NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

tillman
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la tillman » 14 sep 2016, 17:39

BernardBarnjak je napisao/la:slika
malo ljudi prica o A.J.-u, ali lik je konstanta kakve nema :kralj: pet sezona odigrao, u svakoj preko 1000y, i kako je krenuo i ove sezone ce lagano...
sjajan igrac...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 sep 2016, 18:23

Zato sto nije lajavac i zato sto igra u Bengalsa, ali svakako u top 5 na svojoj poziciji.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 sep 2016, 18:35

jestamaji je napisao/la:gledam ovaj naš fantazi, naša divizija je mega izjednačena. OK, kad_kako je imao top week, ali nas trojica ostalih smo unutar 0,2 poena :o
ja 97,90, elmedin 97,94 a edo 98,10 :crazy:
Moj jesta to ti samo mislis :D ovdje je kad kako najjaci jer ima najbolje startere, ja imam najsiru klupu, prosjek cijele klupe 15 poena sto je vrhunski i sad sam na slatkim mukama koga startat protiv tebe. Elmedin ide taktikom ko prosle godine, na late picku uzme suspendovane i povrijedjene, Bella, Gordona i Eiferta ceka i onda ce bit strasan, tako je osvojio prosle godine i nanizao 11 pobjeda za redom koje sam ja sad prekinuo. Onda ostajes ti :mrgreen: s alemom da se boris za opstanak :D

A bez zeze ako odemo sad na 2-0 ja i kad kako vi ste u problemu...

Sto se tice Coltsa Luck ide na MVP, strasna predstava napada, ocajna predstava odbrane no ima vremena da se poprave stvari, sad idemo redovnoj musteriji na odskocnu dasku.

Sto se tice AJ Greena on je odmah iza Browna rame uz rame s Odellom i Juliom dakle na granici top 3. Strasan igrac.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 sep 2016, 19:22

Ma meni je Larry najdraži od svih njih i dan danas u top 5, HOF sigurno, jedan od onih koje ne možeš da ne gotiviš, lik je pozitiva, nikad niko ružnu rijeć o njemu nije rekao, barem da se ja sjećam.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 14 sep 2016, 22:35

Edin TM87 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:gledam ovaj naš fantazi, naša divizija je mega izjednačena. OK, kad_kako je imao top week, ali nas trojica ostalih smo unutar 0,2 poena :o
Moj jesta to ti samo mislis :D ovdje je kad kako najjaci jer ima najbolje startere, ja imam najsiru klupu, prosjek cijele klupe 15 poena sto je vrhunski i sad sam na slatkim mukama koga startat protiv tebe. Elmedin ide taktikom ko prosle godine, na late picku uzme suspendovane i povrijedjene, Bella, Gordona i Eiferta ceka i onda ce bit strasan, tako je osvojio prosle godine i nanizao 11 pobjeda za redom koje sam ja sad prekinuo. Onda ostajes ti :mrgreen: s alemom da se boris za opstanak :D

Sto se tice Coltsa Luck ide na MVP, strasna predstava napada, ocajna predstava odbrane no ima vremena da se poprave stvari, sad idemo redovnoj musteriji na odskocnu dasku.

Sto se tice AJ Greena on je odmah iza Browna rame uz rame s Odellom i Juliom dakle na granici top 3. Strasan igrac.
lakapo, tek je krenulo, više se može reći tek za koju heftu, ili misliš da će running backovi iz tima kad_kako svake hefte praviti po 75 bodova?

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 15 sep 2016, 00:38

KenoRob i ja zajedno imali 1.10p. na poziciji TE i to svih ovih 1.1p donio njegov TE :urnebes:

Ko je Pats u ligi?

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 sep 2016, 01:21

jestamaji je napisao/la: lakapo, tek je krenulo, više se može reći tek za koju heftu, ili misliš da će running backovi iz tima kad_kako svake hefte praviti po 75 bodova?
I to sto kazes, sad ce se Bell vratit jos malo tako da gubi jednog RB. Nazalost to je nakon tekme sa mnom. :mrgreen:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 sep 2016, 12:23

Thranduil je napisao/la:KenoRob i ja zajedno imali 1.10p. na poziciji TE i to svih ovih 1.1p donio njegov TE :urnebes:

Ko je Pats u ligi?
Pa TE po nekima ovdje uopste nije bitan ?!
Max Allegri

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: NFL

Post Postao/la kad_kako » 15 sep 2016, 12:32

jestamaji je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:

lakapo, tek je krenulo, više se može reći tek za koju heftu, ili misliš da će running backovi iz tima kad_kako svake hefte praviti po 75 bodova?
Izvini molim te, ali 81p. [emoji14]

