Je.bi malo saraj'vooooooo oooo oooo oooooooooEvander je napisao/la:Vi ste svi pedofili koji se loze na golobrade mladice i stalno iste potencirate

Je.bi malo saraj'vooooooo oooo oooo oooooooooEvander je napisao/la:Vi ste svi pedofili koji se loze na golobrade mladice i stalno iste potencirate
Pa i Berberovic je dijete..jel treba i njega racunati..champions1921 je napisao/la:Upravo to htjedoh napisati.. Cudno kako je sprco 30 godina u zicagu a ne zna sta znaci biti dijete jednog kluba..ZZtop10 je napisao/la:Nišsta. Trebamo cicibane na teren izvesti. To je podmladjivanje
Cak ni on nece igrati..mma_hz je napisao/la:Pa i Berberovic je dijete..jel treba i njega racunati..champions1921 je napisao/la:Upravo to htjedoh napisati.. Cudno kako je sprco 30 godina u zicagu a ne zna sta znaci biti dijete jednog kluba..ZZtop10 je napisao/la:Nišsta. Trebamo cicibane na teren izvesti. To je podmladjivanje![]()
A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
jel se i ti zajebajes ili fakat se raspravljas?champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Vjerovatno jaci,ali nema vezemma_hz je napisao/la:Na vasu srecu,i bez Dzemice malog smo..
Ajde ba ,neka malo da se dosadjujemo...ja radim do 3 danas,zato i "smaram" da vrijeme prodje--SarajlijaTM je napisao/la:Vjerovatno jaci,ali nema vezemma_hz je napisao/la:Na vasu srecu,i bez Dzemice malog smo..
#kokotomanija
p.s.-kako imate snage o glupostima naglabati?vas par wannabee demagoga je godinu dana hebalo nas malobrojne sarajlije,sto Manijake,sto nase drage kone i sad opet pokusavate. E necete razbojnici !
I ja bas gledam, pusti ih vidis da im.je prpabistrikboy je napisao/la:jel se i ti zajebajes ili fakat se raspravljas?champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Mediji, vi po forumu, manje vise svi...champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Pa eto nadji taj tekst gdje mi govorimo da smo mladji od vas ili od bilo koga drugog..Evander je napisao/la: Mediji, vi po forumu, manje vise svi...
Nasao bi samo gluposti koje ti i tebi slicni pisete i podvaljujete..Evander je napisao/la:Rado bih, ali odoh na kafu sad. Ostanite vi meni pozdravljeni i neka bolji pobijedi. Pozzz
Danas ce ih dobiti nasi junioriEvander je napisao/la:Mediji, vi po forumu, manje vise svi...champions1921 je napisao/la:A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..Evander je napisao/la:Toliko o juniorima koji ce danas igrati protiv Sarajeva
Zasto lazes?champions1921 je napisao/la:Nasao bi samo gluposti koje ti i tebi slicni pisete i podvaljujete..Evander je napisao/la:Rado bih, ali odoh na kafu sad. Ostanite vi meni pozdravljeni i neka bolji pobijedi. Pozzz
Pa kad nasa cetri juniora igraju za reprezentaciju pa vam se ne mogu suprostavitipile87 je napisao/la:Danas ce ih dobiti nasi junioriEvander je napisao/la:Mediji, vi po forumu, manje vise svi...champions1921 je napisao/la: A ko je napisao da ce Zeljini juniori danas igrati sa vama? Haj nadji taj tekst..eto da ne bude da nije bilo.
Cuj jednog, nijednog bolan nijednogEvander je napisao/la: Pa kad nasa cetri juniora igraju za reprezentaciju pa vam se ne mogu suprostaviti
Nego, da nam ne odgode kolo, ipak ste vi hendikepirani neigranjem jednog igraca
Vasa uprava je tito