RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Maestro^^
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Maestro^^ » 07 jul 2013, 18:19

Zna li iko kada se s Olimpicom igra ?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 07 jul 2013, 20:31

Bola Ibro kakva su bicikla ito jos nizbrdo pa nisu na ljetovanju. Tegove im na noge i nek trce uz Bjelasnicu. Tako 3 puta dnevno
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

Crvenarmija
Kontakt:

Post Postao/la Crvenarmija » 07 jul 2013, 21:58

OLIMPIC – VELEŽ 1:0 (0:0)
Četvrtu pripremnu, a drugu sa Olimpicom utakmicu odigrali su danas fudbaleri Veleža na Bjelašnici. Stručni štab odlučio je u ovom meču priliku pružiti igračima koji nemaju preveliku minutažu u pripremnom periodu.

„Rođeni“ su počeli utakmicu u sljedećem sastavu: Hero, Škahić, Mahinić, Zolj, Zuhrić, Zvonić, Marić, Ramović, Rašević, Ćemalović, Hajdarović.

U posljednjih 20-tak minuta priliku su još dobili Bašić, Peco, Isić, Jakupović, Isić i Bešo.

Na kraju meča uspješniji je bio Olimpic, golom Muharemovića iz slobodnjaka sredinom drugog poluvremena.

Iako su nastupili bez velikog broja standardnih igrača, a treba istaći da je i na drugoj strani strateg Olimpica Jusufbegović također kombinovao sastav, „Rođeni“ su pružili dobru partiju. Propušteno je nekoliko dobrih prilika za postizanje pogotka.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 07 jul 2013, 22:53

Jel' iko slucajno vidio utakmicu?
Kakav vam je Skahic??
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 08 jul 2013, 00:30

Crvenarmija je napisao/la:
„Rođeni“ su počeli utakmicu u sljedećem sastavu: Hero, Škahić, Mahinić, Zolj, Zuhrić, Zvonić, Marić, Ramović, Rašević, Ćemalović, Hajdarović.

U posljednjih 20-tak minuta priliku su još dobili Bašić, Peco, Isić, Jakupović, Isić i Bešo.
Ovi sto su igrali su vecina kadeta i juniora, rezultat nije toliko los, svaka cast Ibri sto mladim momcima daje sanse da igraju u najdražem dresu! FORZA VELEŽ!
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Al pashino
Kontakt:

Post Postao/la Al pashino » 08 jul 2013, 13:13

hoce li jos igrati neku tekmu ?
www.facebook.com/pirotehniksarajevo

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2013, 15:10

Ja mislim da je nedopustivo izgubiti dva puta od Olimpica u roku od para dana. Ozbiljno razmisljam da bojkotujem forum radi toga.
Support Velez, It's logical! ★

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 08 jul 2013, 15:13

Mont0 je napisao/la:Ozbiljno razmisljam da bojkotujem forum radi toga.
Veliku ces stetu uciniti time, odmah ce Velež poslije toga izboriti Evropu pod pritiskom da moraju biti bolji...

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2013, 15:15

I necu se vracati sve dok forumasi ne budu imali svog clana u Upravnom Odboru.
Support Velez, It's logical! ★

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2013, 15:31

Al pashino je napisao/la:hoce li jos igrati neku tekmu ?
sa sirokim, petak 12.7. u vrapcicima
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 08 jul 2013, 16:31

gledam malo rezultate od ujedinjenja sa srbima 2001 Velež nikada nije bio bolje plasiran od 8. pozicije i nikada nije osvoji 50+ bodova. paradoksalno najviše bodova je velež osvojio one sezone kad je ispao 48, a od kad se igra sa 16 klubova 44. u kupu nikada u polufinalu a ne u finalu. ipak je ovo premalo za jednu ekipu kao što je Velež. mnogo kvazi timovi nažalost imaju bolju statistiku.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 jul 2013, 16:46

Igrali su u polufinalu kupa pretprošle sezone protiv Širokog brijega.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 jul 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 08 jul 2013, 16:54

Bistrik je napisao/la:gledam malo rezultate od ujedinjenja sa srbima 2001 Velež nikada nije bio bolje plasiran od 8. pozicije i nikada nije osvoji 50+ bodova. paradoksalno najviše bodova je velež osvojio one sezone kad je ispao 48, a od kad se igra sa 16 klubova 44. u kupu nikada u polufinalu a ne u finalu. ipak je ovo premalo za jednu ekipu kao što je Velež. mnogo kvazi timovi nažalost imaju bolju statistiku.
Kad je to 8. bio? Bio je 6 ili 7 nisam siguran u sezoni 2009/10

