FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I tako već pet sezona 
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
'ko ti **** ženu dok si na terenu golmane!
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
Ne seri majke tijurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:26Ako ima mjesta u prvih 20-22 prve ekipe Francuske onda sigurno ima mjesta i u prvih 11 u nekom donjem rangu ekipa iz liga 5 , ne moraju to biti top klubovi. Za njegov razvoj je dobro da sad igra. Lens nije njega onako kupio i platio. Dobit ce on svoju sansu. Odličan momak, često ga i mi procjenjujemo nije ni ovo mala stvar. Ima igraca odu u Češku pa se ne snađu a ovo je ipak liga ekipe aktuelnog osvajača Lige prvaka i najbolji igrac na svijetu tu igra i njegova ekipa je ispred te ekipe. I to znaci nešto.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:13Nisam baš neki fan francuza al kad nema ništa drugo onda "daj šta daš" a bilo mi zanimljivo nadao sam se da će dobiti par minuta. Strašni su im oni stoperi kako igraju. Bar je nešto dobro, biti dio tima koji je lider francuskog prvenstva makar i na kratko. Da, bilo bi dobro da počne negdje igrat.
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
Šta ti je mazlume, ti si zreo za šamarčinemosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 19:31Povrsno mi gledamo, kod nas nema svakako sta da preuzme, pa lokacija par objekata u posjedu Rijeke kostaju vise 300 puta nego sve sto mi imamo ili cemo ikad imati pa opet niko da uleti da dobije bukvalno klub za dz i to klub koji je sampion,igra grupe i ima strasne izlazne transfere.DoktorXabaras je napisao/la: ↑02 jan 2026, 18:51Nisam siguran da li je u tom intervju sa Valentinom ili nekom drugom rekao da je spreman sve da prepusti nekom drugom samo da se taj obaveže da će vračati taj kredit koji imaju za kamp i stadion jer je kao taj kredit vezan za klub i može ugroziti postojanje kluba pa opet niko se nije ni našalio da preuzme i to u prošloj godini kad su bili na vrhuncu i što kažeš na svakom polju perspektivniji od nas, država, liga, stadion...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 18:32
Da sto kaze Miskovic kad imas stadion,infrastrukturu i slicno cak ni Rijeku niko ozbiljan nije zelio da uzme a lokacija i sve ostalo im je bolje od nase,EU,more zato nije ni otisao jer kako kaze tesko je naci nekog da ulaze,nije to bas tako lako kako ti kazes mada bi ja volio da si ti upravu. Sta mi nudimo investitorima konkretno? Mislim poslusaj sta on prica i onda skontas neke stvari i gledas drugim ocima.
Kod nas ne postoji niti jedan navijač koji ne bi podržao bilo koga ko bi iskazao namjeru da preuzme klub od Mirvića ali takav trenutno ne postoji nema ga ni na vidiku.
Joj ne šalji više ovu kurvu života ti, povraća mi se na sabahu od nje.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Dali vi kontate šta možemo promjeniti sa sranjem po mirviću?
On misli da vodi vako klub, kad mu se ne bude isplatilo il kad bude gubio previše para, on će naći drugoga da mu "uvali klub" i doviđenja. Tako je i tan uradio, vidio da gubi pare i prodo dio namu, nam počo gubit ogroman novac i imo probleme korone, problem vijetnam neda da izlaze pare, ponovo ga uvalio tanu, mirviću.
Nemaš drugog "strateškog partnera", niti smo mi moćnici da dovedemo drugog.
Možeš ti bit ne zadovoljan sa vođenjem do sutra, on kad vidi da ne može više pare davati, prodat će prava drugome.
Svi vlasnici klubova, il po ovoj novoj dogmi, strateški partner, tako rade.
Niti jedan nije otišo iz kluba jer mu navijači vrše pritisak da sluša njihove stručne savjete.
On misli da vodi vako klub, kad mu se ne bude isplatilo il kad bude gubio previše para, on će naći drugoga da mu "uvali klub" i doviđenja. Tako je i tan uradio, vidio da gubi pare i prodo dio namu, nam počo gubit ogroman novac i imo probleme korone, problem vijetnam neda da izlaze pare, ponovo ga uvalio tanu, mirviću.
Nemaš drugog "strateškog partnera", niti smo mi moćnici da dovedemo drugog.
Možeš ti bit ne zadovoljan sa vođenjem do sutra, on kad vidi da ne može više pare davati, prodat će prava drugome.
Svi vlasnici klubova, il po ovoj novoj dogmi, strateški partner, tako rade.
Niti jedan nije otišo iz kluba jer mu navijači vrše pritisak da sluša njihove stručne savjete.
Jos niste shvatili. Svako trece mjesto dok miletov isprdak vodi savez sa ivanom od kocerina i babinim vojnikom iz cazina, mi u istorijske knjige trebamo pisati kao osvojene titule.
nema mjesta ni u 30 jer na klupi je jedino zbog velikog broja izozstanaka.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:26Ako ima mjesta u prvih 20-22 prve ekipe Francuske onda sigurno ima mjesta i u prvih 11 u nekom donjem rangu ekipa iz liga 5 , ne moraju to biti top klubovi. Za njegov razvoj je dobro da sad igra. Lens nije njega onako kupio i platio. Dobit ce on svoju sansu. Odličan momak, često ga i mi procjenjujemo nije ni ovo mala stvar. Ima igraca odu u Češku pa se ne snađu a ovo je ipak liga ekipe aktuelnog osvajača Lige prvaka i najbolji igrac na svijetu tu igra i njegova ekipa je ispred te ekipe. I to znaci nešto.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:13Nisam baš neki fan francuza al kad nema ništa drugo onda "daj šta daš" a bilo mi zanimljivo nadao sam se da će dobiti par minuta. Strašni su im oni stoperi kako igraju. Bar je nešto dobro, biti dio tima koji je lider francuskog prvenstva makar i na kratko. Da, bilo bi dobro da počne negdje igrat.
evo pogledajte Bulatovic je isto dosao kad i Celik i decko redovno igra.
Ja vjerujem da Lens nije kupio Celika samo onako, ali ono sta sam cutao i slusao nisu zadovoljni sa pas igrom (a oni igraju sa 3 nazad gdje stoperi otvarsju napad) i da je bio dosta fizicki los u odnosu na ostale.
Evo godina dana di sada nije dobio ni minut, osim u par utskmica za b tim.
Moguce da ce od Januara na posudbu jer ako sastavi do ljeta bez nastupa njegova karijera ce biti Radnik iz Hadzica eventualno Stupcanica
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mislim da ima jos vremena i da ce Lens sigurno prodavat stopere. Kao sto ih prodaje godinama unazad. Nisam siguran da ce zavrsiti u Stupcanici ili Radniku, mislim da moze glat preci u Brest, Nant, Lorient i igrat tu. Također mislim da može igrat za ekipe u donjem domu ostalih liga. Ipak mu je 19 godina nije 34.SHZ82 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 10:07nema mjesta ni u 30 jer na klupi je jedino zbog velikog broja izozstanaka.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:26Ako ima mjesta u prvih 20-22 prve ekipe Francuske onda sigurno ima mjesta i u prvih 11 u nekom donjem rangu ekipa iz liga 5 , ne moraju to biti top klubovi. Za njegov razvoj je dobro da sad igra. Lens nije njega onako kupio i platio. Dobit ce on svoju sansu. Odličan momak, često ga i mi procjenjujemo nije ni ovo mala stvar. Ima igraca odu u Češku pa se ne snađu a ovo je ipak liga ekipe aktuelnog osvajača Lige prvaka i najbolji igrac na svijetu tu igra i njegova ekipa je ispred te ekipe. I to znaci nešto.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:13
Nisam baš neki fan francuza al kad nema ništa drugo onda "daj šta daš" a bilo mi zanimljivo nadao sam se da će dobiti par minuta. Strašni su im oni stoperi kako igraju. Bar je nešto dobro, biti dio tima koji je lider francuskog prvenstva makar i na kratko. Da, bilo bi dobro da počne negdje igrat.
Ja vjerujem da Lens nije kupio Celika samo onako, ali ono sta sam cutao i slusao nisu zadovoljni sa pas igrom (a oni igraju sa 3 nazad gdje stoperi otvarsju napad) i da je bio dosta fizicki los u odnosu na ostale.
Moguce da ce od Januara na posudbu jer ako sastavi do ljeta bez nastupa njegova karijera ce biti Radnik iz Hadzica eventualno Stupcanica
Lens ima jako dobru ekipu na njegovu žalost. Teško je bilo i očekivati da će igrat.
