Dobar je to znak . Kod nas ne valja kad je euforija, galaktikosi ovo ono , onda redovno dobijemo po ušima .
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To je naš Nodi. samo ga ignoriši i ne obraćaj mu pažnju.
Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Hvala Tanu na sve, snatram da treba bit upisan zlatnim slovima u historiju naseg kluba.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:30Hvala Tanu na svemu, ali predstavljate ga kao humanitarca koji je 13 godina davao, a ništa nije dobijao zauzvrat.
Samo čekam još da neko okači njegovu sliku uz Džinovićevu famoznu rečenicu:” ja sam kriv što sam dav’o “![]()
Pa tog Ismira je isto tako neko morao dovesti u klub, a u tom trenutku je Tan većinski vlasnik bio.
A priče tipa otpustio mu sve njegove ljude je smiješna, pa nije Tan neki tip sa pijace iz Malezije da mu se mogu ljudi od povjerenja otpuštat. Nije ovo FM yebo te
A udio je Tan “dao besplatno” na sličan način kao što ga je dala Namova grupacija, za 1€, a zauzvrat se obvezuješ da dugove riješiš.
Ali moram napisati da u ovom tekstu ima kontradiktornosti. NEKO LOZE;
NAM je rekao da je odkupio 65% kluba za 12m€, te pare je Tan uzeo
Takodje Tan je javno rekao da ce uzet ostetu koja bude placena za CINIROTA 1 m€
Kad se sve sabere recimo da je ulizio 5-6 m€ prije Nama i 7 m€ posle NAMA. To dodje da je na pozitvnoj 0 al da je za neku profit koji je mogao dobit (kupnjom neki deviza ili ulaganje u neku drugi biznis) al isto tako dobio je reklamu i na ovom djelu evrope.
Takodje njegov drugi ulazak u klub je bio uvjetovan da i Mirvic udje u klub, i sigurno nije pristao da da Mirvicu 50% kluba a da Mirvic neulaze nista. Cjerovatno je bio uvjet udji u klub budi presjednik CEO ja cu ulagat 60% ti ulazi 40% i bices 50/50 partner.
1000% sam siguran da he mirvic na ivih 7 m€ Tanovi ulizio voastiti 4 m€ i svu lovu koju su zaradili od prodaje igraca da je investirano sve u klub.
Na 10 m€ u nasoj drzavi na platu moras ulozit jos 7 m€ poreza
Navijaci sponzori nemogu pokrit policiju security i kazne
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
I ja to sve zelim medjutim ko ce nas i zbog cega uzeti tj otkupiti njegove uloge? Daj Boze da vec sutra nadjemo nekog mada ni to nije garancija da nece jos gori biti osim naravno ako nije ovaj princH8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:07Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
Sve razumijem i postujem, samo me zanima zasto je prelazak na adidas dobra stvar? Kupujemo od njih dresove, nije sponzorski ugovor, onda u klubu lupaju cijene prestrasne i za dukseve i na dresove.H8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:07Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
Izgledamo cool, do toga je. Moraš imati ADIDAS dresove, TURKISH AIRLINES kao gl. sponzora, iako nemaš feninga od toga. Lud narod, Boga mi.TETRAPAK je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:09Sve razumijem i postujem, samo me zanima zasto je prelazak na adidas dobra stvar? Kupujemo od njih dresove, nije sponzorski ugovor, onda u klubu lupaju cijene prestrasne i za dukseve i na dresove.H8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:07Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
Zato sto ta utakmica demantuje njegove navode da je neko igrao koga on nije zelio da igra, IMAM UTISAK DA JE HTIO RECI DA SU IGRACI PUSTILI UTAKMICU (upozorili klub) radniku, i kao TRECE igraci su fizicki kondiciono bili veoma lose spremni, i njihova uigranost je bila ravna 0. A 70% tuh igraca je taj isti zekic trenirao 14 mjeseci i prosao pripreme 3 je.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:59Nema osobe sto se vise od tebe trudi da nesto napise na forumu a da to sto pise nema nikakvog smisla. Pa ako si sam rekao da je utakmica protiv craiove bila nasa najbolja utakmica, kako to da kazes da je zekic neznalica odma kolo poslije?Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:48Zoran Zekic nema pravo nista da kaze jer se ponio ne korektno prema FK SARAJEVU.
Saradjivao si 11 mjeseci sa Mirvicem, znao si kako stvari ferceraju (imao si ljtni i zimski prelazni rok mogao si da vidis kako klub i sa te strane funkcionise)
AL IPAK SI PRODUZIO UGOVOR I KOJI SI NAKON PRVOG KOLA RASKINUO.
Utakmica protiv crajove nisu mjerilo al realno to je najbolja utakmica koje FK SARAJEVO odigralo 1996 (utakmica na kosevu) takodje ako se uzme dokle su dosli u conferenci i kako sto je u domacem prvenstvu.
Takodje utakmica protiv radnika imas 3-0 razvaljujes radnik primas 4 gola DALI ZEKIC ZELI DA KAZE DA SU IGRACI PUSTILI 4 gola, gledao sam tu utakmicu uzivo i mogu reci da je njegovom krivicom (neznanjem) izgubljena dobivena utakmica.
I na kraju ako je i htio otic mogao je to regulisat sa Ismirom na nacin zelim da idem podnosim ostavku ti vidi da nadjes novog trenera a ja cu vodit protiv sloge ili moji pomocnici. A ne odes ko najveci narkoman. I OVO NIJE PRVI PUT DA ZORAN ZEKIC ISPALJUJE EKIPE, isto je uradio sa Partizaniom cinimi se sa jos jednom ekipom.
Zz jeste donio neki stvari al on je imao kod nas platu koju sigurno nece moci imat nigdje na balkanu, takodje sa kukavickim potezom je nastetio financiski klubu vise nego Rockov.
Takodje dosta igraca smo imali povrijdjeni, izgledali smo slabo fizicki i kondiciono spremni.. Husrefu se svasta prigovaralo jer je kao on kriv sto su se igraci slabo fizicki spremili i sto su se povrijedili (u onoj sezoni krste ahmet itd) a niko ne spominje ZZ. Mujkic banic jovic elezi beganovic renan butic
Hvala mr Tan
Mi imamo igrace najbolje u ligi, takodje sudjenje imamo najgore u ligi, takodje imali smo najvise povrijdjeni igraca.
Ako uzmemo zadnjih 10 utakmica mi smo ekipa koja je najvise napredovala od svih ekipa..Znaci nije do igraca koliko do neznanja ZORANA I LOSE ODRADJENI LJETNIH PRIPREMA, Husref je dobio potvrdu da fudbal nije zanjega vise
I kad ovo sve sagledas mozese zakljucit da je tempirao formu za Crajovu i da je jedini razlog sto je produzio ugovor bio da igra evropu
Imao je roster boli glava i on nije sd sa njega boli briga dali se duzno vozacu autobusa igracu sd. A nije se duzno ni njima ni igracima niti njegovom ss ni njemu..
Posebno ako jos dodamo da je Adem i Cimrot dosli posle odlaska njegovog, jel ti stvarno mislis Da je Adem dosao u klub a da se nije raspitao za primanja jel sve na vrijeme, i dali muslus da on igra za neku malu cifru.
ZZ tvrdi da je napusto jer je morao neki igrac da igra i drugi razlog sto nije bilo para u da se kasnilo
Sponinje vozace cistacicu trener nije sindikat
Ja samo @JunioRu vjerujem jedini koji ima tacne inf, a ostali.... 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- luckystrike
- Kontakt:
AMIDŽA hvala za sve!
Nema tu za Mirvica i protiv Mirvića. Trebali bi svi biti uz KLUB prije svega.
Ne treba niko da zbog Mirvica produzuje članarinu nego zbog kluba.
Ne treba niko da kupuje dres i ostalo iz fan shopa zbog Mirvica.
Ne treba niko na stadion da dolazi zbog Mirvica.
Od mene KLUB uvijek ima podršku, uvijek ce je imati. To je minimalno što ja mogu. Dres, clanarina makar 90% utakmica na stadionu. Minimum je to. I dužnost svakoga ko se naziva navijacem FKS.
Ja Mirvica ne mirisem sekunde, ni njegove odluke. Mislio sam da je uhvatio neki pravac sa Zekicem i ekipom, al corak. Isto tako imace podršku od mene kad vidim da je skontao neke stvari i uhvatio pravi pravac za naš klub. Sa Mamicem bi to moglo biti dobro i jednostavno ja cu ga prvi podrzati. Do tada je tako kako je, ne mogu ga na slici. Ali poenta je KLUB ne smije ispastati s podrskom iako mi se zgadi sve ko i vecini vjerovatno.
