FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

PitarBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:52

A i Hilmo jedan dan kudi Čalinu taktiku, jedna dan kotra... Sve neke 180 rotacije ovdje u zadnje vrijeme. :kafa:
Samo Saraj'vo.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 apr 2017, 23:52

Ne valja Cala jer je limitiran trener a valjao je do prije neki dan. Sad bi valjao opet Kodro, isti taj Kodro kojeg ste pljuvali nakon sto smo ispali od Borca u kupu i remija protiv Celika pa ste mu se natovarili na kosti od foruma do tribina dok covjek nije dao ostavku. Al opet bi da dodje, pa bi opet malo valjao i onda bi mu hebali mater jer bi zijanio sutra recimo od Travnika, jer gdje ces zijaniti od Travnika mi smo SARAJEVO. Dino i Kusta su bili idoli bordo nacije pa su na kraju ispali najveci lopovi i otjerani iz kluba. Sad je Sabrina Kraljica Zla a vrlo brzo za koji dan ili mjesec ce biti najveca profuknjaca. Tako to ide kod pitara. Dobro je ziv Aresen Wenger tolike godine trener, ljudi nisu osvoji titulu 10god a on jos trener i nisu ga otjerali. Evo imamo limitiranog i ziheraskog trenera, al jos gore limirirane igrace imamo, i tu se nista ne moze promijeniti i zavrsava sva prica. A od price da ne smeta nikome psovanje, itekako smeta. Hajd neka neko od vas ide na termin sa rajom i neka se nadje neki idot koji stalno nesto psuje i kenja kako si lose odigrao, kako pojma nemas...pa jos da ti psuje redom sve. Bil se nekome od nas igralo lopte na tom terminu, ili nikad vise nebi dosao...mozda se neko i pobio od nas sa tim likom jer ne bi mogao to da slusas. Sad ce neko reci pa oni su profesionalni, to im je posao...jesu al su ljudi, imaju usi a dobro se sve cuje i previse se cuje. Nije to jednom u 10 utakmica da se opsuje nego to traje 20god. To je postao vise kult da je istocna tribina takva. Popricajte samo sa igracima bivsim koji su igrali za nas, pa ces cuti sta ce vas reci za te psovke jel se cuje, jel smeta to, jel boli. Ma boli vas cundara za to, imas ti potpuno pravo doci na tribinu, platio si kartu 8km i mozes sta hoces. Mozes da vrijedjas, psujes sta stignes, bacis i kisobran ako tog dana pada kisa, upaljac, sok...ma sta ti dodje pod ruku. Jbg dosta raje nema posao, losa plata, los standard zivota, ne slusa te cura, zena ti ne daje koke.,...al zato postoji Sarajevo da se ispuses i izbacis svu svoju nervozu i kompks koji imas iz sebe. Jer ti volis taj klub, volis da mu nanosis stetu.....Tuzno!!!

Bordomen
Kontakt:

Post Postao/la Bordomen » 15 apr 2017, 23:52

:rol: kapacitet im je 13449 u pm presli su sami sebe
MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 apr 2017, 23:54

ado-hz je napisao/la:Ne valja Cala jer je limitiran trener a valjao je do prije neki dan. Sad bi valjao opet Kodro, isti taj Kodro kojeg ste pljuvali
Nemoj da generalizuješ, ima nas koji su od starta govorili da Čala ne treba da dođe, a također htjeli Kodru na duže staze po cijenu titule 2015.
Samo Saraj'vo.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 15 apr 2017, 23:55

Evolution87 je napisao/la:slika
cist ko suza
ma kaki , nije ga ni dirno... :x
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

bordospartanac
Kontakt:

Post Postao/la bordospartanac » 15 apr 2017, 23:55

PitarBordo je napisao/la:
fico je napisao/la:Na klupi za rezervne igrače ostali su: Adilović, Kadušić, Kovačević, Lelić, Husejinović, Anđušić, Ivetić

Koga je mogao zamjeniti? Svi smo vidjeli kakav je Anđušić. Svi smo vidjeli da Said više ne može. Protiv Mladosti se nije vidio. Eto jedino da je Leliću dao ranije.

Ok je da se kritikuje Čala, ali mislim da imamo krupniji problem od Čale. Pa ko je kriv što nemamo širu klupu? Ako će se ovo ljeto neko tjerati neka to bude onaj koji hvali atmosferu na Sadaka areni.

Hebibović da je zabio samo jednu yebenu priliku niko ne bi pričao o Čali.
Bi ja pričao. Isto kao što sam pričao i nakon pobjede nad Vitezom. Čala pogotovo ove "ublizu" utakmice je sve IDENTIČNO odigrao. Pa daj imaš igrača više, makar ona taktika iz kantonalne lige - povuci niže igrače na štopera, gurni gore Novakovića, ubaci Saida u sredinu, Lelića zbog svježine... A ne ti radiš izmjenu nakon što je prošao svaki voz i to kakvu.... Na kraju krajeva zašto na toj klupi nije bio Hadžić? Čisto radi zapisnka barem. Bolan jedni te isti nam igraju isti šablon već 15 tekmi haman.

A to da je Ihtijarević kriv (jedini iz nekog razloga) za to što nije niko doveden - ni to ne amnestira Čalu - stručni štab je na pred kraj priprema rekao da su zadovoljni ekipom i da im "ne treba niko više."

