FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E cuj zar je moguce uvaliti nesto skautima u ligama petice. Ljudi milijarde skrsili na retarde i polovnjake.
- belosevic23
- Kontakt:
Nikad nije vrijedio 2,5 mil niti ce kad vrijediti, vratit ce se u Igman, Celik ili Slobodu i zavrsit karijeru u Premijer ligi. Ja bih volio da ode u PSG, ali nazalost daleko smo mi od toga. Vidimo u reprezentaciji su sve odbrambeni igraci skolovani vani, Muharemovic, Hadzikadunic, Kolasinac ity. Jednostavno ova liga ne zna proizvesti stopera, mali nas je syebo bruku bodova ali svi su sutjeli jer je bio projekat za prodaju, isto sto nas sad yebe Guli. Niko ne smije biti iznad kluba i rezultata. Oglasavat cu se na ovu i sve teme kad ja hocu, jer se sigurno bolje od tebe razumijem. Lijep pozdravHerson je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:46Apsolutno sve si promašio i najbolje je da se dalje ne oglašavaš na ovu temu. Čelik je periodu transfera vrijedio i više od 2.5 miliona eura, ali je ogromna prepreka Bh pasoš i nekvalitetna liga. Sama činjenica da si cijene na transfermarktu povezao sa našim izlaznim transferima dovoljno govori o poznavanju materije. Realno je očekivati ponude za Maroodzu i Ignatkova već u narednoj polusezoni, ako ne i na pauzi, a do jučer nisu imali ni cijenu na Transfermarktu.belosevic23 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:45Zukanovic je prije vodio, mislim da vise ne vodi ali još bolje, bezveze je napucavao našim cijene, Nidal Čelik 1mil vijedio hahaha realno momak neće nigdje dalje od premijer lige dogurati to svi znaju, umisle se da su neki igrači.. na kraju cijena za koju ih prodaš i klubovi koji ih traže znači o njima kakvi su igrači..Hordas1990 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:23Da li TM nase lige jos vodi onaj momak sto je pisao ovdje na forumu? Nmg usernamea da se sjetim. Mozda nam on moze nesto vise reci ako je tu.
Velika je stvar dobiti klub kojem još jedna titula nedostaje do zvijezde iznad grba, a mi ćemo nastaviti uživati u igračima nivo Penerande, zvijezda na zalasku karijere i nastaviti se ponositi izlaznim transferima. Ponekad ćemo neki kup uzeti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 dec 2025, 16:12Sreća pa smo pobjedili Zrinski u suprotnom bi svaki komentar bio u fazonu ovog pola desetljeća tako da čitanje o transferima, agentima, odlasci/dolaski dođe ko melem na ranu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Površno gledaš stvari i mašiš suštinu. Čelik vrijedi 2.5 miliona eura, jer je Lens toliko platio za njega. To je činjenica, moje ili tvoje subjektivno mišljenje za cijenu je totalo irelevantno. Klubovi iz Liga petice ne dolaze u BIH ili region po kvalitetne igrače za prvi tim, jer su samo rijetki spremni za takav skok u karijeri. Oni ovdje traže mlade talentovane igrače za koje oni utvrde da posjeduju talenat i da imaju potencijal i perspektivu da se u njihovim sistemima nadograde i razviju u igrače za ozbiljan nivo fudbala. Na stotine je sličnih transfera u svakom prelazom roku u klubovima Liga petice. Oni najveći klubovi čak svojim skauting timovima odrede budžet od nekoliko desetina miliona koje moraju utrošiti u određenom periodu na mlade igrače. Leipzig je potrošio 18 miliona eura za Maksimovića iz Zvezde. Dečko skoro nema ni minute odigrane u ovoj sezoni. Zamisli, kakav je to tek promašaj i prevara...belosevic23 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:14Nikad nije vrijedio 2,5 mil niti ce kad vrijediti, vratit ce se u Igman, Celik ili Slobodu i zavrsit karijeru u Premijer ligi. Ja bih volio da ode u PSG, ali nazalost daleko smo mi od toga. Vidimo u reprezentaciji su sve odbrambeni igraci skolovani vani, Muharemovic, Hadzikadunic, Kolasinac ity. Jednostavno ova liga ne zna proizvesti stopera, mali nas je syebo bruku bodova ali svi su sutjeli jer je bio projekat za prodaju, isto sto nas sad yebe Guli. Niko ne smije biti iznad kluba i rezultata. Oglasavat cu se na ovu i sve teme kad ja hocu, jer se sigurno bolje od tebe razumijem. Lijep pozdravHerson je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:46Apsolutno sve si promašio i najbolje je da se dalje ne oglašavaš na ovu temu. Čelik je periodu transfera vrijedio i više od 2.5 miliona eura, ali je ogromna prepreka Bh pasoš i nekvalitetna liga. Sama činjenica da si cijene na transfermarktu povezao sa našim izlaznim transferima dovoljno govori o poznavanju materije. Realno je očekivati ponude za Maroodzu i Ignatkova već u narednoj polusezoni, ako ne i na pauzi, a do jučer nisu imali ni cijenu na Transfermarktu.belosevic23 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:45
Zukanovic je prije vodio, mislim da vise ne vodi ali još bolje, bezveze je napucavao našim cijene, Nidal Čelik 1mil vijedio hahaha realno momak neće nigdje dalje od premijer lige dogurati to svi znaju, umisle se da su neki igrači.. na kraju cijena za koju ih prodaš i klubovi koji ih traže znači o njima kakvi su igrači..