Tješi me i sto Ismaelo Ganiou nije igrao pa evo 4 već zaredom po 90 minuta. Razumljivo jer ima odsutnih. Ali bice rasprodaja u Lensu. Ima fkt žestoku konkurenciju.
To su sve stvari na kojima se da i može raditi. Maksimovića je Lajpcig platio 17 miliona, pa dečko nema minute fudbala, jer nisu zadovoljni njegovom kilažom. Muharemović nije mogao ni na treningu gledati prvi Juventusov tim, pa se sad za njega otima pola Evrope. Bezbroj se takvih primjera iz regiona. Koliko je samo iz Srbije igrača otišlo u Lige petice i vraćalo se nakon pola sezone ili sezonu. Ako nema mjesta u Lensu, oni će traži adekvatnu posudbu za njega. Ako nije kvalitet za Lige petice, neka se spusti nekoliko nivoa niže. Dečko definitivno ima potencijal, a šta će napraviti u karijeru ovisi o njemu.SHZ82 je napisao/la: ↑03 jan 2026, 10:07nema mjesta ni u 30 jer na klupi je jedino zbog velikog broja izozstanaka.jurisicduska je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:26Ako ima mjesta u prvih 20-22 prve ekipe Francuske onda sigurno ima mjesta i u prvih 11 u nekom donjem rangu ekipa iz liga 5 , ne moraju to biti top klubovi. Za njegov razvoj je dobro da sad igra. Lens nije njega onako kupio i platio. Dobit ce on svoju sansu. Odličan momak, često ga i mi procjenjujemo nije ni ovo mala stvar. Ima igraca odu u Češku pa se ne snađu a ovo je ipak liga ekipe aktuelnog osvajača Lige prvaka i najbolji igrac na svijetu tu igra i njegova ekipa je ispred te ekipe. I to znaci nešto.DoktorXabaras je napisao/la: ↑03 jan 2026, 01:13
Nisam baš neki fan francuza al kad nema ništa drugo onda "daj šta daš" a bilo mi zanimljivo nadao sam se da će dobiti par minuta. Strašni su im oni stoperi kako igraju. Bar je nešto dobro, biti dio tima koji je lider francuskog prvenstva makar i na kratko. Da, bilo bi dobro da počne negdje igrat.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Imaju ljudi
Sara - nije ni blizu ostvario svoj puni potencijal, ali čovjek je igrao u Čelziju, Portu, Monaku i jbga nekako im je stub odbrane odigrao skoro svaku 90 minuta.
Baidoo njega su platili 8 miliona eura i on će sigurno u Engleksu, Crystal Palace se interesuje kao i West Ham i on je hajmo reci čovjek kojeg spremaju za prodaju jer je Lens prije svega klub koji mora prodavat
Imaju Gradita odigrao 200 utakmica za njih sad se doduse povrijedio ali to im je dugogodišnji stoper
Imaju Ganiua dijete Lensa, on je sad uskočio umjesto Gradita i već je bio i igrac utakmice, zabio neke golove, odličan igrac 20 godina
Imaju Čelika i Antonia njih dvojica tek trebaju dobit priliku
Na to dodaj da su u igri za titulu , jbga teško je tu eksperimentirat. Za njih je vrhunski i da izbore Ligu prvaka.
Jbga od ovih 6 stopera 4 su vrhunska mislim ne bas top level ali su jako kvalitetni i teško je tu dobit minute.
Prijala bi mu posudba sad je bitno da dobije minute. Ima ugovor do 2029. Ne bih ja njega otpisao. Ne odgovara mu ni sto je Lens sad fizička ekipa, fkt su fascinantno fizički dominantni, melju.
Muharemovic je dobar primjer on je u Celikovim godinama igrao Serie C za Juventus Gen, možda je jednom sjeo na klupu u Juventusu , čini mi se u kupu Salernitana.
Da sam ja Čelik ganjao bi posudbu u Italiju ako ne može Serie A donji dom onda Serie B, i sigurno bi mu taj fudbal prijao.
Sara - nije ni blizu ostvario svoj puni potencijal, ali čovjek je igrao u Čelziju, Portu, Monaku i jbga nekako im je stub odbrane odigrao skoro svaku 90 minuta.
Baidoo njega su platili 8 miliona eura i on će sigurno u Engleksu, Crystal Palace se interesuje kao i West Ham i on je hajmo reci čovjek kojeg spremaju za prodaju jer je Lens prije svega klub koji mora prodavat
Imaju Gradita odigrao 200 utakmica za njih sad se doduse povrijedio ali to im je dugogodišnji stoper
Imaju Ganiua dijete Lensa, on je sad uskočio umjesto Gradita i već je bio i igrac utakmice, zabio neke golove, odličan igrac 20 godina
Imaju Čelika i Antonia njih dvojica tek trebaju dobit priliku
Na to dodaj da su u igri za titulu , jbga teško je tu eksperimentirat. Za njih je vrhunski i da izbore Ligu prvaka.
Jbga od ovih 6 stopera 4 su vrhunska mislim ne bas top level ali su jako kvalitetni i teško je tu dobit minute.
Prijala bi mu posudba sad je bitno da dobije minute. Ima ugovor do 2029. Ne bih ja njega otpisao. Ne odgovara mu ni sto je Lens sad fizička ekipa, fkt su fascinantno fizički dominantni, melju.
Muharemovic je dobar primjer on je u Celikovim godinama igrao Serie C za Juventus Gen, možda je jednom sjeo na klupu u Juventusu , čini mi se u kupu Salernitana.
Da sam ja Čelik ganjao bi posudbu u Italiju ako ne može Serie A donji dom onda Serie B, i sigurno bi mu taj fudbal prijao.
- muhamedhulk
- Kontakt:
pa tamo je sve svemirski brod u odnosu na nas, mislim na treninge, ishrana, oporavci itd. momak ima potencijal ali...treba raditi. samo nek ustraje! na ove komentare domacih strucnjaka se ne treba obazirati, max domet im pljuvanje po forumu.
jesam ja dobro skonto, mirvic je krao tana i kao rezultat toga mu je tan poklonio svoj udio?
i onda ce sad mirvic - sta?
i. krasti samog sebe?
ii. nece ulagati u ekipu (kako kazu, nije ni dosada ulagao)?
opciju i. je smijesno i komentarisati.
opcija ii. - zar nece onda Klub "propasti" tj. dignuce mirvic ruke od njega jer nema ulaganja nema ni prodaje ni icega? i onda eto prilike domacim snagama sa 0 KM na racunu da preuzmu Klub.
jbt ko da ne vide kako su prosle komsinice sa tim modelom...
jesam ja dobro skonto, mirvic je krao tana i kao rezultat toga mu je tan poklonio svoj udio?
i onda ce sad mirvic - sta?
i. krasti samog sebe?
ii. nece ulagati u ekipu (kako kazu, nije ni dosada ulagao)?
opciju i. je smijesno i komentarisati.
opcija ii. - zar nece onda Klub "propasti" tj. dignuce mirvic ruke od njega jer nema ulaganja nema ni prodaje ni icega? i onda eto prilike domacim snagama sa 0 KM na racunu da preuzmu Klub.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Eto vidjet cemo sta ce mrvah sam sada... I sta ce biti...da vidimo tog milionera kako ce posloziti stvari u klubu.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja ne mogu da vjerujem da još uvijek nema članskih...
Za ovaj propust u nekom klubu bi svi otkaze dobili, grad pun, dijaspora, turisti..... a mi ništa
Za ovaj propust u nekom klubu bi svi otkaze dobili, grad pun, dijaspora, turisti..... a mi ništa
Čekaj dok se kuurve otrijezne
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nemoj tako, proglasit ce te pljuvacem.
Ili si s anam one strane.
Sta ima veze, mogu clanske i u maju, ha ya. Ima ona zuta spodoba, ona je objavila izgled clanskih, dosta za januar.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Umjesto da se organizovalo jučer, danas i sutra aktivno učlanjivanje po cijelom gradu sa pultovima dok su ljudi u gradu, naravno mi to nismo uradili.
Ferhadija, Titova, SCC, Alta, Bingo Halilovići, Ilidža Grand Centar, Aerodrom, Robot Socijalno, Dobrinja Merkator.... Ali ili neće ili ne znaju
Ferhadija, Titova, SCC, Alta, Bingo Halilovići, Ilidža Grand Centar, Aerodrom, Robot Socijalno, Dobrinja Merkator.... Ali ili neće ili ne znaju