FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
34
12%
Drugi
27
9%
Treći
86
29%
Četvrti
70
24%
Peti
25
9%
Šesti
15
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
11
4%
Ispadamo iz lige
18
6%

Ukupno glasova: 292

Bajroni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bajroni » 04 jan 2026, 13:48

DoktorXabaras je napisao/la:
04 jan 2026, 11:15
napoleon72 je napisao/la:
04 jan 2026, 10:45
Kasnimo 14 bodova za prvim, u zadnje 4 sezone imamo jedno trece mjesto i tri cetvrta, jednom prebacili prvo pretkolo KL, posjeta nikad manja, clanskih nema, marketing uzasan, fanshop katastrofa, klub radi na principu "trial and error", i kae "ne valja ljudima nista na klubu". Pa haj evo reci ti sta valja? Trenutno koji segment kluba funkcionise kako treba? Ono da kazes, e u tom smo profesionalni i tako treba radit. Bukvalno nista.
Zavisi iz koje perspektive gledaš, tebi kao nekom ko Mirvića naziva "muflonom" a vjerovatno si Tana i Nama nazivao "kerojedima", logično da neće ništa valjati.
Šta je sa rezultatima, jesi ti uopće svjestan kakav je bio odnos saveza prema nama u posljednje dvije sezone, imaš jednog Zekića koji samo što ne plače govoreći šta su nam radili ili sezonu prije i suđenje kakvo je ima Borac, zatim sezona renoviranja terena i seljakanja po Zenici i Kaknju uz to sve cjelokupna situacija u klubu do ponovnog dolaska Tana. Nije baš da su za sve drugi krivi ali isto tako pričati sami smo za sve krivi i sve je do nas je opet prva rečenica koju sam napisao.
Šta je sa fan shopom? kad si zadnji put ušao u onaj u Fehadiji a da ne spominjem da si nešto kupio, da fula se sa nekim proizvodima što je normalno ali da je sad sve unutra katastrofa je baš preseravanje i to naveliko.
Članske, da ove godine je bezveze ovo i moralo je ranije biti ali šta bi se značajno promjenilo , eto na hiljade ljudi stoji ispred i čeka kad će početi proces učlanjivanja. Imali smo ranijih godina od 20 decembra učlanjivanje pa gdje smo dobacili šta to u suštini mjenja.

Šta je problem sa AKdemijom? to sad nevalja što su sve naše selekcije vodeće u svojim ligama (juniori drugi u bod), stipendije, školarinje oprema sve što treba, šta to nedostaje.
Prvi tim, nakon katastrofalnog početka isvega što se dešavalo konačno smo proigrali, sve više mladih igrača je u konkurenciji, par igrača koje močeš prodati, par iskusnijih koji se vidi da aktivno učestvuju u igri i doprinose a ne ko prije samo da se šetkaju na terenu i uzmu lovu za kraj karijere.
Posjeta nikad manja, pa to više govori o nama i našem odnosu prema klubu.
Niti je sve bajno ni sjajno, nti je sve idealno, jednostavnim rečeno ništa što se ne dešava u svakom normalnom klubu.
Opet i iznova, vratiš se na prvu rečenicu.
Citav zivot sam u marketingu i moram primjetiti da je ovo vrlo solidno u odnosun kako je to bilo ranije. Greske se desavaju i vecim subjektima od nas i to ne bi trebao biti razlog za pljuvanje i izljev frustracija. Losiji resultati od ocekivanog imaju svoj razlog ali to sigurno nije marketing.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 04 jan 2026, 14:01

04 jan 2026, 12:01
N3R3D je napisao/la:
04 jan 2026, 11:52
Što prije shvatite da nisu bitni igrači, trener, pomoćnici, analitičari, dok ovi ljudi vode klub lakše će vam biti.
Izvini druže ali moje raspoloženje u toku dana, sedmice direktno zavisi od rezultata koji klub ostvari u tom danu/sedmici.
Ti ako se možeš postavit da ti nije bitno ko će igrati i ko će biti trener a samim tim i koji će rezultat biti zašto onda i pratiš klub.
Opet iz krajnosti u krajnost, imali smo čovjeka za duže staze - Zoran Zekić, zbog ljudi u klubu koji hoće da se petljaju u sve izgubio si potencijalno dobar kontinuitet rada sa jednim trenerom, ako želiš čitaj mogao si napraviti dobar sistem. Moraš pustiti jednog čovjeka da radi par godina, a očito ovim ljudima kada se nešto kaže u klubu da oni naprave show program i otjeraju tu osobu.

