da, ali nama treba pravi defanzivni vezni igrač, imamo Zahirovića i Bešića
eh sad, prvi ne igra i samim tim nije kandidat, a za neke je i upitan njegov kvalitet, iako ruku na srce, kad god je igrao, korektno je odradio svoj posao, tj. ne sjećam se da je nekad zasrao, itd .. sad, ne možeš očekivati da igra kao Busquets ili Khedira npr, kad nema taj kvalitet
Bešić je po meni baš igrač koji nam treba, ja nikad iz glave neću izbaciti tekmu protiv Mexica, kad je momak s 18 godina odigrao odlično! on ima sve što nam treba (prgav je, voli udarit', dakle ne boji se, brz je, zna iznijeti loptu i to odlično)
Salihović ima tu borbenost, uklizavanja, itd, ali borbenost ne znači da će on uspjeti odgovoriti zadatku defanzivnog veznog igrača ako mu Pape namjeni tu ulogu, ali vjerujem da neće .. nego će kao što si i ti rekao, igrati kao zadnji vezni s tim neki defanzivnim sklonostima, ali, ja lično ne bih to nikad napravio, jer nikad ne bih igrao tekmu bez klasičnog defanzivnog veznog igrača, dakle, destruktivca
tako da, gledat' ćemo Hareta, Mireta i Seju zajedno, dakle bez defanzivnog veznog igrača, i dalje ćemo kritikovati Papeta upravo zbog toga, itd
međutim, ovo oko pljuski i podržavanja LOGIČNE I JEDINE NORMALNE odluke, e to mi nikako nije jasno