Ako formalno odbiju onda ide " Sjecas li se one noci
kad si meni rekla NE"

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Hodzurda nije "ostali", Hodzurda je Bosnjak.ChWilla je napisao/la:hodžurda korektno odradio?Minjore je napisao/la:Da se vratimo utakmici.. Raduje me sto znamo sta hocemo.. Mislim da kad Blagi upadne u ovu postavu da ce ovo biti idealno.. Bekric pokazao da i sa 30+ godina moze se igrati smireno i dobro iako je igrao CMF, a ne AMF. Bogicevic solidan, fali mu brzine.. Kosoric kapitenski.. Bekovi danas solidni, Sinisa i nije nesto pokazao, previse. Kramaric dobar . Zola je dobro odigro, malo losije zbog terena jer par pasova je otislo u nepovrat.. Lendric i Djermanovic odlicni. Beganovic dobar. Stanic solidan, dok se uigra sa Kramaricem mislim da ce dar mar praviti.. Mir. Stevanovic nije los, ali ne znam sta da kazem, kakav standard da postavim za njega. Vidjecemo ga dok se uigra.. Tiago mi je nekako isto kao spao s voljom, Mailson fino odigrao, Mujagic dobar. Ostali su korektno odradili.
Posjeta![]()
aj oplakah hahahahahMinjore je napisao/la:Hodzurda nije "ostali", Hodzurda je Bosnjak.ChWilla je napisao/la:hodžurda korektno odradio?Minjore je napisao/la:Da se vratimo utakmici.. Raduje me sto znamo sta hocemo.. Mislim da kad Blagi upadne u ovu postavu da ce ovo biti idealno.. Bekric pokazao da i sa 30+ godina moze se igrati smireno i dobro iako je igrao CMF, a ne AMF. Bogicevic solidan, fali mu brzine.. Kosoric kapitenski.. Bekovi danas solidni, Sinisa i nije nesto pokazao, previse. Kramaric dobar . Zola je dobro odigro, malo losije zbog terena jer par pasova je otislo u nepovrat.. Lendric i Djermanovic odlicni. Beganovic dobar. Stanic solidan, dok se uigra sa Kramaricem mislim da ce dar mar praviti.. Mir. Stevanovic nije los, ali ne znam sta da kazem, kakav standard da postavim za njega. Vidjecemo ga dok se uigra.. Tiago mi je nekako isto kao spao s voljom, Mailson fino odigrao, Mujagic dobar. Ostali su korektno odradili.
Posjeta![]()
3% od prvog transferaAjzea je napisao/la:Imamo li kakav procenat od ove Dzekine kcerkice?
Ne kasni sutra na posao, palete se neće same slozitiChWilla je napisao/la:ali avatar u ajzee, k'o da ga čujem majke mi...
Ako cemo realno Mailson je nidje veze igrac, mogli bi u kompletu..PlavaPorodica je napisao/la:Tiago ako ne prestane biti fejsbuk igrač,i ne bude davao na treninzima 120% sebe,neće biti još dugo u Želji.
Drago mi je samo što je Mulalić danas nekim takoreći zvjezdama stao u kraj i pokazao da nisu nezamjenjivi.
Pa ko voli,nek izvoli