Sve se neke krivice prebacuju lijevo desno, a iz nekog razloga vazda nekog amnestiramo "jer je vojnik kluba", "jer voli klub"... isto za Rustemovića "nije neki igrač, ali daje sve od sebe", tako i za Čalu svi govore "nije neki trener, ali voli FKS" - zar smo na to spali kao klub? Da nam nije bitno da je neko dobar igrač i dobar trener, nego da eto trudi se iako ne zna bolje? Ma hajte molim vas.
Zagrijao si se ti zestoko za novog sefa, vidim ja koliko je sati skoro da su se kazaljke poklopile. ;)
Bas me interesuje koji ti je popis zelja da znam da li treba podrzati iz nekog drugog ugla gledanja.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 15 apr 2017, 23:56

ado-hz je napisao/la:Ne valja Cala jer je limitiran trener a valjao je do prije neki dan. Sad bi valjao opet Kodro, isti taj Kodro kojeg ste pljuvali
Nemoj da generalizuješ, ima nas koji su od starta govorili da Čala ne treba da dođe, a također htjeli Kodru na duže staze po cijenu titule 2015.
A ko treba???

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 15 apr 2017, 23:57

Pozitivna vijest; necemo dobiti kaznu od Saveza za bakljadu, osim ako im se ne omakne i ono, mahinalno i nas spomenu :urnebes:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 15 apr 2017, 23:59

Ekipa nam je sastavljena od beskicmenjaka, i ''ljudi bez mu.da i casti'' i Cala iz takve izvlaci maksimum. Da je trenerski mag - nije, da je **** - nije !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:00

bordospartanac je napisao/la:Zagrijao si se ti zestoko za novog sefa, vidim ja koliko je sati skoro da su se kazaljke poklopile. ;)
Bas me interesuje koji ti je popis zelja da znam da li treba podrzati iz nekog drugog ugla gledanja.
Ja sam se zagrijao da barem jednu sezonu od ljeta do ljeta odradimo kao Fudbalski Klub Sarajevo. A ne ovo što se PONAVLJA već godinama, jedno te isto.

Evo sad će ti Čala ostati, odraditi pripreme, neće ti doći neka instant imena, Čala to neće uigrati, jer ovaj sistem koji trenutno igra, to je Čalin sistem čak i dok je Jedinstvo vodio ovako je postavljao igru.

Onda ti Čala k'o i Dženo, k'o i Hurta, biva otjeran u Oktorbu, dolazi neko rješenje, preuzima tuđu ekipu, tuđe pripreme u po' frke... Dođe proljeće taj naravno nije mogao da se skrpi jer nije njegova sezona, dobit će nogu (tu jedino evo Čala odstupa, jer nemaju vjerojatno za novog šefa, pretpostavka) i onda opet ti dolazi neko ko ne treba ostati preko ljeta pa ostane, pa ide u oktorbu.... I to je otprilike to.

Samo jednu sezonu zapamtiti od ljeta do ljeta, bez obzira na plasman, ali da se liči na ekipu - pa makar malerski gubili u 95. minuti i slično.
Samo Saraj'vo.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 apr 2017, 00:00

Bordomen je napisao/la::rol: kapacitet im je 13449 u pm presli su sami sebe
Valjda su racunali i svoje igrace sa SŠ,sudije i ihtijarevica :D

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2017, 00:01

Još jednom iskoristimo priliku da se sjetimo rodbine gospodinu Faruku Ihtijareviću zbog izjave prije utakmice!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 apr 2017, 00:01

sta je reko ???

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:02

ado-hz je napisao/la:
A ko treba???
Pa na to pitanje već imaš odgovor u komentaru na koji to pitanje postavljaš.

Daj ba mi kod kuće kod nula nula, umjesto sve karte u napad trošimo pola sudijske nadoknade na izmjenu BEK ZA BEKA. O čemu pričamo mi ovdje?
Samo Saraj'vo.

husE
Kontakt:

Post Postao/la husE » 16 apr 2017, 00:03

slika
:oops:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 apr 2017, 00:03

Vi nađite trenera tipa Meho Kodro, ja ću ga odmah podržati i cijelu sezonu mu neću A reći. Ali naša kukuruz liga je toliko loša i neozbiljna da nam je Slavko Ziheraš Petrović najbolji trener. Prema tome, umjesto Čale mogu doći samo novi Kurtići i ****.

@ado-hz Svaka čast!
SARAJEVO

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 apr 2017, 00:05

husE je napisao/la:slika
:oops:
Ja iskreno mislim da je ovo samo loša procjena ovog ćele, jednostavno loše je sudio, nekako od prvog minuta sam samo čekao da vidim koga će više unazaditi, nas ili njih... Makar smo u tom takmičenju ih pobjedili.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2017, 00:06

Što mi pričamo o novim trenerima? Ja prvi kritikujem Ćalu, a nisam za to da dobije nogu. Ali kad ispadneš ovakva čkapi, kritiku moraš popiti i nešto promijeniti.
Bahati, bahati Željkan!
1946

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 16 apr 2017, 00:06

Ovo oko trenera, ako je Uprava zadovoljna sa Mehmedom, boli me taki sto nekome 'smeta' i bode mu oci sto Mehmed trenira FKS, a ne radi u Opcini.
Covjek rekreativno dodje i srusi rekord u nizu pobjeda (sad ce reci, protiv slabijih :D ), sta bi bilo da mu damo priliku i next sezone...pih.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 16 apr 2017, 00:07

Ja ne mogu vjerovati da oni za ovo kazu da je gluma Duljevica !!! hahahaha :eh: :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.