Ne treba niko da zbog Mirvica produzuje članarinu nego zbog kluba.
Ne treba niko da kupuje dres i ostalo iz fan shopa zbog Mirvica.
Ne treba niko na stadion da dolazi zbog Mirvica.
Od mene KLUB uvijek ima podršku, uvijek ce je imati. To je minimalno što ja mogu. Dres, clanarina makar 90% utakmica na stadionu. Minimum je to. I dužnost svakoga ko se naziva navijacem FKS.
Ja Mirvica ne mirisem sekunde, ni njegove odluke. Mislio sam da je uhvatio neki pravac sa Zekicem i ekipom, al corak. Isto tako imace podršku od mene kad vidim da je skontao neke stvari i uhvatio pravi pravac za naš klub. Sa Mamicem bi to moglo biti dobro i jednostavno ja cu ga prvi podrzati. Do tada je tako kako je, ne mogu ga na slici. Ali poenta je KLUB ne smije ispastati s podrskom iako mi se zgadi sve ko i vecini vjerovatno.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Sve se moze reci ali da je zz neznalica je apsurd. Svaki derbi (osim onog na kosevu kad smo 0-1 izgubili od zrinjskog) je odigrao da parira. Niko nas citavu godinu nije nadigro osim craiove koja je radi 20 minuta prosla dalje, kao i zbog toga sto ih na kosevu nismo 3-0 pobijedili. Prije njega ne pamtim kad smo nadigrali slogu u doboju. Nismo imali sigurnost u tim manjim utakmicama dok on nije dosao. To sto se na kraju sve izdesavalo je posljedica neceg dubljeg sto ce se tek moci komentarisati kada neko izadje sa dokazima pravim sta je bilo, a ne rekla kazala.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:17Zato sto ta utakmica demantuje njegove navode da je neko igrao koga on nije zelio da igra, IMAM UTISAK DA JE HTIO RECI DA SU IGRACI PUSTILI UTAKMICU (upozorili klub) radniku, i kao TRECE igraci su fizicki kondiciono bili veoma lose spremni, i njihova uigranost je bila ravna 0. A 70% tuh igraca je taj isti zekic trenirao 14 mjeseci i prosao pripreme 3 je.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:59Nema osobe sto se vise od tebe trudi da nesto napise na forumu a da to sto pise nema nikakvog smisla. Pa ako si sam rekao da je utakmica protiv craiove bila nasa najbolja utakmica, kako to da kazes da je zekic neznalica odma kolo poslije?Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:48Zoran Zekic nema pravo nista da kaze jer se ponio ne korektno prema FK SARAJEVU.
Saradjivao si 11 mjeseci sa Mirvicem, znao si kako stvari ferceraju (imao si ljtni i zimski prelazni rok mogao si da vidis kako klub i sa te strane funkcionise)
AL IPAK SI PRODUZIO UGOVOR I KOJI SI NAKON PRVOG KOLA RASKINUO.
Utakmica protiv crajove nisu mjerilo al realno to je najbolja utakmica koje FK SARAJEVO odigralo 1996 (utakmica na kosevu) takodje ako se uzme dokle su dosli u conferenci i kako sto je u domacem prvenstvu.
Takodje utakmica protiv radnika imas 3-0 razvaljujes radnik primas 4 gola DALI ZEKIC ZELI DA KAZE DA SU IGRACI PUSTILI 4 gola, gledao sam tu utakmicu uzivo i mogu reci da je njegovom krivicom (neznanjem) izgubljena dobivena utakmica.
I na kraju ako je i htio otic mogao je to regulisat sa Ismirom na nacin zelim da idem podnosim ostavku ti vidi da nadjes novog trenera a ja cu vodit protiv sloge ili moji pomocnici. A ne odes ko najveci narkoman. I OVO NIJE PRVI PUT DA ZORAN ZEKIC ISPALJUJE EKIPE, isto je uradio sa Partizaniom cinimi se sa jos jednom ekipom.
Zz jeste donio neki stvari al on je imao kod nas platu koju sigurno nece moci imat nigdje na balkanu, takodje sa kukavickim potezom je nastetio financiski klubu vise nego Rockov.
Takodje dosta igraca smo imali povrijdjeni, izgledali smo slabo fizicki i kondiciono spremni.. Husrefu se svasta prigovaralo jer je kao on kriv sto su se igraci slabo fizicki spremili i sto su se povrijedili (u onoj sezoni krste ahmet itd) a niko ne spominje ZZ. Mujkic banic jovic elezi beganovic renan butic
Hvala mr Tan
Mi imamo igrace najbolje u ligi, takodje sudjenje imamo najgore u ligi, takodje imali smo najvise povrijdjeni igraca.
Ako uzmemo zadnjih 10 utakmica mi smo ekipa koja je najvise napredovala od svih ekipa..Znaci nije do igraca koliko do neznanja ZORANA I LOSE ODRADJENI LJETNIH PRIPREMA, Husref je dobio potvrdu da fudbal nije zanjega vise
I kad ovo sve sagledas mozese zakljucit da je tempirao formu za Crajovu i da je jedini razlog sto je produzio ugovor bio da igra evropu
Imao je roster boli glava i on nije sd sa njega boli briga dali se duzno vozacu autobusa igracu sd. A nije se duzno ni njima ni igracima niti njegovom ss ni njemu..
Posebno ako jos dodamo da je Adem i Cimrot dosli posle odlaska njegovog, jel ti stvarno mislis Da je Adem dosao u klub a da se nije raspitao za primanja jel sve na vrijeme, i dali muslus da on igra za neku malu cifru.
ZZ tvrdi da je napusto jer je morao neki igrac da igra i drugi razlog sto nije bilo para u da se kasnilo
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rasturio te je Borac na Koševu dva puta u sedam dana.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:26Sve se moze reci ali da je zz neznalica je apsurd. Svaki derbi (osim onog na kosevu kad smo 0-1 izgubili od zrinjskog) je odigrao da parira. Niko nas citavu godinu nije nadigro osim craiove koja je radi 20 minuta prosla dalje, kao i zbog toga sto ih na kosevu nismo 3-0 pobijedili. Prije njega ne pamtim kad smo nadigrali slogu u doboju. Nismo imali sigurnost u tim manjim utakmicama dok on nije dosao. To sto se na kraju sve izdesavalo je posljedica neceg dubljeg sto ce se tek moci komentarisati kada neko izadje sa dokazima pravim sta je bilo, a ne rekla kazala.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:17Zato sto ta utakmica demantuje njegove navode da je neko igrao koga on nije zelio da igra, IMAM UTISAK DA JE HTIO RECI DA SU IGRACI PUSTILI UTAKMICU (upozorili klub) radniku, i kao TRECE igraci su fizicki kondiciono bili veoma lose spremni, i njihova uigranost je bila ravna 0. A 70% tuh igraca je taj isti zekic trenirao 14 mjeseci i prosao pripreme 3 je.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:59
Nema osobe sto se vise od tebe trudi da nesto napise na forumu a da to sto pise nema nikakvog smisla. Pa ako si sam rekao da je utakmica protiv craiove bila nasa najbolja utakmica, kako to da kazes da je zekic neznalica odma kolo poslije?
Kakvim su se karinasima pravile slike, Tan zasluzuje spomenik.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 jan 2026, 16:30Hvala Tanu na svemu, ali predstavljate ga kao humanitarca koji je 13 godina davao, a ništa nije dobijao zauzvrat.
Samo čekam još da neko okači njegovu sliku uz Džinovićevu famoznu rečenicu:” ja sam kriv što sam dav’o “![]()
Pa tog Ismira je isto tako neko morao dovesti u klub, a u tom trenutku je Tan većinski vlasnik bio.
A priče tipa otpustio mu sve njegove ljude je smiješna, pa nije Tan neki tip sa pijace iz Malezije da mu se mogu ljudi od povjerenja otpuštat. Nije ovo FM yebo te
A udio je Tan “dao besplatno” na sličan način kao što ga je dala Namova grupacija, za 1€, a zauzvrat se obvezuješ da dugove riješiš.
