FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plavousrcu
Kontakt:

Re:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2016, 12:12

Adismanijak je napisao/la:Novi sam clan foruma, pozdrav za sve manijake :-) ! Da li neko moze postaviti slike novog led display-a
Dobro nam dosao. U defanzivi smo al se nedamo :opaopa:

balkanika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la balkanika » 24 feb 2016, 14:39

TikTak je napisao/la:Kad cemo saznati ko nam sudi?
Valjic sudi utakmicu

Hanibal87
Kontakt:

Post Postao/la Hanibal87 » 24 feb 2016, 16:12

slika
Željezničar über alles!

Hanibal87
Kontakt:

Post Postao/la Hanibal87 » 24 feb 2016, 16:20

Hanibal87 je napisao/la:slika
1. Podebljati slovo "O" (bijelim stolicama) ;)
2. Obojiti stub-ove reflektora (u Željine boje) p.s. ima i previše žute
3. Hoce li i u ovod dijelu biti postavljene stolice?!?

Zaista mi je drago da se Grbavica uredjuje, :bow: :opaopa:
Željezničar über alles!

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 24 feb 2016, 16:24

Ma ima posla hejbet ko kad se nista nije radilo. E bas treba podebljati slovo O kad se sjedi to se bas vidi. Raja izvode samo tako :thumbdown: uaaa uaaa
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 24 feb 2016, 17:11

Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova :)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2016, 19:00

balkanika je napisao/la:Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova :)
Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 24 feb 2016, 21:19

plavousrcu je napisao/la:
balkanika je napisao/la:Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova :)
Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.
Ja se nadam da ce je skinuti bar onaj dio sto su stavili na derbiju nista se vidi u tom dijelu sjevera. Eto ako neko cita iz kluba nadam se da ce nam i ovaj dio zavrsiti da ugodjaj bude potpun.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 24 feb 2016, 21:22

cruz40 je napisao/la:
Ja se nadam da ce je skinuti bar onaj dio sto su stavili na derbiju nista se vidi u tom dijelu sjevera. Eto ako neko cita iz kluba nadam se da ce nam i ovaj dio zavrsiti da ugodjaj bude potpun.
Zelje i pozdravi samo petkom :).

balkanika
Kontakt:

Post Postao/la balkanika » 24 feb 2016, 21:52

cruz40 je napisao/la:
@plavousrcu apsolutno se slazem samo je ono bas patnja :D za sve ostalo ogromne pohvale :salut:
@cruz40 o tome i govorim. Ona zelena mreza preko standardne bas bode u oci od slova "E" pa skroz do "Zdenke" :cry:

ljalja
Kontakt:

Post Postao/la ljalja » 25 feb 2016, 10:56

http://fkzeljeznicar.ba/video-budite-di ... aca/18715/

Kakvi smo mi giganti :kafa: :bow:

[youtube][/youtube]

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 25 feb 2016, 11:03

Nek' je i ova saga gotova ko ce pjevat'. Izlupali se anamo pravo kao uvijek :bih: :bih:

A onda Zeljin stadion gledam..
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 25 feb 2016, 11:50

Ljudi ja ne znam za vas al meni dani prolaze kao godine :bih: :bih:
Radnička klasa since 1921

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 25 feb 2016, 13:12

Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.[/quote]
Ja se nadam da ce je skinuti bar onaj dio sto su stavili na derbiju nista se vidi u tom dijelu sjevera. Eto ako neko cita iz kluba nadam se da ce nam i ovaj dio zavrsiti da ugodjaj bude potpun.[/quote]
@plavousrcu apsolutno se slazem samo je ono bas patnja :D za sve ostalo ogromne pohvale :salut:
@cruz40 o tome i govorim. Ona zelena mreza preko standardne bas bode u oci od slova "E" pa skroz do "Zdenke" :cry:[/quote]

Ma hajde sto bode u oci :D nego se kroz nju nista ne vidi :nene: . Samo jos to da skinu i nista vise ne moraju uraditi, samo na terenu igraci da pobjede :pray:

Luque94
Kontakt:

Post Postao/la Luque94 » 25 feb 2016, 13:46

Sitno brojim, nemogu da stojim. sad ce nedjelja i opet cemo slusati intelektualni huk koji se osjeti samo na grbavici :bih: :bih:
Mario Stanić: Željo je ljubav, sve ostalo profesionalizam

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 25 feb 2016, 15:59

Zapjevat ce 10000 dusa Zeljooo, Zeljooo. Samo da nas kakav zalutali hercegovacki metak ne utisa. :opaopa:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 feb 2016, 17:10

darkangel4 je napisao/la:Ljudi ja ne znam za vas al meni dani prolaze kao godine :bih: :bih:
to je do tebe, meni godine prolaze ko dani. . . . . vidjećeš, dođe dan kad to ubrza i ti i ne promjetiš ... i onda je valjda kasno za sve :mrgreen:

ajd valjda će ovo dobro ispasti na tekmi kad zapjevaju ... grbavica to zaslužuje!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 25 feb 2016, 17:20

Jel to neko neće na utakmicu.Buuuuuhhhhhaaaa.Jel to nećeš na tekmu sestrinog ti najmladjeg.Ja očekujem 9876 gledatelja kad još dodas skupljace lopti muriju redare eto nas na 10.000.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 25 feb 2016, 19:33

plavousrcu je napisao/la:Zapjevat ce 10000 dusa Zeljooo, Zeljooo. Samo da nas kakav zalutali hercegovacki metak ne utisa. :opaopa:
Tebi kao starom pitaru bi to bilo dobro pretpostavljam, ali neces gledati taj film! :nene:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 25 feb 2016, 19:55

Alipasino je napisao/la:Jel to neko neće na utakmicu.Buuuuuhhhhhaaaa.Jel to nećeš na tekmu sestrinog ti najmladjeg.Ja očekujem 9876 gledatelja kad još dodas skupljace lopti muriju redare eto nas na 10.000.
ako misliš na mene ... wrong!
ja sm bio na proslavi titule 72, pa na derby countyju, pa na otvaranju obnovljene grbavice, na prvoj noćnoj na predstavljanju reflektora, bio sam i u drugoj ligi, pa na povratku, pa u kupu uefa, pa čak i na onoj tekmi na koševu kad je meša donio titulu pitarima kao i na legendarnom derbiju kad su pitari prodali milion karata, pa na prvoj tekmi sa tribinom sjever, nakon rata na prvoj utakmici na grbavici, pa na zubandanu, pa u ligi šampiona itd itd, kontinuiteta radi neću propustiti ni predstavljanje novog semafora tj displeja kako se to sada zove ali to sve ne znači da sam veći (ili manji) navijač od nekoga drugog koji je bio na svim utakmicama ili tu i tamo ili na jednoj. na grbavici se dešavaju pozitivne stvari, to je najbitnije. to i dobit pitare a ne oće li biti tri, sedam ili deset hiljada ovaj vikend :wave:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 50 gostiju.