FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 04 mar 2016, 14:41

U najavi osim karanja na terenu karanje i na tribinama. Bice nas kao u dobra stara vremena.

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 04 mar 2016, 15:29

Sta je ovo digli se u Mostaru kao da im je presudna za opstanak!? Donatori kupuju karte navijacima, po gradu kampanja, nevjerovatno. Ne kontam, ljudi sigurni putnici u nizi rang a protiv nas se toliko nalozili!? Gdje su kad igraju sa Svinjskim?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2016, 15:41

Ma znaju da jedino nesto para mogu zaraditi kad je Zeljo protivnik. A sta se imaju loziti kad ce izgubit. Nek zarade nesto para, ipak smo mi Zeljo.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

darkangel4
Kontakt:

Post Postao/la darkangel4 » 04 mar 2016, 15:49

NEKI LJUDI OPASNI OPASNI KO ZMAJ SRUSILI BI TAJ PLAVI MALI RAJ :zviz: :zviz:
Radnička klasa since 1921

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 04 mar 2016, 16:28

Biki je napisao/la:Sta je ovo digli se u Mostaru kao da im je presudna za opstanak!? Donatori kupuju karte navijacima, po gradu kampanja, nevjerovatno. Ne kontam, ljudi sigurni putnici u nizi rang a protiv nas se toliko nalozili!? Gdje su kad igraju sa Svinjskim?

Nismo se nalozili protiv vas, nego ste vi slucajno prvi gost(tako bi bilo da je bilo ko drugi) probamo malo animirati raju,i privuci na stadion sto vise raje(za svaku utakmicu ne samo ovu) i tako pomoci klubu da se odbranimo od ovih napada na klub sa svih strana.Mi smo sviesni da sa trenutnim rosterom nemamo sta ocekivati protiv vas(ne trebate se bojati :D ),ovo je vise mobilizacije da se probude neki koji odavno spavaju.Pozz i molio bih neke da ne omalovazaaju nas sveti klub, koji jeste trenutno u losoj situaciji (iz vise razloga)ali to nije razog da ga se omalovazava(vecina nije ali nadje se po koji)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 mar 2016, 16:30

Biki je napisao/la:Sta je ovo digli se u Mostaru kao da im je presudna za opstanak!? Donatori kupuju karte navijacima, po gradu kampanja, nevjerovatno. Ne kontam, ljudi sigurni putnici u nizi rang a protiv nas se toliko nalozili!? Gdje su kad igraju sa Svinjskim?
Spustit ce se do 20 minute. Treba ih baas nagrditi, zgaditi im loptu.

GKhan
Kontakt:

Post Postao/la GKhan » 04 mar 2016, 19:03

Zna li neko hocel biti prenos utakmice
"Volim te Zeljo"

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 04 mar 2016, 19:04

slika

Sto je Juve u Italiji, Bayern u Njemackoj, to je Zeljo u BiH :kafa:

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 04 mar 2016, 19:10

Zvanicni podaci:

1. Ukupna vrijednost radova : 139.595,81 KM

2. Izvori finansiranja.
2.1. Obezbijeđeno na bazi ugovora o sponzorstvu: 65.440,18 KM
2.2. Obezbijeđeno putem donacija: 9.000,00 KM
2.3. Obezbijeđeno na bazi prihoda od prodaje članskih kartica: 53.160,00 KM
2.4. Obezbijeđeno na bazi prihoda od prodaje polugodišnjih karata Zapad A: 11.340 KM
2.5. Obezbijeđeno iz redovnih prihoda Kluba: 655,63 KM

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 mar 2016, 21:01

plavousrcu je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... ica/18804/ :kafa:

Ponosan. Ovo ni na Zapadu nema.
Poceli smo se preseravati. Idemo iz krajnosti u krajnost. Stavili smo devet solja i objasnjavama od kojih finansijskih sredstava. Da se razumijemo, dize nam ovo svima ego al nema potrebe za preseravanjem. Ako se na neki nacin zelimo piskiti po ostalim onda bi mogli recimo na svakom zvanicnom predstavljanju igraca objaviti i njegova primanja.

plavidokraja
Kontakt:

Post Postao/la plavidokraja » 04 mar 2016, 21:16

samoplavi je napisao/la:
plavousrcu je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/podaci-o-utrosk ... ica/18804/ :kafa:

