FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la pitic » 21 apr 2017, 23:26

pasica je napisao/la:
pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016

https://www.klix.ba/vijesti/bih/pogleda ... 70421008#5
Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..
Nermin Bjelak zastupnik u Skupštini kantona Sarajevo 1.2.2016

Po poslaniku Skupštine Kantona Sarajevo postavio bih zastupničko pitanje Tužilaštvu KS.

A odnosi se na dugovanje FK Sarajevo prema Ministarstvu unutrašnjih poslova KS u iznosu od 455.446 KM pa me interesuje dokle je došlo sa ovim predmetom u potraživanju MUP-a-KS prema spomenutom klubu. Jer sva ova dugovanja su napravljena od 2013, 2014, 2015 jer sa ovim sredstvima koja su u potraživanju MUP-KS bi se adekvatno opremio , zaposlio nove pripadnike policije i na neki način bi se pojačala sigurnost građana.
Jer po mojim nekim saznanjima da treneri prvog tima imaju dvogodišnju platu između 600 000 i 800 000 KM da igrači pojedini imaju čak i po 12 hiljada eura platu, a nemaju da plate dugovanje prema MUP-u KS i građanima KS jer sa ovim se i plaća građanska sigurnost. Pa zato tražim od Tužilaštva KS da istraži ovaj predmet i da krene u realizaciju ovog dugovanja, a o spomenutom predmetu da mi se ismeno odgovori na poslaničko pitanje. Također tražim od Vlade KS da obustavi svaku finansijsku pomoć dok se neriješi ovaj predmet.
SRETAN BROJ - 1725

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 apr 2017, 23:28

pasica je napisao/la:
pitic je napisao/la:Hitno pročitajte zadnji papir na klixu hebem li mu majku dušmansku i lopovsku. Nisam znao da nam je ovoliki dušman. Papir je od 1.2.2016

Fakat sam se potrudio, al ne mogu da odgonetnem svrakopis. Pa ako kome nije mrsko..
Po poslovniku skupštine Kantona Sarajeva (lol) postavio bih zastupničko pitanje Tužilaštvu (?) KS

A odnosi se na dugovanje FK.Sarajevo prema Ministarstvu Unutrašnjih Poslova KS u iznosu od 455.446 KM pa me interesuje dokle je došlo sa ovim predmetom o potraživanju MUP-KS prema spomenutom (lol) klubu.
Jer sva ova dugovanja su napravljena (lol) od 2013-2014-2015
Jer sa ovim sredstvima koja su u potraživanju MUP-KS bi se adekvatno opremio, zaposlio nove pripadnike policije i na neki način bi se pojačala sigurnost građana KS.
Jer po mojim nekim saznanjima da treneri prvog tima imaju dvogodišnju platu između 600-800 hiljada KM, da igrači pojedin (lol) imaju čak i po 12 hiljada Eura, a nemaju da plate dugovanje prema MUP-KS i građanima KS
Jer sa ovih se i plaća građanska sigurnost
Pa zato tražim od Tužilaštva KS da istraži ovaj predmet i da krene u realizaciju ovog dugovanja a o spomenutom predmetu da mi se pismo odgovori na poslaničko pitanje. Takođe tražim od Vlade KS da obustavi svaku finansku (lol) pomoć dok se ne riješi ovaj postupak i predmet.

(Greške su njegove ne moje)
Samo Saraj'vo.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 21 apr 2017, 23:28

pasica je napisao/la:

Nermin Bjelak, nezavisni zastupnik pisao ove bljuvotine.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 apr 2017, 23:31

Eto gdje živimo. Moguće da je ovo radio po direktivi samo treba saznati čijoj.
SRETAN BROJ - 1725

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 apr 2017, 23:33

fujjj .u inat svima

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2017, 23:43

Nista nas ne treba iznenaditi

Smajić, Pleho i Bjelak nisu prihvaćeni kao srpski delegati
http://www.klix.ba/clanak/141224123

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 apr 2017, 23:44

Po čijim saznanjiima Bjelak :?: Daj mu ime da vidimo ko je gori od tebe.
SRETAN BROJ - 1725

katarakta

Post Postao/la katarakta » 21 apr 2017, 23:48

Izvinite na upadu. Ovo je iz službenog glasnika saveza.

