Željkan je jači od njih, dobili ih na Grbavici a Zrinjski nije prišao golu.
 pitam se zašto.
 pitam se zašto.Željkan je jači od njih, dobili ih na Grbavici a Zrinjski nije prišao golu.
 pitam se zašto.
 pitam se zašto.Jeste li počeli vježbati dikciju prilikom izgovaranja "Vaša visosti".

Kad misliš da je Ramo Isak sve što si vidio iz Zenice,ovaj ga nadjebeThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku

Garant radnik iz željezareThreeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku

Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?Morgen19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:56Pa ako si sila kao što govoriš Jel to ne možeš prosječnu ekipi lige dobiti kako vi kažete, jednom želji do gola niste došli, i prozvaše sami sebe silomtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:38Ma da, svaku utakmicu moras pobjedit u ligi da bi bio iznad nekog.Ubaci Barcelonu u ovu zabokrecinu, nece imat sve pobjede u sezoni

Sad će mu se duska javiti "argumentovano" da mu da podršku.Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku
familijooo
LoveFootball1987 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:40Nodi suvišno je govoriti o posjeti na Grbavici, sva ova laprdanja o veličinama kluba,slavi i ostalim bakračima padaju u vodu kad se pogleda posjećenost. Jedno je sigurno Zeljeznicar ne puni samo Grbavicu, nego i sve ostale stadione u državi. Zbog toga i jeste najveći klub u ovoj državi.
Threeplanetrees je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:37Prčio vas Borac i Zrinjski eno neka budala na temi Čelika od 11 jutros 99 postova napisao. Sve neki stihovi o Čeliku
Tek je počeoOvo su neki tektovi sto sam ja prepisao iz moje biljeznice prve dvije strane.A biljeznica ima ukupno 755 stranica.Nastavit ćemo kasnije.

Definitivno jesu iznad ostalih ekipa tu nema sta. Da je sudjenje svaku utakmicu ovako svakoj ekipi ko sto je bilo veceras davno bi mi prestigli slovenacku, slovacku, bugarsku i slicne lige. Ali realnost nije takva, fudbal u BiH ne napreduje nego stagnira. Nije napredak ako se izmisli novo takmicenje i onda se natjeces u njemu samo zato sto si titulu osvojio. A znamo svi dobro kako se titule kod nas osvajaju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:50Jel se samo pravis glup i pokusavas mene isprovocirat ili si stvarno specijalac?Morgen19 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:56Pa ako si sila kao što govoriš Jel to ne možeš prosječnu ekipi lige dobiti kako vi kažete, jednom želji do gola niste došli, i prozvaše sami sebe silomtutankamon1905 je napisao/la: ↑27 okt 2025, 20:38
Ma da, svaku utakmicu moras pobjedit u ligi da bi bio iznad nekog.Ubaci Barcelonu u ovu zabokrecinu, nece imat sve pobjede u sezoni

Niti je itko rekao da su Zrinjski i Borac sila, niti da su Zeljo i Sarajevo prosjecni. Izjava je da su ta dva kluba trenutno iznad ostatka lige i to je istina..a to ako je tebi tesko prihvatiti ne mogu ti ja pomoc..ali ne izmisljaj stvari koje nije nitko rekao
 da je svaku bila posjeta do posljednje stolice nije moglo toliko biti a daleko da je uvijek bilo sve puno.
 da je svaku bila posjeta do posljednje stolice nije moglo toliko biti a daleko da je uvijek bilo sve puno.Da, zaostalu utakmicu trećeg kola.TribuneEst je napisao/la: ↑27 okt 2025, 21:54Dobar derbi veceras. Borac zasluzio bod definitivno igrom, ali ovako je zanimljivije da se zakuha.
Ovo je definitivno bio susret dvije najabolje ekipe u prvenstvu i tu treba traziti prvaka. Jel ova dva tima opet igraju u Banja Luci za dvije sedmice?
Trenutno korisnika/ca: fks74, Google [Bot], Ledara, zastitaIdentiteta i 28 gostiju.