Ako ti trener kaže da mu treba desni bek, nema potrebe da ti njemu dovodiš desetku i napadača.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 04 jan 2026, 14:03

fks74 je napisao/la:
04 jan 2026, 12:16
N3R3D je napisao/la:
Što prije shvatite da nisu bitni igrači, trener, pomoćnici, analitičari, dok ovi ljudi vode klub lakše će vam biti.
Koji bi trebali doći ljudi, da budu bitni igrači i treneri ?
Ko god misli da trener može napraviti za pola godine bum, taj je u velikoj zabludi.

Sistem, sistem, sistem... Bez vremena, kontinuiteta nema ni sistema, ovako ćemo samo instant nešto osvojiti i vraćati se na fabričke postavke.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 jan 2026, 14:11

N3R3D je napisao/la:
04 jan 2026, 14:01
N3R3D je napisao/la:
Izvini druže ali moje raspoloženje u toku dana, sedmice direktno zavisi od rezultata koji klub ostvari u tom danu/sedmici.
Ti ako se možeš postavit da ti nije bitno ko će igrati i ko će biti trener a samim tim i koji će rezultat biti zašto onda i pratiš klub.
Opet iz krajnosti u krajnost, imali smo čovjeka za duže staze - Zoran Zekić, zbog ljudi u klubu koji hoće da se petljaju u sve izgubio si potencijalno dobar kontinuitet rada sa jednim trenerom, ako želiš čitaj mogao si napraviti dobar sistem. Moraš pustiti jednog čovjeka da radi par godina, a očito ovim ljudima kada se nešto kaže u klubu da oni naprave show program i otjeraju tu osobu.

Ako ti trener kaže da mu treba desni bek, nema potrebe da ti njemu dovodiš desetku i napadača.
Imali smo potencijalni kontinuitet na trenerskoj poziciji, ali sa njim nismo imali garanciju kontinuiteta za dobar sistem.
Zekić ni u jednom trenutku nije bio zainteresovan da mijenja ili vodi politiku kluba, već se samo htio fokusirati na teren što je potpuno ok.
Ali je razlika što Mamić može donijeti preokret u vođenju kluba, iako je opet sve svedeno na to hoće li Ismir pustiti ga u miru da radi.
Na terenu se mogu vidjeti prvi obrisi Zoranovog vođenja kluba( uz pomoć Cvitanovića ), a to je promovisanje Ignatkova, Maroodze, plus što će se na pripreme voditi Mehmedović, potencijalno još neko?
U akademiji ćemo vidjeti šta će se dešavati, prvi potezi su dobri, a to je otkaz Škori, Hošiću i još par ljudi. Zanima me koga će dovesti na poziciju trenera juniora, gore nego do sad nije moglo po tom pitanju.
Svakako da bi bilo brutalno da je Mamić bio tu dok je Zekić vodio tim, vjerujem da bi i Zeka ostao, ali ybg, trenutno je Mario tu i nemamo izbor nego pružiti podršku.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Bajroni
Kontakt:

Post Postao/la Bajroni » 04 jan 2026, 14:13

Strosmajer je napisao/la:
04 jan 2026, 12:22
Ja mislim da mi pred sobom imamo 4 ključna pitanja, o tome vrijedi pisati ako neko ima kakvu informaciju ili neko ozbiljno razmišljanje. Sve ostalo je prelijevanje iz šupljeg u prazno i djecija besmislica.