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 11.04.2017. godine u Sarajevu rješavajući zahtjeve FK “Olimpic“ Sarajevo, kojim se traži naknada štete nastala lomljenjem pvc stolica od strane navijača FK“Sarajevo“ na prvenstvenoj utakmici 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK “Olimpic“ Sarajevo – FK “Sarajevo“ Sarajevo, pa se na osnovu člana 92. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, ovim
putem t r a ž i O Č I T O V A NJ E 1.
Od FK “SARAJEVO“ Sarajevo, vezano za nastalu štetu za polomljene pvc stolice od strane vlastitih navijača sa prvenstvene utakmice 20. kola BH Telecom
Premijer lige BiH, sezona 2016/17 između FK “Olimpic“ Sarajevo – FK “Sarajevo“ Sarajevo (0:1), odigranoj dana 04.03.2017. godine u Sarajevu.
FK “SARAJEVO“ Sarajevo, dužan je dostaviti očitovanje do četvrtka 20.04.2017. godine, do 12,00 sati u NS/FS BiH, (Odjel za ligaška
takmičenja/natjecanja).
Prilog: Zahtjev, FK Olimpic Sarajevo
Niko, niko, samo Sloboda

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 21 apr 2017, 23:58

pitic je napisao/la:
pasica je napisao/la:

Nermin Bjelak zastupnik u Skupštini kantona Sarajevo 1.2.2016

Po poslaniku Skupštine Kantona Sarajevo postavio bih zastupničko pitanje Tužilaštvu KS.

A odnosi se na dugovanje FK Sarajevo prema Ministarstvu unutrašnjih poslova KS u iznosu od 455.446 KM pa me interesuje dokle je došlo sa ovim predmetom u potraživanju MUP-a-KS prema spomenutom klubu. Jer sva ova dugovanja su napravljena od 2013, 2014, 2015 jer sa ovim sredstvima koja su u potraživanju MUP-KS bi se adekvatno opremio , zaposlio nove pripadnike policije i na neki način bi se pojačala sigurnost građana.
Jer po mojim nekim saznanjima da treneri prvog tima imaju dvogodišnju platu između 600 000 i 800 000 KM da igrači pojedini imaju čak i po 12 hiljada eura platu, a nemaju da plate dugovanje prema MUP-u KS i građanima KS jer sa ovim se i plaća građanska sigurnost. Pa zato tražim od Tužilaštva KS da istraži ovaj predmet i da krene u realizaciju ovog dugovanja, a o spomenutom predmetu da mi se ismeno odgovori na poslaničko pitanje. Također tražim od Vlade KS da obustavi svaku finansijsku pomoć dok se neriješi ovaj predmet.
Potpisan je sporazum oko tog duga dva mjeseca nakon toga tako da no sikiriki
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 apr 2017, 00:02

Je l' nama ikad iko platio za uništavanje Koševa? I na Koševu su se trgale stolice i uništavali toaleti, pa kad se pobunimo ide vadiona "šta vas briga, to općina Centar održava". Kako sad odjednom mi moramo platit za Otoku? I stolice nisu uništavane nego su uslijed navijanja oštećene (skakanje itd), to se desi na svakom stadionu samo što te u jednom slučaju proglase huliganima a u drugom kažu kako je to primjer kako se voli klub i pohvale navijače zbog zanosa.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2017, 00:03

skoroalen je napisao/la:Je l' nama ikad iko platio za uništavanje Koševa? I na Koševu su se trgale stolice i uništavali toaleti, pa kad se pobunimo ide vadiona "šta vas briga, to općina Centar održava". Kako sad odjednom mi moramo platit za Otoku? I stolice nisu uništavane nego su uslijed navijanja oštećene (skakanje itd), to se desi na svakom stadionu samo što te u jednom slučaju proglase huliganima a u drugom kažu kako je to primjer kako se voli klub i pohvale navijače zbog zanosa.
Ne znam fakat kako ce neko traziti stetu nastalu prije skoro mjesec i po :lol: nista od ovog slucaja, samo treba neko sa mozgom doci. Sve i da ima steta nije veca od sto maraka.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 apr 2017, 00:08

katarakta je napisao/la:Izvinite na upadu. Ovo je iz službenog glasnika saveza.

