Dobro nam dosao. U defanzivi smo al se nedamoAdismanijak je napisao/la:Novi sam clan foruma, pozdrav za sve manijake! Da li neko moze postaviti slike novog led display-a

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Dobro nam dosao. U defanzivi smo al se nedamoAdismanijak je napisao/la:Novi sam clan foruma, pozdrav za sve manijake! Da li neko moze postaviti slike novog led display-a
Valjic sudi utakmicuTikTak je napisao/la:Kad cemo saznati ko nam sudi?
1. Podebljati slovo "O" (bijelim stolicama)Hanibal87 je napisao/la:
Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.balkanika je napisao/la:Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova
Ja se nadam da ce je skinuti bar onaj dio sto su stavili na derbiju nista se vidi u tom dijelu sjevera. Eto ako neko cita iz kluba nadam se da ce nam i ovaj dio zavrsiti da ugodjaj bude potpun.plavousrcu je napisao/la:Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.balkanika je napisao/la:Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova
Zelje i pozdravi samo petkomcruz40 je napisao/la:Ja se nadam da ce je skinuti bar onaj dio sto su stavili na derbiju nista se vidi u tom dijelu sjevera. Eto ako neko cita iz kluba nadam se da ce nam i ovaj dio zavrsiti da ugodjaj bude potpun.plavousrcu je napisao/la:Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.balkanika je napisao/la:Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova
@plavousrcu apsolutno se slazem samo je ono bas patnjacruz40 je napisao/la:Ja se nadam da ce je skinuti bar onaj dio sto su stavili na derbiju nista se vidi u tom dijelu sjevera. Eto ako neko cita iz kluba nadam se da ce nam i ovaj dio zavrsiti da ugodjaj bude potpun.plavousrcu je napisao/la:Sve ce doci na red. Prije godinu smo i o ovom mogli samo mastati. Samo polako na svakom polju napredujemo.balkanika je napisao/la:Po meni je veci prioritet da se sredi mreza iza gola na sjeveru jer je uzas gledati utakmicu odatle. Pohvalno je sto su napokon skinuli one trake sa krova
to je do tebe, meni godine prolaze ko dani. . . . . vidjećeš, dođe dan kad to ubrza i ti i ne promjetiš ... i onda je valjda kasno za svedarkangel4 je napisao/la:Ljudi ja ne znam za vas al meni dani prolaze kao godine![]()
Tebi kao starom pitaru bi to bilo dobro pretpostavljam, ali neces gledati taj film!plavousrcu je napisao/la:Zapjevat ce 10000 dusa Zeljooo, Zeljooo. Samo da nas kakav zalutali hercegovacki metak ne utisa.
ako misliš na mene ... wrong!Alipasino je napisao/la:Jel to neko neće na utakmicu.Buuuuuhhhhhaaaa.Jel to nećeš na tekmu sestrinog ti najmladjeg.Ja očekujem 9876 gledatelja kad još dodas skupljace lopti muriju redare eto nas na 10.000.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 50 gostiju.