FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
30
11%
Drugi
25
9%
Treći
84
30%
Četvrti
70
25%
Peti
24
8%
Šesti
15
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
11
4%
Ispadamo iz lige
18
6%

Ukupno glasova: 283

TarpiTarpi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TarpiTarpi » 02 jan 2026, 15:26

Ovi što sve znaju šta naš Predsjednik :rol: radi, znaju li koliko od svake prodane karte ide mafiji?

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 02 jan 2026, 15:27

Kako prepoznati jada koji nekom iz guzice viri? Pa naglasava titulu onom kome se u pakas uvlaci. Pojava siroko popularna u politici gdje se niskorangirane ublehe tako slepaju sefovima stranaka i kantonalnih odbora. Jad i bijeda od insana.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 02 jan 2026, 15:33

relativizam je napisao/la:
02 jan 2026, 14:52
Sve ide po planu
Neće nama više niko bježati 30 bodova
Takav stav volim!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 02 jan 2026, 15:33

Momci, komunicirajte normalno bez dodavanja epiteta. Forum je mjesto gdje je sasvim normalno da imaš "jednu i drugu stranu" ali bez vrijeđanja molim vas.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 jan 2026, 15:40

IstinskiPitar je napisao/la:
02 jan 2026, 14:30
jurisicduska je napisao/la:
02 jan 2026, 14:25
Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.

Plaćeni clanci nikad nece moći proci inteligentnoj osobi. Ajla može sjest s redakcijom sportsport i napisat sta hoće, predstaviti svog gazdu kako hoće, on je jedna velika ubleha sto će vrijeme pred nama i potvrditi.
Je li Ismir u minusu sa Sarajevom ili je imao korist? Ne može oboje nikako. I ne znam što je odmah plaćeni članak jer je neko iz kluba pohvalio Predsjednika. Onda je i Zekić plaćenik, i on ga je hvalio po podcastima.
“ovo razmimoilaženje kulminiralo je potpisom sporazuma po kojem je Mirvić otkupio Tanov udio u FK Sarajevo s ciljem da klub još jače nastavi ka cilju koji je američki biznismen sebi postavio prije četiri godine kada je ulazio u klub.“ - placen članak

“Odluka o prenosu mog udjela vlasništva na Ismira Mirvića postignuta je kroz međusobni i uredan dogovor između ravnopravnih dioničara. Kao dio ove tranzicije, dogovorio sam se da svoje dionice prenesem Ismiru Mirviću besplatno (gratis). “ - stvarno stanje

Sreca ima ovdje kancelarija koja štiti interese Tana pa ne mogu bas posrat se po čovjeku bez reakcije.

Zekic je rekao da je jedan od razloga sto je otišao sto mu je Mirvic govorio da je dao ogromne pare za igraca i da on mora igrat te da mu nije mogao objasnit da se fuli nekad s igračem. Nemojte lagat ljude ovdje. Nece proci. Možete angazovat 3 PR službe nece proci. Počet ću javno dokumente objavljivat budete li bezobrazni.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 02 jan 2026, 15:46, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 jan 2026, 15:43

Svaka vama čast :D . Ovu energiju s foruma treba preusmjeriti na dolazak na stadion , imali bi posjetu 7/8000 u prosjeku .

Napoli
Kontakt:

Post Postao/la Napoli » 02 jan 2026, 15:49

Ublehaš koji je nebrojeno puta bio uhvaćen u laži i dokazao svoju nesposobnost.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸

obrijanopile
Kontakt:

