Ne budi smijesan. Zasto vam onda Sarajevo puni stadion za razliku od recimo Drine?samocelik je napisao/la:Stvar je u tome da mi dolazimo zbog Čelika, a ne zbog nekog Širokog, Sarajeva ili Radnika. Za grad koji možda ima više simpatizera "Sarajeva" nego li opština Zenica stanovnika, uz to još prvak i zdrava sredina što se poslovanja tiče, ova posjeta je smiješna.elgigante je napisao/la:I? Stvar je u tome da vi utakmice sa listicom shvatate kao derbi, a mi imamo samo jedan derbi u sezoni(na domacem terenu). Imas podatke od prosle godine, pa vidi koliko je ukupno bilo gledalaca na Kosevu pa izvuci sve te vase bajne sezone i uporedi. Mozda ima neka da je blizu bila?samocelik je napisao/la:Dao Bog da svi doživimo još mnogo ljeta i ovih vručina,boljem stanju mog kluba,utakmicu protiv selendri,pa da prićamo o posjetama.Jedan podatak, one godine kad nas je Jagodić vodio kad smo završili 4. protiv Radnika 8000,a protiv Gradine koja je već osigurala bila povratak u niži rang u pola 4 na + 30 bilo između 6 i 7 hiljada.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."
Oni meni ko je najlošiji trener lige.Pappy je napisao/la:Milan Gutović tu čisti konkurenciju. Ostali mogu da se bore za poziciju dva.kimbo je napisao/la:Mrtva trka za najlosijeg trenera lige .. uscuplic versus muharemovic.. bisera od izbora igraca do taktike..hajde barem da smo u necemu naj. Imamo najstrucnjaka na klupi mislim.
Pitanja za one koji znaju:
U petak igra Sarajevo, a za vikend igraju Olimpic - Slavija i jedna utakmica Lige prvakinja (mislim na stadion Koševo). Kad igra Olimpic, a kad je ova utakmice ženskih? Kako je moguće da se dopuste tri utakmice u tri dana, kako će to utjecati na teren?
U petak igra Sarajevo, a za vikend igraju Olimpic - Slavija i jedna utakmica Lige prvakinja (mislim na stadion Koševo). Kad igra Olimpic, a kad je ova utakmice ženskih? Kako je moguće da se dopuste tri utakmice u tri dana, kako će to utjecati na teren?
Re: Odg: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Olimpic će vjerovatno igrati opet u Istočnom Sarajevu.kvalitet je napisao/la:Pitanja za one koji znaju:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vjerujem da će dopustiti da domaću utakmicu igraju u gostima.
Nikakav dopis još nije stigao. Šuška se da je to moguće, ali prije svega jer raja misli da Olimpic igra cijelu sezonu kod nas.hilmo je napisao/la:Olimpic će vjerovatno igrati opet u Istočnom Sarajevu.kvalitet je napisao/la:Pitanja za one koji znaju:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma i ja mislim da nece igrati samo cijelu sezonu, ali Kosevo j estvarno pretrpano posljednjih mjesec dana, i onda nazalost najvise Olimpic ispasta.Pappy je napisao/la: Nikakav dopis još nije stigao. Šuška se da je to moguće, ali prije svega jer raja misli da Olimpic igra cijelu sezonu kod nas.Mislim da neće ipak.
[youtube][/youtube]
Znači Drina neće ništa postići saopštenjem, jer je delegat ovo napisao u zvaničnom izvještaju.Utakmici prisustvovalo oko 600 gledalaca domaćih navijača za ponašanje na današnjoj utakmici zaslužuju vrlo dobro ocjenu,
cjeli tok susreta protekao je u fer i korektnom navijanju.Ako se izuzme jedna manja grupica koja je u nekoliko navrata
upućivala uvredljiv jezik službenim licima.
Pismen je delegat pravo
Trebao bi razmak između svake od tih utakmica biti 24 h, ako se uzme u obzir da pitari igraju u noćnom terminu, onda bi trebali i ostali, a nešto sam sumnjičav prema mogućnosti da Olimpic, a posebno SFK igra u 8, pa je i meni logično da Olimpic ide u Lukavicu opet...kvalitet je napisao/la:Pitanja za one koji znaju:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Pa dragi Pappy sta bi oni trebali realno postic? Ne branim nikog u ovoj situaciji ali opste poznato je da navijaci Celika bojkotuju domace utakmice. Nisam siguran gdje je delegat pozicioniran na utakmicama a uvrede su dosle od 2-3 osobe izgleda iz VIP-a. Sta se radi na stadionima sirom BiH pa cak i na Bilinim kad je fino popunjen u dobra stara vremena ovo je smijesno i saopstit....Pappy je napisao/la:Znači Drina neće ništa postići saopštenjem, jer je delegat ovo napisao u zvaničnom izvještaju.Utakmici prisustvovalo oko 600 gledalaca domaćih navijača za ponašanje na današnjoj utakmici zaslužuju vrlo dobro ocjenu,
cjeli tok susreta protekao je u fer i korektnom navijanju.Ako se izuzme jedna manja grupica koja je u nekoliko navrata
upućivala uvredljiv jezik službenim licima.
Samo jedan pokusaj da se skrene malo paznje na Drinu i mozda na sudjenje. I ja bih pjenio da sam dobio gol u 96oj min...
Ne mogu da vjerujem sta ljudi ovdje pisu. Cuj da Olimpic igra i naredne utakmice u Lukavici!? Na onoj oranici igrati!? Kakva glupost!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Nije valjda moguce da Sarajevo i Zrinjski uniste Kosevo koliko je Lukavica raskopana?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Do te mjere da lopta sama odskoci dok se izvodi slobodnjak. Dodje ti ko na volejMokroguz je napisao/la:Nije valjda moguce da Sarajevo i Zrinjski uniste Kosevo koliko je Lukavica raskopana?
Hoces lijevo, moras sutnut desno. I obrnuto.
tuzlanska Sloboda
- Beduin
- Kontakt:
3. kola iza nas, a vec 2 trenera dobilia pedalu. Idemo dalje, ovo je tek pocetak.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Treci ce akobogda biti Dz.M. zvani beskrilna letjelica.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Beduin
- Kontakt:
Ma Velez dobija naredno kolo i tako i njega ostavljaju jos kolo-dva da vide ima li napretka. Ako slucajno ne pobijedite Viteza, onda je i njemu pedala zagarantovana.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- invincible1921
- Kontakt:
Zaista dosta kvalitetnih poteza i golova u ovom kolu imalo se itekako sta vidjeti...go drine
sta je sve radnik uspio promasit 
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Na današnji dan 1954. je odigran prvi zvanicni srajevski derbi. U Kupu Jugosalavije pitari su slavili sa 5:2
=\_1921_/=
Normalnoinvincible1921 je napisao/la:Na današnji dan 1954. je odigran prvi zvanicni srajevski derbi. U Kupu Jugosalavije pitari su slavili sa 5:2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.