FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U srijedu se igraju prve polufinalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine. Na Koševu se sastaju Sarajevo i Mladost iz Doboja kod Kaknja, a taj meč će suditi Dragan Petrović. Pomoćnici će mu biti Macić, Vicić, Grbić, Bjelica i Terzić. Široki Brijeg i Željezničar će igrati meč na Pecari, gdje će glavni sudac biti Edin Jakupović. Pomagat će mu Ibrišimbegović, Beljo, Valjić, Gigović i Soknić. Podsjetimo, obje prve polufinalne utakmice Kupa BiH igraju se u srijedu s početkom u 18 sati, dok su revanš mečevi na rasporedu sedam dana kasnije (19. april).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A, koliko je Nečko bezobrazan bio u izjavama govorio cilj mi je reprezentaciju vratiti na Koševo
On ne može pitare da vrati na stadion u mjeri koja se očekuje, a ne reprezentaciju.

SRETAN BROJ - 1725
Da je kako nauciti izvesti aut prije nego predjemo aBd na novi stadion 

-
- Kontakt:
samo znam jedno da ce mo za jedno mjesec znati definitivno sve vezano za stadion vjerujte da imamo pare za takvo nesto cekaomo odgovor od opstine centar vezano za kosevo ako se ne dogovorimo sa njima onda se gradi na drugoj lokaciji imamo vec tri dobre ponude za kupovinu lokacija za jednu znam a ove druge ne znam jos tacno
Zip je napisao/la:Da je kako nauciti izvesti aut prije nego predjemo aBd na novi stadion

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- PitarBordo
- Kontakt:
kraljlavova je napisao/la:samo znam jedno da ce mo za jedno mjesec znati definitivno sve vezano za stadion vjerujte da imamo pare za takvo nesto cekaomo odgovor od opstine centar vezano za kosevo ako se ne dogovorimo sa njima onda se gradi na drugoj lokaciji imamo vec tri dobre ponude za kupovinu lokacija za jednu znam a ove druge ne znam jos tacno
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nek gledaju pri pravljenju novog stadiona da se teren prosiri,da Bekic Audi moze stici centrirati prije nego lopta izadje.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
He stadijon ce bit,
Da vam kazem
Sinoj smo sjelili svu noc
Adza tan mazno loze i prico nam viceve
Kad asli u po sege sale
Viknu kenčo STANI!!
Stani Kenčo krv ti jeb*m bahatu
Veli Adza sinu mu ideja tu kad ga nije presjeklo
Dvaes minuta je vristo adzo na telefon
Galamijo na nekog frajera
Istom se okrenu i veli
Bice semafor ko munara
Tuje nama sve bilo jasno pasmo prionuli da mu rezemo na koso da se ne predomisli
Da vam kazem
Sinoj smo sjelili svu noc
Adza tan mazno loze i prico nam viceve
Kad asli u po sege sale
Viknu kenčo STANI!!
Stani Kenčo krv ti jeb*m bahatu
Veli Adza sinu mu ideja tu kad ga nije presjeklo
Dvaes minuta je vristo adzo na telefon
Galamijo na nekog frajera
Istom se okrenu i veli
Bice semafor ko munara
Tuje nama sve bilo jasno pasmo prionuli da mu rezemo na koso da se ne predomisli
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- PitarBordo
- Kontakt:
Isto ovo uraditi Almiru Bekiću zvanom Letargija!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
kraljlavova je napisao/la:samo znam jedno da ce mo za jedno mjesec znati definitivno sve vezano za stadion vjerujte da imamo pare za takvo nesto cekaomo odgovor od opstine centar vezano za kosevo ako se ne dogovorimo sa njima onda se gradi na drugoj lokaciji imamo vec tri dobre ponude za kupovinu lokacija za jednu znam a ove druge ne znam jos tacno

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I ja smatram da od stadiona nema ništa, ni izgradnje novog ni rekonstrukcije Koševa. Daj Bože da griješim ali... Međutim, kad već sipamo iz šupljeg u prazno i pričamo o tom, i ja sam mišljenja da nijedan klub u ovoj ligi nema konsantnu posjetu ni 10.000 po utakmici a kamoli više. Pravit stadion od 20.000 mjesta bila bi glupost, jer je u zadnjih 10 godina samo tri puta Koševo na ligaškim utakmicama imalo preko 20.000 ljudi (dvije titule i taj derbi prije dvije godine). 12 do 15 hiljada je taman, bilo bi i za karte nezgodnije, raja bi se učlanjivala radi rezervacije karata, sezonske bi se više prodavale... ovako kad je Gladbah bio nije se niko brinuo za kartu, znaš da na Koševu ima mjesta.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bolje da Benku vratimo hahaha
- LegendKiller
- Kontakt:
Vjerovatno bugarski investitor pravi Sarajevu novi stadion!kraljlavova je napisao/la:samo znam jedno da ce mo za jedno mjesec znati definitivno sve vezano za stadion vjerujte da imamo pare za takvo nesto cekaomo odgovor od opstine centar vezano za kosevo ako se ne dogovorimo sa njima onda se gradi na drugoj lokaciji imamo vec tri dobre ponude za kupovinu lokacija za jednu znam a ove druge ne znam jos tacno
@Evander ovo za sentiment je napomena onima koji se izjasnjavaju kao navijaci Sarajeva a ismijavaju Kosevo.
Prvi ja bi rado pristao da se preselimo na novi stadion od 20 milja, al i ti i ja i svi mi znamo da para nema.
Prvi ja bi rado pristao da se preselimo na novi stadion od 20 milja, al i ti i ja i svi mi znamo da para nema.
SARAJEVO
Ima para
Bit će stadion
Bit će stadion
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
To je ta injekcija!!!
Napravi nam Inzko bre, malo vece trEbine...
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, HordasFks, keli, Lavcina, OzmoodPinglewood, sekac, UltraNorth, xsabicx i 49 gostiju.