FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Za ovog našeg pepa sa temua najgora opcija je igraš protiv pravog pepa tako da nam to nikako ne odgovara.
A sto ne mogu ovih pesimista, yebo ih mis...kao da navijaju da ispadnemo utrkuju se u prognozama da ce nas **** Shiti rasturiti. I to biva navijaci, gluho bilo. Po cemu je to Shiti bolji ove godine od nas??? Ko ih nije stigo nije ih ni karo. Prolazimo sigurno, bacam 5 stoja ojra da vidimo ima li ijedan bukadzaji jajcadi.
-
- Kontakt:
Nebitno totalno, izgubili su i od Salzburga 1:3 kući, koji je raspad i koji nikoga nije mogao pobijediti. A ako se Bayo doveo u situaciju da se vadi u zadnje 2 utakmice i trebaju ispasti.
Da se razumijemo, City je nikakav, i kao takav će ih rasuti. Nek odmah uplate vitre i mole Boga da izvuku Celtica.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne bih se složio da je svejedno, taj Celtic su žutalji razmontirali sa 7 komada, protiv njih ste ogromni favoriti. A sa Šitijem je bara-bara, tu stvarno može bit svašta.
Nikad, ali baš nikad se to neće desiti.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:22
Postoji kod svih nas (ne)opravdan strah da bi se u budućnosti mogli pretvoriti u Juventus, Manchester United, Milan
Par lošijih sezona je bilo bezbroj u prošlosti i daleko gorih perspektiva nego danas i uvijek su se vraćali jači i bolji.
Ti mi djeluješ kao ozbiljniji lik i ne znam otkud takve tvrdnje ili prognoze.
Da je Neutral ili sljivo ovo napisali, onda ok

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ne, mozda cak i ne bude lose toliko. Najgore bi bilo kao i za pravog Pepa da igra protiv Kloppa i nekog kontrasa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
City je čudan i ne bih stavio ruku u vatru da oni ne tankiraju zbog moguće kazne za sva sranja u bliskoj prošlosti. Tek kad za sprave fasuju porciju u Lp možda povjerujem da su u stvarnoj krizi i da im je Rodri toliko bitan.
Pa nije samo u Rodriju fazon nego su u zasicenju, svi nosioci igre su vec pohabani i blizi im se kraj, a zamjene ce tesko naci. Moze se s njima igrati.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bez Rodrija je City u ogromnom disbalansu, pa njima sredinu nose Gündogan sa 34 godine i de Bruyne sa 33, to je neozbiljno. Grealish im je totalno van forme, a ni sa onim Savinhom se nisu usrećili. Ko im je slagao kadar to je za zatvora, prema njima vi ste odlično posloženi.
Ma daj City odmah, nema ustezanja12.02 Man City/Celtic (A)
15.02 Leverkusen (A)
19.02 Man City/Celtic (H)

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Da mi je neko prije starta ovogodišnje CL rekao da Šiti ili Real neće biti medju 16 nema šanse da bi povjerovao, ali rto to je fudbal, jedan od njih sigurno ispada kako god da žrijeb završi

Takticke majstorije Vincenta KompanyaBundesliga je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:03Lille nabije Feyenoorda 6:1, a Bayo izgubi od njih 3:0![]()
Sad će im City guzove odrat, bravo genijalci, bravo Kompany![]()