Post Postao/la obrijanopile » 02 jan 2026, 16:02

Molim vas, možete li mi objasniti sta se ovde desava? Nisam za Mirvica, ni sekunde, ali ne kontam cemu sad ovolika negativa, a sve se nekako poklopilo sa ulaskom drugog Mirvica u strukture Zelje. Kasnile plate, jesu li isplaćene? Reprogramiranje duga poreznoj je dogovoreno, a dugj je kako sam ja skontao od prije desetak godina. Ja se nadam da će princ preuzeti sve od Mirvica, jer koliko sam čuo on je sad zagrijao se za KK Bosnu. Takodjer, mi je osoba, sa foruma, koja je , po meni netko ko ne baca suplju rekao da je Mamic bio želja princa, a ne Mirvića. Duška, ako imaš te dokumente, odmah ih brate okači, a ne nemoj te me nervirati, okači i začepi im usta. Ovako se nabija tako negativna atmosfera da je ovo za plakati. Ovi sa raznih portala jedna dočekali da pišu o ne isplaćenih platama, naših igrača, a igrači gicinog kluba, nisu vidjeli marke ima osam mjeseci i nikome nista. U želji se treneri samarali, od strane navijača, poslije poraza od 4:0 i o tome ništa. Stvarno ne znam, nemam informacija, osim te da će se sve znati polovinom januara, i to sam dobio od momka koji je na forumu i važi za jednog od forumasa koji ima relativno dobri informacije, jer ovde većinom niko od nas nema blage sta se desava. Iskreno sad u sve sumnjam, a posebno u to da nekome ne odgovara da su Mamici u klubu, jer realno je da su ljudi u nekoliko sedmica poredili stvari kako treba, a to se vidi I na terenu. Ima ovde dosta onih sa druge strane Miljacke, a ti treba rješavati za se ko.
Zadnja izmjena: obrijanopile, dana/u 02 jan 2026, 16:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo i oni tebe selame!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 02 jan 2026, 16:04

Tan je djaba dao Mirvicu svoj udio u klubu ali i te dugove gratis
Na kraju su izgleda svi zadovoljni i Tan i Mirvic

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 02 jan 2026, 16:15

obrijanopile je napisao/la:
02 jan 2026, 16:02
Molim vas, možete li mi objasniti sta se ovde desava? Nisam za Mirvica, ni sekunde, ali ne kontam cemu sad ovolika negativa, a sve se nekako poklopilo sa ulaskom drugog Mirvica u strukture Zelje. Kasnile plate, jesu li isplaćene? Reprogramiranje duga poreznoj je dogovoreno, a dugj je kako sam ja skontao od prije desetak godina. Ja se nadam da će princ preuzeti sve od Mirvica, jer koliko sam čuo on je sad zagrijao se za KK Bosnu. Takodjer, mi je osoba, sa foruma, koja je , po meni netko ko ne baca suplju rekao da je Mamic bio želja princa, a ne Mirvića. Duška, ako imaš te dokumente, odmah ih brate okači, a ne nemoj te me nervirati, okači i začepi im usta. Ovako se nabija tako negativna atmosfera da je ovo za plakati. Ovi sa raznih portala jedna dočekali da pišu o ne isplaćenih platama, naših igrača, a igrači gicinog kluba, nisu vidjeli marke ima osam mjeseci i nikome nista. U želji se treneri samarali, od strane navijača, poslije poraza od 4:0 i o tome ništa. Stvarno ne znam, nemam informacija, osim te da će se sve znati polovinom januara, i to sam dobio od momka koji je na forumu i važi za jednog od forumasa koji ima relativno dobri informacije, jer ovde većinom niko od nas nema blage sta se desava. Iskreno sad u sve sumnjam, a posebno u to da nekome ne odgovara da su Mamici u klubu, jer realno je da su ljudi u nekoliko sedmica poredili stvari kako treba, a to se vidi I na terenu. Ima ovde dosta onih sa druge strane Miljacke, a ti treba rješavati za se ko.
Ma nema negative. Nego nemoj da se predstavlja lik ko spasitelj a sere se po covjeku koji je zaista spasio klub vise puta. Ne znam meni nesto ne da to da pustim da tako, moram odgovoriti. Ma malo me prenese, nudio sam im na broj da posaljem nece, necu javno da se dusmani naslađuju. Ja ti garantujem da ima ovih sfk idiotkinja koje pisu po forumu. Malo je ovih profila od prije Mirvica.

Trebamo se svi klubu okrenuti, to si dobro napisao. Ali bez šuplje.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 02 jan 2026, 16:21

TETRAPAK je napisao/la:
02 jan 2026, 15:27
Kako prepoznati jada koji nekom iz guzice viri? Pa naglasava titulu onom kome se u pakas uvlaci. Pojava siroko popularna u politici gdje se niskorangirane ublehe tako slepaju sefovima stranaka i kantonalnih odbora. Jad i bijeda od insana.
K'o Enes Hadziethemcumurovic ocm. :rol: Kae Predsjednika mi stavi na jedinicu, a onog uhljupa Fikreta na 6icu. :urnebes:
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 02 jan 2026, 16:22

Ma nebitno je to, problem sto ovaj ne zna voditi klub, lahko je bilo dok je para bilo sa druge strane pa se nije osjetio ugrozenim... Problem je sto je sebe uvalio u laži i spetlarenje kokuznih bosnji koje je on postavio u klub kojima nije stalo ni do uspjeha kluba vec su se sami okoristili o klub i Visenta, da je dosao bilo ko sa cistom namjerom Tan bi mu poklonio uloge kao sto je i ovom, koliko god je ulozio u nas klub taj nije trazio pare niti ostetio klub, zalosno je da nisi bio u stanju napraviti iskorak ili nisi zelio doslovno sa podlogom kakvu je preuzeo 2015te dodijalo covjeku da ga balije prave budalom, sve su njegove ljude otpustili i sta ce covjek davat nekome na lijepe oci? Bil ti dao nekom tamo u javor ili sibenik a da nemas nikakav validan dokaz i uvid gdje idu pare? Ovako je ovaj ispao gospodin Allah ga prozivio sa porodicom. Evo vam klub halal bilo svaki dinar koji sam dao pa bio i 10 maraka taj covjek nista dobio nije... Sto se tice princa volio bih da on preuzme klub i nadam se da je gospodin Tan predlozio njemu kroz tezak period u drzavi nas dobre ljude i njihovu plemenitu i dostojanstvenu dusu da se pomogne klubu gradu drzavi nebitno. A ako je ovaj za sebe i svoje poltrone nehljebe i krimose zauzeo klub onda nek nam je Allah na pomoci( sto i nije iskljuceno da ostane).
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 02 jan 2026, 16:22

Hvala Amidzi za sve, ali nije bas da je dao "gratis" jer npr. dugovi poreznoj su sad presli na "samo" Mirvu, vjerovatno se zato i cekalo da se rijesi struktura vlasti. Hvala Amidza
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 02 jan 2026, 16:30

Hvala Tanu na svemu, ali predstavljate ga kao humanitarca koji je 13 godina davao, a ništa nije dobijao zauzvrat.
Samo čekam još da neko okači njegovu sliku uz Džinovićevu famoznu rečenicu:” ja sam kriv što sam dav’o “ :rol:
Pa tog Ismira je isto tako neko morao dovesti u klub, a u tom trenutku je Tan većinski vlasnik bio.
A priče tipa otpustio mu sve njegove ljude je smiješna, pa nije Tan neki tip sa pijace iz Malezije da mu se mogu ljudi od povjerenja otpuštat. Nije ovo FM yebo te :crazy:
A udio je Tan “dao besplatno” na sličan način kao što ga je dala Namova grupacija, za 1€, a zauzvrat se obvezuješ da dugove riješiš.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 02 jan 2026, 16:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 02 jan 2026, 16:46

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
02 jan 2026, 16:30
Hvala Tanu na svemu, ali predstavljate ga kao humanitarca koji je 13 godina davao, a ništa nije dobijao zauzvrat.
Samo čekam još da neko okaci njegovu sliku uz Džinovićevu famoznu rečenicu:” ja sam kriv što sam dav’o “ :rol:
Pa tog Ismira je isto tako neko morao dovesti u klub, a u tom trenutku je Tan većinski vlasnik bio.
A priče tipa otpustio mu sve njegove ljude je smiješna, pa nije Tan neki tip sa pijace iz Malezije da mu se mogu ljudi od povjerenja otpuštat. Nije ovo FM yebo te :crazy:
A udio je Tan “dao besplatno” na sličan način kao što ga je dala Namova grupacija, za 1€, a zauzvrat se obvezuješ da dugove riješiš.
🎯
Znaju ljudi da je Tan samo davao a ovaj drugi kupio kajmak sa pijace u Maleziji…Teoretičari koji znaju kako milioneri posluju a nisu makli dalje od svoje mahale.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 jan 2026, 16:48

Zoran Zekic nema pravo nista da kaze jer se ponio ne korektno prema FK SARAJEVU.

Saradjivao si 11 mjeseci sa Mirvicem, znao si kako stvari ferceraju (imao si ljtni i zimski prelazni rok mogao si da vidis kako klub i sa te strane funkcionise)

AL IPAK SI PRODUZIO UGOVOR I KOJI SI NAKON PRVOG KOLA RASKINUO.

Utakmica protiv crajove nisu mjerilo al realno to je najbolja utakmica koje FK SARAJEVO odigralo 1996 (utakmica na kosevu) takodje ako se uzme dokle su dosli u conferenci i kako sto je u domacem prvenstvu.

Takodje utakmica protiv radnika imas 3-0 razvaljujes radnik primas 4 gola DALI ZEKIC ZELI DA KAZE DA SU IGRACI PUSTILI 4 gola, gledao sam tu utakmicu uzivo i mogu reci da je njegovom krivicom (neznanjem) izgubljena dobivena utakmica.

I na kraju ako je i htio otic mogao je to regulisat sa Ismirom na nacin zelim da idem podnosim ostavku ti vidi da nadjes novog trenera a ja cu vodit protiv sloge ili moji pomocnici. A ne odes ko najveci narkoman. I OVO NIJE PRVI PUT DA ZORAN ZEKIC ISPALJUJE EKIPE, isto je uradio sa Partizaniom cinimi se sa jos jednom ekipom.

Zz jeste donio neki stvari al on je imao kod nas platu koju sigurno nece moci imat nigdje na balkanu, takodje sa kukavickim potezom je nastetio financiski klubu vise nego Rockov.

Takodje dosta igraca smo imali povrijdjeni, izgledali smo slabo fizicki i kondiciono spremni.. Husrefu se svasta prigovaralo jer je kao on kriv sto su se igraci slabo fizicki spremili i sto su se povrijedili (u onoj sezoni krste ahmet itd) a niko ne spominje ZZ. Mujkic banic jovic elezi beganovic renan butic

Hvala mr Tan

Mi imamo igrace najbolje u ligi, takodje sudjenje imamo najgore u ligi, takodje imali smo najvise povrijdjeni igraca.

Ako uzmemo zadnjih 10 utakmica mi smo ekipa koja je najvise napredovala od svih ekipa..Znaci nije do igraca koliko do neznanja ZORANA I LOSE ODRADJENI LJETNIH PRIPREMA, Husref je dobio potvrdu da fudbal nije zanjega vise
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 02 jan 2026, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 02 jan 2026, 16:50

Sestre ni ja ne pamtim kad je ovoliko crnine i negative bilo na forumu, treba odmorit do februara od ovog
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 02 jan 2026, 16:56

Mirvic nije htio da plati Tanov dug od 4 miliona i dogovorili su se da mu ovaj pokloni udio gratis plus dug i svi sretni i tan i mirvic
Ja sam to tako razumio

E sad hoce li mirvic prodati dio tom princu ili mamicu nekom ili ce biti jedini investitor to cemo sacekati malo

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 02 jan 2026, 16:59

Pitar6785 je napisao/la:
02 jan 2026, 16:48
Zoran Zekic nema pravo nista da kaze jer se ponio ne korektno prema FK SARAJEVU.

Saradjivao si 11 mjeseci sa Mirvicem, znao si kako stvari ferceraju (imao si ljtni i zimski prelazni rok mogao si da vidis kako klub i sa te strane funkcionise)

AL IPAK SI PRODUZIO UGOVOR I KOJI SI NAKON PRVOG KOLA RASKINUO.

Utakmica protiv crajove nisu mjerilo al realno to je najbolja utakmica koje FK SARAJEVO odigralo 1996 (utakmica na kosevu) takodje ako se uzme dokle su dosli u conferenci i kako sto je u domacem prvenstvu.

Takodje utakmica protiv radnika imas 3-0 razvaljujes radnik primas 4 gola DALI ZEKIC ZELI DA KAZE DA SU IGRACI PUSTILI 4 gola, gledao sam tu utakmicu uzivo i mogu reci da je njegovom krivicom (neznanjem) izgubljena dobivena utakmica.

I na kraju ako je i htio otic mogao je to regulisat sa Ismirom na nacin zelim da idem podnosim ostavku ti vidi da nadjes novog trenera a ja cu vodit protiv sloge ili moji pomocnici. A ne odes ko najveci narkoman. I OVO NIJE PRVI PUT DA ZORAN ZEKIC ISPALJUJE EKIPE, isto je uradio sa Partizaniom cinimi se sa jos jednom ekipom.

Zz jeste donio neki stvari al on je imao kod nas platu koju sigurno nece moci imat nigdje na balkanu, takodje sa kukavickim potezom je nastetio financiski klubu vise nego Rockov.

Takodje dosta igraca smo imali povrijdjeni, izgledali smo slabo fizicki i kondiciono spremni.. Husrefu se svasta prigovaralo jer je kao on kriv sto su se igraci slabo fizicki spremili i sto su se povrijedili (u onoj sezoni krste ahmet itd) a niko ne spominje ZZ. Mujkic banic jovic elezi beganovic renan butic

Hvala mr Tan

Mi imamo igrace najbolje u ligi, takodje sudjenje imamo najgore u ligi, takodje imali smo najvise povrijdjeni igraca.

Ako uzmemo zadnjih 10 utakmica mi smo ekipa koja je najvise napredovala od svih ekipa..Znaci nije do igraca koliko do neznanja ZORANA I LOSE ODRADJENI LJETNIH PRIPREMA, Husref je dobio potvrdu da fudbal nije zanjega vise
Nema osobe sto se vise od tebe trudi da nesto napise na forumu a da to sto pise nema nikakvog smisla. Pa ako si sam rekao da je utakmica protiv craiove bila nasa najbolja utakmica, kako to da kazes da je zekic neznalica odma kolo poslije?

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 02 jan 2026, 17:02

02 jan 2026, 15:40
IstinskiPitar je napisao/la:
02 jan 2026, 14:30
02 jan 2026, 14:25
Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.

Plaćeni clanci nikad nece moći proci inteligentnoj osobi. Ajla može sjest s redakcijom sportsport i napisat sta hoće, predstaviti svog gazdu kako hoće, on je jedna velika ubleha sto će vrijeme pred nama i potvrditi.
Je li Ismir u minusu sa Sarajevom ili je imao korist? Ne može oboje nikako. I ne znam što je odmah plaćeni članak jer je neko iz kluba pohvalio Predsjednika. Onda je i Zekić plaćenik, i on ga je hvalio po podcastima.
“ovo razmimoilaženje kulminiralo je potpisom sporazuma po kojem je Mirvić otkupio Tanov udio u FK Sarajevo s ciljem da klub još jače nastavi ka cilju koji je američki biznismen sebi postavio prije četiri godine kada je ulazio u klub.“ - placen članak

“Odluka o prenosu mog udjela vlasništva na Ismira Mirvića postignuta je kroz međusobni i uredan dogovor između ravnopravnih dioničara. Kao dio ove tranzicije, dogovorio sam se da svoje dionice prenesem Ismiru Mirviću besplatno (gratis). “ - stvarno stanje

Sreca ima ovdje kancelarija koja štiti interese Tana pa ne mogu bas posrat se po čovjeku bez reakcije.

Zekic je rekao da je jedan od razloga sto je otišao sto mu je Mirvic govorio da je dao ogromne pare za igraca i da on mora igrat te da mu nije mogao objasnit da se fuli nekad s igračem. Nemojte lagat ljude ovdje. Nece proci. Možete angazovat 3 PR službe nece proci. Počet ću javno dokumente objavljivat budete li bezobrazni.
Objavljuj j.bo te Sanin. Kako je ovaj došao u željkana ti se okrenuo potpuno.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 72220, bordobijeli, Burberry46, fera, pitara i 32 gosta.