Valjda su 2000 KM kazne?BBB je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... bih/169140
0 KM kazne za boraz zbog velikog nacionalistickog ispada protiv zeljeznicara... pa dokle ce se zmiriti cetnickim klubovima radi ko fol mira u kuci, a oni divljaju li divljaju
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
Sunderland
- Kontakt:
I kakva je to kazna za nacionalizam na Stadionu...RN87 je napisao/la:Valjda su 2000 KM kazne?BBB je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... bih/169140
0 KM kazne za boraz zbog velikog nacionalistickog ispada protiv zeljeznicara... pa dokle ce se zmiriti cetnickim klubovima radi ko fol mira u kuci, a oni divljaju li divljaju
Vise mi lici na poticaj kao u poljoprivredi...
Sloboda je moja nacija
2000 KM kazne za nekakve transparente, a sve i da jeste to ta kazna... kakva je kazna od 2000 gdje skandiras ubistva, progone itd?RN87 je napisao/la:Valjda su 2000 KM kazne?BBB je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... bih/169140
Stavlja li itko sažetke PL?
Iz Prve lige FBiH sam nasao, a za PL nikako...
Iz Prve lige FBiH sam nasao, a za PL nikako...
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
- rob do bagro
- Kontakt:
Znaju prigovarat za ljiljane, a ovi lesevi svaku tekmu kace trans vojse RS i niko nista.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
E to je ono što meni ide na neku stvar. Oni bukvalno stavljaju ratne zastave, a pyzde na svaku ''ljiljanku'' iako se milion puta ponovilo da zastava ARBiH i Republike BiH nije identična. Sarajevu kazna od 5500, Borcu 2000 kako stoji u zapisniku za isti slučaj, iako se u BL orilo ''Ubij Turčina''. Ovakav vid dvostrukih aršina bode u oči.rob do bagro je napisao/la:Znaju prigovarat za ljiljane, a ovi lesevi svaku tekmu kace trans vojse RS i niko nista.
Sta ovi idioti iz saveza daju kazne za razglas i megafon, pa gdje mi zivimo tugo moja...

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Beduin
- Kontakt:
Pogledaj imena kaznjenih sudija.Zip je napisao/la:STOP majorizaciji rvata!!!!
A nadam se da ce se u sve ovo napokon umijesati i ambasada Turske i pokrenuti krivicni postupak protiv navijackih skupina (pa i klubova koji ne zele da iskorijene taj nacionalizam) koje pozivaju na ubijanje turaka i nestanak turskog naroda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
+1.Beduin je napisao/la:Pogledaj imena kaznjenih sudija.Zip je napisao/la:STOP majorizaciji rvata!!!!![]()
A nadam se da ce se u sve ovo napokon umijesati i ambasada Turske i pokrenuti krivicni postupak protiv navijackih skupina (pa i klubova koji ne zele da iskorijene taj nacionalizam) koje pozivaju na ubijanje turaka i nestanak turskog naroda.
Nek se udruže turska ambasada i četnički pokret i nek pokrenu krivičnu.
- Beduin
- Kontakt:
Kakav bi to show bio i koji odjek sirom svijeta, huh. Cak bi bilo i funny da se to desi, ionako je monotona nasa liga.Pappy je napisao/la:+1.Beduin je napisao/la:Pogledaj imena kaznjenih sudija.Zip je napisao/la:STOP majorizaciji rvata!!!!![]()
Nek se udruže turska ambasada i četnički pokret i nek pokrenu krivičnu.Kakav bi to tek urnebes bio.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sad nešto kontam. Igraju se utakmice četiri dana ovo kolo, kako bi bilo fenomenalno da tako bude stalno, i da bar 6 utakmica ide u direktnom prenosu.
Bilo bi fenomenalno da idu 4 subotom, 4 nedjeljom, po dvije u 18:00, dvije u 20:00 i jedna u 18:00 u prijenosu, ukljucenje u onu drugu, jedna u 20:00 na prijenosu i ukljucenje u onu drugu. Termine sam bubnuo jer bi bili najbolji, ali s obzirom da mnogi nemaju reflektore onda bi se dalo stimati. Neka dva kluba bez reflektora budu domacin u 17:00, a dva s reflektorima u 19:00. Ima milijun sema, moglo bi se nagoditi, ne mora svako kolo biti isti termin.Pappy je napisao/la:Sad nešto kontam. Igraju se utakmice četiri dana ovo kolo, kako bi bilo fenomenalno da tako bude stalno, i da bar 6 utakmica ide u direktnom prenosu.
Naravno, ovaj prijenos bi na BHT1, drzavnoj televiziji, a ne Areni ili nekom drugom kanalu. Tako bi bilo prenoseno pola utakmica, a u drugu polovicu bi imali ukljucenja. Ponedjeljkom navecer emisija u terminu koji ce tokom cijele sezone biti isti, recimo 21:00.
Sad kad se liga smanji mogli bi igrati tri dana po dvije utakmice i da su obe u istom terminu i ista sema s direktnim prijenosom i ukljucivanjima. Naravno, tko koji dan igra odrediti tek 2-3 kola unaprijed, da ne bude da nas kace dva derbija isti dan, jer bi bio red da se svaki derbi prenosi. Pod derbi sam mislio na susret timova koji se bore za vrh ili opstanak, a ne ove sto bi prije pocetka prvenstva odredili za derbi, a onda gledamo Zrinjski - Borac u direktnom prijenosu, a Zrinjski prvi, Borac zadnji, a ima npr. Zeljeznicar - Radnik utakmicu za Europu.
Znam da Arena prenosi sutra Sarajevo - Zrinjski.
Sta je za vikend od prenosa?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
BHT subota ( Travnik - Celik) 17hAdiFKS je napisao/la:Znam da Arena prenosi sutra Sarajevo - Zrinjski.
04.10.2009 !!
I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- JoseMourinho
- Kontakt:
I sloboda - borac je na mojatv 
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.MCMXLVI je napisao/la:I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
1946
Ljudi imaju svoju kameru i snimati ce
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa mogu ako im se ide u zatvor 
Mislim da im ne može zabraniti. Jer ljudi snimaju svojim kamerama, ne snimaju kamerama BHT. Recimo da su to sada potpuno dvije različite televizije.BitiSrcemVezan je napisao/la:Mislim da neće puštati strim, zabraniće im BH Telekom, čisto da zahebu sve koji nemaju mojutv.MCMXLVI je napisao/la:I zvanicna web-stranica NKSB i moja tv - Siroki Brijeg - Zeljeznicar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.