead je napisao/la:Dabogda petardu primili.Elegant je napisao/la:Karma je cudo, zato nam sad pozeli srecu protiv Standarda.RN87 je napisao/la:Jesmo dobili po ušima za prozivanje malenih jučer, prvi ja![]()
![]()
esprit24 je napisao/la:@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
@Maxmore, viteza ste rasuli u komade, i nema sumnje da ste jaka ekipa al travniku ste uvalili golove u prvih 10 minuta i okrenuli utakmicu u svoju korist. Da to niste uradili na vrijeme dobili bi qarinu ko i mi danas
titi14oldschool je napisao/la:Koji si ti pacenik,idi bjezi,jel te stid pisati?ma nije,pitar je to.Trebas pokazati vise postovanja prema ekipi koja je 4 mjeseca bez poraza a tri sezone igra u istim dresovima,nemamo leprsavost,vi ste i danas leprsali kao i u lp,seoska ekipa vas danas uze lopatom a jos jednoj takvoj dolazite ubrzo,poklopi se i u rupu.esprit24 je napisao/la:@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
@Maxmore, viteza ste rasuli u komade, i nema sumnje da ste jaka ekipa al travniku ste uvalili golove u prvih 10 minuta i okrenuli utakmicu u svoju korist. Da to niste uradili na vrijeme dobili bi qarinu ko i mi danas
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Koja je tvoja definicija seoske ekipe ?esprit24 je napisao/la: @firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
Znaci moramo ove sezone i vama vratiti za one bodove na rusevini?godrina je napisao/la:Ma u travniku vraceni bodovi od prosle godine.
Bit ce ova sezona nevjerovatna, svako ima svoju racunicu.
ne mogu da vjerujem da neko i dalje vjeruje da se u nasoj ligi i dalje vracaju bodovi!?joker90 je napisao/la:Znaci moramo ove sezone i vama vratiti za one bodove na rusevini?godrina je napisao/la:Ma u travniku vraceni bodovi od prosle godine.
Bit ce ova sezona nevjerovatna, svako ima svoju racunicu.
kako te nije stid rec da je celik seoska ekipa? dresovi su odraz losih finansija i rukovodstva al sto se tice celika u cijelini, reci da je seoska ekipa..pa ni u jednom gradu i ni na jednom stadionu u BiH nemaju se bolji uvjeti za igru i postenije ponasanje igraca od celikovih...skontaj se malo kuknjavaesprit24 je napisao/la:@firefirefirely jos uvijek te boli sto sam napisao da ste seoska ekipa u odnosu na Slobodu i jeste ponavljam opet, i olimpicu ste gol dali koji se daje jednom u 100 godina.. jednostavno celik od odlaska Vlade Jagodica nema leprsavost u igri. Pa vi bolan dvije garniture dresova nosite tri godine za redom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.