Na klupi imam Jamaal Charles-a bdw. Taman kad Williams bude zamjena, Charles ce ozdraviti. :D

Sa free marketa sam sebi pokupio Tyrell Williams-a WR iz SD. Sad kako im je Allen out, ne sumnjam da ce i ovaj vise snapova imati.
Postovanje treba zaraditi.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 sep 2016, 12:39

ja se samo tješim da gore od prošle godine ne može biti :mrgreen:

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 15 sep 2016, 14:52

Ramsi zadnjih godina redovno odigraju dobro protiv Seahawksa, plus je prva utakmica u Los Angelesu nakon 20 godina, valjda ce Gurley proigrat, inace ako opet razocara ide na trade block.. a valjda ce junacina Dez odigrat nesto protiv Normana, inace i njega bencham za Benjamina iz Chargersa :D
prva dva picka sa drafta mi osvojili 5 poena uprvom kolu (Gurley i Dez jel)... hahahha :(

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 sep 2016, 15:00

Pa po proekcijama za naredno kolo, vise ce poena pokupiti ovaj moj sto sam ga pokupio iz SD (Trevis Benjamin) od vec spomenutog T. Williamsa !
Max Allegri

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 sep 2016, 15:34

Meni je Williams klupa svejedno za sad. Ali od viska glava ne boli.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 sep 2016, 17:07

tillman je napisao/la:Ramsi zadnjih godina redovno odigraju dobro protiv Seahawksa, plus je prva utakmica u Los Angelesu nakon 20 godina, valjda ce Gurley proigrat, inace ako opet razocara ide na trade block.. a valjda ce junacina Dez odigrat nesto protiv Normana, inace i njega bencham za Benjamina iz Chargersa :D
prva dva picka sa drafta mi osvojili 5 poena uprvom kolu (Gurley i Dez jel)... hahahha :(
Tesko ce u onoj formaciji prpigrat..ako im pogledas akcije barem prptov SF svaki put znas kad ce trcat..providne su im one seme za trcanje samo tako
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 15 sep 2016, 21:52

Kakvi su Steelersi ove godine?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 15 sep 2016, 22:04

SaltCityAttack je napisao/la:
tillman je napisao/la:Ramsi zadnjih godina redovno odigraju dobro protiv Seahawksa, plus je prva utakmica u Los Angelesu nakon 20 godina, valjda ce Gurley proigrat, inace ako opet razocara ide na trade block.. a valjda ce junacina Dez odigrat nesto protiv Normana, inace i njega bencham za Benjamina iz Chargersa :D
Tesko ce u onoj formaciji prpigrat..ako im pogledas akcije barem prptov SF svaki put znas kad ce trcat..providne su im one seme za trcanje samo tako
ostavio sam ga za startera samo zbog toga sto igraju dobro protiv seahawksa u ovih par godina pod Fisherom, jedino zbog toga... plus i napad Seahawksa je talasika... O-Line je duplo gora nego u nasih meda....

vidim danas jedino Fuller nije odradio "full practice", jedini bio "limited".... dobra vijest...

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 15 sep 2016, 22:28

IlCapitano je napisao/la:Kakvi su Steelersi ove godine?
Odlicni, ako se to moze reci nakon prvog kola
Max Allegri

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 15 sep 2016, 22:48

Po meni su što se tiče napada uz Cardinalse najraznovrsnija ekipa ove sezone, još da Bryant nije suspendiran bili bi još uvjerljiviji. Jedino u što malo sumnjam kod njih je obrana, vidjet ćemo protiv nekih jačih ekipa kako će reagirati obrana jer Redskinsi nisu ostavili neki dojam.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 sep 2016, 02:22

Mig_Mig je napisao/la:
Odlicni, ako se to moze reci nakon prvog kola
Vrhunski su, contenderi za homefield advantage. Samo da ne bude taj peh sto ih prati zadnje 3 god, a to su povrede Bena i Bella vecim dijelom i u finisu sezone. Taj napad je fantastican sa BBB i sigurno najbolji trio QBRBWR u ligi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 sep 2016, 04:02

Marshall je zivotinja ..lik onako izvrne koljeno i vraca se da igra. Velika greska sto smo ga trade sad oad nam je odbrana poboljsala se sa njim bi bili uhhh ..Jefferey treba da se ugleda na njega
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.