Cuj ljubomoran, zasto?? Pa Dzeko je za njeg institucija makar on dao 3 put vise golova od Dzeke.. Taj ti ne bi dodao ni rodjenoj materi..uostalom mozda bi skonto da si gledo utakmicuvoltron30 je napisao/la:Joj Bosnjo ljubomorni.armin dju je napisao/la:eh draze mi je sto aguero nije dao go neg sto dzeko jest... sto mrzim onakve tipove igraca u pm... Doveli su novog Teveza al fakat..Pa dječko je odličan igrač, što govori i sama statistika. Pa danas je Džeko i dao gol zahvaljujući njemu. Okani se takvog razmišljanja.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
- bistrikboy
- Kontakt:
da se najezis...DdIiNnOo je napisao/la:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
sta je najgore, nije ni nalik.
a vec dva tri portala objavise da je to dzeko.
dok je imo 10-11-12 godina, kad god da je ovo.
WTFFFFF
a vec dva tri portala objavise da je to dzeko.
dok je imo 10-11-12 godina, kad god da je ovo.
WTFFFFF
...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Što je Džeko sa 10. godina bio napredan, čudo jedno.
Beware the Balkans on Halloween night!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Šta Dzeko glumiZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
Hajd sad par stranica jos na tu temu..
Nindžu sa Beverli HilsaZomby je napisao/la:Šta Dzeko glumiZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
Ne kenjaj zivota ti, pa covjek je igracina i oni su klapa to se vidi po klipovima, i slazu se svi odlicno to se vidi i kad jedan od njih postigne gol kako slave, Silva je uvjek prvi koji prilti Dzeki, a svi esto na Silvu naalili, Aguero takodje, kad god treba on je doda, nije vam ovo oker ba ohladite.armin dju je napisao/la:Cuj ljubomoran, zasto?? Pa Dzeko je za njeg institucija makar on dao 3 put vise golova od Dzeke.. Taj ti ne bi dodao ni rodjenoj materi..uostalom mozda bi skonto da si gledo utakmicuvoltron30 je napisao/la:Joj Bosnjo ljubomorni.armin dju je napisao/la:eh draze mi je sto aguero nije dao go neg sto dzeko jest... sto mrzim onakve tipove igraca u pm... Doveli su novog Teveza al fakat..Pa dječko je odličan igrač, što govori i sama statistika. Pa danas je Džeko i dao gol zahvaljujući njemu. Okani se takvog razmišljanja.
Znaci lik je prekopirani Tevez, a tu su negdje i visinom i gradjom.. al je cinjenica da su odlicni igraci.. Mada mi se Aguero nije cinio ovakav izraziti individualac dok je bio u Atleticu.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
meni je najzanimljivije kako mu onaj kolarov .svaki.put. skoci na ledja a ovaj hoda isto ko da mu se ovaj nije navalio na ramena...
...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Tako on njih nosa na treningu, pogotovo Richardsa i Tourea, zato se sad i Ferdinand odbija od njega.panties je napisao/la:meni je najzanimljivije kako mu onaj kolarov .svaki.put. skoci na ledja a ovaj hoda isto ko da mu se ovaj nije navalio na ramena...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hladno mu nosuZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
je je isto ona reklama za autan kad one musice se odbijaju od one zene.Omerbavarac je napisao/la:Tako on njih nosa na treningu, pogotovo Richardsa i Tourea, zato se sad i Ferdinand odbija od njega.panties je napisao/la:meni je najzanimljivije kako mu onaj kolarov .svaki.put. skoci na ledja a ovaj hoda isto ko da mu se ovaj nije navalio na ramena...
e tako meni to izgleda na utakmici kad na njega idu.
...
izgleda da je Balonja prdnuo na treningu pa zasmrdilo bretee........GunnerS je napisao/la:Hladno mu nosuZagor je napisao/la:Beware the Balkans on Halloween night!
Igrali Dzele veceras?
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne igra. Valjda bi trebo sutraEdo_77 je napisao/la:Igrali Dzele veceras?
Mislim da ce na klupi biti, mada ako ce Mancini pravedno rotirati, mogao bi i Kun malo na klupu, a da pocnu Balo i DžekoGoalgetter je napisao/la:Ne igra. Valjda bi trebo sutraEdo_77 je napisao/la:Igrali Dzele veceras?
I ja bi zivo volio da vidim kako bi se ludi Mario i Edin slagali u napadu, mislim da bi i taj duo mogao vrlo dobro funkcionirati. Btw sutra Dzeko 90% po meni pocinje s klupe i ulazi kao joker ili da prelomi utakmicu ili da potopi podmornicu do kraja 
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DjaniTarik i 33 gosta.