Negdje procitah statisticki najgora grupna faza Bayerna jos od 2003te, nije lose za nekoga ko navodno vraca "atomski fudbal" u FCB...
Inace sam uvijek optimista ali sa ovom losom kopijom katalonskog prevaranta nek nam je Bog na pomoci u Playoffu....
- Centre forward
- Kontakt:
Daj nam Gvardiolu odmah. On je veliki prijatelj i poštovalac svega što ima veze sa Bayernom pa će spustit' gaće.
Šalim se. Naš veliki drug će gledat' da ponizi Bayern. Možda i treba ako će implicirat' neke promjene.
I od ovih smo primili gol. Šta reći ?
Šalim se. Naš veliki drug će gledat' da ponizi Bayern. Možda i treba ako će implicirat' neke promjene.
I od ovih smo primili gol. Šta reći ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Pola ekipe je nazalost zaisćeno. Sinoć je tek na poluvremenu ulaskom Savinha sve zivnulo. Upravo on, Marmoush, Haaland i poneki bljesak KDB-a, Fodena su nada za duele protiv Bayerna ili Reala. Vezni red je bez ponačanja i dalje slaba tačka a odbrana će vrijediti samo ako Dias i Storns budu fit.
Lakše bi bilo sa Bayernom nego Realom. Tu je City po meni i dalje favorit.
4-IN-A-ROW
Imam osjećaj da će Šiti ovaj put bit malo žešće kažnjen i da će na Real.
-
- Kontakt:
Ne toliko zbog rezultata i same igre, koliko možda i zbog ovih saga o produženjima ugovora. Doduše, baš sam bio razočaran visokim porazom u Nizozemskoj.armando je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:36Nikad, ali baš nikad se to neće desiti.Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 23:22
Postoji kod svih nas (ne)opravdan strah da bi se u budućnosti mogli pretvoriti u Juventus, Manchester United, Milan
Par lošijih sezona je bilo bezbroj u prošlosti i daleko gorih perspektiva nego danas i uvijek su se vraćali jači i bolji.
Ti mi djeluješ kao ozbiljniji lik i ne znam otkud takve tvrdnje ili prognoze.
Da je Neutral ili sljivo ovo napisali, onda ok![]()
Vidjeti ćemo sutra šta kuglice kažu i koga očekujemo u doigravanju. Idemo dalje
Sad toliko i ne razmišljam o žrijebu nego o tome jel' Kompany išta naučio iz poraza i hoće opet izaći sa odbranom na 40m.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da sam je trener i da imam sve igrace na raspolaganju, ubio bi od batina Pepa... 3-5-1-1, ili 3-5-2. Nojer-Stanisa, Upa, Monster- Koman, Palija, Kimich, Olise, Davis-Klauzula, - Kane. Kada Shiti napada po krilima: "sto propusti Mujaga Hrnjica docekuje Musa Kesedzija"...Koman i Davis kadri stici i uteci, Stanisa i Monster cekaju i polazu na pleca Fodena, Savinja, Mrmosa, Guardiola i ostalu nejac iz Shitija...Starce Focu i Aganliju tj. Gundogana i De Broyna gaze Palija i Kimich. Bledoliki i plecati neandertalac u napadu odsjecan. Posjed bi napravio 55:45 za nas, napadi direktno na gol kada su Koman i Davis prezauzeti u odbrani dok ne pristignu naprijed. na krila brza ubacivanja Klauzule lijevo i Olizea desno...nebi Shiti imao promil sanse do me pobjedi
Nagelsmann bi zgazio ovaj CityDilah je napisao/la: ↑30 jan 2025, 15:30Da sam je trener i da imam sve igrace na raspolaganju, ubio bi od batina Pepa... 3-5-1-1, ili 3-5-2. Nojer-Stanisa, Upa, Monster- Koman, Palija, Kimich, Olise, Davis-Klauzula, - Kane. Kada Shiti napada po krilima: "sto propusti Mujaga Hrnjica docekuje Musa Kesedzija"...Koman i Davis kadri stici i uteci, Stanisa i Monster cekaju i polazu na pleca Fodena, Savinja, Mrmosa, Guardiola i ostalu nejac iz Shitija...Starce Focu i Aganliju tj. Gundogana i De Broyna gaze Palija i Kimich. Bledoliki i plecati neandertalac u napadu odsjecan. Posjed bi napravio 55:45 za nas, napadi direktno na gol kada su Koman i Davis prezauzeti u odbrani dok ne pristignu naprijed. na krila brza ubacivanja Klauzule lijevo i Olizea desno...nebi Shiti imao promil sanse do me pobjedi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.