Poceli smo se preseravati. Idemo iz krajnosti u krajnost. Stavili smo devet solja i objasnjavama od kojih finansijskih sredstava. Da se razumijemo, dize nam ovo svima ego al nema potrebe za preseravanjem. Ako se na neki nacin zelimo piskiti po ostalim onda bi mogli recimo na svakom zvanicnom predstavljanju igraca objaviti i njegova primanja.
Pricas gluposti, niko nije postavio ono da bi se kurcio, nego da bi se pokazalo gdje su pare otisle, da nisu u neciji licni dzep :tralala:

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 04 mar 2016, 21:59

Da se razumijemo,radovi koji su se desili su za pohvalu.Od toga ne treba praviti cirkusijadu.
Urađeno je ono što je bilo neophodno i razumijem u potpunosti ljude iz Uprave što su bili
transparentni i objavili podatke o utrošku sredstava.Koliko me pamćenje služi,donedavno
smo kukali kako se pare slažu u privatne džepove, štampaju duple karte i koješta.
Ono što je bitno ovo je tek početak jer posla ima još dosta.
Sutra nas očekuje gostovanje u Mostaru. Istina,Velež je u nezavidnoj situaciji, u svakom
pogledu, ali ukoliko ekipa koja istrči, ne bude stoprocentno koncentrisana na teren i
igru, kako reče Bekrić, neće biti nimalo lako.
Sretno momci sutra I PAMET U GLAVU.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 04 mar 2016, 22:37

plavidokraja je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:

Pricas gluposti, niko nije postavio ono da bi se kurcio, nego da bi se pokazalo gdje su pare otisle, da nisu u neciji licni dzep :tralala:
Nema potrebe za tim, pricas gluposti. Ne moramo po svemu imati isti stav. Meni je ovo preseravanje, pokusavanje piskenja po drugima. Ego mi dize kao i svakom navijacu Zelje, al nema potrebe sad objavljivati koliko je para utroseno na farbanje stepenica. Toga nema nigdje na svijetu i ne treba dobar rad nase uprave da se pretvori u naku borbu sa komsijama.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2016, 23:29

Ljudi hoce neko napraviti stream sutra? Bilo bi dobro bas

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 04 mar 2016, 23:32

Probat cu ja sutra napraviti stream, nadam se da ce uspjeti. ;)
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 mar 2016, 23:38

Fino od tebe ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 mar 2016, 00:30

amazon je napisao/la:Probat cu ja sutra napraviti stream, nadam se da ce uspjeti. ;)

Ne moras pokusavati, ako sam napisao da cu radit stream znaci radit cu ga :)

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 05 mar 2016, 00:34

kyrgios je napisao/la:
amazon je napisao/la:Probat cu ja sutra napraviti stream, nadam se da ce uspjeti. ;)

Nemoj meni da te spucam glavom :urnebes: Nisam vidio da ces raditi. Ja cu probati samo da vidim kako ce izgledati i hoce li uspjeti :thumbup:

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 05 mar 2016, 00:34

amazon je napisao/la:
kyrgios je napisao/la:

Nemoj meni da te spucam glavom :urnebes: Nisam vidio da ces raditi. Ja cu probati samo da vidim kako ce izgledati i hoce li uspjeti :thumbup:

Nemoj se mucit haha

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 05 mar 2016, 01:15

Meni kao istinskom navijaču je više nego važna stvar koja je daleko od preseravanja (kako to ti "samoplavi" nazivaš) činjenica da je u uređenje stadiona uloženo cc 140 000,00 KM, što je za BH uslove i više nego solidna cifra. Izgleda da samo ti potenciraš 'farbanje stepenica', dok mi pravi navijači vidimo novi LED display, novu krovnu konstrukciju na zapadnoj tribini, obnovljenu novinarsku ložu, nove toalete. Prije toga smo se radovali rekonstruisanom pomoćnom terenu, novom sistemu navodnjavanja i novim prskalicama na samom terenu, novoj plastičnoj travi na drugom pomoćnom terenu, sređenoj lokomotivi na istočnoj tribini, modernizovanim svlačionicama i silnim ugovorima sa DOMAĆIM sponzorima. Pravim navijačima Željezničara je drago da se ulaže u njihov stadion i to u trenutku kada su se dušmani ponadali da smo se finansijski prenapeli pri dovođenju silnih pojačanja. Ovo sve dokazuje da smo kao klub veoma stabilni i sa tendencijom da svaki dan budemo još stabilniji, uređeniji i samim tim kvalitetniji klub. Usput da pohvalim i proširenje FAN shopa.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mavi i 32 gosta.