1. Ima li mirvic dovoljno para da sad ovo sam izgura?
Za sada da. Ali dokle i kako je vrlo upitno.

2. Hoće li se usvojiti zakon o sportu u januaru kao sto je najavljeno?
Upitno

3. Da li je podignuti kvalitet sudjenja rezultat dolaska Slovenca i pritiska iz UEFA ili je samo vico skontao da ima dovoljnu zalihu bodova?
Djelimicno zbog Slovenca i pritiska iz UEFA jer Vico puca na nek o mjesto kod njih. (Zelim mu da sto prije ode). Sve ce nam se ukazati na proljece

4. Da li je tanova nezainteresovanost bila kočnica u klubu i da li je mirvic nešto naucio iz grešaka (najviše kadrovskih, ali i u konekcijama i odnosima koje je stvarao) koje je do sad pravio, tj. Hoće li stvari biti drugačije s promjenom vlasničke strukture.
Ima i tu elemenata. Osnovni problem je sto svakom klubu za neki uspjeh je potreban mir, jasna vizija i dugorocna streategija. Mi to jos uvijek nismo postigli, a za to treba i vremena i para i strucnog kadra. A povrh toga kad imas ovakav Savez i sudjenje treba ti trostruki napor da nesto napravis. Psiha u svakomsportu je ogroman faktor, a kod nas izlazis na teren i znas da ce te osakatiti i tako znatno utice na perfomans.
Igrao sam svojevremeno poluprofesionalno indoor soccer u USA i dobbro se sjecam kako je saznanje ko nam sudi utice na nasu igru. Nesvjesno ti se "stisne" noga i ne ulaais u duel kako bintrebao da ti ne svira faul,penal i sl. Pravis greske koje inace nevradis. Psiha je cudo.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 04 jan 2026, 14:38

Ležim na infektivnoj pa mi dosadno, iz tog razloga čitam i pišem na ovom g od portala i foruma.
Znači čisto iz dosade. 90% postova i raje koja priča nešto da zna u klubu, veze sa vezom nema.
Mi da imamo rezultate i da smo uzeli koji još trofej, ne bi bilo bitno da li klub vode romi sa Gorice ili Abramović lično. Jedini problem su rezultati. Igrom prilika i nekim ličnim poznanstvima znam dosta o klubu trenutno, ali nije za foruma. Nije ni za priče iz ličnih sigurnosnih razloga.

Jedino trenutno riješenje je da Ismir uđe u politiku, i to u neku jaču stranku i da država stane iza kluba. Da se napravi neki projekat kao što je Zvezda. Iskreno ja bi tad sve batalio, ne bi ni gledao naše utakmice. Dok god je ovako, kaskat ćemo za h i s projektima iz naše zemlje. Naši dometi će biti kantanje kona u derbiju i treće mjesto. Eventualno par pretkola KL.
🇵🇸

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 jan 2026, 14:38

N3R3D je napisao/la:
N3R3D je napisao/la:

GiS je napisao ono što bih i ja večinom, samo bi još dodao ovo u vezi Zekića.
Da se razumijemo da je Zekić bio naše najbolje riješenje u zadnjih nekoliko godina i da je prava šteta što nije ostao.
Nisam ja siguran da ke zekić bio taaj koji je baš želio praviti neki sistem, on kao trener kod nas ke doša zbog novca i rezultata i ništa drugo njega nnoje interesovalo. Sama pojačanja koka su došla u klub njegovim dolaskom govore da je prioritet bio rezultat sad da li ke to odluka kluba ili njegova ne znam ali ke on pristao na to, hoću reći Pavičić, Lulić, Bubanja tri glavna vezna igrača iz sezone za koje si znao da ne možeš računati u narednoj, zatim pojačanja u vidu Butića, Paskaleva, Gorezijanija, Unušića meni nisu bila garant nikakvog sistema i još na to sve on kaže da je odlučio da ode sa klupe još prije prvog kola i utakmice sa Radnikom a životom si se pripremao za Europu i taj dvomeč. Kad je i to bilo izgubljeno čovjek je odustao jer je po mom mišljenju znao da treba iznova graditi ekipu a sa suđenjem kakvo ga je pratilo kroz sezonu znao je da je rezultat upitan i da će i on kad tad doći na tapet pitarima.
Ja sa ovim ne amnesitram našu nesposobnu upravu i greška je što nije možda sa čovjekem pokušala na neki drugačiji pristup sa čovjekom komunicirati. Moje je mišljenje da tu ima krivice u svima i da nije fer jedne kuditi a druge dizati u nebesa ili obratno.
Jedno još pitanje za tebe, ako je Zekić zaista bio taj čovjek koji je gradio sistem i moga ga graditi zašto je onda on u prvenstvenoj utakmici protiv Širokog otpisanog igrača Jelić-Baltu pozvao iz kafane da mu igra od prve minute a znamo šta se desilo na toj utakmici. Koji je to sistem on zagovarao?