Disciplinska komisija Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na sjednici održanoj 11.04.2017. godine u Sarajevu rješavajući zahtjeve FK “Olimpic“ Sarajevo, kojim se traži naknada štete nastala lomljenjem pvc stolica od strane navijača FK“Sarajevo“ na prvenstvenoj utakmici 20. kola BH Telecom Premijer lige BiH između FK “Olimpic“ Sarajevo – FK “Sarajevo“ Sarajevo, pa se na osnovu člana 92. Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, ovim
putem t r a ž i O Č I T O V A NJ E 1.
Od FK “SARAJEVO“ Sarajevo, vezano za nastalu štetu za polomljene pvc stolice od strane vlastitih navijača sa prvenstvene utakmice 20. kola BH Telecom
Premijer lige BiH, sezona 2016/17 između FK “Olimpic“ Sarajevo – FK “Sarajevo“ Sarajevo (0:1), odigranoj dana 04.03.2017. godine u Sarajevu.
FK “SARAJEVO“ Sarajevo, dužan je dostaviti očitovanje do četvrtka 20.04.2017. godine, do 12,00 sati u NS/FS BiH, (Odjel za ligaška
takmičenja/natjecanja).
Prilog: Zahtjev, FK Olimpic Sarajevo

Hahahaha. koja je ovo smijurija hahahahaha,
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 22 apr 2017, 00:12

Cirkus se nastavlja u režiiji saveza i propalih klubova.
SRETAN BROJ - 1725

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 22 apr 2017, 00:15

MortemHz je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Je l' nama ikad iko platio za uništavanje Koševa? I na Koševu su se trgale stolice i uništavali toaleti, pa kad se pobunimo ide vadiona "šta vas briga, to općina Centar održava". Kako sad odjednom mi moramo platit za Otoku? I stolice nisu uništavane nego su uslijed navijanja oštećene (skakanje itd), to se desi na svakom stadionu samo što te u jednom slučaju proglase huliganima a u drugom kažu kako je to primjer kako se voli klub i pohvale navijače zbog zanosa.
Ne znam fakat kako ce neko traziti stetu nastalu prije skoro mjesec i po :lol: nista od ovog slucaja, samo treba neko sa mozgom doci. Sve i da ima steta nije veca od sto maraka.
Ma to su ovi medijski ratovi. Ne znaju kako da nas zayebu, igramo finale kupa, možemo u nedjelju smanjit razliku, plate redovne, ne tjeramo trenera kao inače u ovo vrijeme... sad se vraćaju staroj priči, Hz su huligani. Još su neki klocevi pisali kako će nam Kemal Alispahić bit' novi SD, to kad sam vidio odjavio sam se s facebooka i neću 5 dana ulazit'.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2017, 00:18

Ma nista to, iz supljeg u prazno :D

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 22 apr 2017, 07:48

Bjelaku dijete bilo u omladinskom pogonu, gurao ga svim silama u akademiju ali nema tu kvaliteta. Kasnije ga odveo u Olimpic i tamo platio da igra, cak je i bio kao neki clan uprave (nisam siguran). Gurao ih povremeno s parama.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 22 apr 2017, 07:52

gladan malo je reć :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: Sandokan :D Šojić :urnebes: :rol:
Zastupnik u Skupštini KS "Srbin" Nermin Bjelak kažnjen sa 200.000KM jer je prevario BPS!

Bjelak je, inače, napravio dvostruku prevaru kada je u pitanju BPS: nikoga nije upoznao da je u prijavi za izbore samog sebe upisao kao "Srbina", iako je Bošnjak, a sve kako bi se domogao stolice u Domu naroda Federacije BiH.

Druga prevara je kada se, očito radi pokušaja da se domogne novčanih resursa putem ucjena parlamentarne većine, udružio sa još dvojicom istih, odnosno bošnjacima koji su se radi novca upisali u "Srbe" - Harisom Plehom i Rasimom Smajićem.

Međutim "skupštinski Srećko Šojić" - kako Bjelaka nazivaju neke kolege, zaboravio je da je prije izbora potpisao notarski ugovor sa BPS-om te da je po istom, za takstaivno navedene prevarne radnje ukoliko ih počini dužan BPS-u isplatiti iznos od 200.000 KM.

Upravo se to Bjelaku dogodilo kada je Općinski sud u Sarajevu prije dva dana donio presudu u korist BPS-a te je Bjelak, sada, dužan BPS-u isplatiti 200.000KM zbog prevare. Odakle će Bjelak namaći ovaj novac ostaje da se vidi ali je opštepoznato da ga prije izbora nikako nije imao te ukoliko se sada ovaj iznos pojavi biće to to i posao za tužilaštva ali i policiju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 apr 2017, 10:43

Kakva su očekivanja za sutra?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

19FKS46
Kontakt:

Post Postao/la 19FKS46 » 22 apr 2017, 10:46

Prije svega ocekujemo da neko ocisti snijeg sa terena, pa da se nadamo necemu :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2017, 11:05

ledesma je napisao/la:Kakva su očekivanja za sutra?
Dobra

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []