Izvjesno je da će se pružiti prilika i nekom od juniora u zadnjoj liniji. Nije neophodno tražiti štopera u ovom momentu. Lijevi i desni bek, dva krila i napadač, to su pozicije koje se prioritetno moraju pojačati i osvježiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ja se iskreno nadam da neće to su neke moje želje i da će ostati ova ekipa i samo se nadograditi Gojkovićem a za realno da će dovesti bar dva igrača a vjerujem da ih imaju na stotine koji im se nude.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:10Ti mislis da braca Mamic nece dovesti sad nikoga, nema sanse da nece.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:03Ne treba nam niti jedan novi igrač, bolje je izostanke pokrivati mladim igračim iz akademije nego plačati nekog da sjedi na klupi.
Juladžija, Paskalev, Turda, Đorđević, Rockov, Nurković, Hamzić, Butić, Ristić svi oni zajedno sa Jovićem.
Uglavnom sve ispod 15 odlazaka je fula.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ma samo dovoditi sada iz domace lige ili iz federalne poput telalovicaDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:24Ja se iskreno nadam da neće to su neke moje želje i da će ostati ova ekipa i samo se nadograditi Gojkovićem a za realno da će dovesti bar dva igrača a vjerujem da ih imaju na stotine koji im se nude.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:10Ti mislis da braca Mamic nece dovesti sad nikoga, nema sanse da nece.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:03Ne treba nam niti jedan novi igrač, bolje je izostanke pokrivati mladim igračim iz akademije nego plačati nekog da sjedi na klupi.
Juladžija, Paskalev, Turda, Đorđević, Rockov, Nurković, Hamzić, Butić, Ristić svi oni zajedno sa Jovićem.
Dinamo je definitivno otpisao Murdaziju ili kao se vec zoveDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:24Ja se iskreno nadam da neće to su neke moje želje i da će ostati ova ekipa i samo se nadograditi Gojkovićem a za realno da će dovesti bar dva igrača a vjerujem da ih imaju na stotine koji im se nude.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:10Ti mislis da braca Mamic nece dovesti sad nikoga, nema sanse da nece.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:03Ne treba nam niti jedan novi igrač, bolje je izostanke pokrivati mladim igračim iz akademije nego plačati nekog da sjedi na klupi.
- Varijantas8
- Kontakt:
Najidelanije bi bilo kad ne bi morali nikog dovoditi sad u ovoj pauzi, rijesiti se pojedinih igraca, i priliku dati mladima, i da bar 25% klupe bude popunjeno akademcima. Sad da li je to rizicno zavisi kakve su nam ambicije za zavrsni dio sezone.
Sad imaamo priliku da kroz iole kvalitetniju ligu i suđenje promovišemo mlade igrace da budu vec uigrani za iducu sezonu i eventualno evropu. Sad da li pitar to moze istrpit, osaburat i kad krene malo nizbrdo, pogurat, a ne biti jos veci teret.
I bilo bi dobro da od stranaca imamo tacno njih troje koliko je dozvoljeno, jer grehota je da jedan Francis K. sjedi na tribinama.
Sad imaamo priliku da kroz iole kvalitetniju ligu i suđenje promovišemo mlade igrace da budu vec uigrani za iducu sezonu i eventualno evropu. Sad da li pitar to moze istrpit, osaburat i kad krene malo nizbrdo, pogurat, a ne biti jos veci teret.
I bilo bi dobro da od stranaca imamo tacno njih troje koliko je dozvoljeno, jer grehota je da jedan Francis K. sjedi na tribinama.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ne igra poziciju koju je igraoronaldo99 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:28Dinamo je definitivno otpisao Murdaziju ili kao se vec zoveDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:24Ja se iskreno nadam da neće to su neke moje želje i da će ostati ova ekipa i samo se nadograditi Gojkovićem a za realno da će dovesti bar dva igrača a vjerujem da ih imaju na stotine koji im se nude.