Opet ponavljam možemo danima razglabati o Zekiću i svemu ne znam šta ćemo dobiti sa tim.

Šta misliš ti jel Mamićev sistem dobar, da li trebamo to podržati.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 04 jan 2026, 14:39

Torino je napisao/la:
04 jan 2026, 14:38
Ležim na infektivnoj pa mi dosadno, iz tog razloga čitam i pišem na ovom g od portala i foruma.
Znači čisto iz dosade. 90% postova i raje koja priča nešto da zna u klubu, veze sa vezom nema.
Mi da imamo rezultate i da smo uzeli koji još trofej, ne bi bilo bitno da li klub vode romi sa Gorice ili Abramović lično. Jedini problem su rezultati. Igrom prilika i nekim ličnim poznanstvima znam dosta o klubu trenutno, ali nije za foruma. Nije ni za priče iz ličnih sigurnosnih razloga.

Jedino trenutno riješenje je da Ismir uđe u politiku, i to u neku jaču stranku i da država stane iza kluba. Da se napravi neki projekat kao što je Zvezda. Iskreno ja bi tad sve batalio, ne bi ni gledao naše utakmice. Dok god je ovako, kaskat ćemo za h i s projektima iz naše zemlje. Naši dometi će biti kantanje kona u derbiju i treće mjesto. Eventualno par pretkola KL.
A sta ti je?

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 04 jan 2026, 14:46

Torino je napisao/la:

Brz oporavak da sve bude dobro ako Bog da.

Torino
Kontakt:

Post Postao/la Torino » 04 jan 2026, 14:49

I da, uđite na hz stranicu na Instagramu, pogledajte ideju za članske i kakav će marketing izbaciti ljudi u toku godine povodom 80godina. Znači popišali su se na sve ove pokušaje debila iz kluba da nešto urade. Sumnjam da može bolje od onog.

Nije ni čudo što još nema članskih. Kad nam je glavna ideja onaj dux sa pogrešnim imenom, čudi me da je onaj Amerikanac boju pogodio.

Priči ljudima iz hz i zamoliti ih da rade i marketing za klub. Manje bi i koštali klub, a i ideje su im odlične.
🇵🇸

MaroonWhite1946
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1946 » 04 jan 2026, 14:53

Torino je napisao/la:
04 jan 2026, 14:49
I da, uđite na hz stranicu na Instagramu, pogledajte ideju za članske i kakav će marketing izbaciti ljudi u toku godine povodom 80godina. Znači popišali su se na sve ove pokušaje debila iz kluba da nešto urade. Sumnjam da može bolje od onog.

Nije ni čudo što još nema članskih. Kad nam je glavna ideja onaj dux sa pogrešnim imenom, čudi me da je onaj Amerikanac boju pogodio.

Priči ljudima iz hz i zamoliti ih da rade i marketing za klub. Manje bi i koštali klub, a i ideje su im odlične.
Ne mogu pravi ljudi doci kada nam glavu rijec u administraciji i dalje vode gospodje iz zenskog svijeta fudbala (sfk) nabijem ih ovom prilikom sve i jednu i nadam se da su se odmorile.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 04 jan 2026, 14:56

N3R3D je napisao/la:

Da se razumijemo da je Zekić bio naše najbolje riješenje u zadnjih nekoliko godina i da je prava šteta što nije ostao.
Nisam ja siguran da ke zekić bio taaj koji je baš želio praviti neki sistem, on kao trener kod nas ke doša zbog novca i rezultata i ništa drugo njega nnoje interesovalo. Sama pojačanja koka su došla u klub njegovim dolaskom govore da je prioritet bio rezultat sad da li ke to odluka kluba ili njegova ne znam ali ke on pristao na to, hoću reći Pavičić, Lulić, Bubanja tri glavna vezna igrača iz sezone za koje si znao da ne možeš računati u narednoj, zatim pojačanja u vidu Butića, Paskaleva, Gorezijanija, Unušića meni nisu bila garant nikakvog sistema i još na to sve on kaže da je odlučio da ode sa klupe još prije prvog kola i utakmice sa Radnikom a životom si se pripremao za Europu i taj dvomeč. Kad je i to bilo izgubljeno čovjek je odustao jer je po mom mišljenju znao da treba iznova graditi ekipu a sa suđenjem kakvo ga je pratilo kroz sezonu znao je da je rezultat upitan i da će i on kad tad doći na tapet pitarima.
Ja sa ovim ne amnesitram našu nesposobnu upravu i greška je što nije možda sa čovjekem pokušala na neki drugačiji pristup sa čovjekom komunicirati. Moje je mišljenje da tu ima krivice u svima i da nije fer jedne kuditi a druge dizati u nebesa ili obratno.
Jedno još pitanje za tebe, ako je Zekić zaista bio taj čovjek koji je gradio sistem i moga ga graditi zašto je onda on u prvenstvenoj utakmici protiv Širokog otpisanog igrača Jelić-Baltu pozvao iz kafane da mu igra od prve minute a znamo šta se desilo na toj utakmici. Koji je to sistem on zagovarao?

Opet ponavljam možemo danima razglabati o Zekiću i svemu ne znam šta ćemo dobiti sa tim.

Ako će Mamićev sistem biti da dovodimo najbolje mlade igrače iz cijele države od 16 do 20 godina, uz par starijih i iskusnijih onda je meni to okej. Sve ostalo gdje mi vraćamo neke igrače ili dovodimo neke zvijezde koje imaju ogromne plate to se meni ne sviđa. Okej je dovesti iskusnijeg igrača, ali evo tipa Gojković i njemu ponuditi novi, bolji ugovor gdje ćeš oko njega graditi tu zadnju liniju.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 jan 2026, 15:02

N3R3D je napisao/la:
04 jan 2026, 14:56
N3R3D je napisao/la:

Ako će Mamićev sistem biti da dovodimo najbolje mlade igrače iz cijele države od 16 do 20 godina, uz par starijih i iskusnijih onda je meni to okej. Sve ostalo gdje mi vraćamo neke igrače ili dovodimo neke zvijezde koje imaju ogromne plate to se meni ne sviđa. Okej je dovesti iskusnijeg igrača, ali evo tipa Gojković i njemu ponuditi novi, bolji ugovor gdje ćeš oko njega graditi tu zadnju liniju.
Ako pogledamo zadnje poteze, ja mislim da mi idemo ka tome.
Ignatkova je promovisao kao jednog od najboljih iz akademije, sve su prilike da ćemo dovesti i Telalovića koji sa 16 godina odlično federalku igra i ima odličan potencijal. Plus, priča se o Posinkoviću, također mlad igrač, taj neki omladinac iz Dinama koji kako čujem trebao bi potpisati..
Da ne dužim, meni to itekako liči na nešto što Mamić želi, ali evo sačekajmo iduće dane pa ćemo vidjeti kakve nas novosti očekuju.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 04 jan 2026, 15:13

Pogresno napisano ime kluba na dukserici, SE TREBA KRITIKOVAT, jer pokazuje NEZAINTERESOVANOST LJUDI KOJI RADE U KLUBU, takodje ne ispravljanje te greske uz to da nisi ustanju da pustis clanske i jos 3-4 greske manjih gabarita raju navodi na to da pomislja da imamo FINANCISKI PROBLEMA.

Takodje, preko noci smo saznali za dug od 2,1 m km, sto za mene i nije neki problem znajuci da dajemo ogromne plate samim tim imamo i velika izdavanja za pio mio. Ali, dan posle toga i nagli odlazak Vince Tana koji je bio 50% vlasnik, uz to da je izjavio da je ulozio u klib za 5 godina oko 14 m km sto je oko 2,5 m km godisnje u zadnjih 5 godina sto nije mala para za bh uslove.

Takodje sa razlogom ili bez razloga ljudima se budi sumnja da bi mogli ostat bez NEKIH GLAVNI IGRACA I MAMICA.

Na to sve ako dodamo da Ismirovo bogastvo biznis nigdje nemozes nac na google, (a recimo nasao sam da se Sanin Mirvic bavi stokom kravama i da mu je bogadtvo 15-20 miliona dokara i da ima cash flow 5-6 m$ godisnje) a uz to kako sam bar ja razumio Tana da Princ nece bit vlasnik suvlasnik kluba imamo razlog da kriticno razmisljamo

E sad dali se moze desit da sumnje u kritiku budu uzaludne vidjecemo

Cvitanovic je vise pokaza znanja nego zekic, e sad dali je to radi asistencijje Mamica neznam, al volju i zelju zainteresovanost od prvog dana Mario Cvitanovic pokazuj mnogo vise nego ZZ.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 04 jan 2026, 15:19

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 jan 2026, 15:02
N3R3D je napisao/la:
04 jan 2026, 14:56

Ako pogledamo zadnje poteze, ja mislim da mi idemo ka tome.
Ignatkova je promovisao kao jednog od najboljih iz akademije, sve su prilike da ćemo dovesti i Telalovića koji sa 16 godina odlično federalku igra i ima odličan potencijal. Plus, priča se o Posinkoviću, također mlad igrač, taj neki omladinac iz Dinama koji kako čujem trebao bi potpisati..
Da ne dužim, meni to itekako liči na nešto što Mamić želi, ali evo sačekajmo iduće dane pa ćemo vidjeti kakve nas novosti očekuju.
Ja bih tu dodao Marudžu i Mujkića (koji vidimo da ne igra samo zato što je U21), ako uspije završiti tog malca iz Čelika i ako još priključi našeg Mehmedovića iz akademije i to je to sasvim dovoljno. Nemože se raditi promovisanje 5-6 igrača odjednom. Isto tako očekujem i da će Krdžalić dobiti značajnu minutažu kad se oporavi jer je ipak on produkt njihove škole, ja nisam protivnik ni ovog Asprile što se spominje, 22 godine, dosta golova iako je druga liga nije to baš igrač koji nema budučnosti.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 04 jan 2026, 15:22

04 jan 2026, 09:25
A seres vala i ti. Dvojica bili 50/50, jedan spasio drugi upropastio, kako to? I to onaj sto neće da daje pare spasio, a onaj sto ih i dalje daje nije spasio.

Očigledno je da ljudi ovdje slabo prate desavanja oko nasih vlasnika. Izgooglaj malo Tana. Od nove godine zetu je prepustio firmu, ima bojkot starbucksa u Maleziji zbog gaze - izgubio 100 miliona za godinu dana, građevina mu propada, u Vijetnamu mu projekti stoje već 15 godina (očigledno je to povezano i sa ulaskom, pa i izlaskom Vijetnamaca u klubu), u Cardiffa donji 200 miliona funti, ta loša decenija sigurno je i razlog sto se umiljava princu pa mu ke dao da se akademija zove po njemu a ne po tanu kao sto je bilo planirano (i to garant klib nije ništa oprihodio, tan dao svoje jaranu).

Neće Tan propasti i postati siromah, ima on za 50 života, ali je očigledno krenula neka restruktura poslovanja i u tome je s krajem 2025 završena investicija u FK Sarajevo, to očigledno nema nikakve veze ni sa ajlom, mirvicem ni vicom ni mamicem. Došao zet, prerovio papire i pogasio neku siću kojom se očigledno nije niko bavio. U tome i nas.