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 jul 2013, 17:05

Bistrik je napisao/la:gledam malo rezultate od ujedinjenja sa srbima 2001 Velež nikada nije bio bolje plasiran od 8. pozicije i nikada nije osvoji 50+ bodova. paradoksalno najviše bodova je velež osvojio one sezone kad je ispao 48, a od kad se igra sa 16 klubova 44. u kupu nikada u polufinalu a ne u finalu. ipak je ovo premalo za jednu ekipu kao što je Velež. mnogo kvazi timovi nažalost imaju bolju statistiku.
Ma care **** sve to.Zar je bitno jesli li u ovoj ligi 5-ti ili 14-ti ?Ova liga je dno i nije velika stvar ni kad je osvojiš, bar ja tako to gledam.Nekada je liga bila jaka, bivša ex Yu, a ovo danas je sranje.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

moRAja
Kontakt:

Post Postao/la moRAja » 08 jul 2013, 19:14

Bistrik da je politika imala uticaja u Velezu mozda bi i nama nastelili titulu kao sto su nasim komsijama. Neka hvala nama to ne treba mi smo RSD klub obicni gradjana i mi kad svoju osvojimo to ce biti iskljucivo nasom dobrom igrom a ne zaslugama stranaka djamija ili crkvi. I kad smo kod toga nesto sam nacuo,napadac dobar,susjedna drzava,mozda
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 jul 2013, 19:17

moRAja je napisao/la:Bistrik da je politika imala uticaja u Velezu mozda bi i nama nastelili titulu kao sto su nasim komsijama. Neka hvala nama to ne treba mi smo RSD klub obicni gradjana i mi kad svoju osvojimo to ce biti iskljucivo nasom dobrom igrom a ne zaslugama stranaka djamija ili crkvi. I kad smo kod toga nesto sam nacuo,napadac dobar,susjedna drzava,mozda
Kod nas, istok ili zapad? :mrgreen:

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 08 jul 2013, 19:47

Nego raja, vade li se te godišnje/članske???Ja sam svoju uplatio, kažu još malo pa nestalo!Navalite! :mrgreen:

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 08 jul 2013, 20:51

Ima li kakvih vijesti oko transfera, reko je ibro da ce dovesti jos jednog provjerenog nadaca, ima li ko dobre vijesti :D?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 08 jul 2013, 21:08

Ćemalović: Možemo biti zadovoljni do sad urađenim

Već gotovo sedam dana Veležova posada boravi na olimpijskoj Bjelašnici. Tamo Mostarci hvataju zalet pred start nove sezone, a u do sad dva odigrana pripremna meča ostvaren je polovičan uspjeh. Prvo je savladan Travnik sa minimlanih 1:0, a istim rezultatom dva dana kasnije Rođeni su poraženi od Olimpica.

“Iako smo poraženi protiv Olimpica smo igrali dosta dobro. Šef na pomenutoj utakmici odmarao nekoliko igrača iz prve postave,” kaže mladi napadač Mirza Ćemalović, koji je u prošloj sezoni bio najbolji Veležov strijelac.

Već 12.jula u Vrapčićima će gostovati Široki Brijeg, a potom će uslijediti ponovni, ovog puta šestodnevni boravak na Bjelašnici. Posljednja etapa odradit će se u Mostaru.

“Uslovi na Bjelašnici su izuzetno dobri. Temperature su mnogo ugodnije od onih mostarskih. Svi možemo biti zadovoljni do sada urađenim. Vjerujem da ćemo protiv Širokog Brijega odigrati dobru utakmicu i nagovijestiti uspješnu sezonu u Premier ligi. Prošle godine smo na kraju brinuli o opstanku, u narednoj se nadam mnogo boljim rezultatima,” dodaje Veležov napadač.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 08 jul 2013, 23:11

ssto se pojacanja tice sigurno ce doci neki dobar spic...ako ne nadju u bih onda se ide u srbiju po njega.po gradu se prica smo ponudili ugovor i osmanagicu iako on ima sa sarajevom ugovor ne igra sjedi na klupi pa mozda bude posudba neka....nama fali play a njima ne igra sjedi na klupi.
dobro bi nam upao

vidicemo naredni par dana sta ce biti ko ce jos doci

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []