Tan te demantovao, botino Mirvićeva.IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:07Ni sam Ismir nije ovako planirao. Htio je da ide, ali promijenio je mišljenje i otkupio Tanov dio umjesto da proda svoj.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa eto pitaj svoje izvore bliske klubu koliko ima ako mislis da pisem gluposti.Herson je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:48Platu od 600.000 eura ne bi zajedno mogli podnijeti Sarajevo, Zrinski i Borac. To igrač na ovim prostorima može dobiti u Dinamu, Hajduku i Zvezdi.Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:42Isti onaj Miskovic koji je izjavio da je EL bespotrebna i da je KL mjera i oke? A nagrade u EL vece za 30%, stalna kuknjava da bi privukao navijace i smanjio ocekivanja i “potražnju” navijaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:29
Ima novi podcast sa Miskovicem iz Rijeke, neka poslusaju ovi nasi forumski strucnjaci,sve u detalje je objasnio troskove,kako klub funkcionise i da od svih prodaja jedva izguraju da prezive godinu plus na sve to mora da daje svoje pare da izduraju godinu., dodaj jos da su orosli grupe i da opet jedva kraj sa krajem sastavljaju. Mozda forumskim strucnjacima bude malo jasnije,ovdje prodas igraca idu odma price top, sad se ima para.Jer mu je “iza ledja” doveden, jer nisu u tom trenutku platu primili 2-3 mj jer “nema para” i dovedes Ljajica koji ima 1.2 mil KM godisnje, jer ti se ne uklapa u sistem igre visoki presing tranzicije i sto ne igras sa 10tkom nego sa dvije 8ce, jer ga nemas kad uklopiti. Adem je jedan od razloga…
Pa taj tvoj otjerani trener je na konferenciji jasno rekao da su igrači poput Mudražije daleko od naših finansijkih mogućnosti. Mudražija u Lokomotivi nije mogao imati ni petinu te cifre. Sam možeš izvući zaključak. Da možemo nuditi toliki novac na mjesečnom nivou, Mudražija bi bio igrač Sarajeva, a ne Dinama. I još je bezbroj takvih primjera. To je na nivou one priče da je Tino igrao za 300.000 eura. Lijepo za uši, ali daleko od realnosti.Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:51Pa eto pitaj svoje izvore bliske klubu koliko ima ako mislis da pisem gluposti.Herson je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:48Platu od 600.000 eura ne bi zajedno mogli podnijeti Sarajevo, Zrinski i Borac. To igrač na ovim prostorima može dobiti u Dinamu, Hajduku i Zvezdi.Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:42
Isti onaj Miskovic koji je izjavio da je EL bespotrebna i da je KL mjera i oke? A nagrade u EL vece za 30%, stalna kuknjava da bi privukao navijace i smanjio ocekivanja i “potražnju” navijaca.
Jer mu je “iza ledja” doveden, jer nisu u tom trenutku platu primili 2-3 mj jer “nema para” i dovedes Ljajica koji ima 1.2 mil KM godisnje, jer ti se ne uklapa u sistem igre visoki presing tranzicije i sto ne igras sa 10tkom nego sa dvije 8ce, jer ga nemas kad uklopiti. Adem je jedan od razloga…
Dobro je bio sam se prepo da ćeš mi reči da se napio i zvao Adema i psovo mu.
Nisi ti moj brate ni zagrebo probleme u klubu i njegov odlazak.
Nisi ti moj brate ni zagrebo probleme u klubu i njegov odlazak.
🇵🇸
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Ne da me nije demantovao, nego je bukvalno potvrdio moje pisanje. Ismir će platiti dug koji je napravio i trebao platiti Tan, time je otkupio njegove uloge.Madafaka je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:49Tan te demantovao, botino Mirvićeva.IstinskiPitar je napisao/la: ↑30 dec 2025, 19:07Ni sam Ismir nije ovako planirao. Htio je da ide, ali promijenio je mišljenje i otkupio Tanov dio umjesto da proda svoj.
Isto tako je Tan potvrdio da je Ismir sada većinski vlasnik (98%), da će donositi odluke puno lakše, što sam isto napisao. I neće dalje prodavati uloge nikome, kako sam i rekao.
Uvijek mi je smiješno kako se neki ljudi ponašaju kao da znaju plate igrača. 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sa svim ovim što si napisao potvrdio si da pojma nemaš, a dalo bi se zaključiti da si pripadnik plave fekalije koje se uljeva u Miljcku u Novom Sarajevu.Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:42Isti onaj Miskovic koji je izjavio da je EL bespotrebna i da je KL mjera i oke? A nagrade u EL vece za 30%, stalna kuknjava da bi privukao navijace i smanjio ocekivanja i “potražnju” navijaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:29Ima novi podcast sa Miskovicem iz Rijeke, neka poslusaju ovi nasi forumski strucnjaci,sve u detalje je objasnio troskove,kako klub funkcionise i da od svih prodaja jedva izguraju da prezive godinu plus na sve to mora da daje svoje pare da izduraju godinu., dodaj jos da su orosli grupe i da opet jedva kraj sa krajem sastavljaju. Mozda forumskim strucnjacima bude malo jasnije,ovdje prodas igraca idu odma price top, sad se ima para.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 07:42
Najbolje da idemo u kantonalnu ligu, tamo klub moze opstati i sa malo para koje zaradi od navijacaJer mu je “iza ledja” doveden, jer nisu u tom trenutku platu primili 2-3 mj jer “nema para” i dovedes Ljajica koji ima 1.2 mil KM godisnje, jer ti se ne uklapa u sistem igre visoki presing tranzicije i sto ne igras sa 10tkom nego sa dvije 8ce, jer ga nemas kad uklopiti. Adem je jedan od razloga…Torino je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:32Mene samo zanima kako je Adem otjerao trenera?Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 12:57
![]()
Šta fali da ja odem u salu i glumim hirurga?
Adem,Viveros, Penaranda, Renan, Francis
Adem- otisao ti trener zbog njega
Viveros- da nije bio trazen u domovini kihnuli bi za njega bas zestoko
Penaranda- kostao nas milion maraka za gol u kupu i pokusaj panenke
Renan- za 10 utk prejak za ostale glavni za grill
Francis- trkaca kokos koja zauzima mjesto stranca, Hebibovic vol 2
Da ne govorim sezone da propadaju, kao i stadion (ne do Bog odigramo dobro drugo pretkolo i prodjemo bit ce mil pitanja jel imamo CAT 3 da igramo na Kosevu, pa onda insajderske vidio sam bager, farbaju stolice i sl) tj za ove polovne strance mogao si napraviti jednu tribinu.
Eto šta fali.
Ali evo opet da te uputim, Zekić ti je javno rekao da je još prije Radnika na Koševu odlučio da ide, kako ti se u to uklapa Adem i 600 000 eura Bog dragi će ga znati.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Vidim po fb renan sa nekom mladom, kad je došao kod nas imao je drugu ženu. Možemo li pretpostaviti da je zbog toga upao u krizu.
Aprilja će razvaliti, siguran sam, ako ništa izgleda mi bolji duplo od turkeša butića.
Ja bih i ovog Memiševića zaganjo, ali čim je ovoliko bez kluba, puno traži.
Aprilja će razvaliti, siguran sam, ako ništa izgleda mi bolji duplo od turkeša butića.
Ja bih i ovog Memiševića zaganjo, ali čim je ovoliko bez kluba, puno traži.
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 02 jan 2026, 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.
Plaćeni clanci nikad nece moći proci inteligentnoj osobi. Ajla može sjest s redakcijom sportsport i napisat sta hoće, predstaviti svog gazdu kako hoće, on je jedna velika ubleha sto će vrijeme pred nama i potvrditi.
Plaćeni clanci nikad nece moći proci inteligentnoj osobi. Ajla može sjest s redakcijom sportsport i napisat sta hoće, predstaviti svog gazdu kako hoće, on je jedna velika ubleha sto će vrijeme pred nama i potvrditi.
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Je li Ismir u minusu sa Sarajevom ili je imao korist? Ne može oboje nikako. I ne znam što je odmah plaćeni članak jer je neko iz kluba pohvalio Predsjednika. Onda je i Zekić plaćenik, i on ga je hvalio po podcastima.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:25Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.
Zapravo je jako cesto govorio da mu se ismir mijesao u posaoIstinskiPitar je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:30Je li Ismir u minusu sa Sarajevom ili je imao korist? Ne može oboje nikako. I ne znam što je odmah plaćeni članak jer je neko iz kluba pohvalio Predsjednika. Onda je i Zekić plaćenik, i on ga je hvalio po podcastima.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:25Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.
Lažem, a ti mi nisi htio vjerovati.
zaista ga moraš blokirati da ne bi morao čitati svo njegovo smeće.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma ja ba i Miskovic je kanta i ubleha hahha dje ce ko sa raspalim bosnjama, pa gdje su vam te pare kad vam nista nije dobro, najadnija zemlja u evropi sa najvise kokuza prica o Miskovicu i racunicama, kazem ti poslisaj i skontaj zasto to kaze za evropu ili povrsno mozes sano da gledas?Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:42Isti onaj Miskovic koji je izjavio da je EL bespotrebna i da je KL mjera i oke? A nagrade u EL vece za 30%, stalna kuknjava da bi privukao navijace i smanjio ocekivanja i “potražnju” navijaca.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:29Ima novi podcast sa Miskovicem iz Rijeke, neka poslusaju ovi nasi forumski strucnjaci,sve u detalje je objasnio troskove,kako klub funkcionise i da od svih prodaja jedva izguraju da prezive godinu plus na sve to mora da daje svoje pare da izduraju godinu., dodaj jos da su orosli grupe i da opet jedva kraj sa krajem sastavljaju. Mozda forumskim strucnjacima bude malo jasnije,ovdje prodas igraca idu odma price top, sad se ima para.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 07:42
Najbolje da idemo u kantonalnu ligu, tamo klub moze opstati i sa malo para koje zaradi od navijacaJer mu je “iza ledja” doveden, jer nisu u tom trenutku platu primili 2-3 mj jer “nema para” i dovedes Ljajica koji ima 1.2 mil KM godisnje, jer ti se ne uklapa u sistem igre visoki presing tranzicije i sto ne igras sa 10tkom nego sa dvije 8ce, jer ga nemas kad uklopiti. Adem je jedan od razloga…Torino je napisao/la: ↑02 jan 2026, 13:32Mene samo zanima kako je Adem otjerao trenera?Kyle88 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 12:57
![]()
Šta fali da ja odem u salu i glumim hirurga?
Adem,Viveros, Penaranda, Renan, Francis
Adem- otisao ti trener zbog njega
Viveros- da nije bio trazen u domovini kihnuli bi za njega bas zestoko
Penaranda- kostao nas milion maraka za gol u kupu i pokusaj panenke
Renan- za 10 utk prejak za ostale glavni za grill
Francis- trkaca kokos koja zauzima mjesto stranca, Hebibovic vol 2
Da ne govorim sezone da propadaju, kao i stadion (ne do Bog odigramo dobro drugo pretkolo i prodjemo bit ce mil pitanja jel imamo CAT 3 da igramo na Kosevu, pa onda insajderske vidio sam bager, farbaju stolice i sl) tj za ove polovne strance mogao si napraviti jednu tribinu.
Eto šta fali.
9871. post u kojem lize guzove mirvicu

Zato od iduce sedmice ako i ne sutra ocekujte 300 bobasticnih naslova i pojacanja.Samo da se opere mrvah i co.Ismir marke ulozio nije( svoje) zato i jeste havariju napravio od sportiskog segmenta od dugova pa do raskida i cega sve nije, ali izaci ce sve jednom na sunce... Mislite li da bi svaki milioner ili milijsrder ovako kršio svoju lovu u prazno bez nekog rezultata? Bi al u kurcu...tako da su svjesno Tana pokradali pocevisi od dine selimovica, pa sabrine jahica i co.. pa evo do ovih nehljeba... I sad se pokusava stvoriti neka slika kako je ovaj nesto uradio dobro za klub... Jeste se okoristio nego sta koliko je transfera izaslo u roku dvije godine?
I opet je covjek HALALIO svoje sve te pare sto je ulozio i dao klubu mislim na Tana. A marke zauzvrat dobio nije samo od nas navijaca Amiđa mnogi su se obogatili naustrib kluba i ovog covjeka.
I opet je covjek HALALIO svoje sve te pare sto je ulozio i dao klubu mislim na Tana. A marke zauzvrat dobio nije samo od nas navijaca Amiđa mnogi su se obogatili naustrib kluba i ovog covjeka.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Rule_hz je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:38Zato od iduce sedmice ako i ne sutra ocekujte 300 bobasticnih naslova i pojacanja.Samo da se opere mrvah i co.Ismir marke ulozio nije( svoje) zato i jeste havariju napravio od sportiskog segmenta od dugova pa do raskida i cega sve nije, ali izaci ce sve jednom na sunce... Mislite li da bi svaki milioner ili milijsrder ovako kršio svoju lovu u prazno bez nekog rezultata? Bi al u kurcu...tako da su svjesno Tana pokradali pocevisi od dine selimovica, pa sabrine jahica i co.. pa evo do ovih nehljeba... I sad se pokusava stvoriti neka slika kako je ovaj nesto uradio dobro za klub... Jeste se okoristio nego sta koliko je transfera izaslo u roku dvije godine?
U CENTAR!!!
Sto pises predsjednik velikim slovima ? Jel vam tako naredjeno, il ga smatras kao Boga pa zato ?IstinskiPitar je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:30Je li Ismir u minusu sa Sarajevom ili je imao korist? Ne može oboje nikako. I ne znam što je odmah plaćeni članak jer je neko iz kluba pohvalio Predsjednika. Onda je i Zekić plaćenik, i on ga je hvalio po podcastima.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:25Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- relativizam
- Kontakt:
Sve ide po planu
Neće nama više niko bježati 30 bodova
Neće nama više niko bježati 30 bodova
Koliko ide u džep? Je li plaćaju po danu ili po postu? Yebo li te predsjednik.IstinskiPitar je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:30Je li Ismir u minusu sa Sarajevom ili je imao korist? Ne može oboje nikako. I ne znam što je odmah plaćeni članak jer je neko iz kluba pohvalio Predsjednika. Onda je i Zekić plaćenik, i on ga je hvalio po podcastima.jurisicduska je napisao/la: ↑02 jan 2026, 14:25Uzimao pare od čovjeka i kurcio se maloumnicima da ulaže vlastiti novac. Profit dijelio po pola. Ismir Mirvic je imao korist od Sarajeva a Tan je bacio u bunar cca 15 miliona maraka samo u posljednjem mandatu da ne govorimo o prethodnim. Prvi put kad je trebao nešto da plati nije moglo. Kako su unatoč 3,5 miliona godišnje od Tana, vise od 10 miliona prihoda od samog kluba doveli klub da duguje svima logicno je da se tu čovjek ne pronađe. Zao mi je sto je otišao garant stabilnosti ovog kluba i čovjek koji je uskočio kad god je trebalo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- JuricaSpindl
- Kontakt:
Ja tek sad vidim da je ona mirviceva firma registrovana na Ajlu Alimanovic, pranje para na nivou...
Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.

.png)