Na stranu sala, ali hvala mu na svemu. Covjek koji nije imao dodirnih tacaka sa Sarajevom se odlucio investirati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
rimljanin90
- Kontakt:
Rasturile su te povrede i sudije par kola do toga. Ti si tada svakako odustao od titule i prebacio fokus na kup gdje si se iskupio i nadigrao i borza i zrinjskogDoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:30Rasturio te je Borac na Koševu dva puta u sedam dana.rimljanin90 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:26Sve se moze reci ali da je zz neznalica je apsurd. Svaki derbi (osim onog na kosevu kad smo 0-1 izgubili od zrinjskog) je odigrao da parira. Niko nas citavu godinu nije nadigro osim craiove koja je radi 20 minuta prosla dalje, kao i zbog toga sto ih na kosevu nismo 3-0 pobijedili. Prije njega ne pamtim kad smo nadigrali slogu u doboju. Nismo imali sigurnost u tim manjim utakmicama dok on nije dosao. To sto se na kraju sve izdesavalo je posljedica neceg dubljeg sto ce se tek moci komentarisati kada neko izadje sa dokazima pravim sta je bilo, a ne rekla kazala.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:17
Zato sto ta utakmica demantuje njegove navode da je neko igrao koga on nije zelio da igra, IMAM UTISAK DA JE HTIO RECI DA SU IGRACI PUSTILI UTAKMICU (upozorili klub) radniku, i kao TRECE igraci su fizicki kondiciono bili veoma lose spremni, i njihova uigranost je bila ravna 0. A 70% tuh igraca je taj isti zekic trenirao 14 mjeseci i prosao pripreme 3 je.
Tan izdao saopštenje. 
Kvalitet same opreme, sad da li navijačima ide slabiji kvalitet, a igračima bolje ne znam. Ali kvalitet dresova Erreà i Adidasa ima razlike.TETRAPAK je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:09Sve razumijem i postujem, samo me zanima zasto je prelazak na adidas dobra stvar? Kupujemo od njih dresove, nije sponzorski ugovor, onda u klubu lupaju cijene prestrasne i za dukseve i na dresove.H8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:07Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Uvijek imaš nekog ko želi neki sportski klub, ima novca ne zna šta će od njega. Od toga da se lako dođe do grupne faze do toga da će imati podršku navijača i te priče.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:08I ja to sve zelim medjutim ko ce nas i zbog cega uzeti tj otkupiti njegove uloge? Daj Boze da vec sutra nadjemo nekog mada ni to nije garancija da nece jos gori biti osim naravno ako nije ovaj princH8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:07Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Da sto kaze Miskovic kad imas stadion,infrastrukturu i slicno cak ni Rijeku niko ozbiljan nije zelio da uzme a lokacija i sve ostalo im je bolje od nase,EU,more zato nije ni otisao jer kako kaze tesko je naci nekog da ulaze,nije to bas tako lako kako ti kazes mada bi ja volio da si ti upravu. Sta mi nudimo investitorima konkretno? Mislim poslusaj sta on prica i onda skontas neke stvari i gledas drugim ocima.H8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:51Uvijek imaš nekog ko želi neki sportski klub, ima novca ne zna šta će od njega. Od toga da se lako dođe do grupne faze do toga da će imati podršku navijača i te priče.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:08I ja to sve zelim medjutim ko ce nas i zbog cega uzeti tj otkupiti njegove uloge? Daj Boze da vec sutra nadjemo nekog mada ni to nije garancija da nece jos gori biti osim naravno ako nije ovaj princH8Z7 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 17:07Ljudi trebaju da shvate neke stvari. Prva stvar jeste da svi imamo različita mišljenja, što sam ja protiv Mirvića ne znači da sam protiv kluba, neko podržava Mirvića jer misli da je to odlično rješenje. Iskreno Mirvića ne vidim kao nekoga ko zna voditi klub, pogotovo što je faktički pola života u SADu gdje se totalno drukčije gleda na sportu u odnosu na nas u Europi. Od njegovog dolaska mogu nabrojati 3 i pol stvari koje je uradio a da imaju nekog smisla, prva je dovođenje Zekića, druga prelazak na Adidas, treća dovođenje Mamića i četvrta ili bolje reći polovično je B tim, bio bi top ali ne igramo nikako lige, plus mi treneri ne ulijevaju povjerenje. Ja Ismiru Mirviću želim sve najbolje u životu, ali prodaj nas već jednom. Preuzmi neki drugi klub od kojeg ćeš praviti američki model zarade u sportu.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, johntravolta123, ristagrad i 61 gost.

.png)