Ma ja samo drugo pakovanje. Opusti se.H8Z7 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:56Jesam nešto slagao?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑18 dec 2025, 12:58A ti si kao navikao da se cesce osvajaju titule?![]()
A i fino koristis ove rijeci - desetljece. Da zvuci zajebanije, uff.
80 godina postojanja
7 titula![]()
@ŠTA_JE ma isto ti je to
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Pa ti si onaj što je priželjkivao poraz, molim te u narednom zaobiđi moj komentar.H8Z7 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:30Velika je stvar dobiti klub kojem još jedna titula nedostaje do zvijezde iznad grba, a mi ćemo nastaviti uživati u igračima nivo Penerande, zvijezda na zalasku karijere i nastaviti se ponositi izlaznim transferima. Ponekad ćemo neki kup uzeti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 dec 2025, 16:12Sreća pa smo pobjedili Zrinski u suprotnom bi svaki komentar bio u fazonu ovog pola desetljeća tako da čitanje o transferima, agentima, odlasci/dolaski dođe ko melem na ranu.
Pusti nas da uživamo u pobjedama i u igračima na zalasku karijere a nadam se da ćeš ti i narednih pola desetljeća iznositi svoje mudrolije na forumu, nemoj da ti se kad slućajno omakne pa da dođeš na stadion.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
E cuj to, nisam znaoplisek je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:14e nek si i ti izronio cim se pise o mirvicu, vas dvojica ubiste u pojam boga mi.Jet2Holiday je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:10Ovo ko da lik ulaze jer voli a ne zato sto mu se isplati zbog svojih interesaplisek je napisao/la: ↑18 dec 2025, 14:37
nisi kume nista slagao, samo de brate ohani malo s Mirvicem, frajer ulaze u korumpiranoj drzavi u sjebanoj ligi gdje ni barsa ne bi osvojila. Kako mozes toliko mrzit frajera koji gura svoj kes u ovo, po meni svako treba spomenik dobit ko se odluci da ulozi nesto u Bosni, pogotovo u premijer ligi. Evo reci mi da je dosao tipa 2015te, jel mislis da ne bi imali 5 vezanih titula? Pljujes frajera beze, sve uradio kako treba, akademiju podigo, ulozio u ekipu, infrastruktur, fan shop, napravio brend da prodajemo kojekakve celike za 5 miliona i opet ne valja... Neces uzet titulu dok je Vico tu i kad bi te onaj princ PSGa preuzeo, pomiri se stim. Cekamo B komponentu 2034e i tad se mozemo nadat. Nista licno jarane protiv tebe, samo de malo otvori vidike, nije mirvic kriv sto su ti u zadnjih 4 godine oteli brat bratu 100 bodova kroz sudjenje![]()
Jos treba da ga zalimo sto nas je zavalio kao niko.![]()
![]()
Ulaze da bi mu se vratilo, da si ikad ista ulagao znao bi da se to radi tako. Niko nece svojih 20 miliona dat a da ne ocekuje nista nazad. Al haj, ako to ne kontas nez sta bi ti vise pisao
Pa ti ovde pises ko da je Mirvic Djinovic, pa samo daje.
Veci respekt treba da imaju ljudi koji izdvajaju pare za ulaznice za svaku utakmicu, nego mirvic.