Nadji jednu Tanovu izjavu o Sarajevu da nije za bh medije neko preneseno saopstenje? Frajer nas nikad u 15 godina nije nigdje spomenuo, ni oko čega, čak ima prica oko Cardiffa gdje govori da ima još jedan klub u Belgiji (nas se nije sjetio).

To je realno, a sto mi volimo da mislimo da smo bitni i neki globalni faktor, to je nas problem.

SADAKA, Tebi ocito nepoznat pojam. Nazlost, tako je bilo 2013 g. AMIDZA bio prijatelj s Premijerom Malezije, a
ovaj gotivio BiH i "zamolio" Tana da pomogne. Koji ozbiljan biznismen bi ulozio u FK u BiH :urnebes:
BILI SMO PRED GASENJEM. To sto bh uhljupi, lopovi i neznalice nisu stavili Klub ispred licnog interesa, je nesto sto je "mangupluk'
u dragoj mi BiH :bih:
Akademija profunkcionisala i usrecila: Cimirota, Mujakica, Pidru, Djokanovica, Kovacevica, A.Kovacevica, Dala, Mustafica.....
Onda dolazi crna "direktorica", leasing -30 auta, 200 kKM Husrefu i ko zna sta vec. Dovedeni pred gasenje, veca opasnost nego
2013 g. Ko bi isplatio sve one "zvijezde", frcale bi tuzbe i bili bi FK Sarajevo 1946. Zavalise Nama-DAJDZU da valja.
I dodje gosp. Mirvic. Da li zna ili ne, ja to ne znam. Da li uci i je li naucio za 5 g., i to ne znam. Nisam blizak Klubu, kao vecina
ovdje. Mamic u Klubu ? Vecina vas zadovoljna i ja sam(kao simpatizer). Ko bi bio taj ko je gosp. Mamica priblizio Klubu, ako jeste
u Klubu.
Dva puta smo bili nad provalijom, hvala Bogu opstadosmo. Ne interesuje me Zeljo, ali bez invenstitora(mn.), bi nam ovih 13 godina
krv pili. Hvala im, nekom vise, nekom manje. Hvala TAN-AMIDZA.
Dva puta nad provalijom, trci put ... :bih:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 04 jan 2026, 15:39

Najjaci su mi ovi sto samo vicu dobro je dok ne puca. Razdvajaju ljudi segmente kluba na djelice i vicu e vidis ova serija majica je bila ok, pa sta ako ova nije. Sta fali sto nam prodaju gace i viljuske. :urnebes: Teta sto se bavi tim, se ne bavi onim trecim. Ko je pogrijesio slovo eto njega otpustiti, pa naci nekog novog. :mrgreen:

Ljudi odbijate da pogledate istini u oci, a to je da sve to dolazi po direktivi od 1-2 osobe. I ovi sto su zaposleni, a ne znaju, su zaposleni jer su ovi htjeli, i nece ih promijeniti sta god da zajebu. Tipa neko je uradio nesto i prepolovio nam posjetu od prosle sezone. Pa nikom nista. Jeste politika je nas najvise sjebala zadnjih nekoliko godina, ali nije nam politika smijenila 18 trenera i navukla 400 igraca, niti su im oni davali plate kakve imaju.

Nije problem sto clanskih jos nema, ne ljuti se raja eto jer moraju da se uclane iste sekunde, ili eto sto to glupo slovo fali, nego sto je to samo jos jedna od gresaka u bas dugom nizu.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 jan 2026, 16:03

BUTIĆU SRETNO🇱🇻♥️

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 04 jan 2026, 16:58

Samozdravlje je napisao/la:
04 jan 2026, 15:22
04 jan 2026, 09:25
A seres vala i ti. Dvojica bili 50/50, jedan spasio drugi upropastio, kako to? I to onaj sto neće da daje pare spasio, a onaj sto ih i dalje daje nije spasio.

Očigledno je da ljudi ovdje slabo prate desavanja oko nasih vlasnika. Izgooglaj malo Tana. Od nove godine zetu je prepustio firmu, ima bojkot starbucksa u Maleziji zbog gaze - izgubio 100 miliona za godinu dana, građevina mu propada, u Vijetnamu mu projekti stoje već 15 godina (očigledno je to povezano i sa ulaskom, pa i izlaskom Vijetnamaca u klubu), u Cardiffa donji 200 miliona funti, ta loša decenija sigurno je i razlog sto se umiljava princu pa mu ke dao da se akademija zove po njemu a ne po tanu kao sto je bilo planirano (i to garant klib nije ništa oprihodio, tan dao svoje jaranu).

Neće Tan propasti i postati siromah, ima on za 50 života, ali je očigledno krenula neka restruktura poslovanja i u tome je s krajem 2025 završena investicija u FK Sarajevo, to očigledno nema nikakve veze ni sa ajlom, mirvicem ni vicom ni mamicem. Došao zet, prerovio papire i pogasio neku siću kojom se očigledno nije niko bavio. U tome i nas.

Nadji jednu Tanovu izjavu o Sarajevu da nije za bh medije neko preneseno saopstenje? Frajer nas nikad u 15 godina nije nigdje spomenuo, ni oko čega, čak ima prica oko Cardiffa gdje govori da ima još jedan klub u Belgiji (nas se nije sjetio).

To je realno, a sto mi volimo da mislimo da smo bitni i neki globalni faktor, to je nas problem.

SADAKA, Tebi ocito nepoznat pojam. Nazlost, tako je bilo 2013 g. AMIDZA bio prijatelj s Premijerom Malezije, a
ovaj gotivio BiH i "zamolio" Tana da pomogne. Koji ozbiljan biznismen bi ulozio u FK u BiH :urnebes:
BILI SMO PRED GASENJEM. To sto bh uhljupi, lopovi i neznalice nisu stavili Klub ispred licnog interesa, je nesto sto je "mangupluk'
u dragoj mi BiH :bih:
Akademija profunkcionisala i usrecila: Cimirota, Mujakica, Pidru, Djokanovica, Kovacevica, A.Kovacevica, Dala, Mustafica.....
Onda dolazi crna "direktorica", leasing -30 auta, 200 kKM Husrefu i ko zna sta vec. Dovedeni pred gasenje, veca opasnost nego
2013 g. Ko bi isplatio sve one "zvijezde", frcale bi tuzbe i bili bi FK Sarajevo 1946. Zavalise Nama-DAJDZU da valja.
I dodje gosp. Mirvic. Da li zna ili ne, ja to ne znam. Da li uci i je li naucio za 5 g., i to ne znam. Nisam blizak Klubu, kao vecina
ovdje. Mamic u Klubu ? Vecina vas zadovoljna i ja sam(kao simpatizer). Ko bi bio taj ko je gosp. Mamica priblizio Klubu, ako jeste
u Klubu.
Dva puta smo bili nad provalijom, hvala Bogu opstadosmo. Ne interesuje me Zeljo, ali bez invenstitora(mn.), bi nam ovih 13 godina
krv pili. Hvala im, nekom vise, nekom manje. Hvala TAN-AMIDZA.
Dva puta nad provalijom, trci put ... :bih:
Nemam nista protiv svega sto si napiso ali brate cuj pidro, mujkic, mustafic kao neka imena sto je akademija napravila :rol:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 04 jan 2026, 19:53

Hajdeee je napisao/la:
03 jan 2026, 23:37
tabba77 je napisao/la:
03 jan 2026, 23:33
NazorUso je napisao/la:
03 jan 2026, 23:11
Niko nije rekao da je Topic relevantan za bilo sta, prica se o tome da je qrva aylah jos tu !!! Tj. nikad nigdje nije ni isla.
Ono što me raduje kad je ona u pitanju je da joj je prilaz treningu zabranjen. :kafa:
Upadala je ko kabadahija u svlacionicu do nedavno. Nadam se, iskreno se nadam, da je zaista dolaskom Zorana to prekinuto.
Mada, znajuci njenu psihopatiju i dijagnozu, nece to dugo trajati bez konflikta.
Ispricaj nam malo o tim upadanjima Ajle u svlacionicu :)
Kad, sta, kako?

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.