Uglavnom sve ispod 15 odlazaka je fula., njega bih iskreno volio vidjeti u nasoj ekipi. I fali nam napadac, ne znam bas da se mozemo na Renana oslonuti, a sta je sa Mlinaricem nemem pojma, momak prosle godine prvi strijelac lige ove nista.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma ja ne znam za tog Mudražiju, frajer je mustra prava. Nakon onakve sezone u Lokomotivi da sad nije u stanju skupiti poluvrijeme u igri tu je hiljadu upitnika. Opet s druge strane on je Mamićev produkt tako da je sve moguće.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:28Dinamo je definitivno otpisao Murdaziju ili kao se vec zoveDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 dec 2025, 21:24Ja se iskreno nadam da neće to su neke moje želje i da će ostati ova ekipa i samo se nadograditi Gojkovićem a za realno da će dovesti bar dva igrača a vjerujem da ih imaju na stotine koji im se nude.
Uglavnom sve ispod 15 odlazaka je fula., njega bih iskreno volio vidjeti u nasoj ekipi. I fali nam napadac, ne znam bas da se mozemo na Renana oslonuti, a sta je sa Mlinaricem nemem pojma, momak prosle godine prvi strijelac lige ove nista.
Ja bi bio zadovoljni kad bi uz trenutni trojac u sredini razvijali još nekog mladog igrača.
Mlinarić je kod nas igrao sve pozicije dok je u Veležu bio napadač nije sad neki amanzaman kvalitet ali je kod njega sigurna konstanta nema nekih uspona i padova. Kad je u igri znaš da će uvjek biti na nekom svom nivou.
Ono što raja zaboravlja a jako je bitno jeste da je nama prvenstvo počelo u 10 kolu.
Nama samo napadač treba ovaj prelazni rok i da se po mogućnosti riješimo plata 2-3 igrača (Julardzija, Djordjevic, Paskalev, Rockov, Jovic je evo već otišao).
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mudražija je eksplodirao u Lokomotivi, ali gdje god drugo da je bio imao je dosta oscilacija. Njemu je najviše značio Zekić jer je tad u Osijeku vjerovao u njega. Kažu Dinamovci da je bio loš i u ovo malo utakmica što je odigrao, mada ne treba suditi po tome jer momak nije imao ni priliku.
Definitivno da bi nam legao, samo mislim da je u ovom momentu višak.
Definitivno da bi nam legao, samo mislim da je u ovom momentu višak.
Ja bi sve prepustio majstorima u klubu da dovedu i analiziraju, mozda nam nije cilj da dovodimo igrace samo za ligu, nego da se napadnu i grupe Evrope, u tom slucaju, ekipa ce se dodatno ojacati sa pravim kvalitetom, na mjestima gdje oni misle da treba
- relativizam
- Kontakt:
Ne bih doveo Mudraziju kad bi on plaćao da igra
Frajer nas x puta odbio
Sad kad je u padu ajde u Sarajevo
Frajer nas x puta odbio
Sad kad je u padu ajde u Sarajevo
- luckystrike
- Kontakt:
Meni kol'ko je poznato R.M. nije odbio FKS. B.Ž. je bio 16.7.2024. u Sarajevu i sjedio s I.M. na tu temu. Problem je bio u dugovanjima Lokomotive prema njemu koje su željeli prebaciti nama plus odšteta oko 400 k €.
JOVIC AUT, nije bio los al kad se sjetim kad ga je vehabija zamahno ja glavom u ekran udari. Meni izgleda kao ok decko i da ce on zavrsit u ekipi kao velez sb sloga. Dobar igrac
Otjerat jos djordjevica i butica dovest spica
BANIC JE NAJBOLJI GOLMAN LIGE..
80% golova koje smo primili na golu je bio MUSIJA.
Cak smatram da ima procentualno najmanje primljeni golova od svih golmana u ligi
Otjerat jos djordjevica i butica dovest spica
BANIC JE NAJBOLJI GOLMAN LIGE..
80% golova koje smo primili na golu je bio MUSIJA.
Cak smatram da ima procentualno najmanje primljeni golova od svih golmana u ligi
Pauza nije ni krenula ljudi već razvezli transfere 
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Mi sad na zimu trebamo praviti tim za Evropu.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ahmad KallasiAmco46 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:34A Denis Čomor?Maroon1946 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 19:19Nema mjesta za Rashida?napoleon72 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 18:42
Kramar umjesto Trake
Harba umjesto Cmiljanica
Simeunovic umjesto Ziljkica![]()
-
laznokrilo
- Kontakt:
Raja kad pocinje prijelazni rok kod nas?
Doci ce dvojica puno bolji od mudadzije
.png)