Mi smo ti koji dajemo pare iz ljubavi, a ne ona budala iz amerike.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
sta reci… uzivaj bracoJet2Holiday je napisao/la: ↑18 dec 2025, 18:01E cuj to, nisam znaoplisek je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:14e nek si i ti izronio cim se pise o mirvicu, vas dvojica ubiste u pojam boga mi.Jet2Holiday je napisao/la: ↑18 dec 2025, 15:10
Ovo ko da lik ulaze jer voli a ne zato sto mu se isplati zbog svojih interesa![]()
Jos treba da ga zalimo sto nas je zavalio kao niko.![]()
![]()
Ulaze da bi mu se vratilo, da si ikad ista ulagao znao bi da se to radi tako. Niko nece svojih 20 miliona dat a da ne ocekuje nista nazad. Al haj, ako to ne kontas nez sta bi ti vise pisao![]()
Pa ti ovde pises ko da je Mirvic Djinovic, pa samo daje.
Veci respekt treba da imaju ljudi koji izdvajaju pare za ulaznice za svaku utakmicu, nego mirvic.
Mi smo ti koji dajemo pare iz ljubavi, a ne ona budala iz amerike.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Evo pronađi gdje sam priželjikvao poraz. Uživaj kad ti vam je to dovoljno, meni nije. Želim titule, uspjeh, rezultat, a ti i slični uživajte u svemu navedenom.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:57Pa ti si onaj što je priželjkivao poraz, molim te u narednom zaobiđi moj komentar.H8Z7 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 17:30Velika je stvar dobiti klub kojem još jedna titula nedostaje do zvijezde iznad grba, a mi ćemo nastaviti uživati u igračima nivo Penerande, zvijezda na zalasku karijere i nastaviti se ponositi izlaznim transferima. Ponekad ćemo neki kup uzeti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑18 dec 2025, 16:12
Sreća pa smo pobjedili Zrinski u suprotnom bi svaki komentar bio u fazonu ovog pola desetljeća tako da čitanje o transferima, agentima, odlasci/dolaski dođe ko melem na ranu.
Pusti nas da uživamo u pobjedama i u igračima na zalasku karijere a nadam se da ćeš ti i narednih pola desetljeća iznositi svoje mudrolije na forumu, nemoj da ti se kad slućajno omakne pa da dođeš na stadion.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
De nek neko napiše ono famozno:"Auuuu kakav nam igrač dolazi to ce biti eksplodirqce internet kad potpiŝe." I bubne lafo i inicijale neke.
Hoćel' biti kakvog dovodženja indijanci? 
I ja imam tu informaciju. Manje ce se petljati u operativne stvari u klubu (prepustio Mamicu) i hoce jos vise da ulozi u infrastrukruru. Nagovara ovog princa da se nesto uradi oko stadiona.
Duska ti je fino objasnila. TM nije tolikoHordas1990 je napisao/la: ↑18 dec 2025, 13:23Da li TM nase lige jos vodi onaj momak sto je pisao ovdje na forumu? Nmg usernamea da se sjetim. Mozda nam on moze nesto vise reci ako je tu.
mjerodavan. Igraci su ti ko i berzanska roba. Ako profil igraca odgovara nekom timu on ce ga adekvatno i platiti bez obzira na TM
Slazem se sa tvojom observacijom osim nade da cemo sa Bosnjackim predsjednikom Saveza imati neke privilegije. Na zalost nasi su jeftina roba i prodali bi rodjenu mater za saku pinjeza. Pa vidi ove Bosnje koje sada sjede u Savezu. Glasali da se Bh Fanaticosima ne prodaju ulaznice. Svi se uvukli Vici u supak radi sitnih interesa. Jadni smo miplisek je napisao/la: ↑18 dec 2025, 14:37nisi kume nista slagao, samo de brate ohani malo s Mirvicem, frajer ulaze u korumpiranoj drzavi u sjebanoj ligi gdje ni barsa ne bi osvojila. Kako mozes toliko mrzit frajera koji gura svoj kes u ovo, po meni svako treba spomenik dobit ko se odluci da ulozi nesto u Bosni, pogotovo u premijer ligi. Evo reci mi da je dosao tipa 2015te, jel mislis da ne bi imali 5 vezanih titula? Pljujes frajera beze, sve uradio kako treba, akademiju podigo, ulozio u ekipu, infrastruktur, fan shop, napravio brend da prodajemo kojekakve celike za 5 miliona i opet ne valja... Neces uzet titulu dok je Vico tu i kad bi te onaj princ PSGa preuzeo, pomiri se stim. Cekamo B komponentu 2034e i tad se mozemo nadat. Nista licno jarane protiv tebe, samo de malo otvori vidike, nije mirvic kriv sto su ti u zadnjih 4 godine oteli brat bratu 100 bodova kroz sudjenje
- Jet2Holiday
- Kontakt:
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
Pa, ni 1,8 miliona eura nije baš mali iznos.
ostali klubovi zajedno ne mogu to postići za sve svoje igrače.
Hoće li biti kakvih lijepih vijesti do 31.12. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.

.png)