Otkud Balasevica sa Frenkijevom pjesmom ?malac je napisao/la:Ja pripadam u vrh i u prvi red, isto što Velež pripada pod Bijeli brijeg." Đorđe Balašević

Otkud Balasevica sa Frenkijevom pjesmom ?malac je napisao/la:Ja pripadam u vrh i u prvi red, isto što Velež pripada pod Bijeli brijeg." Đorđe Balašević
Pa i u srbiji ljudi znaju ciji je stadion. Istina i istorijamalac je napisao/la:tako rece sinoc na koncertu
Pa vjerovatno ispred njih, ili iza njihultRA81 je napisao/la:Gdje su ostali ? ((:
u mom naselju je bruku navijaca Veleza koji prate Velež po gostovanjima, a moj stari je prije rata navijao za Velež, čak sam i ime dobio po najboljem igracu Veleža ikadamujoisuljo je napisao/la:ManUtdFan je napisao/la:Celik nije dobio licencu radi dugovanja prema nekim igracima, trenerima i uposlenicima kluba. Sto se tice duga prema drzavi, poreska odmah potpise reprogram duga da bi se mogla dobit licenca. Drzava ne stoji na putu nasim klubovima, jer je svjesna da je sama najveci krivac za ovakvo stanje u sportu, nema sistema, zakona o sportu itd. Dug prema drzavi se nikad nece naplatit, to je sigurno, a mozda ce klubovi poput veleza koji to otplacuju imati neke privilegije, mozda ce im savez popravit infrastrukturu, a mozda ce na kraju dana ispast levati. To sto je u par postova Celik kao ex yu klub omalovazavan necu komentirati, trebali bi se malo raspitati o tome. Da me pogresno ne razumijete, Velez je bio daleko uspjesniji, no i celik je imao odredjene uspjehe, evropske kupove i sl. Momak koji vam rece da se od proslosti ne zivi je samo iskren, jer ovaj Velez vjerovatno nece nikad biti kao onaj prije, za koji je navijala citava Hercegovina i nesto Bosne, a danas vi sami najbolje znate kakva je situacija. Od sportskih klubova, vi ste najveca zrtva rata, nazalost. Sportski pozdravemil02in je napisao/la:A što niste igrali evropu?Naš je dug 100000 i do kraja godine će biti isplaćen.Znam ja bolje od tebe da se od istorije ne živi,al' mi reci kako vi imate toliki dug,niste protjerani sa stadiona,isti vam obnovljen na račun reprezentacije.
Mi smo sa obične ledine došli do kakvog takvog stadiona,dobili licencu za evropu i PL.A to što vi ne vidite to me ne interesuje.
Care Velež je imao silu navijača u Bosni ali i u ostalim republikama ex YU!Mislim da nema mjesta u BiH gdje nije bio navijač Veleža.Daleko smo od toga i upravu si, teško da će se ikad to ponoviti, ali ako dostignemo i 30% mi ćemo se boriti za prvaka vazda.Ova naša liga je u nekoj stvari, prijašnja mostarska Lokomotiva bi se prošetala ovom ligom ubijeđen sam.
P.S. I dan dans jedan stari dedo iz Zenice svaku utakmicu dolazi u Mostar i gleda Velež a rođeni je zeničanin.
E da mi je znati ko je spremniji.... tj. ko je ispred a ko iza...RodjeniiBrato je napisao/la:Pa vjerovatno ispred njih, ili iza njihultRA81 je napisao/la:Gdje su ostali ? ((:
po ovoj slici merza je najspremnijiultRA81 je napisao/la:E da mi je znati ko je spremniji.... tj. ko je ispred a ko iza...RodjeniiBrato je napisao/la:Pa vjerovatno ispred njih, ili iza njihultRA81 je napisao/la:Gdje su ostali ? ((:
Ovi sto su igrali su vecina kadeta i juniora, rezultat nije toliko los, svaka cast Ibri sto mladim momcima daje sanse da igraju u najdražem dresu! FORZA VELEŽ!Crvenarmija je napisao/la:
„Rođeni“ su počeli utakmicu u sljedećem sastavu: Hero, Škahić, Mahinić, Zolj, Zuhrić, Zvonić, Marić, Ramović, Rašević, Ćemalović, Hajdarović.
U posljednjih 20-tak minuta priliku su još dobili Bašić, Peco, Isić, Jakupović, Isić i Bešo.
Veliku ces stetu uciniti time, odmah ce Velež poslije toga izboriti Evropu pod pritiskom da moraju biti bolji...Mont0 je napisao/la:Ozbiljno razmisljam da bojkotujem forum radi toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.